Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΥΓ: Το μωρακι μας γεννηθηκε σημερα, 750 γρ!!! Ειναι σε αρκετα καλη κατασταση αλλα ακομα εχει μελλον. Θα μεινει 2 μηνες στη θερμοκοιτιδα..Τελικα ΔΕΝ ηταν κοριτσακι αλλα ΑΓΟΡΑΚΙ!!! Τους την εφερε κανονικα ο μπεμπης!!! ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΣΕΙ!

να σας ζησει!!!!ευχομαι ολα να πανε καλα!!!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

το ίδιο κανουν τα περισσότερα να δω πως θα της το κόψω. Σήμερα την πήγα παιδίατρο!!! Εκανε δυο εμβόλια, το Σεπτέμβρη ξανα΄

κι εγω αυτο νομιζω,οτι το κανουν ολα τα παιδακια,αλλα απο τη μια δε μ'αρεσει να το κανει σε αλλους,(κι εγω πολυ ξυλο εχω φαει,μιλαμε!)κι απο την αλλη μ'εχουν πριξει οι γυρω,κι ο αντρας μου μαζι.τεσπα,θα περασει κι αυτο,που θα παει.α,τωρα κανει και το αλλο.επειδη κανουμε παρεα μ'ενα κοριτσακι που της τραβαει ολη την ωρα οτι κραταει,λεει συνεχεια κόμου(δικο μου) και φωναζει!

σημερα φωναζε σε μια αγνωστη στο σουπερ,και κρατουσε σφιχτα αυτο που κρατουσε!:roll:

κι εγω πρεπει να την παω αυριο να κανουμε το varivax που χασαμε τον προηγουμενο μηνα.

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

ήρθα κι εγώ...περαστικά στα παιδάκια....

εύχομαι να πάνε όλα καλά!!

είδες πρινσέσσα τι ωραία που οδηγούν εδώ??εγώ με το μηχανάκι αναισθησία,πάω κανονικά και με τον νόμο κι ας βρίζουν...αλλά προσέχω μη με φάνε και λάχανο...

και η δική μου σήμερα,ενώ με την μπέμπα τα πήγαινε καλά,αγκαλιές φιλιά... με την κατερινούλα που είναι ίδια ηλικία,την έσπρωχνε,της έπαιρνε τα πράγματα της πίσω αν τα κρατούσε το άλλο το κοριτσάκι.την χτύπησε και 1-2 φορές...

δεν τα συνιθίζει αυτά...

την βλέπω να γίνεται αντάρτης και να με παίρνουν τηλ από το σχολείο οι δασκάλοι "ελάτε να μαζέψετε το παιδί σας"

και η δική μου σήμερα,ενώ με την μπέμπα τα πήγαινε καλά,αγκαλιές φιλιά... με την κατερινούλα που είναι ίδια ηλικία,την έσπρωχνε,της έπαιρνε τα πράγματα της πίσω αν τα κρατούσε το άλλο το κοριτσάκι.την χτύπησε και 1-2 φορές...

δεν τα συνιθίζει αυτά...

την βλέπω να γίνεται αντάρτης και να με παίρνουν τηλ από το σχολείο οι δασκάλοι "ελάτε να μαζέψετε το παιδί σας"

Κι εγώ τον έχω αυτό το φόβο. Γιατί στο πάρκο, όταν παίζει στην άμμο, αρπάζει από άλλα παιδάκια, κλπ.

Αλλά δεν ξέρει ακόμα μωρέ. Δεν έχουμε πολλές συναναστροφές με συνομήλικα ακόμα.

Εύχομαι το Σεπτέμβριο με τον βρεφονηπιακό να μάθει.

Miamama κόλλησε το φέης σου;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

ήρθα κι εγώ...περαστικά στα παιδάκια....

εύχομαι να πάνε όλα καλά!!

είδες πρινσέσσα τι ωραία που οδηγούν εδώ??εγώ με το μηχανάκι αναισθησία,πάω κανονικά και με τον νόμο κι ας βρίζουν...αλλά προσέχω μη με φάνε και λάχανο...

δεν τα συνιθίζει αυτά...

η τζες ξερει καλυτερα,αλλα απ'οτι εχω παρατηρησει ολα τα παιδακια,ειδικα αν ειναι και τα δυο κοριτσακια μαλωνουνε και θελουνε ολα τα παιχνιδια δικα τους.και να μην μαλωνουν οπως η δικια μου,μολις δουν κατι το αντιγραφουν.εγω λεω καθε φορα, οτι δεν μπορω να κανω κατι γι'αυτο,ουτε θα ξεκοψω με αλλα παιδακια γι'αυτο το λογο.παιδια ειναι θα μαλωσουν,οπως εμεις με τ'αδερφια μας.δυο φορες μαλιστα της εχουν κανει γρατζουνια στο προσωπο της δικιας μου.

αλλα οτι δεν ειναι ωραιο,δεν ειναι.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...