Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας κοριτσάκια, γυρίσαμε πτώματα στις 20.30...

είχαμε παρέα άλλα 2 παιδάκια,το κοριτσάκι της ξαδέρφης 11 μηνών,κι ένα κοριτσάκι πάλι του ξαδέρφου μου ίδια ηλικία με την δική μου...

πολύ γέλιο είχαν όλα μαζί...

ωραία ήταν..πάω να βάλω την μικρή για ύπνο...δεν έχει τούρκικο απόψε!!

φτου!!!

γεια σας κοριτσάκια, γυρίσαμε πτώματα στις 20.30...

είχαμε παρέα άλλα 2 παιδάκια,το κοριτσάκι της ξαδέρφης 11 μηνών,κι ένα κοριτσάκι πάλι του ξαδέρφου μου ίδια ηλικία με την δική μου...

πολύ γέλιο είχαν όλα μαζί...

ωραία ήταν..πάω να βάλω την μικρή για ύπνο...δεν έχει τούρκικο απόψε!!

φτου!!!

ΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧα! Όντως, έχει καλλιστεία.

Εγώ επιστρέφω στο ποδόσφαιρο! Εύχομαι να είναι καμιά σας μέσα αργότερα. :-D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

ηρθα κι εγω!μολις κοιμηθηκε η μικρη.τελικα δεν πηγαμε για μπανακι,πηγαμε στο σουπερμαρκετ και μετα βουτιες στην πισινουλα.

μετα ηρθαν τα πεθερικα αφου ειχαν παει στο νοσοκομειο.ενα ανηψακι του αντρα μου,αγορακι εκανε εγχειρηση στο στομαχι,3,5 χρονων.

πολυ εχω στεναχωρεθει,γιατι δεν παει λεει καλα.εχει καποιο συνδρομο,αλλα σε πολυ βαρια μορφη.:(

κι ειναι διδυμακι, μ'ενα κοριτσακι το οποιο ειναι μια χαρα.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

πολυ εχω στεναχωρεθει,γιατι δεν παει λεει καλα.εχει καποιο συνδρομο,αλλα σε πολυ βαρια μορφη.:(

Ευχομαι να είναι γρήγορα περαστικα!!

Τί καλοκαρδο κοριτσάκι που φαίνεται η κορούλα σου Ελένη μου

Καλησπερα κοριτσακια..Τι κανετε;;; ΑΧ δεν αντεχω αλλο τη ζεστη..Τι χαλι ειναι αυτο;;

Και το χειροτερο ειναι οτι εκανα και δουλειες και ειχα γινει ΜΟΥΣΚΕΜΑ!

Αλλα εκανα σημερα το μπαλκονι με τη ΝΑταλιτσα..Πολυ γελιο..Εγω σκουπιζα και αυτη μου εριχνε νερο με το λαστιχο..Πολυ χαρηκε αλλα μετα δεν μπορουσα να την μαζεψω!

Αχ κι εμενα ειναι μια φιλη μου εγκυος και θα γεννησει τελος Γεναρη και προσπαθουσε 3 χρονια η καημενη..Εμεινε χωρις εξωσωματικη ομως..Μιαμαμα επισης εχεις απολυτο δικιο, ΠΩΣ ΟΔΗΓΑΤΕ στην Κερκυρα καλε;;; 3 μερες ημουν με νοικιασμενο αμαξι και κοντευα να παθω συγκοπη!!!

Τζες τα παιδακια σου ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ και το ξερεις..

Ελεναδα ΟΥΤΕ εγω την κουρευω ΘΕΛΩ ΚΟΤΣΙΔΑΚΙΑ!!! Ειναι τελεια η μικρη σου!!!

ΥΓ: Το μωρακι μας γεννηθηκε σημερα, 750 γρ!!! Ειναι σε αρκετα καλη κατασταση αλλα ακομα εχει μελλον. Θα μεινει 2 μηνες στη θερμοκοιτιδα..Τελικα ΔΕΝ ηταν κοριτσακι αλλα ΑΓΟΡΑΚΙ!!! Τους την εφερε κανονικα ο μπεμπης!!! ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΣΕΙ!

yRf6p1.png

ηρθα κι εγω!μολις κοιμηθηκε η μικρη.τελικα δεν πηγαμε για μπανακι,πηγαμε στο σουπερμαρκετ και μετα βουτιες στην πισινουλα.

μετα ηρθαν τα πεθερικα αφου ειχαν παει στο νοσοκομειο.ενα ανηψακι του αντρα μου,αγορακι εκανε εγχειρηση στο στομαχι,3,5 χρονων.

Aμάν!!!

Εύχομαι να γίνει ένα θαύμα και να τα καταφέρει ο μικρός! :?

ΥΓ: Το μωρακι μας γεννηθηκε σημερα, 750 γρ!!! Ειναι σε αρκετα καλη κατασταση αλλα ακομα εχει μελλον. Θα μεινει 2 μηνες στη θερμοκοιτιδα..Τελικα ΔΕΝ ηταν κοριτσακι αλλα ΑΓΟΡΑΚΙ!!! Τους την εφερε κανονικα ο μπεμπης!!! ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΣΕΙ!

Να σας ζήσει! :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Περαστικα, περαστικα, περαστικα! Αχ γιατι να συμβαινουν τετοια στα μικρουλακια ΔΕΝ καταλαβαινω:(

yRf6p1.png

Διαφημίσεις

Ευχομαι να είναι γρήγορα περαστικα!!

Τί καλοκαρδο κοριτσάκι που φαίνεται η κορούλα σου Ελένη μου

μακαρι.

η μικρη ειναι καλοκαρδη,αλλα τωρα τελευταια με στεναχωρει γτ μας χτυπαει για να δει τι θα κανουμε.αλλα αν της πουμε θα κλαιω τωρα,μας κανει καλο,και μας φιλαει.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Καλησπερα κοριτσακια..Τι κανετε;;; ΑΧ δεν αντεχω αλλο τη ζεστη..Τι χαλι ειναι αυτο;;

Και το χειροτερο ειναι οτι εκανα και δουλειες και ειχα γινει ΜΟΥΣΚΕΜΑ!

Αλλα εκανα σημερα το μπαλκονι με τη ΝΑταλιτσα..Πολυ γελιο..Εγω σκουπιζα και αυτη μου εριχνε νερο με το λαστιχο..Πολυ χαρηκε αλλα μετα δεν μπορουσα να την μαζεψω!Εγώ τα έβαλα και σήμερα στη μπανιέρα να παίξουν

Τζες τα παιδακια σου ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ και το ξερεις..

Ευχαριστώ... κουκουβάου!!

Ελεναδα ΟΥΤΕ εγω την κουρευω ΘΕΛΩ ΚΟΤΣΙΔΑΚΙΑ!!! Ειναι τελεια η μικρη σου!!!

Ουτε εγώ!! Τα μαλλάκια της μπαινουν στα ματια αλλα τα φτιαχνω με κοκκαλακια τα θέλω μακριάα

Να σας ζήσει Μαράκι μου κ γρήγορα να πάει ο μπεμπάκος σπίτι του!! Γερός και δυνατός!!

μακαρι.

η μικρη ειναι καλοκαρδη,αλλα τωρα τελευταια με στεναχωρει γτ μας χτυπαει για να δει τι θα κανουμε.αλλα αν της πουμε θα κλαιω τωρα,μας κανει καλο,και μας φιλαει.

Παλι καλα..Εμας οταν κανω οτι κλαιω ξεκαρδιζεται:confused:

yRf6p1.png

μακαρι.

το ίδιο κανουν τα περισσότερα να δω πως θα της το κόψω. Σήμερα την πήγα παιδίατρο!!! Εκανε δυο εμβόλια, το Σεπτέμβρη ξανα΄

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...