Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , little miracle είπε:

κοριτσια εγω ειμαι τρομερα πεσμενη , απογοητευμενη κι απαισιοδοξη αυτη τη φορα. δεν εχω το παραμικρο συμπτωμα. ουτε βυζι, ουτε κραμπες, ουτε αιμα εμφυτευσης. απ τη δευτερα εχει γινει η εμβρυομεταφορα. δεν νομιζω να εγινε τιποτα. κατι εστω μικρο θα ειχα. παει η τελευταια μας ευκαιρια.

Πριν 4 μέρες δηλαδή 

Κ εγω δεν είχα κανένα συμπτωμα, πότε δεν είχα αιμα εμφύτευσης( ουτε σε προηγούμενες συλλήψεις), ούτε το στήθος μου πονούσε, είμαι έγκυος σε δίδυμα. 

Να μην αγχώνεσαι,  έχεις δεν έχεις συμπτωματα δεν σημαίνει τίποτα για την έκβαση 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερουδια τσουπρες..ετρεχα Ζωγραφου για δουλειες της εταιρειας και τωρα εφτασα γραφειο..δεν οδηγω και χρησιμοποιω συγκοινωνιες (βεβαια ξερω πολλα κολπα για να φθανω στην ωρα μου) αλλα και παλι αν εχει κινηση ειναι δραμα..παλι καλα που υπαρχουν οι λεωφορειολωριδες και το μετρο.

Anyway και εγω τις πετσετες τις μεγαλες δηλαδη του μπανιου της σιδερωνα διπλωμενες στα δυο αρχικα αλλα τωρα μετα το θεμα υγειας μου τις σιδερωνω ποιο σχολαστικα..εσωρουχα σιδερωνω μεσα και εξω..γενικα το σιδερωμα δεν το βαριεμαι αλλα δεν ειμαι και η καλυτερη και αυτο με εκνευριζει γαιτι ξερω οτι υπαρχουν πολλα καλα μυστικα για ενα τελειο σιδερωμα (σαν διαφημιση δεν ακουγομαι??!!)

εγκο κυρια Ευα τι ντουλεια τα κανου τι Κυριακη???? εγκο πλυνει πιατα..

πιατα και κατσαρολες.......Α και το wc.Το μεγαλο μπανιο θα το κανω εγω και τη κουζινα!!!!

α καλά σιδερώνετε τα πάντα?

εγώ μόνο του παιδιού και πουκάμισα του συζήγου!!

α παπα.

δε μου φτάνουν όλα τα άλλα,να έχω και σιδέρωμα!!!

ψιτ..απο ρουχα μονο του παιδιου και του συζυγου σιδερωνω να ναι stand by για πασα περιπτωση, τα δικα μου και της κουνιαδας τα χουμε η καθε μια στα συρτατια μας διπλωμενα και τα σιδερωνουμε οταν τα χουμε αναγκη..

miamama δεν θελω να σε διωξει κανεις επειδη η Ελλη μπορει και κοιμαται μονη αλλα να κανονισουμε να βρεθει με τη Χριστουλα μπας και την πεισει να κανει το ιδιο..

Διαφημίσεις

miamama δεν θελω να σε διωξει κανεις επειδη η Ελλη μπορει και κοιμαται μονη αλλα να κανονισουμε να βρεθει με τη Χριστουλα μπας και την πεισει να κανει το ιδιο..

Να της βγάλουμε κ φυλλάδια.

Κούκλα 11 μηνών παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα ύπνου σε μωράκια ιδιας ηλικίας... χιχι

πως γίνεται αυτό... και εγώ σε φανταζόμουν να οδηγείς καμμιά τζιπάρα!!!

Εγώ φοβάμαι να πάω... η κυρία ειναι ικανή να μας βάλει να πλυνουμε κ ρούχα στο χέρι... απαπαπα φοβάμαι....

Σιγα δεν ειμαι τοσο καταπιεστικη πια!Δεν εχω τετοιες απαιτησεις.Απλα θα σιδερωσεις,θα ξεσκονησεις,θα μαγειρεψεις,,θα βαλεις πλυντηριο,θα απλωσεις,θα αναλαβεις και τα τρια παιδια να τα πλυνεις να τα αλλαξεις και να τα ταϊσεις.Σιγα τα πραγματα πια!!!!Α και να μας φτιαξεις και καφεδακι να πιουμε!!!!;););):lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

αν μιλούσαν θα είχε πολύ γέλιο

"θα δεις χριθτούλα είναι πολύ ωαίο να κάνεις νάνι στο κεβάτι σου!!!!"

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

απ'οτι καταλαβα θα συναντηθειτε,ε?

κι εγω θελωωωω.....να μου κανετε γενικο στο σπιτι!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...