Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , dimi.tra είπε:

Μα τι ατυχία ρε παιδί μου κρίμα! Και το συζητάγαμε στο άλλο θέμα μέρες πριν. Να επιμένεις και καλά θα κάνεις, εσύ τρως την μέθη, την ταλαιπωρία, την απογοήτευση! Εντωμεταξύ σοκ τι 2100€ τι τιμές είναι αυτές; Πρώτη φορά το ακούω κι εγώ! 😱

Ε τότε τι συζητάμε, τέλεια τα αποτελέσματα σου άριστη βλαστοκύστη, μια θες! Να είναι αυτή η μία η τυχερή σου σου εύχομαι! 🤞

Προχωράς σε εμβρυομεταφορά φαντάζομαι σε επόμενο κύκλο; Καλή επιτυχία!!! 

Ναι μου είπε να μου έρθει μια περίοδος και μετά.  Ξέρεις μήπως σε πόσες μέρες μετά την περίοδο περίπου γίνεται η εμβρύομεταφορα;

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

πω πωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω...

ρε σεις..

η Καλαμαρια ειναι σαν να πας στην Γλυφαδα...

Ειναι μεσα στην πολη...

το 96 που χα παει μου φανηκε σαν χωριο εξω απο την πολη.. θυμαμαι καλα η τα χω μπερδεμενα??? μηπως εγινε ραγδαια ανοικοδομηση???

Ναι.

Έχει ανοικοδομηθεί το σύμπαν εδώ πάνω. :twisted:

Εγώ από Καλαμαριά είμαι κοντά. Η Βίκη δε βολεύεται. Οπότε καλύτερα κέντρο. Μη μασάς, αν δεν έχει κίνηση είναι μικρές οι αποστάσεις.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ποση ωρα ειναι η Καλαμαρια απο την πολη?

Λόγω απόστασης όχι πολύ. Λόγω κίνησης όμως μπορεί να σου παρει και μισάωρο. Η Β. ¨ολγας και η Τσιμισκή συνήθως είναι μπλοκαρισμένες. Ειδικά πρωινά που ο κόσμος πάει στη δουλειά.....άστο. Όταν δουλευα στο κέντρο το αφεντικό μου έκανε και μια ώρα απο καλαμαριά ειδικά αν έβρεχε που όλοι παίρνουν αυτοκίνητα.

Ναι.

Έχει ανοικοδομηθεί το σύμπαν εδώ πάνω. :twisted:

Εγώ από Καλαμαριά είμαι κοντά. Η Βίκη δε βολεύεται. Οπότε καλύτερα κέντρο. Μη μασάς, αν δεν έχει κίνηση είναι μικρές οι αποστάσεις.

εχω μεγαλη χαρα και ανυπομονησια να ρθω να σας ανταμωσω!!!

Ειναι ωραια ευκαιρια.. μακαρι να τα καταφερουμε..

Και μακαρι να ξαναρχομαι Θεσσαλονικη, δεν μου αρεσει ιδιαιτερα αλλα την συμπαθω..

εχω μεγαλη χαρα και ανυπομονησια να ρθω να σας ανταμωσω!!!

Ειναι ωραια ευκαιρια.. μακαρι να τα καταφερουμε..

Και μακαρι να ξαναρχομαι Θεσσαλονικη, δεν μου αρεσει ιδιαιτερα αλλα την συμπαθω..

Ούτε εμένα μ' αρέσει σαν πόλη.

Αλλά, γενικώς, είναι πιο χαμογελαστοί οι άνθρωποι εδώ, σε σχέση με Αθήνα!

viki πολύ δουλειά σήμερα; Κι εγώ θέλω φώτο της μικρής!!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Λόγω απόστασης όχι πολύ. Λόγω κίνησης όμως μπορεί να σου παρει και μισάωρο. Η Β. ¨ολγας και η Τσιμισκή συνήθως είναι μπλοκαρισμένες. Ειδικά πρωινά που ο κόσμος πάει στη δουλειά.....άστο. Όταν δουλευα στο κέντρο το αφεντικό μου έκανε και μια ώρα απο καλαμαριά ειδικά αν έβρεχε που όλοι παίρνουν αυτοκίνητα.

Γραψτε στην ατζεντα σας

9 ή 10 Ιουλιου ερχομαι.. και οταν θα βρεθουμε θα ειναι νωρις το απογευμα και καπακι θα φυγουμε για Αθηνα.. Απο κεντρο εχω γυρισει διαφορα μερη αλλα εκτος απο το λιμανι (Πλ. Αριστοτελους) και το (πρωην μαλλον) Υπουργειο Μακεδονιας (στην Αγ. Δημητριου) δεν θυμαμαι τους δρομους.. Ξερω τους μεγαλους αλλα πχ δεν θυμαμαι πως βγαινω στη Ροτοντα..

Τα ξερω ολα αυτα αλλα δεν θυμαμαι τους δρομους πως βγαινω.. Αν βρεθω εκει ψαχνοντας θα βρεθω αλλα μεχρι εκει στο κεντρο.. ο ανδρας μου προσανατολιζεται βεβαια καλυτερα γιατι εχει οδηγησει την πολη αρα θα τα βρουμε..αλλα μη μας βαλετε πολυ δυσκολα....εεεε???!!

Διαφημίσεις

Γραψτε στην ατζεντα σας

9 ή 10 Ιουλιου ερχομαι.. και οταν θα βρεθουμε θα ειναι νωρις το απογευμα και καπακι θα φυγουμε για Αθηνα.. Απο κεντρο εχω γυρισει διαφορα μερη αλλα εκτος απο το λιμανι (Πλ. Αριστοτελους) και το (πρωην μαλλον) Υπουργειο Μακεδονιας (στην Αγ. Δημητριου) δεν θυμαμαι τους δρομους.. Ξερω τους μεγαλους αλλα πχ δεν θυμαμαι πως βγαινω στη Ροτοντα..

Τα ξερω ολα αυτα αλλα δεν θυμαμαι τους δρομους πως βγαινω.. Αν βρεθω εκει ψαχνοντας θα βρεθω αλλα μεχρι εκει στο κεντρο.. ο ανδρας μου προσανατολιζεται βεβαια καλυτερα γιατι εχει οδηγησει την πολη αρα θα τα βρουμε..αλλα μη μας βαλετε πολυ δυσκολα....εεεε???!!

Ίσως προς Αριστοτέλους ή σ' ένα εμπορικό εκεί κοντά (Πλατεία Βίκη), για να 'χει χώρο για τα μικρά.

Μην αγχώνεσαι γι' αυτό, όταν έρθει η ώρα θα συνεννοηθούμε με τη Βίκη και θα σου πούμε.

Ωραία νωρίς - νωρίς, για να προλάβουμε και κάνα μπανάκι μετά, ε, κοπελιά; :mrgreen:

Μόνο να μην έχει καύσωνα!!! :roll:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Ελεος!! Ελεος !! Ελεος!!!!Μέχρι και την ώρα έχεις υπολογίσει;;;;;;;;;;;;;;;;;

Πάψε εσύ!

Είναι της οργάνωσης το κορίτσι, τι θες;

Καλά, όντως - όπως σου είπα και στο φατσομπουκ - ο Θοδωρής είναι σαν να έφτυσες και τον έκανες.

Και κόλλησες και μια τθουτθου (όπως λέει κι ο γιος μου!). :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

viki πολύ δουλειά σήμερα; Κι εγώ θέλω φώτο της μικρής!!

Ναι. Πολύ δουλειά. Τώρα τους έδιωξα όλους αλλά θα ξαναρθούνε να τους κόψω παραγγελίες. Τα πήρα και με έναν οδηγό γιατί τον έστειλα ΒΙ.ΠΕΘ και μου έδωσε 2 δουλειές πίσω γιατί μου είπε δεν προλαβαίνει. Εν τω μεταξύ επειδή άργησε απο τις πρωινές παραδώσεις και τον πήρα τηλ 12 παρα τέταρτο μου είπε οτι τον άργησε ο πελάτης και τώρα ήρθε ενώ στο χαρτί που γράφει ώρα άφηξης και ώρα αναχώρησης γράφει οτι 11μιση είχε τελειώσει και μου ήρθε 1 ώρα και μετά λέει δεν προλαβαίνει! Τον ξαναστέλνω ή δεν τον ξαναστέλνω τώρα????

Θα σου στείλω Μαράκι αρκεί να μου τις περάσει γιατί εγώ δεν σκαμπάζω!

Διαφημίσεις

απαπαααα.. εδω ειμαστε ΟΛΟΙ απροσωποι.. στο ιδιο κτιριο μενουμε και δεν ξερει ο ενας τον αλλο.. αν κατσει να πεις σε ασχετο καλημερα σε κοιταει σαν ΟΥΦΟ..

για μενα προσωπικα το πιο ενοχλητικο ειναι το εξης..

οτι καποιοι λειτουργουν εντελως τοπικιστικα.. δηλαδη οι ταδε απο το ταδε νησι κανουν παρεα και ειναι ευχαριστοι μονο μεταξυ τους.. με τους αλλους ειναι απομακροι μεχρι καια φιλοξενοι

η οι ταδε απο την ταδε περιοχη τα ιδια παλι..

για εμας τους δευτερους σε γενια υποτιθεμενους Αθηναιους που οι γονεις μας μεγαλωσαν και γεννηθηκαν στην Αθηνα αυτο ειναι πολυ τρανταχτο..το βλεπουμε ξεκαθαρα..και μας ενοχλει βεβαια..οχι οτι κανουμε κατι αλλα ειναι καπως..

Ειναι και ο ογκος της πολης αλλιως.. εδω στους δρομους ΟΛΟΙ τρεχουμε.. δεν υπαρχει περιθωριο ανοχης..

χθες ρωτουσα τον κουμπαρο μου πως αντεχει να ζει σε ενα μερος σαν το Βολο..δηλαδη να κινειται σε συγκεκριμενο μεγεθος πολεως και να πηγαινει στα ιδια και στα ιδια μερη.. παλιοτερα ειχα αλλη ψυχολογια επ αυτου τωρα δεν θα την παλευα ευκολα σε τοσο κλειστο μερος..οχι οτι δεν θα μπορουσα απλα θα δυσκολευομουν..

καλα.. ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΚΑΝΕΤΕ????!!!! Αντε τωρα!!!

Αφου προγραμματιζω τις διακοπες μου.. δεν θα προγραμματισω και ποτε σκοπευω να ρθω Θεσσαλονικη????

ΑΦΟΥ πρωτα θα πρεπει να παμε Καλαμαρια σε μια ξαδελφη του ανδρα μου και ξερω οτι μας κρατησει ως το απογευμα αρα ξερω ηδη οτι μονο απογευμα θα μπορουμε..

σιγα... το πολυ πολυ να μην καταφερουμε να βρεθουμε..

απαπαααα.. εδω ειμαστε ΟΛΟΙ απροσωποι.. στο ιδιο κτιριο μενουμε και δεν ξερει ο ενας τον αλλο.. αν κατσει να πεις σε ασχετο καλημερα σε κοιταει σαν ΟΥΦΟ..

εγώ που λέω καλημέρα σ'αυτους που μένουμε στην ίδια πολυκατοικία και με κοιτουν σαν εξωγηινη τί να υποθέσω;;;;Οτι είμαι αχώνευτη:tongue:

Αυτό δεν είναι οργάνωση ... είναι παράνοια.... πως το'παθες αυτό Προσπ;;;; είναι κολλητικό;;; :tongue:

Κακίεεεεεεεεεεεεεεες!!! (501295x4kzhv5xfg.gif)

για μενα προσωπικα το πιο ενοχλητικο ειναι το εξης..

οτι καποιοι λειτουργουν εντελως τοπικιστικα.. δηλαδη οι ταδε απο το ταδε νησι κανουν παρεα και ειναι ευχαριστοι μονο μεταξυ τους.. με τους αλλους ειναι απομακροι μεχρι καια φιλοξενοι

η οι ταδε απο την ταδε περιοχη τα ιδια παλι..

για εμας τους δευτερους σε γενια υποτιθεμενους Αθηναιους που οι γονεις μας μεγαλωσαν και γεννηθηκαν στην Αθηνα αυτο ειναι πολυ τρανταχτο..το βλεπουμε ξεκαθαρα..και μας ενοχλει βεβαια..οχι οτι κανουμε κατι αλλα ειναι καπως..

Ειναι και ο ογκος της πολης αλλιως.. εδω στους δρομους ΟΛΟΙ τρεχουμε.. δεν υπαρχει περιθωριο ανοχης..

χθες ρωτουσα τον κουμπαρο μου πως αντεχει να ζει σε ενα μερος σαν το Βολο..δηλαδη να κινειται σε συγκεκριμενο μεγεθος πολεως και να πηγαινει στα ιδια και στα ιδια μερη.. παλιοτερα ειχα αλλη ψυχολογια επ αυτου τωρα δεν θα την παλευα ευκολα σε τοσο κλειστο μερος..οχι οτι δεν θα μπορουσα απλα θα δυσκολευομουν..

Και η επαρχία έχει τ' αρνητικά της! Εγώ στο χωριό μου, π.χ., δεν ξαναπάω!!!

ΒΑΡΙΕΜΑΙ!

Άσε που αν είσαι διαφορετικός σε θεωρούν σνομπ (όπως εμένα μικρή).

Αλλά όταν έχεις πήξει πόσα χρόνια πόλη, με ταλαιπωρία παντού, και πας επαρχία και έχεις δουλειά σε ΙΚΑ, Εφορία και Νομαρχία (π.χ.) και τελειώνεις και τις 3 δουλειές σε 1 ώρα, ε, έχει και τα καλά της η επαρχία!

Kαι πολύ άπλα επίσης!

Ειδικά για το Βόλο (μένει η κολλητή μου 2 χρόνια, είναι δασκάλα) μην τον συγκρίνεις με μίζερη επαρχία, είναι απ' τα πιο ωραία μέρη να μένεις στην Ελλάδα!!!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...