Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , dimi.tra είπε:

Μα τι ατυχία ρε παιδί μου κρίμα! Και το συζητάγαμε στο άλλο θέμα μέρες πριν. Να επιμένεις και καλά θα κάνεις, εσύ τρως την μέθη, την ταλαιπωρία, την απογοήτευση! Εντωμεταξύ σοκ τι 2100€ τι τιμές είναι αυτές; Πρώτη φορά το ακούω κι εγώ! 😱

Ε τότε τι συζητάμε, τέλεια τα αποτελέσματα σου άριστη βλαστοκύστη, μια θες! Να είναι αυτή η μία η τυχερή σου σου εύχομαι! 🤞

Προχωράς σε εμβρυομεταφορά φαντάζομαι σε επόμενο κύκλο; Καλή επιτυχία!!! 

Ναι μου είπε να μου έρθει μια περίοδος και μετά.  Ξέρεις μήπως σε πόσες μέρες μετά την περίοδο περίπου γίνεται η εμβρύομεταφορα;

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μόλις έμαθα ότι φίλη μου και πρώην συγκάτοικος,είναι έγκυος,την είχα δει την πρωτομαγιά,περνάμε πάντα από τρίκαλα και τους βλέπουμε...

με εξωσωματική τελικά γιατί προσπαθούσε αρκετό καιρό...

αχ τέλεια,την ίδια εποχή με μένα,με διαφορά μερικές εβδομάδες...

με το καλοοοο!!!

Καλημερα!!!!!

Τζεσσικακι τα μικρα ειναι κουκλια!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kαλημέεεεεεεεεραααααααααααααα κορίτσια!!!

Τζες τα μωρά είναι σούπεεεεεεεεεεεεεερ!!!

jessicaki κουκλιά τα παιδάκια σου,καλά κάνεις και είσαι κουκουβάγια!!!

φιλάκια στα μαγουλάκια τους!!!

Ευχαριστώ πολυ κοριτσόπουλα,να τα χαιρόμαστε τα παιδάκια μας.

Βαριέμαι τρελα στη δουλειά!!!!! Μακάρι να πάμε για μπάνιο το σάββατο... αχ φεύγουν τα παιδάκια μου κ τί θα κάνω

μακάρι προσπ να πάνε όλα καλά,γιατί το θέλει εδώ και 3-4 χρόνια.

κι εμείς πάλι θα πάμε σήμερα θάλασσα,με τον καύσωνα δεν την παλεύουμε,αν και δεν έχει φτάσει εδώ 40 ακόμα...

χθες τα νερά δεν ήταν καθόλου κρύα,η έλλη έμεινε πόση ώρα μέσα...

φεύγουν τα μουμπουκάκια σου ε?

μην στεναχωριέσαι...

Ευχαριστώ πολυ κοριτσόπουλα,να τα χαιρόμαστε τα παιδάκια μας.

Βαριέμαι τρελα στη δουλειά!!!!! Μακάρι να πάμε για μπάνιο το σάββατο... αχ φεύγουν τα παιδάκια μου κ τί θα κάνω

ΥΠΟΜΟΝΗ και Κουραγιο..

ευκαιρια παντως να ξεφτιλιστειτε στο σεξ με τον συζυγο.. να κανετε πραγματα που με τα παιδια δεν μπορειτε..

αυτοσχεδιαστε

Διαφημίσεις

πολλες φορες σκεφτομαι πως μεγαλωνει η μικρη και θα πρεπει να μαστε μουγκα στη στρουγκα... εκτος δηλαδη αν την αφηνουμε αλλου και κανουμε μια στο τοσο τα δικα μας για να ξεχαρμανιαζουμε..

jesgk να του δωσεις να καταλαβει..

Μακάρι να πάμε για μπάνιο το σάββατο... αχ φεύγουν τα παιδάκια μου κ τί θα κάνω

Κι εγώ θέλω μπάνιοοοοοοοοοοοοοο! Αλλά αν δεν έχει περάσει το κρυολόγημα του Γιάννη φοβάμαι να το ρισκάρω πάλι. :roll:

μακάρι προσπ να πάνε όλα καλά,γιατί το θέλει εδώ και 3-4 χρόνια.

Μακάρι!!! Κρίμα είναι να ταλαιπωρούνται τόσο όσοι θέλουν παιδιά. :?

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

πολλες φορες σκεφτομαι πως μεγαλωνει η μικρη και θα πρεπει να μαστε μουγκα στη στρουγκα... εκτος δηλαδη αν την αφηνουμε αλλου και κανουμε μια στο τοσο τα δικα μας για να ξεχαρμανιαζουμε..

jesgk να του δωσεις να καταλαβει..

Αυτό ΕΙΝΑΙ πρόβλημα!

Η μεγάλη μου αδελφή, που τα παιδιά της είναι 16 και 12, δεν μπορεί να κάνει σεξ με τίποτα στο σπίτι.

Όταν πήγαν ταξίδι Ολλανδία πέρσι - το 'χω ξαναπεί;- είχε προμηθευτεί εσώρουχα, "βοηθήματα", κλπ, για να βγάλει το άχτι της!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Αυτό ΕΙΝΑΙ πρόβλημα!

Η μεγάλη μου αδελφή, που τα παιδιά της είναι 16 και 12, δεν μπορεί να κάνει σεξ με τίποτα στο σπίτι.

Όταν πήγαν ταξίδι Ολλανδία πέρσι - το 'χω ξαναπεί;- είχε προμηθευτεί εσώρουχα, "βοηθήματα", κλπ, για να βγάλει το άχτι της!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

θελει οργανωση...

ασε κιολας που τα παιδια εχουν την ταση να ψαχνουν και προβληματιζομαι που να φυλαω τα παιχνιδια μας... :roll:

Κι εγώ θέλω μπάνιοοοοοοοοοοοοοο! Αλλά αν δεν έχει περάσει το κρυολόγημα του Γιάννη φοβάμαι να το ρισκάρω πάλι. :roll:

και εγω το σκ θα μαι εξοχικο βασικα για να μετακομισουμε το κατω διαμερισμα, εγω μαλλον θα κανω μπανιο αλλα τη μικρη ακομη φοβαμαι να τη βαλω στο νερο γιατι εχει λιγο βηχα...

θα κανω υπομονη και μαλλον θα μπει στο νερο στις διακοπες η την παραπανω εβδομαδα..

προς το παρον την μπουγελωνουμε με το λαστιχο στην αυλη και ΤΡΕΛΛΕΝΕΤΑΙ..

Σημερα θα την γραψω στο βιντεο...

σας ειπα????

εδω και κανα πενθημερο καθε πρωι που παω τουαλετα με τη μικρη της βαζω ενα προσθετο καθισματακι πανω στη λεκανη, τη βαζω και καθεται και κανει τα τσισα της εκει!!!

Την πρωτη φορα που ουρησε δεν εβλεπε που πανε και ακουγε το θορυβο και κοιτουσε γυρω της την λεκανη!!

Της εξηγησα οτι πανε μεσα στη λεκανη και τωρα καθε φορα μου δειχνει και μου λεει "με.." δηλαδη μεσα..

και αρχιζουμε τα μπραβο, εισαιμεγαλο κοριτσι και τετοια.. ζηταει χαρτι, κανει οτι σκουπιζεται και πεταει στο καλαθακι το χαρτακι..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...