Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Anastasia2005 είπε:

Κορίτσια ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας..Αύριο θα επικοινωνήσω με τον γιατρό που θα μου κάνει την λαπαροσκόπηση να δω αν μπορει να μου κάνει κάτι από τα 2 αν και δεν το κόβω...Από την άλλη όμως μου είπε ότι η εξέταση κοστίζει 300€ οπότε θα μπορώ να την κάνω κ με αυτόν τον γιατρό...Ξέρω ακούγονται μπέρδεμενα,αλλά κορίτσια μένω επαρχία..Αν αρχίσω τα δρομολόγια ξέρω ότι θα κουραστω 2 πλα ,άσε που δεν με παίρνει και με την δουλειά...Αχ βρε κορίτσια άλλη μια ανησυχια που έχω  ..Πως θα το κάνω όλο αυτό με τη δουλειά;;;Δεν θέλω να καταλάβει κανείς τίποτα...Δεν έχω πει σε κανέναν ότι ξεκίνησα να σκέφτομαι κ πάλι για εξωσωματική...Ούτε ο γιος μου ξέρει ότι θα μπω χειρουργείο..

Αχ σε καταλαβαίνω με αυτές τις μετακινήσεις. Δύσκολη η επαρχία σε αυτά πρέπει να τα οργανώνεις όλα πολύ καλά κι αν έχεις γιατρούς συνεργάσιμους πάλι καλά! Μαζί με τα έξοδα της εξωσωματικής έχεις και τα έξοδα του πήγαινε έλα και τις μετακινήσεις να σε φθείρουν ψυχολογικά. Με την δουλειά δεν ξέρω πως μπορείς να το διαχειριστείς τύπου να μην αναφέρεις ακριβώς λόγο απουσίας κλπ αν έχεις την δυνατότητα. Να το αφήσεις στο "λόγους υγείας" και να το σεβαστούν. Αλλά με το παιδί καλό είναι να του εξηγήσεις πως η μαμά του πρέπει να κάνει μία διαδικασία για προοληπτικούς λόγους, να μην νομίζει είναι κάτι πολύ σοβαρό, θα χρειαστείς και λίγο χρόνο αποθεραπείας, καλύτερα να το ξέρει από πριν αυτό. 

πρίν από 20 λεπτά , Ελπίδα88 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα ! Στέλνω περισσότερο για ηθική υποστήριξη😥 είμαι πολύ πρωτάρα. Έκανα ωοληψια την Τετάρτη και είχα 2 ωάρια. Ενώ πήγαιναν καλά σήμερα με πήραν και με είπαν πως μόνο το ένα έγινε έμβρυο. Στεναχωρέθηκα αρκετά. Έγραψα σε εσάς γιατί περνάμε τα ίδια και με καταλαβαίνετε 

Καλώς ήρθες στην παρέα μας, επικεντρώσου στα θετικά. Είχες 50% επιτυχία στις βλαστοκύστες που είναι ένα πολύ καλό ποσοστό, δεν γίνονται όλα τα ωάρια βλαστοκύστες! Δεν θα σου πω μην στεναχωριέσαι αλλά σίγουρα υπάρχει και κάτι θετικό να δεις, τουλάχιστον έχεις ένα εμβρυάκι που σε περιμένει ❤️ 
      Σου είπαν αν είναι άριστη, καλή ή μέτρια; Ήταν η πρώτη σου ωοληψία; Ήταν φυσικός κύκλος ή έκανες διέγερση; 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κι αυτή γιατί τα έδωσε;;; Ποιος της φταίει;

Καλά ρε, δεν έψαξε λιγάκι; Δεν παίρνουν ΤΟΣΟ πολύ πια!!!

Εμένα μ' έβαψε η κουμπάρα μου!! :mrgreen::mrgreen:

Έχει λίγο τη μύτη ψηλά:-D Οι συγκεκριμένες είναι οι πιο φημισμένες της Θεσσαλονίκης. Η κομμώτρια είναι η Ζαφείρα στην Τσιμισκή την μακιγιέζ δεν τη θυμάμαι αλλά είναι όνομα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Έχει λίγο τη μύτη ψηλά:-D Οι συγκεκριμένες είναι οι πιο φημισμένες της Θεσσαλονίκης. Η κομμώτρια είναι η Ζαφείρα στην Τσιμισκή την μακιγιέζ δεν τη θυμάμαι αλλά είναι όνομα...

E, αν ήθελε όνομα, δεν της φταίει κανείς! :mrgreen:

Τουλάχιστον ήταν ωραία;;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

:P:p:p:p:p:p:pΔεν σε είδε που τον είδες?

Συγνώμη, κάνατε ελεύθερα και δεν ήξερε οτι παίρνεις χάπια? Ή προσέχατε και τα έπαιρνες για έξτρα φύλαξη?

Τα παίρνω για έξτρα προστασία.. δεν με πέρνει κ δεν θέλω για 3ο .. οχι ελευθερα αλλα ποτέ δεν ξέρεις

Με είδε που τον είδα γιατι ξύπνησα κ του λεω τι κανεις με το κντ κ μου λεει: Ξυπνητήρι έβαλες;;;

Το καταλαβα ομως οτι έκανε πονηριάααααα και τον τσάκωσα

Τα παίρνω για έξτρα προστασία.. δεν με πέρνει κ δεν θέλω για 3ο .. οχι ελευθερα αλλα ποτέ δεν ξέρεις

Με είδε που τον είδα γιατι ξύπνησα κ του λεω τι κανεις με το κντ κ μου λεει: Ξυπνητήρι έβαλες;;;

Το καταλαβα ομως οτι έκανε πονηριάααααα και τον τσάκωσα

τι να πω.. εγω με τον ανδρα μου 5 χρονια καναμε ελευθερα χωρις να τελειωνει μεσα μου..παντα προλαβαινε και τραβιοταν.. και δεν εκατσε ποτε να μεινω εγκυος..

οταν παντρευτηκαμε και ειπαμε τωρα δεν θα προσεχουμε απλα ΔΕΝ τραβιοταν και εμεινα αμεσως εγκυος..

μηπως ξεχνανε να τραβηχτουν????

Διαφημίσεις

Εγώ πάντως στο γάμο μου βάφτηκα μόνη μου .. δεν εμπιστεύομαι καμμια να με βάψει.... δουλευα κ 1,5χ. στο Beαuty Shop στην Πάτρα... .... εδώ μου ζήτησαν 150? ... σιγά μην τα έδινα... βαφτηκα ωραιότατα μονη μου..νόμιζαν ότι με είχε βάψει επαγγελματίας..χαχα .αν αξιωθώ θα ανεβάσω φωτο!!!!!!!

Πλήρωσα μονο την κομμώτρια 150ευρώπουλα

Εγώ πάντως στο γάμο μου βάφτηκα μόνη μου .. δεν εμπιστεύομαι καμμια να με βάψει.... δουλευα κ 1,5χ. στο Beαuty Shop στην Πάτρα... .... εδώ μου ζήτησαν 150? ... σιγά μην τα έδινα... βαφτηκα ωραιότατα μονη μου..νόμιζαν ότι με είχε βάψει επαγγελματίας..χαχα .αν αξιωθώ θα ανεβάσω φωτο!!!!!!!

Αφού πιάνει το χέρι σου εννοείται ρε συ!!!

Εγώ πάλι δεν το 'χω καθόλου. :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

E, αν ήθελε όνομα, δεν της φταίει κανείς! :mrgreen:

Τουλάχιστον ήταν ωραία;;

Πολύ ωραία νύφη. Η αλήθεια να λέγεται. Αλλά το μακιγιάζ δεν το πρόσεχες καν. Ήταν τόσο απαλό , σχεδόν άφαντο.

εγω στη βαφτηση της μικρης δεν εκανα καλο προγραμματισμο στις δουλειες μου (ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!) και δεν προλαβαινα να βαφτω με την ησυχια μου (ειχα κανει και προβες) τελικα ξεπεταξα ενα προχειρο μακιγιαζ που φευγοντας ακομη θυμαμαι που ειπα " εντελως αβαφη..χαλια μαυρα θα βγω στις φωτο αλλα δεν πειραζει η σταρ ειναι η μικρη" και μετα πολλοι με ρωτουσαν ποιος με εβαψε και μου λεγαν απο μονη τους καλα λογια και στις φωτο εχω βγει αρκετα συμπαθητικη.. μου αρεσω πιο πολυ και απο τον γαμο..

εγω στη βαφτηση της μικρης δεν εκανα καλο προγραμματισμο στις δουλειες μου (ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!) και δεν προλαβαινα να βαφτω με την ησυχια μου (ειχα κανει και προβες) τελικα ξεπεταξα ενα προχειρο μακιγιαζ που φευγοντας ακομη θυμαμαι που ειπα " εντελως αβαφη..χαλια μαυρα θα βγω στις φωτο αλλα δεν πειραζει η σταρ ειναι η μικρη" και μετα πολλοι με ρωτουσαν ποιος με εβαψε και μου λεγαν απο μονη τους καλα λογια και στις φωτο εχω βγει αρκετα συμπαθητικη.. μου αρεσω πιο πολυ και απο τον γαμο..

Εγώ γενικώς δε βγαίνω καλές φωτό! Δεν έχω φωτογένια μάλλον:rolleyes:

Εγώ γενικώς δε βγαίνω καλές φωτό! Δεν έχω φωτογένια μάλλον:rolleyes:

Εγώ έχω καλή φωτογένεια όπως κ ο γιός ... Η κόρη ειναι καλύτερη σε live έκδοση απ' ότι στις φωτό.

Το αν βγαίνεις καλά ή όχι στις φωτό εξαρτάται σε μεγάλο ποσοστό από το αν σου αρέσει να φωτογραφίζεσαι ή όχι ... κ σε'μενα κ στο γιό μου μας αρέσει πολύυυυυυυυυυυυυυυυυυ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...