Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Anastasia2005 είπε:

Κορίτσια ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας..Αύριο θα επικοινωνήσω με τον γιατρό που θα μου κάνει την λαπαροσκόπηση να δω αν μπορει να μου κάνει κάτι από τα 2 αν και δεν το κόβω...Από την άλλη όμως μου είπε ότι η εξέταση κοστίζει 300€ οπότε θα μπορώ να την κάνω κ με αυτόν τον γιατρό...Ξέρω ακούγονται μπέρδεμενα,αλλά κορίτσια μένω επαρχία..Αν αρχίσω τα δρομολόγια ξέρω ότι θα κουραστω 2 πλα ,άσε που δεν με παίρνει και με την δουλειά...Αχ βρε κορίτσια άλλη μια ανησυχια που έχω  ..Πως θα το κάνω όλο αυτό με τη δουλειά;;;Δεν θέλω να καταλάβει κανείς τίποτα...Δεν έχω πει σε κανέναν ότι ξεκίνησα να σκέφτομαι κ πάλι για εξωσωματική...Ούτε ο γιος μου ξέρει ότι θα μπω χειρουργείο..

Αχ σε καταλαβαίνω με αυτές τις μετακινήσεις. Δύσκολη η επαρχία σε αυτά πρέπει να τα οργανώνεις όλα πολύ καλά κι αν έχεις γιατρούς συνεργάσιμους πάλι καλά! Μαζί με τα έξοδα της εξωσωματικής έχεις και τα έξοδα του πήγαινε έλα και τις μετακινήσεις να σε φθείρουν ψυχολογικά. Με την δουλειά δεν ξέρω πως μπορείς να το διαχειριστείς τύπου να μην αναφέρεις ακριβώς λόγο απουσίας κλπ αν έχεις την δυνατότητα. Να το αφήσεις στο "λόγους υγείας" και να το σεβαστούν. Αλλά με το παιδί καλό είναι να του εξηγήσεις πως η μαμά του πρέπει να κάνει μία διαδικασία για προοληπτικούς λόγους, να μην νομίζει είναι κάτι πολύ σοβαρό, θα χρειαστείς και λίγο χρόνο αποθεραπείας, καλύτερα να το ξέρει από πριν αυτό. 

πρίν από 20 λεπτά , Ελπίδα88 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα ! Στέλνω περισσότερο για ηθική υποστήριξη😥 είμαι πολύ πρωτάρα. Έκανα ωοληψια την Τετάρτη και είχα 2 ωάρια. Ενώ πήγαιναν καλά σήμερα με πήραν και με είπαν πως μόνο το ένα έγινε έμβρυο. Στεναχωρέθηκα αρκετά. Έγραψα σε εσάς γιατί περνάμε τα ίδια και με καταλαβαίνετε 

Καλώς ήρθες στην παρέα μας, επικεντρώσου στα θετικά. Είχες 50% επιτυχία στις βλαστοκύστες που είναι ένα πολύ καλό ποσοστό, δεν γίνονται όλα τα ωάρια βλαστοκύστες! Δεν θα σου πω μην στεναχωριέσαι αλλά σίγουρα υπάρχει και κάτι θετικό να δεις, τουλάχιστον έχεις ένα εμβρυάκι που σε περιμένει ❤️ 
      Σου είπαν αν είναι άριστη, καλή ή μέτρια; Ήταν η πρώτη σου ωοληψία; Ήταν φυσικός κύκλος ή έκανες διέγερση; 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

φοβερο.. γιατι νομιζει οτι αυτο ευθυνεται...

ποσα χρονια ενοιωθα τυψεις οτι εγω εφταιγα για την σχεση των γονιων ου επειδη και καλα εξαιτιας μου παντρευτηκαν (ειμαι ξωγαμο..χαχα!!).. αλλα μονο εγω δεν εφταιγα...

Κάθε φορά που πάμε παιδίατρο το διαβάζω. Οι φράσεις είναι μια και μία και νομίζω οτι για μένα τα λένε:rolleyes::P

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σας ειπα?

Χθες με πηρε ο γιατρος και ειπε οτι και αυτη η παπ ειναι μια χαρα και θα με ξαναδει τυπικα τον Σεπτεμβρη.. αλλα αν θελω μπορω να αρχισω προσπαθειες για νεα εγκυμοσυνη.. εχουμε ακομη..

Σας ειπα?

Χθες με πηρε ο γιατρος και ειπε οτι και αυτη η παπ ειναι μια χαρα και θα με ξαναδει τυπικα τον Σεπτεμβρη.. αλλα αν θελω μπορω να αρχισω προσπαθειες για νεα εγκυμοσυνη.. εχουμε ακομη..

Άντε ρε, με το καλόοοοοοοοοοοοοο!!!

Κι εγώ σκέφτομαι ν' αρχίσω προσπάθειες το καλοκαίρι! Εύχομαι βέβαια να 'χουμε να φάμε :tongue:!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Άντε ρε, με το καλόοοοοοοοοοοοοο!!!

Κι εγώ σκέφτομαι ν' αρχίσω προσπάθειες το καλοκαίρι! Εύχομαι βέβαια να 'χουμε να φάμε :tongue:!

εγω λεω για μεσα Αυγουστου.. παω για Ταυρακι η Διδυμακι.. χαχαχα!

Μπράβο κοριτσάκια! Και εγώ θεωριτικά θα ήθελα αλλά πρακτικά με τρομάζει πολύ! έλεγα για τον επόμενο Απρίλιο όπως έπιασα κια τη Γεωργίτσα. Με βολεύει η εποχή. Και για εγκυμοσυνη και για άδεια και για γέννα και για επιστροφή στη δουλειά. Αλλά αν κάνουμε γάμο δεν θέλω να είμαι γκαστρωμένη. Άσε που δεν έχω καθόλου όρεξη για γάμους. Τζάμπα έξοδα. εγώ τα κλαίω τόσα λεφτά. Αλλά ο άντρας μου λέει θέλει να με καμαρώσει νύφη:rolleyes:

Διαφημίσεις

εγω λεω για μεσα Αυγουστου.. παω για Ταυρακι η Διδυμακι.. χαχαχα!

Εγώ βασικά θέλω να γεννήσω κοντά στον Ιούνιο, γιατί σκέφτομαι ν' αρχίσω δουλειά σε φροντιστήριο αγγλικών από Σεπτέμβρη, οπότε μην τους αφήσω στα μέσα της χρονιάς!

Αλλά ποτέ δεν ξέρεις. :?

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Μπράβο κοριτσάκια! Και εγώ θεωριτικά θα ήθελα αλλά πρακτικά με τρομάζει πολύ! έλεγα για τον επόμενο Απρίλιο όπως έπιασα κια τη Γεωργίτσα. Με βολεύει η εποχή. Και για εγκυμοσυνη και για άδεια και για γέννα και για επιστροφή στη δουλειά. Αλλά αν κάνουμε γάμο δεν θέλω να είμαι γκαστρωμένη. Άσε που δεν έχω καθόλου όρεξη για γάμους. Τζάμπα έξοδα. εγώ τα κλαίω τόσα λεφτά. Αλλά ο άντρας μου λέει θέλει να με καμαρώσει νύφη:rolleyes:

Εγώ, αν δεν με πιέζανε οι γονείς, δεν θα έκανα θρησκευτικό πάντως!

Μόνο μια βάφτιση, με λίγα άτομα, στο χωριό μου και τέλος.

Αλλά θέλανε οι γονείς μου να με δούνε νυφούλα!

Ακόμα σαν τραυματική εμπειρία τη θυμάμαι την προετοιμασία.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Μπράβο που το σκέφτεστε κορίτσια... εγώ με τίποτα δεν ήθελα τόσο κοντά παιδί..... καλά για 3ο ούτε λόγος

Σήμερα ειμαι χαρούμενη για έναν ακόμα λογο

Ο άντρας μου ανακάλυψε πριν μέρες ότι παίρνω χάπια κ αρχισε να μου λέει οτι έχω γκομενο και τέτοια... γι'αυτό παίρνω χάπια... δεν έδωσα σημασία αφου ποτε δεν μου έχει δείξει ότι ζηλεύει

Και κατά τις 5 το πρωί τον τσακωσα να ελεγχει το κινητό μου............. πείτε με χαζή αλλά εγώ ΧΑΡΗΚΑ!! Δεν βρήκε τίποτα ο χριστιανός αλλα το ότι έψαξε δεν το περίμενα!!!

Εγώ, αν δεν με πιέζανε οι γονείς, δεν θα έκανα θρησκευτικό πάντως!

Μόνο μια βάφτιση, με λίγα άτομα, στο χωριό μου και τέλος.

Αλλά θέλανε οι γονείς μου να με δούνε νυφούλα!

Ακόμα σαν τραυματική εμπειρία τη θυμάμαι την προετοιμασία.

Όποιος ακούει νύφη ανοίγει την χερούκλα του να αρπάξει! Τί πράγμα είναι αυτό? Ρώτησα τις προάλλες την κομμώτρια που έρχεται σπίτι μου πόσα παίρνει για νυφικό και μου λέει έχει πάρει και 200 για πολύπλοκο χτένισμα αλλά για ένα απλό πιστολάκι μου λέει πήρα 80! Γιατί ρε να πάρεις 80 για ένα ίσιωμα ενώ παίρνεις 9? Και Κυριακή να είναι και να δουλεύεις πάρε τα τετραπλάσια άντε 40 σου λέω. Επειδή βλέπουν νυφικό εκμεταλλεύονται όλοι! Δεν την κατάλβα αυτή τη νοοτροπία! Παώ σε ένα κομμωτήριο κάνω όποιο χτένισμα γουστάρω και το πληρώνω ανθρώπινα. Αν πεις οτι χτενίζεσαι με το ίδιο χτένισμα γιατί το βράδυ παντρεύεσαι θα σου πουν 200 ευρώ. Βρε ούστ!

Μπράβο που το σκέφτεστε κορίτσια... εγώ με τίποτα δεν ήθελα τόσο κοντά παιδί..... καλά για 3ο ούτε λόγος

Ο άντρας μου ανακάλυψε πριν μέρες ότι παίρνω χάπια κ αρχισε να μου λέει οτι έχω γκομενο και τέτοια... γι'αυτό παίρνω χάπια... δεν έδωσα σημασία αφου ποτε δεν μου έχει δείξει ότι ζηλεύει

Και κατά τις 5 το πρωί τον τσακωσα να ελεγχει το κινητό μου............. πείτε με χαζή αλλά εγώ ΧΑΡΗΚΑ!! Δεν βρήκε τίποτα ο χριστιανός αλλα το ότι έψαξε δεν το περίμενα!!!

Αχαχαχαχαχα!!!

Δεν πάτε καλά! Καλέεεεεεεεεε, ρίξτε το στο σεξ να ηρεμήσετε! Χαζοπούλια :tongue:!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Όποιος ακούει νύφη ανοίγει την χερούκλα του να αρπάξει! Τί πράγμα είναι αυτό? Ρώτησα τις προάλλες την κομμώτρια που έρχεται σπίτι μου πόσα παίρνει για νυφικό και μου λέει έχει πάρει και 200 για πολύπλοκο χτένισμα αλλά για ένα απλό πιστολάκι μου λέει πήρα 80! Γιατί ρε να πάρεις 80 για ένα ίσιωμα ενώ παίρνεις 9? Και Κυριακή να είναι και να δουλεύεις πάρε τα τετραπλάσια άντε 40 σου λέω. Επειδή βλέπουν νυφικό εκμεταλλεύονται όλοι! Δεν την κατάλβα αυτή τη νοοτροπία! Παώ σε ένα κομμωτήριο κάνω όποιο χτένισμα γουστάρω και το πληρώνω ανθρώπινα. Αν πεις οτι χτενίζεσαι με το ίδιο χτένισμα γιατί το βράδυ παντρεύεσαι θα σου πουν 200 ευρώ. Βρε ούστ!

Συμφωνώ!

Εμένα μου ζητούσανε 200 εδώ, μόνο για μένα!

Έκλεισα μια κοπέλα από διπλανό χωριό απ' το δικό μου, με 200? χτένισε εμένα, τη μάνα μου, τις αδελφές μου ΚΑΙ τις ανηψιές μου! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Τα καλά της επαρχίας!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

:P:p:p:p:p:p:pΔεν σε είδε που τον είδες?

Συγνώμη, κάνατε ελεύθερα και δεν ήξερε οτι παίρνεις χάπια? Ή προσέχατε και τα έπαιρνες για έξτρα φύλαξη?

Συμφωνώ!

Εμένα μου ζητούσανε 200 εδώ, μόνο για μένα!

Έκλεισα μια κοπέλα από διπλανό χωριό απ' το δικό μου, με 200? χτένισε εμένα, τη μάνα μου, τις αδελφές μου ΚΑΙ τις ανηψιές μου! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Τα καλά της επαρχίας!

Και πάλι καλά σου ζήτησε. Το βούρλο η κολλητή μου έδωσε 300 στην κομμώτρια και 400 βάψιμο + 80 το δοκιμαστικό που την έβαψε ένα μάτι και την έβαλε να ξεβαφτεί.

Και πάλι καλά σου ζήτησε. Το βούρλο η κολλητή μου έδωσε 300 στην κομμώτρια και 400 βάψιμο + 80 το δοκιμαστικό που την έβαψε ένα μάτι και την έβαλε να ξεβαφτεί.

Κι αυτή γιατί τα έδωσε;;; Ποιος της φταίει;

Καλά ρε, δεν έψαξε λιγάκι; Δεν παίρνουν ΤΟΣΟ πολύ πια!!!

Εμένα μ' έβαψε η κουμπάρα μου!! :mrgreen::mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...