Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλησπέρα ! Στέλνω περισσότερο για ηθική υποστήριξη😥 είμαι πολύ πρωτάρα. Έκανα ωοληψια την Τετάρτη και είχα 2 ωάρια. Ενώ πήγαιναν καλά σήμερα με πήραν και με είπαν πως μόνο το ένα έγινε έμβρυο. Στεναχωρέθηκα αρκετά. Έγραψα σε εσάς γιατί περνάμε τα ίδια και με καταλαβαίνετε 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Πάντα να κρίνεται τους άλλους στα δικά τους πλαίσια κι όχι με τα δικά σας κριτήρια.

Και δεν σας μαλώνω, απλά θέλω να αισθάνεστε καλύτερα :D!

Ναι συμφωνω και απλα να πω οτι δεν τους εχω κακιωσει αλλα οφειλω να ειμαι καλυτερη απεναντι στο δικο μου παιδι..

ετσι κοινωνικε λειτουργε?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σιγα μη κοψει η παραγωγη πες της αφεντικινας...αφου δικαιουσε γονικη αδεια απο το νομο anyway

Ακριβώς!!!

ναι.... δεν λογαριαζει νόμους... όπως μου είχε πει και πριν παρω το εξάμηνο:confused:

Και τι; ΔΕΝ το πήρες;;;;

Είναι και συγγενής σου είπες;! :shock:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

και απαντω στην elenada..

δεν αγχωνομαι... ουτε κανω πλανο..

σκεφθομαι τι μπορω να προσφερω..

και με την σημερινη οικονοικη μου κατασταση δεν ξερω τι θα μπορω να προσφερω..

για αυτο και πιεζω τον ανδρα μου να γινει πιο δραστικος στις αποφασεις του σχετικα με τη δουλεια του γιατι οταν θα πρεπει να της προσφερω μια εξωσχολικη επιμορφωτικη και οχι δραστηριοτητα θα θελω να μπορω να το κανω ανετα αν γινεται..

εγω το παω και πιο μακρυα.. επειδη θελω να κανω και δευτερο παιδι θελω να μπορω οτι θα προσφερω στο ενα να μπορω και στο αλλο..εκτος ανωτερας βιας.. αλλιως καλυτερα να μη το προσφερω σε κανενα..

σε μενα δεν μου στερησαν αγγλικα, χορο και τετοια.. στην αδελφη μου ομως ναι μεχρι και μαθηματα με ειδικους δασκαλους.. αυτο της εχει στοιχισει αποστευτα..

ισοτητα στα αδελφια λοιπον.

Ναι συμφωνω και απλα να πω οτι δεν τους εχω κακιωσει αλλα οφειλω να ειμαι καλυτερη απεναντι στο δικο μου παιδι..

ετσι κοινωνικε λειτουργε?

ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ παρακαλώ! :mrgreen:

Σίγουρα ανάλογα με τα πρότυπα που έχεις και με την κριτική σου ικανότητα, προσαρμόζεις τις πράξεις σου, σαν γονιός.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

sorry που θα το πω δημοσια viki αλλα απο τον τροπο που γραφεις γενικα εχω νοιωσει οτι ειχες περιεργη, δυσκολη, οχι τοσο ιδανικη οπως θελεις πες το παιδικη η οικογενειακη ηλικια.. ειμαστε πολλοι σε αυτο το club.. τωρα με αυτα που μας λες σημερα επιβεβαιωνεται..

ποιο παιδι στη σειρα εισαι?

Διαφημίσεις

ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ παρακαλώ! :mrgreen:

Σίγουρα ανάλογα με τα πρότυπα που έχεις και με την κριτική σου ικανότητα, προσαρμόζεις τις πράξεις σου, σαν γονιός.

και παλι δεν σημαινει οτι κανεις το σωστο..

και κακα τα ψεματα.. οταν ο ενας γονιος οπως η μανα μου η η jesgk μοχθει να βοηθησει το παιδι στο σχολειο και ο αλλος ειναι στα ...... του και εκει υπαρχει θεματακι.. γιατι μετα το χρεωνεται ο ενας το λαθος απο τον ετερο καππαδοκη και ειναι εντελως αδικο..

jesgk παντως και εγω μιλαω εκ τους ασφαλους που η μικρη ακομη δεν παει σχολειο.. απλα παρατηρωντας γυρυω μου προσπαθω να κατανοησω τι γινεται και τι θα τα καλυτερο να κανω..

και πιστευω οτι ακομη και η προετοιμασια για το σχολειο ξεκιναει απο το σπιτι.. δεν ειμαι υπερ στα μαθηματα προετοιμασιας αλλα το δημιουργικο παιχνιδι και η επεξηγηση αλλα πανω απο ολα η επιβραβευση και η ενθαρρυνση ειναι κλειδια..

Ακριβώς!!!

Και τι; ΔΕΝ το πήρες;;;;

Είναι και συγγενής σου είπες;! :shock:

Το πήρα... αλλά δεν μου έστειλε τίποτα στο νοσοκομείο.. ενώ το έχει κάνει με άλλους συναδέλφους.. ειναι θεια του άντρα

.. δεν ήρθε να με δει .με είδε μετά απο 10 μήνες όταν επέστρεψα!

sorry που θα το πω δημοσια viki αλλα απο τον τροπο που γραφεις γενικα εχω νοιωσει οτι ειχες περιεργη, δυσκολη, οχι τοσο ιδανικη οπως θελεις πες το παιδικη η οικογενειακη ηλικια.. ειμαστε πολλοι σε αυτο το club.. τωρα με αυτα που μας λες σημερα επιβεβαιωνεται..

ποιο παιδι στη σειρα εισαι?

Η 1η. Η αλήθεια είναι οτι απο παιδί ένιωθα βάρος στην οικογένεια. Μπορεί να ήμουν λάθος αλλά για να έχω τέτοια αισθήματα κάπου βασιζόταν. Απο την άλλη όμως σκέφτομαι οτι ξέρω το νόημα της ζωής. Μπορεί να μην έχω πρότυπα προς μίμηση αλλά έχω προς αποφυγή και νομίζω είναι πιο ισχυρά. Η κολλητή μου και καλομαθημένη κόρη με τα όλα της δήλωνε δυστιχέσμενη γιατί δεν της έδινε τη σημασία που ήθελε ο γκόμενος. Και της απαντούσα πως άν είχα τη ζωή της θα ήμουν ο πιο ευτιχισμένος άνθρωπος στον κόσμο.Θέλω να δώσω στο παιδί μου αλλα θέλω να αποφύγω και αυτό που άκουγα τότε απο την κολλητή. Να εκτιμά την οικογένεια.

και παλι δεν σημαινει οτι κανεις το σωστο..

και κακα τα ψεματα.. οταν ο ενας γονιος οπως η μανα μου η η jesgk μοχθει να βοηθησει το παιδι στο σχολειο και ο αλλος ειναι στα ...... του και εκει υπαρχει θεματακι.. γιατι μετα το χρεωνεται ο ενας το λαθος απο τον ετερο καππαδοκη και ειναι εντελως αδικο..

Ε, ρε συ, δεν είμαστε θεοί όμως!

Άνθρωποι είμαστε και λογικό είναι να κάνουμε και λάθη!

Τελειομανίες στην ανατροφή παιδιών; Πολύ άγχος ρε προσπ! Αγάπη να υπάρχει και λάθη θα κάνεις, όπως όλοι μας!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Το πήρα... αλλά δεν μου έστειλε τίποτα στο νοσοκομείο.. ενώ το έχει κάνει με άλλους συναδέλφους.. ειναι θεια του άντρα

.. δεν ήρθε να με δει .με είδε μετά απο 10 μήνες όταν επέστρεψα!

Καλά μη παραπονιέσαι!

Ούτε εμένα μου στείλανε τπτ! Ούτε μου πήρανε - τ'αφεντικά - τπτ για το μωρό και δυο φορές που τον έφερα εδώ, δε βάλανε το χέρι στην τσέπη να του δώσουνε ένα 5ευρώ, έτσι για το καλό!!!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Ε, ρε συ, δεν είμαστε θεοί όμως!

Άνθρωποι είμαστε και λογικό είναι να κάνουμε και λάθη!

Τελειομανίες στην ανατροφή παιδιών; Πολύ άγχος ρε προσπ! Αγάπη να υπάρχει και λάθη θα κάνεις, όπως όλοι μας!

σου δινω λαθος εικονα..

δεν με φοβιζει το λαθος αλλα οχι οτι δεν θελω να το προλαβω..

και ειμαι πεποισμενη οτι καποια παιδια οτι και να παρουν απο τους γονεις μπορει να φανουν απληστα σε καποια ηλικια και να τους καταδικασουν με τον ενα η τον αλλο τροπο..

απλα θελω να μην ειμαι απλα η μαμα.. θελω να ειμαι ο ανθρωπος που μπορει να στραφει στο καλο και στο κακο..

να μην ειμαι βαρος και εμποδιο, καταπιεση και φοβος.. το κακο ειναι πως αυτα που δεν θες να εισαι.. γινεσαι.. και αυτο με αγχωνει..

Viki μοιαζουμε ως ενα βαθμο.. και εγω η πρωτη και με πολλα βαρη στην πλατη και ενοχες..τα χουμε ξαναπει..

ΑΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ..

Τυχεροι οι γονεις με παιδια Παρθενους...(ενας ομως σε καθε σπιτι αρκει.. δυο δεν παλευονται)

σου δινω λαθος εικονα..

δεν με φοβιζει το λαθος αλλα οχι οτι δεν θελω να το προλαβω..

και ειμαι πεποισμενη οτι καποια παιδια οτι και να παρουν απο τους γονεις μπορει να φανουν απληστα σε καποια ηλικια και να τους καταδικασουν με τον ενα η τον αλλο τροπο..

απλα θελω να μην ειμαι απλα η μαμα.. θελω να ειμαι ο ανθρωπος που μπορει να στραφει στο καλο και στο κακο..

να μην ειμαι βαρος και εμποδιο, καταπιεση και φοβος.. το κακο ειναι πως αυτα που δεν θες να εισαι.. γινεσαι.. και αυτο με αγχωνει..

Viki μοιαζουμε ως ενα βαθμο.. και εγω η πρωτη και με πολλα βαρη στην πλατη και ενοχες..τα χουμε ξαναπει..

ΑΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ..

Τυχεροι οι γονεις με παιδια Παρθενους...(ενας ομως σε καθε σπιτι αρκει.. δυο δεν παλευονται)

Στην αίθουσα αναμονής του παιδιατρίου έχει κρεμασμένο ένα 10λογο πολύ σοφό. Μια φράση λοιπόν λέει πως παιδί που μεγαλώνει στη φασαρία νιώθει ενοχές και ντροπή.

αααα.. εγω εχθες τους κοινοποιησα οτι θελω εργοταξιο και το ενα αφεντικο γελασε και με κοροιδευε "σου λειψε η βρωμα?" και ο αλλος που διαχειριζεται τα εργοταξια μου πε οτι με προτιμα γραφειο γιατι ξερω περισσοτερα για τα διαδικαστικα απο τα αλλα παιδια και μπορω να τα διεκπεραιωνω καλυτερα αλλα θα το σκεφθει (δεν εχουν και δεν θελουν να παρουν και γραμματεα και τα κανω ολα και συμφερω.. περιπτωση να ζητησω αυξηση δεν παιζει για καμια 5τια αλλωστε)..

τσ τσ τσ.. να προσφερεσαι και να μην το δεχονται.. που να ζητουσα και αδεια!!!

Στην αίθουσα αναμονής του παιδιατρίου έχει κρεμασμένο ένα 10λογο πολύ σοφό. Μια φράση λοιπόν λέει πως παιδί που μεγαλώνει στη φασαρία νιώθει ενοχές και ντροπή.

φοβερο.. γιατι νομιζει οτι αυτο ευθυνεται...

ποσα χρονια ενοιωθα τυψεις οτι εγω εφταιγα για την σχεση των γονιων ου επειδη και καλα εξαιτιας μου παντρευτηκαν (ειμαι ξωγαμο..χαχα!!).. αλλα μονο εγω δεν εφταιγα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...