Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , Alex@ είπε:

Αυτό με το δημόσιο ότι κάνουν ωοληψιες μέχρι Παρασκευή ισχύει αλλά για τις βλαστοκυστες που είπε δεν ισχύει, γίνονται φυσικά βλαστοκυστες και στο δημόσιο, η διαφορά είναι στην εμπειρία του εμβρυολογου, στα μηχανήματα που έχουν κ τα υπόλοιπα υλικά. Η πρώτη μου προσπάθεια ήταν σε δημόσιο κ έκανα βλαστοκυστες αλλά εμένα δεν μου έκανε κλικ η εμβρυολόγος κ πήγα σε ιδιωτικό μετά. Υπάρχουν γυναίκες που έκαναν μωρό σε δημόσιο νοσοκομείο.

Συνήθως σε αυτά πας με το γιατρό που σε παρακολουθεί κ έχεις κλείσει το ραντεβού στο νοσοκομείο

Επίσης ειδικευμένοι δεν κάνουν τέτοιες επεμβάσεις, να είναι στο χώρο ναι αλλά δεν κάνουν μόνοι τους χειρουργεία.

Κάνουν, ο ειδικευόμενος είναι ειδικευόμενος για 6 χρόνια. Δεν παίρνουν ειδικότητα χωρίς να έχουν χειρουργήσει, σίγουρα με επίβλεψη προφανώς. Αλλά όταν θες να κάνεις παιδιά και έχεις μπει σε διαδικασία εξωσωματικής, δεν το διακινδυνεύεις έτσι.  

Δεν το είπα αυθαίρετα. 

Τα ξέρω από την οικογένεια μου που δουλεύουν σε αίθουσες χειρουργείων. Και για αυτό λένε, κάποιες επεμβάσεις καλό είναι να τις κάνεις με τον Γιατρό σου. Αφού η κοπέλα έχει γιατρό σε δημόσιο μια χαρά, να προχωρήσει μαζί του,. 

Υπάρχει και λαμπροί ειδικευόμενοι. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Παίρνεις κάποιο λεωφορείο απο εκεί?

Viki το 10αρι. Αλλά λέω να πάω για καφέ μετά, όχι σπίτι, οπότε ίσως βολέψει να σταματήσεις πάνω στη Μοναστηρίου (απέναντι από Αγίων Πάντων), που έχει λίγο χώρο και να τα πούμε λίγο. Αν θέλεις πάρε τηλέφωνο όταν ξεκινήσεις και συνεννοούμαστε!

Εγώ πάντως όσες φορές πήγα σε γιορτή του νηπιαγωγείου του ανηψιού που λέγαν ποιηματάκια και κάναν θεατρικές παραστάσεις σκεφτόμενη τη Γεωργίτσα εκεί πάνω βούρκωνα. Μετά βίας κρατούσα τα δάκρυά μου για να μην με πάρουν χαμπάρι!

Αμάν καλέ με όλες τις ευσυγκίνητες εδώ μέσα! :tongue::tongue:

Ρε συ κοπελιά έχουμε ραντεβού στο σταθμό δύο άγνωστες ανάμεσα σε 1000 άτομα που θα υπάρχουν σίγουρα εκεί. Δεν πρέπει να συγκεκριμενοποιήσω λίγο το σημείο? Εκτός και αν θέλεις να έρθεις να βοηθήσεις:mrgreen:

Πες τα καλέ, δεν ξέρουνε την τύφλα τους, μιλάνε κιόλας! :mrgreen:

Όχι δεν βόλευε. Δεν είχε τρένο σήμερα και είπαμε να περιοριστούμε στη Μοναστηρίου:mrgreen:

Έτσι, έτσι.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

χαχα! Πού τα θυμήθηκες? Την Εσμεράλντα την έβλεπες? Είχε γίνει σλόγκαν στο σχολείο. Τους έβλεπες όλους περιφερόταν με τεντωμένα χέρια και κλειστά μάτια και λέγαν : Αρμάντο? Πού είσαι Αρμάντο?

ΜΑΜΑΤΟ!!! ΠΟΛΥ ΓΕΛΑΣΑ!!!

ναι,τζες,πες μας!!!

Εγώ στο προνήπιο κ στο νήπιο ήμουν δαχτυλοδεικτούμενη! Σε κάθε γιορτή έκλαιγα... όταν τελείωσε το νήπιο αγκάλιασα τη νηπιαγωγό κ έκλαιγα με λιγμούς...

Οταν πήγε ο μικρός προνήπιο ήμουν πολύ πολύ χαρούμενη!! Ο Θοδωρής το πήρε τοσο μα τοσοοοο καλά , περνούσε τέλεια, ειχε μια εξαιρετική νηπιαγωγό κ τα δύο χρόνια κ πέρασε υπέροχα. Πέρσυ ήταν γεμάτος περηφάνεια αφού έφτιαξα το υλικό για την τελική εκδήλωση την καλοκαιρινή στο νήπιο αφού είχε θέμα την ανακύκλωση κ ειχε τοση χαρά !!

εγω θα πω την αποψη μου..

ΝΑΙ ΝΑΙ θα την πω.. θετε δε θετε..

ΚΑΠΟΤΕ εβλεπα οποιαδηποτε σειρα στην tv και σαπουνοπερες (αμερικανικες κυριως).. τα βραζιλιανικα εκτος απο τις πεταλουδες πετουν ελευθερα που μου το κολλησε η αδελφη μου (μιλαμε προ δεκαετιας και..) οπως και κατι εποχης βραζιλιανικα τα χαζευα..οχι φανατικα αλλα εβλεπα οταν καθοταν (ιδιως οταν δεν δουλευα)

για χρονια απεχω απο αυτα και προπερσι στην εγκυμοσυνη που ημουν μηνες απραγη στο σπιτι χαζευα παλι ΤΟΛΜΗ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΙΑ.. ξεκινησα απο χαβαλε και μυ γινε συνηθεια επειδη μου γεμιζε τα μονοτονα βαρετα γεματα ξαπλα μεσημερια...εκει συνειδητοποιησα οτι αυτα δεν προσφερουν ΤΙΠΟΤΕ απολυτως και οτι απλα γεμιζουν τις ωρες της βαρεμαρας οταν δεν εχεις τι αλλο να κανεις (καμια φορα εχεις κιολας αλλα δεν προτιμας να το κανεις...μιλαω για τη κουνιαδα η οποια ΟΤΙ και να βγει στην tv απο δακρυβρεχτα τα βλεπει φανατικα και συμπασχει κιολας!!!!!!)..

και ετσι εκοψα να ασχολουμαι με ολα αυτα..

ντοκυμαντερ... ευκολη μορφωση.. και κανα βιβλιο για να μη ξεχνιομαστε..

μα προ δεκαετιας μιλαμε οτι εβλεπα κι εγω.τωρα δεν νομιζω οτι θα δω.αλλα και ντοκιμαντερ δεν βλεπω.ουτε δραματα,γιατι βαζω τα κλαμματα.παλια εβλεπα πολυ θριλερ,αλλα τωρα τα εχω κοψει.εγω θελω πλεον να βλεπω κατι αναλαφρο για να περναει η ωρα μου,καμμια κωμωδια αισθηματικη και περιπετειες.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

θυμαμαι τη μανα μου με τον αδελφο μου..

καθε που τον διαβαζε επειδη εκεινος (μεχρι και σημερα) ειχε μονο το παιχνιδι στο μυαλο του απο την πρωτη κιολας ταξη τσιριζε σαν υστερικια..

εγω απο την αλλη (20 ετων μιλαμε τωρα) οταν τον διαβαζα δεν του φωναζα ποτε αλλα ειχα την απαιτηση να καταλαβαινει τι του λεω.. και παρολα αυτα με εκνευριζε οταν του μιλουσα και εβλεπα το βλεμμα του να με κοιταει απλανες..δηλωση οτι δεν με προσεχε καθολου...

βεβαια στην περιπτωση του αδελφου μου διεγνωσθηκε δυσλεξια και Συνδρομο διασπασης προσοχης (μοδα του συγχρονου κοσμου δυστυχως) και ειχαμε παντα προβληματα αλλα πλεον ειμαι βεβαιγ οτι και η μανα μου δεν το χειριστηκε καθολου σωστα..

στην αδελφη μου (που και εκεινη εχει μεγαλο βαθμο δυσλεξιας μεχρι σημερα) παλι δεν ειχε υπομονη και την αποθαρρυνε..

νομιζω οτι εχει μεγαλη σημασια ο τροπος προσεγγισης στα πρωτα χρονια..

αφου τα αναλογιζεσαι μονη αρα εχεις δωσει τημιση λυση στο προβλημα.. μπορεις να προλαβεις το.. κακο..

με εμενα να σας πω.. δεν καταλαβαινα τη διαιρεση και ετρωγα ξυλο της χρονιας μου..

αυτα μεχρι την τριτη δημοτικου μετα απο το φοβο μου να μην τρωω αλλο ξυλο προσπαθουσα να διαβαζω μονη μου για να γλιτωνω την εξεταση και επειδη βαριοντουσαν ουτως η αλλως να ασχοληθουν (δεν ειχαν και γραμματικες γνωσεις ικανοποιητικες) μεχρι να το ζητησω η ιδια δεν με εξεταζαν

επισης πιστευω οτι ειναι θετικο ο γονιος μια φορα το μηνα να εμφανιζεται στο σχολειο και μαθαινει για την προοδο του παιδιου και να λυνει τυχον θεματα με τους δασκαλους..

Εγώ στο προνήπιο κ στο νήπιο ήμουν δαχτυλοδεικτούμενη! Σε κάθε γιορτή έκλαιγα... όταν τελείωσε το νήπιο αγκάλιασα τη νηπιαγωγό κ έκλαιγα με λιγμούς...

Οταν πήγε ο μικρός προνήπιο ήμουν πολύ πολύ χαρούμενη!! Ο Θοδωρής το πήρε τοσο μα τοσοοοο καλά , περνούσε τέλεια, ειχε μια εξαιρετική νηπιαγωγό κ τα δύο χρόνια κ πέρασε υπέροχα. Πέρσυ ήταν γεμάτος περηφάνεια αφού έφτιαξα το υλικό για την τελική εκδήλωση την καλοκαιρινή στο νήπιο αφού είχε θέμα την ανακύκλωση κ ειχε τοση χαρά !!

ελα ρεεεεεεεεεε...μανουλααααααα... σνιφ!

Και εγω θα μου υπερηφανη αν η μαμα μου εκανε κατι τοσο σημαντικο..

τα παιδια θελουν τους γονεις προτυπα.. αυτο δεν θα αλλαξει ποτε

και να σου πω και κατι αλλο..

διαβαζα σε εναν σχολικο οδηγο πριν μια εβδομαδα πως αν οι γονεις αντιμετωπιζουν με χαρα και δεν εκδηλωνουν αγχος για την αρχη στο νεο σχολειο το παιδι θα προσαρμοστει και θα το αποδεχθει πιο ευκολα..

αν δεν το αγαπας δεν θα σε αγαπησει και αυτο..

Διαφημίσεις

αφου τα αναλογιζεσαι μονη αρα εχεις δωσει τημιση λυση στο προβλημα.. μπορεις να προλαβεις το.. κακο..

επισης πιστευω οτι ειναι θετικο ο γονιος μια φορα το μηνα να εμφανιζεται στο σχολειο και μαθαινει για την προοδο του παιδιου και να λυνει τυχον θεματα με τους δασκαλους..

Για να δούμε του χρόνου ελπίζω να είμαι πιο ήρεμη... ο Θοδωρής έδωσε μονος του τη λύση "άσε μαμα μην κουράζεσαι... θα με διαβάσει η γιαγιά"

Πήγα 3 φορές στη δασκάλα του στη διάρκεια του έτους κ στις συναντήσεις πήγαινε η μητέρα μου αφού είχα ενημερώσει ότι δεν μου δίνουν άδεια από τη δουλειά.

Την ίδια δασκάλα θα έχει κ του χρόνου πράγμα που θεωρώ καλό!

τι ωραια!μια χαρα δηλαδη.μακαρι να ειναι και τα παιδακια μας ετσι.αν κι εγω αντιθετα με την προσπ,δεν εχω σκεφτει καθολου στο μελλον πως θα ειμαστε.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

εχεις διαβασει κανεναν βιβλιο συμβουλευτικο για την βοηθεια που μπορει να παρεχει ενας γονιος στο παιδι -νεο μαθητη? Δεν τα πιστευω αλλα δεν τα απορριπτω κιολας..καμια φορα μπορει να βρεις τροπους που να λειτουργησουν στην περιπτωση σου

Κανονισε στη συνάντηση σήμερα να φάς καμμια σφαλιάρα μ'αυτά που λες ... είναι άγρια

Καλά συνεννοημένες είστε σήμερα; Ου, να μου χαθείτε! :tongue:

άλλη λέει μανούλες εγώ σου φταίω??????780920wevc3spomh.gif

Ναι, ναι εσύ το ξεκίνησες, πάψε!

διαβαζα σε εναν σχολικο οδηγο πριν μια εβδομαδα πως αν οι γονεις αντιμετωπιζουν με χαρα και δεν εκδηλωνουν αγχος για την αρχη στο νεο σχολειο το παιδι θα προσαρμοστει και θα το αποδεχθει πιο ευκολα..

Λογικό μου ακούγεται αυτό!

Εμένα τα 1, 2 πρώτα χρόνια με βοηθούσαν οι - αρκετά μεγαλύτερες - αδελφές μου και μετά μόνη μου.

Μια φορά που με ρώτησε η μάνα μου αν διάβασα, της απαντάω σοβαρά σοβαρά "καλά γιατί με προσβάλεις; Φυσικά και διάβασα"!

Δεν ξαναρώτησε!

Δεν μπορούσαν να βοηθήσουν οι γονείς καθόλου, είναι του δημοτικού και οι δύο και τι να θυμόντουσαν μετά από τόσα χρόνια; Οταν, λόγω συνθηκών ζωής και δουλειάς, δεν ασχολήθηκαν καθόλου με τα γράμματα μετά τα 12;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...