Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , Alex@ είπε:

Αυτό με το δημόσιο ότι κάνουν ωοληψιες μέχρι Παρασκευή ισχύει αλλά για τις βλαστοκυστες που είπε δεν ισχύει, γίνονται φυσικά βλαστοκυστες και στο δημόσιο, η διαφορά είναι στην εμπειρία του εμβρυολογου, στα μηχανήματα που έχουν κ τα υπόλοιπα υλικά. Η πρώτη μου προσπάθεια ήταν σε δημόσιο κ έκανα βλαστοκυστες αλλά εμένα δεν μου έκανε κλικ η εμβρυολόγος κ πήγα σε ιδιωτικό μετά. Υπάρχουν γυναίκες που έκαναν μωρό σε δημόσιο νοσοκομείο.

Συνήθως σε αυτά πας με το γιατρό που σε παρακολουθεί κ έχεις κλείσει το ραντεβού στο νοσοκομείο

Επίσης ειδικευμένοι δεν κάνουν τέτοιες επεμβάσεις, να είναι στο χώρο ναι αλλά δεν κάνουν μόνοι τους χειρουργεία.

Κάνουν, ο ειδικευόμενος είναι ειδικευόμενος για 6 χρόνια. Δεν παίρνουν ειδικότητα χωρίς να έχουν χειρουργήσει, σίγουρα με επίβλεψη προφανώς. Αλλά όταν θες να κάνεις παιδιά και έχεις μπει σε διαδικασία εξωσωματικής, δεν το διακινδυνεύεις έτσι.  

Δεν το είπα αυθαίρετα. 

Τα ξέρω από την οικογένεια μου που δουλεύουν σε αίθουσες χειρουργείων. Και για αυτό λένε, κάποιες επεμβάσεις καλό είναι να τις κάνεις με τον Γιατρό σου. Αφού η κοπέλα έχει γιατρό σε δημόσιο μια χαρά, να προχωρήσει μαζί του,. 

Υπάρχει και λαμπροί ειδικευόμενοι. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

βρε συ jesgk... ηθελα μερες να σε ρωτησω..

πες μας πως ειναι να πηγαινει το παιδι σου σχολειο??

εγω το θεωρω τεραστιο γεγονος και ανυπομονω (οχι να το στειλω σχολειο αλλα να αρχισει να σπουδαζει και να μαθαινει νεα πραγματα και να το βιηθησω οσο μπορω)

πως τα βλεπεις τα πραγματα? πως ειναι το συναισθημα? πως ειναι ο πρωτος χρονος? θα μας πεις και για το νηπιο η το προνηπιο αλλα θελω κυριως να μαθω για την πρωτη ταξη..

μετα πες μου πως ειναι η ζωη στο σπιτι και πως ειναι το προγραμμα του διαβασματος..

πες μου πες μου..

Εγώ πάντως όσες φορές πήγα σε γιορτή του νηπιαγωγείου του ανηψιού που λέγαν ποιηματάκια και κάναν θεατρικές παραστάσεις σκεφτόμενη τη Γεωργίτσα εκεί πάνω βούρκωνα. Μετά βίας κρατούσα τα δάκρυά μου για να μην με πάρουν χαμπάρι!

εχω αγχος με το θεμα της εκπαιδευσης γιατι

α) δεν εχω την δυνατοτητα οικονομικα να τοσ τειλω σε ιδιωτικο για το οποιο θα φερω και την ευθυνη της επιλογης οσον αφορα το προγραμμα διδασκαλιας και τα δημοσια τα αγαπω και τα σεβομαι αλλα ξερω και την αναρχια που επικρατει..σχεδον 20 χρονια στα θρανια ημουν και ξερω..

β) θελω πολυ να αποκτησει καλες βασεις απο τις πρωτες σχολικες ταξεις ωστε να μπορεσει να προχωρησει στις μεγαλυτερες ευκολοτερα.. εγω δεν ειχα βασεις και παροτι προσπαθουσα υπηρξαν μετρια μαθητρια εως και κακη.. στα γεραματα εστρωσα ποπο και τα πηγα καλυτερα αλλα το τρενο ειχε φυγει..

αλλα πιστευω οτι εγω δεν θα κοιμηθω μια βδομαδα πριν παει σχολειο (Ακομη και προνηπιο) και θα ψωνισω τα απειρα (οσο δνε ψωνισα για τη γεννα) και θα μαι πολυ περηφανη που το παιδι μου παει σχολειο..

Εγώ πάντως όσες φορές πήγα σε γιορτή του νηπιαγωγείου του ανηψιού που λέγαν ποιηματάκια και κάναν θεατρικές παραστάσεις σκεφτόμενη τη Γεωργίτσα εκεί πάνω βούρκωνα. Μετά βίας κρατούσα τα δάκρυά μου για να μην με πάρουν χαμπάρι!

ΑΧ ΝΑΑΑΑΑΙΙΙΙ..

ΘΕΛΩ, ΘΕΛΩ, ΘΕΛΩ!!!

Διαφημίσεις

το βιολί σου εσύ!!!!!! :tongue:

Ρε συ κοπελιά έχουμε ραντεβού στο σταθμό δύο άγνωστες ανάμεσα σε 1000 άτομα που θα υπάρχουν σίγουρα εκεί. Δεν πρέπει να συγκεκριμενοποιήσω λίγο το σημείο? Εκτός και αν θέλεις να έρθεις να βοηθήσεις:mrgreen:

Ρε συ κοπελιά έχουμε ραντεβού στο σταθμό δύο άγνωστες ανάμεσα σε 1000 άτομα που θα υπάρχουν σίγουρα εκεί. Δεν πρέπει να συγκεκριμενοποιήσω λίγο το σημείο? Εκτός και αν θέλεις να έρθεις να βοηθήσεις:mrgreen:

Στο σταθμο του Μοναχου? :tongue:

καλημερα!

τι κανετε? καλυτερα ειναι τα παιδακια σας?

τζες περαστικα στον πατερα σου.

εγω πηρα μια πισινα εχθες απο το τζαμπο και σημερα την φουσκωσα και της εβαλα λιγο νερακι,και την τσουληθρα που εχουμε,την μιση μεσα και την αλλη μιση εξω,κι επαιζε καμμια ωριτσα.τωρα τρωει πατατουλες και βλεπει τα ζουζουνια.

μα που ειναι αυτο το τουρκικο που λετε?δεν το εχω δει καθολου,ολη μερα ζουζουνια βλεπω.οχι οτι θα το εβλεπα,δεν μ'αρεσει κι εμενα η γλωσσα.ενω τα βραζιλιανικα,την μαρια της γειτονιας κι αυτα,τα εβλεπα παλια.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

πες μου πες μου..

Είναι μεγάλο το βάρος,εδικότερα για τις μανούλες που δουλεύουν.

Εμένα το γιο μου τον διάβαζε η μητέρα μου, έτσι όταν επέστραφα σπίτι είχα μονο την επανάληψη και να μάθουμε ορθογραφία. Εννοείται ότι νιώθω τύψεις που δεν ήμουν εκεί να τον διαβάζω έγω κ νιώθω ότι δεν του έχω δώσει τίποτα

Ο Θοδωρής έχει συνεχώς το νου του στο παιχνιδι κ έτσι απο τις πρώτες μερες τσίριζα σαν τρελη... αν και στο μυαλο μου τα είχα σχεδιάσει τελειως διαφορετικά για τον τρόπο που θα του φέρομουν. Ελπίζω το παιδάκι μου να συνεχίσει χαρούμενος για το σχολείο κ να μην έχω κάνει ανεπανόρθωτη ζημιά.

Τα μαθήματα που με φόβισαν άλλες μανάδες ότι ειναι τόοοοσοοο δύσκολα κ έχουν αλλάξει τα πράγματα το βρήκα σαν μια υπερβολή. Αυτή η αλλαγή ήταν απαραίτητη, ΔΕΝ γίνεται τα βιβλία που είχαμε εμείς πριν 20 χρ.να τα έχουν τωρα τα παιδάκια μας.

Δεν νιώθω ότι το παιδί δυσκολεύτηκε κ ένας γονιός που έχει έστω κάποιες γνώσεις άνεταααα μπορεί να βοηθήσει το παιδι του. Δεν είναι τοσο τραγικά τα πραγματα

Δεν έχω σκοπο να τον πιεσω με εξωσχολικές δραστηριότητες τουλάχιστον για 2 χρόνια ακόμα. Ας μάθει τα βασικά στα ελληνικά και για αγγλικά.... βλέπουμε..

Ελπίζω το Σεπτέμβρη να ξεκινήσει με χαρά το σχολείο κ εγώ να είμαι πιο ήρεμη κ να μην περιμένω απο το Θοδωρή όσα περίμενα φέτος... δυστυχώς οι μεγάλες προσδοκιές μου με απογοητευσαν κ όχι ο γιόκας μου (σε απολογητική φάση σήμερα)

Διαφημίσεις

εγω το θεωρω τεραστιο γεγονος και ανυπομονω (οχι να το στειλω σχολειο αλλα να αρχισει να σπουδαζει και να μαθαινει νεα πραγματα και να το βιηθησω οσο μπορω)

πως τα βλεπεις τα πραγματα? πως ειναι το συναισθημα? πως ειναι ο πρωτος χρονος? θα μας πεις και για το νηπιο η το προνηπιο αλλα θελω κυριως να μαθω για την πρωτη ταξη..

μετα πες μου πως ειναι η ζωη στο σπιτι και πως ειναι το προγραμμα του διαβασματος..

πες μου πες μου..

ναι,τζες,πες μας!!!

μιαμαμα,ωραια ακουγεται η κολοκυθοπιτα,κι ευκολη.αν βαλω κολοκυθα,πειραζει?

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Ναι να ερθωώωωωωωωωωωωωω και να πάμε μετά για καφεδάκι !!!!!!!!!!

ενω τα βραζιλιανικα,την μαρια της γειτονιας κι αυτα,τα εβλεπα παλια.

χαχα! Πού τα θυμήθηκες? Την Εσμεράλντα την έβλεπες? Είχε γίνει σλόγκαν στο σχολείο. Τους έβλεπες όλους περιφερόταν με τεντωμένα χέρια και κλειστά μάτια και λέγαν : Αρμάντο? Πού είσαι Αρμάντο?

Είναι μεγάλο το βάρος,εδικότερα για τις μανούλες που δουλεύουν.

Εμένα το γιο μου τον διάβαζε η μητέρα μου, έτσι όταν επέστραφα σπίτι είχα μονο την επανάληψη και να μάθουμε ορθογραφία. Εννοείται ότι νιώθω τύψεις που δεν ήμουν εκεί να τον διαβάζω έγω κ νιώθω ότι δεν του έχω δώσει τίποτα

Ο Θοδωρής έχει συνεχώς το νου του στο παιχνιδι κ έτσι απο τις πρώτες μερες τσίριζα σαν τρελη... αν και στο μυαλο μου τα είχα σχεδιάσει τελειως διαφορετικά για τον τρόπο που θα του φέρομουν. Ελπίζω το παιδάκι μου να συνεχίσει χαρούμενος για το σχολείο κ να μην έχω κάνει ανεπανόρθωτη ζημιά.

Τα μαθήματα που με φόβισαν άλλες μανάδες ότι ειναι τόοοοσοοο δύσκολα κ έχουν αλλάξει τα πράγματα το βρήκα σαν μια υπερβολή. Αυτή η αλλαγή ήταν απαραίτητη, ΔΕΝ γίνεται τα βιβλία που είχαμε εμείς πριν 20 χρ.να τα έχουν τωρα τα παιδάκια μας.

Δεν νιώθω ότι το παιδί δυσκολεύτηκε κ ένας γονιός που έχει έστω κάποιες γνώσεις άνεταααα μπορεί να βοηθήσει το παιδι του. Δεν είναι τοσο τραγικά τα πραγματα

Δεν έχω σκοπο να τον πιεσω με εξωσχολικές δραστηριότητες τουλάχιστον για 2 χρόνια ακόμα. Ας μάθει τα βασικά στα ελληνικά και για αγγλικά.... βλέπουμε..

Ελπίζω το Σεπτέμβρη να ξεκινήσει με χαρά το σχολείο κ εγώ να είμαι πιο ήρεμη κ να μην περιμένω απο το Θοδωρή όσα περίμενα φέτος... δυστυχώς οι μεγάλες προσδοκιές μου με απογοητευσαν κ όχι ο γιόκας μου (σε απολογητική φάση σήμερα)

Μην λές μανούλες και μου εκνευρίζεις τη μαεστρία:tongue::tongue::tongue:

εγω θα πω την αποψη μου..

ΝΑΙ ΝΑΙ θα την πω.. θετε δε θετε..

ΚΑΠΟΤΕ εβλεπα οποιαδηποτε σειρα στην tv και σαπουνοπερες (αμερικανικες κυριως).. τα βραζιλιανικα εκτος απο τις πεταλουδες πετουν ελευθερα που μου το κολλησε η αδελφη μου (μιλαμε προ δεκαετιας και..) οπως και κατι εποχης βραζιλιανικα τα χαζευα..οχι φανατικα αλλα εβλεπα οταν καθοταν (ιδιως οταν δεν δουλευα)

για χρονια απεχω απο αυτα και προπερσι στην εγκυμοσυνη που ημουν μηνες απραγη στο σπιτι χαζευα παλι ΤΟΛΜΗ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΙΑ.. ξεκινησα απο χαβαλε και μυ γινε συνηθεια επειδη μου γεμιζε τα μονοτονα βαρετα γεματα ξαπλα μεσημερια...εκει συνειδητοποιησα οτι αυτα δεν προσφερουν ΤΙΠΟΤΕ απολυτως και οτι απλα γεμιζουν τις ωρες της βαρεμαρας οταν δεν εχεις τι αλλο να κανεις (καμια φορα εχεις κιολας αλλα δεν προτιμας να το κανεις...μιλαω για τη κουνιαδα η οποια ΟΤΙ και να βγει στην tv απο δακρυβρεχτα τα βλεπει φανατικα και συμπασχει κιολας!!!!!!)..

και ετσι εκοψα να ασχολουμαι με ολα αυτα..

ντοκυμαντερ... ευκολη μορφωση.. και κανα βιβλιο για να μη ξεχνιομαστε..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...