Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , Alex@ είπε:

Αυτό με το δημόσιο ότι κάνουν ωοληψιες μέχρι Παρασκευή ισχύει αλλά για τις βλαστοκυστες που είπε δεν ισχύει, γίνονται φυσικά βλαστοκυστες και στο δημόσιο, η διαφορά είναι στην εμπειρία του εμβρυολογου, στα μηχανήματα που έχουν κ τα υπόλοιπα υλικά. Η πρώτη μου προσπάθεια ήταν σε δημόσιο κ έκανα βλαστοκυστες αλλά εμένα δεν μου έκανε κλικ η εμβρυολόγος κ πήγα σε ιδιωτικό μετά. Υπάρχουν γυναίκες που έκαναν μωρό σε δημόσιο νοσοκομείο.

Συνήθως σε αυτά πας με το γιατρό που σε παρακολουθεί κ έχεις κλείσει το ραντεβού στο νοσοκομείο

Επίσης ειδικευμένοι δεν κάνουν τέτοιες επεμβάσεις, να είναι στο χώρο ναι αλλά δεν κάνουν μόνοι τους χειρουργεία.

Κάνουν, ο ειδικευόμενος είναι ειδικευόμενος για 6 χρόνια. Δεν παίρνουν ειδικότητα χωρίς να έχουν χειρουργήσει, σίγουρα με επίβλεψη προφανώς. Αλλά όταν θες να κάνεις παιδιά και έχεις μπει σε διαδικασία εξωσωματικής, δεν το διακινδυνεύεις έτσι.  

Δεν το είπα αυθαίρετα. 

Τα ξέρω από την οικογένεια μου που δουλεύουν σε αίθουσες χειρουργείων. Και για αυτό λένε, κάποιες επεμβάσεις καλό είναι να τις κάνεις με τον Γιατρό σου. Αφού η κοπέλα έχει γιατρό σε δημόσιο μια χαρά, να προχωρήσει μαζί του,. 

Υπάρχει και λαμπροί ειδικευόμενοι. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εντάξει δεν συγκρίνεται με τον σάκη μου!!!

περαστικά στον μπαμπά σου jesgk!!

Ευχαριστώ!!!

Το τρέιλερ ή κανα επεισόδιο και φοβάσαι να το πείς? :tongue: Εγώ ούτε το τρέιλερ είδα επομένως δεν έχω άποψη.

Οχι όχι τρέϊλερ είδα κυρία!! Δεν βλέπω τουρκικο εγώ!!

καλημέρα! Είδα ένα φρικτό όνειρο! Ότι Η Γεωργίτσα είχε σύνδρομο down και το καταλάβαμε τώρα γιατί νωρίτερα λέει δεν γίνεται αντιλιπτο. Τί νύχτα κι αυτή! Πώ πω ! Ούτε να το σκέφτομαι!

Μωρέ σ' αγχώσαμε χθες;!! Μη φρικάρεις από μόνη σου, μια χαρά είναι η μικρή!!!

Θα τραβήξω τις κοτσίδες μου που είναι ωραίος ο ΤΟύρκος.. είδα το τρέιλερ!!!!!!!!MyPrincess πρεπει επειγοντως να συναντηθούμε να σε βάλω στον ίσιο δρόμο

Κι εγώ που έχω δει κάνα δυο απ' τους άντρες όταν το βλέπει η μάνα μου (που το βλέπει ΣΥΝΕΧΕΙΑ και στις επαναλήψεις) δεν μ' ενθουσίασε κανένας. Αλλά γούστα είναι αυτά! :mrgreen:

Κοριτσάκια καλημέρα!

Έχω να κάνω κάτι σήμερα, μια βλακεία, που πρέπει όμως να γίνει ΣΗΜΕΡΑ και δεν έχω όρεξη καθόλου!!!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

την έβαλα και στο μπλογκ μου μόλις,είχα βγάλει φότο την προηγούμενη φορά.

Κοριτσάκι απ' την περιγραφή σου μου θυμίζει την μπατζίνα. Τη φτιάχνουν και στη Θεσσαλία κι εγώ την ξέρω απ' την αδελφή μου, της την έμαθε η τρικαλινή πεθερά της.

Πεντανόστιμη είναι αν κι εμένα δεν μ' αρέσει το κολοκύθι. Βάζει και τυράκι όμως, οπότε το νοστιμεύει πολύ, για τα δικά μου γούτσα δηλαδή.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

καλησπερα!!

επιτελους μπηκα στο γραφειο αφου αλωνισα ολο το κεντρο με τα ποδια πηγα σε 10 διαφορετικα παραρτηματα ΙΚΑ, ανεβοκατεβηκα οροφους δεν ξερω ποσες φορες και τωρα ειμαι μονη στο γραφειο (για την ωρα) και εχω απλωμενες τις βρωμοποδαρες μου..

ζεστη κανει και εφαγα και ενα παγωτο απο Παγωτομανια.. ωραιο αλλα ακριβουτσικο..

και ονειρευομαι διακοπες και παραλιες με τη μικρη να ζουζουνιζουμε στη ψαθα..

εγω ΔΕΝ την παλευω να ακουω τουρκικα.. δεν μου αρεσει ΚΑΘΟΛΟΥ η γλωσσα.. δεν με αγγιζει..

Έχω να κάνω κάτι σήμερα, μια βλακεία, που πρέπει όμως να γίνει ΣΗΜΕΡΑ και δεν έχω όρεξη καθόλου!!!

Δεν πιστεύω να υπονοείς οτι δεν θα βρεθούμε?:evil::evil::evil::evil::evil:

Να σε περιμένω στις 5?

Κοριτσάκι απ' την περιγραφή σου μου θυμίζει την μπατζίνα. Τη φτιάχνουν και στη Θεσσαλία κι εγώ την ξέρω απ' την αδελφή μου, της την έμαθε η τρικαλινή πεθερά της.

Πεντανόστιμη είναι αν κι εμένα δεν μ' αρέσει το κολοκύθι. Βάζει και τυράκι όμως, οπότε το νοστιμεύει πολύ, για τα δικά μου γούτσα δηλαδή.

ναι και εμεις τη φτιαχνουμε (ειπαμε Τρικαλο η γιαγια..) και γενικα στις πιτες υπαρχει μια... μαεστρια..:tongue:

Εχθές το βράδυ ο σύζυξ ανάκτησε τις φωτό που είχα χάσει κ έτσι είμαι χαρούμενη

Σήμερα πήγα στο σχολείο κ πήρα τον τίτλο προοδου του Θοδωρή, του χρόνου θα πάει Β' τάξη! Μεγάλωσε το μωρό μου κ με πιάσαν τα ζουμιά, ρόμπα έγινα πάλι. Στενοχωρήθηκα που όλη τη χρονιά τον μάλωνα... σαν εφιάλτη θα το θυμάται.

Διαφημίσεις

Δεν πιστεύω να υπονοείς οτι δεν θα βρεθούμε?:evil::evil::evil::evil::evil:

Να σε περιμένω στις 5?

Ναι ρε, εννοείται! Που να με περιμένεις; Εγώ θα σε περιμένω. :tongue:

ναι και εμεις τη φτιαχνουμε (ειπαμε Τρικαλο η γιαγια..) και γενικα στις πιτες υπαρχει μια... μαεστρια..:tongue:

A, εμένα μην μ' ανακατεύεις!!! Δεν έχω ιδέα από πίτες. :mrgreen:

Μετα μουρμούρας ή χωρίς?

501295x4kzhv5xfg.gif

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Εχθές το βράδυ ο σύζυξ ανάκτησε τις φωτό που είχα χάσει κ έτσι είμαι χαρούμενη

Σήμερα πήγα στο σχολείο κ πήρα τον τίτλο προοδου του Θοδωρή, του χρόνου θα πάει Β' τάξη! Μεγάλωσε το μωρό μου κ με πιάσαν τα ζουμιά, ρόμπα έγινα πάλι. Στενοχωρήθηκα που όλη τη χρονιά τον μάλωνα... σαν εφιάλτη θα το θυμάται.

βρε συ jesgk... ηθελα μερες να σε ρωτησω..

πες μας πως ειναι να πηγαινει το παιδι σου σχολειο??

εγω το θεωρω τεραστιο γεγονος και ανυπομονω (οχι να το στειλω σχολειο αλλα να αρχισει να σπουδαζει και να μαθαινει νεα πραγματα και να το βιηθησω οσο μπορω)

πως τα βλεπεις τα πραγματα? πως ειναι το συναισθημα? πως ειναι ο πρωτος χρονος? θα μας πεις και για το νηπιο η το προνηπιο αλλα θελω κυριως να μαθω για την πρωτη ταξη..

μετα πες μου πως ειναι η ζωη στο σπιτι και πως ειναι το προγραμμα του διαβασματος..

πες μου πες μου..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...