Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , Alex@ είπε:

Αυτό με το δημόσιο ότι κάνουν ωοληψιες μέχρι Παρασκευή ισχύει αλλά για τις βλαστοκυστες που είπε δεν ισχύει, γίνονται φυσικά βλαστοκυστες και στο δημόσιο, η διαφορά είναι στην εμπειρία του εμβρυολογου, στα μηχανήματα που έχουν κ τα υπόλοιπα υλικά. Η πρώτη μου προσπάθεια ήταν σε δημόσιο κ έκανα βλαστοκυστες αλλά εμένα δεν μου έκανε κλικ η εμβρυολόγος κ πήγα σε ιδιωτικό μετά. Υπάρχουν γυναίκες που έκαναν μωρό σε δημόσιο νοσοκομείο.

Συνήθως σε αυτά πας με το γιατρό που σε παρακολουθεί κ έχεις κλείσει το ραντεβού στο νοσοκομείο

Επίσης ειδικευμένοι δεν κάνουν τέτοιες επεμβάσεις, να είναι στο χώρο ναι αλλά δεν κάνουν μόνοι τους χειρουργεία.

Κάνουν, ο ειδικευόμενος είναι ειδικευόμενος για 6 χρόνια. Δεν παίρνουν ειδικότητα χωρίς να έχουν χειρουργήσει, σίγουρα με επίβλεψη προφανώς. Αλλά όταν θες να κάνεις παιδιά και έχεις μπει σε διαδικασία εξωσωματικής, δεν το διακινδυνεύεις έτσι.  

Δεν το είπα αυθαίρετα. 

Τα ξέρω από την οικογένεια μου που δουλεύουν σε αίθουσες χειρουργείων. Και για αυτό λένε, κάποιες επεμβάσεις καλό είναι να τις κάνεις με τον Γιατρό σου. Αφού η κοπέλα έχει γιατρό σε δημόσιο μια χαρά, να προχωρήσει μαζί του,. 

Υπάρχει και λαμπροί ειδικευόμενοι. 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καληνύχτα! Ευτυχώς τελείωσα με το βρωμομαλλί. Με πιάσατε στη πάρλα και το πεδευα τόση ώρα. Πάω να κάνω λίγο και το νύχι και νάαααανι ναααανι όπως λέει και Γεωργίτσα:P

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κοριτσακια μου..

Συγνωμη που σας παραμελω αλλα τρεχω..Αυτη η βδομαδα και ΤΕΛΟΣ!! Αχ που θα παει, θα περασει..

Ειπατε πολλα που θελω να σχολιασω, αλλα να δω αν θα τα θυμηθω ολα..

1)Προσπ μπορεις να ερθεις και απο το σπιτι μου να με οργανωσεις;;;

2)Τις εξετασεις κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης τις εκανα ΟΛΕΣ στο Ιασω εκτος απο τις αιματολογικες καθε μηνα που της εκανα στη Βιοιατρικη..

3) Και γω πιστευω οτι αν ηξερα πως ειναι να εχεις ενα παιδι μπορει να το ειχα καθυστερησει κι αλλο..Μπορω να με φανταστω χωρις παιδι αλλα απο ΕΠΙΛΟΓΗ! Οχι να προσπαθω και να μην μπορω..Αυτο θα με τρελαινε (οπως και με ειχε τρελανει ενα διαστημα που ειχα διαφορα προβληματα)..

4) ΑΓΑΠΑΩ τοσο πολυ το παιδακι μου που τρομαζω αν σκεφτω οτι μπορει να παθει κατι..Να παθω εγω δεν με νοιαζει αλλα οχι το μικρο μου..Ομως θελω να ειμαι κι εγω καλα για να ειμαι διπλα της..

5) Θελω κι εγω καινουριο ΒΙΒΛΙΑΡΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟ! Της κουνιαδας μου που γεννησε απριλιο στο Μητερα δεν της εδωσαν παντως.

6) Και καλυτερο..Μη με βρισετε αλλα βλεπω κι εγω το τουρκικοοοοο..Που δεν το περιμενα..Ντρεπομαι!! Αλλα ΚΟΥΚΛΟΣ αυτος ο Τουρκος..

yRf6p1.png

καλημέρα! Είδα ένα φρικτό όνειρο! Ότι Η Γεωργίτσα είχε σύνδρομο down και το καταλάβαμε τώρα γιατί νωρίτερα λέει δεν γίνεται αντιλιπτο. Τί νύχτα κι αυτή! Πώ πω ! Ούτε να το σκέφτομαι!

καλημέρα! Είδα ένα φρικτό όνειρο! Ότι Η Γεωργίτσα είχε σύνδρομο down και το καταλάβαμε τώρα γιατί νωρίτερα λέει δεν γίνεται αντιλιπτο. Τί νύχτα κι αυτή! Πώ πω ! Ούτε να το σκέφτομαι!

Καλημέρα κοριτσάκι! Οντως μαύρο ύπνο έκανες!! Από το άγχος κ ίσως από τη χθεσινή συζήτηση

Βαριέμαι πολύ στη δουλειά σημερα

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκι! Οντως μαύρο ύπνο έκανες!! Από το άγχος κ ίσως από τη χθεσινή συζήτηση

Βαριέμαι πολύ στη δουλειά σημερα

Μπορεί να επηρεάστηκα ασυναίσθητα. Και εγώ βαριέμαι.

goodmorning angels!!!!xexe

τι κάνετε σήμερα?βαριέστε κι εσείς?

κι εγώ!!!

βλέπω παρασκήνια από τα mad awards στη μενεγάκη!!!

σάκηηηηηηηη!!!!

αργότερα θα φτιάξω μια κολοκυθόπιτα στα γρήγορα!!!

θα βάλω και κάνα πλυντήριο...

τι όνειρο κι αυτό βρε βικάκι!!!!

6) Και καλυτερο..Μη με βρισετε αλλα βλεπω κι εγω το τουρκικοοοοο..Που δεν το περιμενα..Ντρεπομαι!! Αλλα ΚΟΥΚΛΟΣ αυτος ο Τουρκος..

καλός είναι!!λίγο μαλλί παραπάνω να είχε,τέλεια μάτια!!!

και η κοπέλα όμως μια κούκλα!!!!

καλός είναι!!λίγο μαλλί παραπάνω να είχε,τέλεια μάτια!!!

και η κοπέλα όμως μια κούκλα!!!!

Θα τραβήξω τις κοτσίδες μου που είναι ωραίος ο ΤΟύρκος.. είδα το τρέιλερ!!!!!!!!MyPrincess πρεπει επειγοντως να συναντηθούμε να σε βάλω στον ίσιο δρόμο

Διαφημίσεις

αργότερα θα φτιάξω μια κολοκυθόπιτα στα γρήγορα!!!

Μου άνοιξες την όρεξη! Γίνεται στα γρήγορα? Εμένα γιατί μου ακούγεται φασαρία? Άνοιξε φύλλο, τρύψε κολοκύθι. Βασικά δεν έχω κάνει ποτέ. Και έχω καιρό να φάω!Μιαμ μιαμ!

Θα τραβήξω τις κοτσίδες μου που είναι ωραίος ο ΤΟύρκος.. είδα το τρέιλερ!!!!!!!!MyPrincess πρεπει επειγοντως να συναντηθούμε να σε βάλω στον ίσιο δρόμο

Το τρέιλερ ή κανα επεισόδιο και φοβάσαι να το πείς? :tongue: Εγώ ούτε το τρέιλερ είδα επομένως δεν έχω άποψη.

Μου άνοιξες την όρεξη! Γίνεται στα γρήγορα? Εμένα γιατί μου ακούγεται φασαρία? Άνοιξε φύλλο, τρύψε κολοκύθι. Βασικά δεν έχω κάνει ποτέ. Και έχω καιρό να φάω!Μιαμ μιαμ!

δεν είναι με φύλλο...ανακατεύεις τριμμένο κολοκύθι, κρεμμυδάκι τιμμένο,αλεύρι,λάδι,αυγά,καμμια φορά βάζω και τριμμένη φρέσκια ντομάτα, γίνεται ένας χυλός,το βάζω στο ταψί,βάζω φρυγανιά από πάνω και τριμμένη φέτα και ανθότυρο...

ψήσιμο και έτοιμη...

δεν είναι με φύλλο...ανακατεύεις τριμμένο κολοκύθι, κρεμμυδάκι τιμμένο,αλεύρι,λάδι,αυγά,καμμια φορά βάζω και τριμμένη φρέσκια ντομάτα, γίνεται ένας χυλός,το βάζω στο ταψί,βάζω φρυγανιά από πάνω και τριμμένη φέτα και ανθότυρο...

ψήσιμο και έτοιμη...

Κολοκυθόπιτα πατέντα δηλαδή?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...