Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , Alex@ είπε:

Αυτό με το δημόσιο ότι κάνουν ωοληψιες μέχρι Παρασκευή ισχύει αλλά για τις βλαστοκυστες που είπε δεν ισχύει, γίνονται φυσικά βλαστοκυστες και στο δημόσιο, η διαφορά είναι στην εμπειρία του εμβρυολογου, στα μηχανήματα που έχουν κ τα υπόλοιπα υλικά. Η πρώτη μου προσπάθεια ήταν σε δημόσιο κ έκανα βλαστοκυστες αλλά εμένα δεν μου έκανε κλικ η εμβρυολόγος κ πήγα σε ιδιωτικό μετά. Υπάρχουν γυναίκες που έκαναν μωρό σε δημόσιο νοσοκομείο.

Συνήθως σε αυτά πας με το γιατρό που σε παρακολουθεί κ έχεις κλείσει το ραντεβού στο νοσοκομείο

Επίσης ειδικευμένοι δεν κάνουν τέτοιες επεμβάσεις, να είναι στο χώρο ναι αλλά δεν κάνουν μόνοι τους χειρουργεία.

Κάνουν, ο ειδικευόμενος είναι ειδικευόμενος για 6 χρόνια. Δεν παίρνουν ειδικότητα χωρίς να έχουν χειρουργήσει, σίγουρα με επίβλεψη προφανώς. Αλλά όταν θες να κάνεις παιδιά και έχεις μπει σε διαδικασία εξωσωματικής, δεν το διακινδυνεύεις έτσι.  

Δεν το είπα αυθαίρετα. 

Τα ξέρω από την οικογένεια μου που δουλεύουν σε αίθουσες χειρουργείων. Και για αυτό λένε, κάποιες επεμβάσεις καλό είναι να τις κάνεις με τον Γιατρό σου. Αφού η κοπέλα έχει γιατρό σε δημόσιο μια χαρά, να προχωρήσει μαζί του,. 

Υπάρχει και λαμπροί ειδικευόμενοι. 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Υποφέρω απ΄τη ζέστη.... Ελεος!!!!!!!! θα ψηθουμε!!!

Ελεος !! Ελεος !! Και ξανά έλεος!!! Σου κάνει κακό η μητροτητα φιλενάδα

[

τώρα ήρθες που φέυγω???

έχεις δίκιο δεν ήμουν έτσι εγώ...

θα το πουλήσω το παιδί!!!:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι εχω αλλα τελευταια μ#$%$% και δεν εχει κατι ενδιαφερον..

εχω κανει διατριβη πανω στον 2ο παγκοσμιο...:mrgreen:

E, εγώ τα ξέρω απ' τα διαβάσματα. Αλλά μ' αρέσουν τα ντοκιμαντέρ του, γιατί έχει ενδιαφέρουσες ματιές και μιλάνε πολύ σχετικοί επιστήμονες.

Επίσης, κάνουν φανταστικές αναπαραστάσεις των εποχών! :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

τώρα ήρθες που φέυγω???

έχεις δίκιο δεν ήμουν έτσι εγώ...

θα το πουλήσω το παιδί!!!:tongue::tongue:

ΜΑΜΑΤΟ!!!!! :-D :grin: :-D:-D

Εγω εχω πλανο σε κανα δυο χρονακια να το βγαλω Λενορμαν και Κηφισσου στο φαναρι.. κανω saving στα κουβαδακια και τα vetex..

E, εγώ τα ξέρω απ' τα διαβάσματα. Αλλά μ' αρέσουν τα ντοκιμαντέρ του, γιατί έχει ενδιαφέρουσες ματιές και μιλάνε πολύ σχετικοί επιστήμονες.

Επίσης, κάνουν φανταστικές αναπαραστάσεις των εποχών! :mrgreen:

Κορυφη!!

Ειναι ωραια και στο discovery.. How its made κλπ αλλα και εκει ειναι με τις ωρες τους..

ΜΑΜΑΤΟ!!!!! :-D :grin: :-D:-D

Εγω εχω πλανο σε κανα δυο χρονακια να το βγαλω Λενορμαν και Κηφισσου στο φαναρι.. κανω saving στα κουβαδακια και τα vetex..

Και απόσβεση στα έξοδα!

Καλά ρε κερκυραία, κι εμείς γίναμε πιο ευαίσθητες, αλλά τούρκικο δεν βλέπουμε ακόμα! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Δε φταίει το παιδί, αμέσως να το κατηγορήσεις! :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

καλως την jesgk.. αναρωτιομουν τι απεγινες.. μαλλον εισαι πιεσμενη τελευταια.. ο πατερας σου καλυτερα ειναι??

Αρκετά πιεσμένη!! Η μικρή θέλει να κοιμόμαστε μαζί κ όχι στο κρεβάτι της κ προσπαθώ να μην ρίχνω το Θοδωρή που με θέλει κι αυτός κοντά του.

Ο πατέρας μου θα πάει αύριο να του το παρακεντήσουν πάλι γιατί μάζεψε αίμα....:( καμμια κοτσάνα θα έκανε ο γιατρος.. ευχαριστώ που ρωτάς.... τα 200 ευρώπουλα ήξερε να τα τσιμπησει

Πόσο κοστίζει το Nova κοριτσάκι;

τον εχουμε απο πριν παντρευτουμε.. το πακετο παει 58 ευρω χωρις το Novacinema 1 που αυτο ειναι αλλα 30 επιπλεον (δεν ειμαι καθολου βεβαιη)

Η νεα συσκευη πρεπει να κανει κανα 200αρι .. και παλι μη με πιστεψεις..

Αρκετά πιεσμένη!! Η μικρή θέλει να κοιμόμαστε μαζί κ όχι στο κρεβάτι της κ προσπαθώ να μην ρίχνω το Θοδωρή που με θέλει κι αυτός κοντά του.

Ο πατέρας μου θα πάει αύριο να του το παρακεντήσουν πάλι γιατί μάζεψε αίμα....:( καμμια κοτσάνα θα έκανε ο γιατρος.. ευχαριστώ που ρωτάς.... τα 200 ευρώπουλα ήξερε να τα τσιμπησει

Aχ, τέτοια κάνουνε και μετά να μην κατηγορούμε τους γιατρούς!!!

Σπουδάζανε λέει πολλά χρόνια και οι μισθοί τους δεν είναι αρκετοί!

Λες και οι δικοί μας είναι!!!

Περαστικά του Τζεσικάκι!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

περαστικα να ειναι βρε παιδι μου.. ταλαιπωρια ειναι για τον καημενο.. και εχετε και το ταξιδι μπροστα με δυο παιδια δεν ειναι και δα ευκολο..

υπομονη με τη μικρη.. ξερεις καλυτερα απο μενα..;)

τον εχουμε απο πριν παντρευτουμε.. το πακετο παει 58 ευρω χωρις το Novacinema 1 που αυτο ειναι αλλα 30 επιπλεον (δεν ειμαι καθολου βεβαιη)

Η νεα συσκευη πρεπει να κανει κανα 200αρι .. και παλι μη με πιστεψεις..

Καλά, άστο! :mrgreen:

Εγώ βασικά θα ήθελα γι' αθλητικά (ναι, είπαμε, κολλημένη), αλλά διστάζω να βάλω κι άλλο πάγιο έξοδο.

Προτιμώ να τα δίνω για ίντερνετ προς το παρόν.

Το ζαχαρώνω όμως. :roll:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Περαστικά του Τζεσικάκι!

Ευχαριστώ!!!!
περαστικα να ειναι βρε παιδι μου.. ταλαιπωρια ειναι για τον καημενο.. και εχετε και το ταξιδι μπροστα με δυο παιδια δεν ειναι και δα ευκολο..

.;)

Ευτυχως θα πάει να τους παρει ο θείος μου από το αεροδρόμιο, έβαλε μυαλο!

Ευχαριστώ για τα περαστικα!!!

Καληνύχτα σε όλες!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...