Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Anastasia2005 είπε:

Είναι κάποια πιο αξιόπιστη;;;Η πρέπει να κάνω και τις 2 ;;;Ο γιατρός μου μίλησε για βιοψία;;Του λέω ngs .Όχι μου λέει , βιοψία..

Αφου θα κάνεις όλα αυτά ζητά τα Κ τα δύο να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Κοιτάνε διαφορετικά πράγματα . Η βιοψία βλέπει χοντρικά αν υπάρχει κάποια φλεγμονή ενεργή. Το nsg κοιτάει αν έχει διαταραχθεί το μικροβιωμα από κάποια παλιότερη φλεγμονή Κ επικρατούν κακά μικρόβια μέσα στην μήτρα που δεν επιτρέπουν να εμφυτευθει έμβρυο 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σταυρωστε με αλλα δεν την παλευω με τα αθλητικα..

θελω, εχω προσπαθησει αλλα βαριεμαι.. δεν εχω προβλημα να ασχολειται ο αλλος.. αλλα εμενα μη με ζαλιζει..

ο καθενας στην κοσμαρα του.. αντε κανα μπασκετ (παλια πηγαινα σε αγωνες Ολυμπιακου τακτικα) και πολυ ειναι.. αλλα πλεον ουτε και αυτο..

Εγώ πάλι το μπάσκετ δεν το μπορώ. Προτιμώ το ποδόσφαιρο.

Κοίτα μην γεμίσεις αφίσες την κρεβατοκάμαρα!:mrgreen::tongue:

Ε, όχι ρε συ!!!

ποια?

εμεις βλεπουμε NCIS και Desperate..

Βλέπω πολλά!!!

Σ' ένα τόπικ εδώ ποστάρω διάφορες προτάσεις. Μόνη μου γράφω, αλλά απ' ότι βλέπω το βλέπουνε πολλοί, οπότε συνεχίζω. :tongue:

Cafe TV-MANIA :mrgreen:!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

καλο βραδυ.. και εγω παω να πιω μια σοδα να χωνεψω τις αηδιες που ντερλικωσα.. αυριο εχω φουλαρισμενη ημερα και θα περασω το μισο στο ΙΚΑ να κανω κατι βλακειες..μεσα στον καυσωνα βρε...

αλλα θα βαλω κοντο φορεμα μπας και τελειωσω γρηγοροτερα..;):tongue:

φιλια

Διαφημίσεις

E, εννοείται ρε παιδιά ότι δεν θέλω να πάθει κάτι!!!

Ζέστηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!

Είναι καμιά εδώ; Τώρα, που έχει ημίχρονο :tongue:.

Υποφέρω απ΄τη ζέστη.... Ελεος!!!!!!!! θα ψηθουμε!!!
που είστε βρε κορίτσια απόψε?

έχει δει καμμιά την τούρκικη σειρά??

είμαι η μόνη?

Ελεος !! Ελεος !! Και ξανά έλεος!!! Σου κάνει κακό η μητροτητα φιλενάδα
η μικρη εχει κατι της που με εκνευριζει.. και το βαζω το βρωμοχερο στη φωτια οτι δεν ειναι καθολου Κυπρια..

ο..:mrgreen:

Κι εγώ δεν την χωνεύω τη μικρή...αν την είχα μπροστά μου θα την ξεμαλλιαζα... με εκείνο το μαλλό ένα με κουτελο!!!!!

Το νιάτο ωραίο αλλά εμένα δεν μ'αρέσει όπως θα έλεγε στους 10 μικρούς μήτσους

Κοίτα μην γεμίσεις αφίσες την κρεβατοκάμαρα!:mrgreen::tongue:
Εδώ στο σπίτι δεν ακούγεται τίποτα το αθλητικό, έχουμε πλήρη άγνοια

πάω κορίτσια...να απλώσω ένα πλυντήριο και ο άντρας θέλει το λάπτοπ να περάσει την φορολογική στο ίντερνετ...28Ε επιστροφή θα πάρουμε!!!

σωθήκαμε πάλι!!

καληνύχταα

Εντάξει, τα πιάσατε τα λεφτά σας!

Καληνύχτα κερκυραία!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

καλο βραδυ.. και εγω παω να πιω μια σοδα να χωνεψω τις αηδιες που ντερλικωσα.. αυριο εχω φουλαρισμενη ημερα και θα περασω το μισο στο ΙΚΑ να κανω κατι βλακειες..μεσα στον καυσωνα βρε...

αλλα θα βαλω κοντο φορεμα μπας και τελειωσω γρηγοροτερα..;):tongue:

φιλια

Σωστή σε βρίσκω για το φόρεμα!!!

Αχ, δεν θα 'χουν a/c λες στο ΙΚΑ; Τι στο καλό;

Καλώς την Jess!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

πάω κορίτσια...να απλώσω ένα πλυντήριο και ο άντρας θέλει το λάπτοπ να περάσει την φορολογική στο ίντερνετ...28Ε επιστροφή θα πάρουμε!!!

σωθήκαμε πάλι!!

καληνύχταα

Καλό βράδυ!!! Τουλάχιστον θα πάρετε επιστροφή... εμείς κλασικά θα πληρώσουμε

αλλα θα βαλω κοντο φορεμα μπας και τελειωσω γρηγοροτερα..:tongue:

φιλια

πάντα ειναι χρήσιμο το μίνι;)

Καληνύχτα Προσπ!! (λέμε τώρα ότι θα κοιμηθείς)!!!

Ε, όχι ρε συ!!!

Βλέπω πολλά!!!

Σ' ένα τόπικ εδώ ποστάρω διάφορες προτάσεις. Μόνη μου γράφω, αλλά απ' ότι βλέπω το βλέπουνε πολλοί, οπότε συνεχίζω. :tongue:

Cafe TV-MANIA :mrgreen:!

Εγω ειλικρινα εχω δει τοση τηλεοραση τα προηγουμενα χρονια που εδω και τεσσερα χρονια (μπορει και παραπανω) βλεπω μονο επιλεκτικα και λιγο.. δηλαδη αυτην εβδομαδα θα δω το Grekk Idol και οχι ολο, τις Desperate και το NCIS στη Nova.. αντε τιποτε ειδησεις και αυτα.. εκτος αν πεσω σε κανενα ντοκιμαντερ

ΑΓΑΠΩ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ... Ιστορικα, βιογραφικα και σπανια πρι χλωριδας και πανιδας..

Διαφημίσεις

Εγω ειλικρινα εχω δει τοση τηλεοραση τα προηγουμενα χρονια που εδω και τεσσερα χρονια (μπορει και παραπανω) βλεπω μονο επιλεκτικα και λιγο.. δηλαδη αυτην εβδομαδα θα δω το Grekk Idol και οχι ολο, τις Desperate και το NCIS στη Nova.. αντε τιποτε ειδησεις και αυτα.. εκτος αν πεσω σε κανενα ντοκιμαντερ

ΑΓΑΠΩ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ... Ιστορικα, βιογραφικα και σπανια πρι χλωριδας και πανιδας..

Κι εγώ κυρίως σειρές (κατεβασμένες :mrgreen:), δεν βλέπω τηλεόραση. Ο άντρας μου έχει ΚΟΛΛΗΜΑ με ειδήσεις, εκπομπές και ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ενημερωτικό! ΕΛΕΟΣ!

Ντοκιμαντέρ κυρίως ιστορικά και βιογραφικά (λόγω ειδικότητας) μ' αρέσουν κι εμένα.

Έχεις History Channel;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

λοιπον παω να δω τι απεγιναν τα βλαχοidol και παω να την πεσω.. επιτελους η μικρη απο χθες κοιμαται καλυτερα δηλαδη πλεον κλεινει διωρακια ισως και παραπανω...

ατιμη ιωση..:rolleyes:

Κι εγώ κυρίως σειρές (κατεβασμένες :mrgreen:), δεν βλέπω τηλεόραση. Ο άντρας μου έχει ΚΟΛΛΗΜΑ με ειδήσεις, εκπομπές και ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ενημερωτικό! ΕΛΕΟΣ!

Ντοκιμαντέρ κυρίως ιστορικά και βιογραφικά (λόγω ειδικότητας) μ' αρέσουν κι εμένα.

Έχεις History Channel;

ναι εχω αλλα τελευταια μ#$%$% και δεν εχει κατι ενδιαφερον..

εχω κανει διατριβη πανω στον 2ο παγκοσμιο...:mrgreen:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...