Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Blu24 είπε:

Καλημέρα κοριτσι μου !!! Νομίζω θορυβήθηκα αρκετά θα ζητήσω να γίνει στο νοσοκομείο με μέθη γιατί δεν αντέχω και πολλά πολλά !!! Δηλαδή μόνο την ετ αντέχω μέθη που και εκεί με ενοχλεί η αρχή που με καθαρίζει 🫠

Εμείς του δείξαμε τα τωρινά αποτελέσματα και μας είπε είναι τέλεια για την εξωσωματική 🫠 αλλά έτσι και αλλιώς τώρα θα μας πάει ένα τρίμηνο μετά άρα πιστεύω θα έχει πέσει και άλλο ο κατακερματισμός ..

Πολύ καλή επιτυχία εύχομαι!!να πάνε όλα καλά!! 

πρίν από 10 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Λοιπόν μόλις έκανα εξέταση ινσουλίνης και ζαχαρου. Αυτή η αηδία που σου δίνουν να πιεις δεν υπάρχει. Νιώθω αηδιασμένη από την ώρα που το πήρα 😂

Ήπιες αυτό που είναι η πάστα ζάχαρης που την διαλύουν;; 
      υπάρχει πόσιμη γλυκόζη με γεύση λεμόνι ή πορτοκάλι και είναι πιο υποφερτό. 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

παλι τα ιδια με το προσπερακι..

αποκοιμηθηκε πριν μιαμιση ωρα και την εβαλα στην κουνια της..μεχρι τωρα δυο φορες ξυπνησε και σηκωθηκε ορθια ουρλιαζοντας επειδη βρεθηκε στο κρεβατι της ..εγκαταλεκειμενη (βεβαια εμεις ειμαστε σε αλλους χωρους αλλα και παλι τα ιδια θα εκανε, δηλαδη δεν ηρεμει βλεποντας μας στον χωρο)..τι να κανω!! την ξναβαλα στο κρεβατι μας και τωρα κοιμαται σαν πουλακι..

κακα ξεμπερδεματα βλεπω..καλα να παθω..

απλα ειναι μια πανέξυπνη πονηρούλα :-P

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

απλα ειναι μια πανέξυπνη πονηρούλα :-P

το χω σκεφθει και εγω αυτο κοπελια μου και μουτζωνομαι γιατι πολυ απλα δεν εχω την αντοχη και το κουραγιο να την αφησω να κλαιει μεχρι να καταλαβει οτι πρεπει να κοιμαται στην κουνια της...δεν ειμαι αυτης της τακτικης και ετσι σπαω το κεφαλι μου να βρω πως αλλιως θα την κανω να κοιμηθει εκει..ιδιως σε λιγους μηνες που θα θελω να την μετακομισω στο δωματιο της..

ας αγχωθω παλι αυριο, εχω σιδερο να κανω τωρα

κοριτσια τα εχω πάρει στο κρανίο, μόλις ανοιξαμε μια συσκευασία πάνες libero την mega pack και είχε μέσα χώματα!!!!!!!!!!!!!!!:mad::-x:-x:-x που πρέπει να απευθυνθώ για παράπονα?

prosp εσυ που χρησιμοποιεις τις ιδιες σου εχει συμβεί ποτέ?

κοριτσια τα εχω πάρει στο κρανίο, μόλις ανοιξαμε μια συσκευασία πάνες libero την mega pack και είχε μέσα χώματα!!!!!!!!!!!!!!!:mad::-x:-x:-x που πρέπει να απευθυνθώ για παράπονα?

prosp εσυ που χρησιμοποιεις τις ιδιες σου εχει συμβεί ποτέ?

για χωματα οχι αλλα τον τελευταιο μηνα σε οποια συσκευασια libero και να επαιρνα οικονομικη η οχι πολλες πανες ξεφτιζαν το υλικο που εχουν μεσα και το οποιο κατακρατα την υγρασια με αποτελεσμα η μικρη απο κατω να γινεται χαλια με μικρα μικρα μπιλακια απο αυτο το υλικο..πηρα τηλεφωνο στη γραμμη επικοινωνιας (η οποια δεν νομιζω να λειτουργει τετοιες ωρες παρα μονο ωρες γραφειου, δες τι γραφει επανω η συσκευασια) και μου παν οτι συμβαινει καμια φορα να χει μικρη οπη η πανα και να βγαινουν απο εκει και οτι ειναι ακινδυνο..βεβαια δεν συμφωνησα μαζι τους διοτι εχω κοριτσι και αν το υλικο αυτο λιγο λιγο συσσωρευεται στον κολπο της (οπου εκει δενμπορω να βαλω χερι) ποιος μου εγγυειται οτι δεν μπορει να παθει καποια μυκητιαση η κατι αλλο?? και μου παν οτι θα εστελναν καποιον να παρει δυο πανες απο τη συσκευασια που ηδη ειχα αλλα ποτε δεν εμφανιστηκαν και αυτο εγινε πριν μια μιαση εβδομαδα ισως και δυο..παραλληλα εδωσα χαρη και αγορασα και νεα συσκευασια και τελικα και εκεινη ειχε το ιδιο ελαττωμα..ετσι τωρα πηγα στα Lidl και πηρα τις Toujours που κοστιζουν 9,65 και εχουν 50 πανες μεσα τις οποιες χρησιμοποιει η κουμπαρα μου στο γιο της και τωρα ειμαι σε φαση δοκιμης..αν στις τρεις εβδομαδες δεν εμφανιστει τιποτε θα προτιμαω αυτες που ειναι και πιο οικονομικες..

το χω σκεφθει και εγω αυτο κοπελια μου και μουτζωνομαι γιατι πολυ απλα δεν εχω την αντοχη και το κουραγιο να την αφησω να κλαιει μεχρι να καταλαβει οτι πρεπει να κοιμαται στην κουνια της...δεν ειμαι αυτης της τακτικης και ετσι σπαω το κεφαλι μου να βρω πως αλλιως θα την κανω να κοιμηθει εκει..ιδιως σε λιγους μηνες που θα θελω να την μετακομισω στο δωματιο της..

ας αγχωθω παλι αυριο, εχω σιδερο να κανω τωρα

οχι μωρέ μην την αφήσεις να κλαίει ειναι λίγο βάναυσο. Νομίζω μεχρι να έρθει η ώρα να την βάλεις θα έχεις βρει τη λύση

Διαφημίσεις

οχι μωρέ μην την αφήσεις να κλαίει ειναι λίγο βάναυσο. Νομίζω μεχρι να έρθει η ώρα να την βάλεις θα έχεις βρει τη λύση

ναι..ναι!! να στην πω απο τωρα?? να μετακομισω και εγω στο δωματιο της!! πως το βρισκεις?? πολυ πιθανο εεε?? θα κανει καλο και στην σχεση μου με τον ανδρα μου..θα πηγαινω στο κρεβατι μας στα μουλωχτα σαν να μαστε παρανομοι εραστες.. ειδατε που τα παιδια φερνουν μονο ευτυχια???!!!

ναι..ναι!! να στην πω απο τωρα?? να μετακομισω και εγω στο δωματιο της!! πως το βρισκεις?? πολυ πιθανο εεε?? θα κανει καλο και στην σχεση μου με τον ανδρα μου..θα πηγαινω στο κρεβατι μας στα μουλωχτα σαν να μαστε παρανομοι εραστες.. ειδατε που τα παιδια φερνουν μονο ευτυχια???!!!

:lol::lol::lol:

κι εγω τα ιδια,τι θα κανουμε?

παντως κι εγω παιρνω λιμπερο και δεν εχω παρατηρησει κατι

αλλα και του lidl μου το εχουν ξαναπει πολλες οτι τις χρησιμοποιουν.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

και οσον αφορα το σπιτι..

ειμαι και εγω τελειομανης και θελω το σπιτι σε ταξη..

απο την αλλη το δικο μας σπιτι (πατρικο του συζυγου) ειναι κτισμενο αρχες του 1960 και εχει την αρχιτεκτονικη διαρρυθμιση με τις απειρες πορτες..ετσι τραπεζαρια και καθιστικο (που ειναι μικροι ως χωροι) χωριζονται απο μια διφυλλη συρομενη και ετσι εχουμε κανιε την τραπεζαρια παιδοτοπο εχοντας στρωσει ενα παλιο παπλωμα πανω απο το χαλι και διπλα το παρκο και ολα τα παιχνιδια ειναι σε αυτο τον χωρο ενω στο σαλονι και στην κρεβατοκαμαρα μου υπαρχουν παραμυθια και λιγα κουκλακια..η μικρη παει σε ολους τους χωρους εκτος απο την κουζινα και το μπανιο γιατι εκει συχνα πυκνα λερωνεται το πατωμα και στο δωματιο της που εχει μετατραπει σε πλυσταριο τωρα που ναι χειμωνας..τις ημερες των χριστουγεννων και της Πρωτοχρονια ο παιδοτοπος προσωρινα θα διαλυθει..

καμια φορα με ενοχλει η ακαταστασια απο τα παιχνιδια αλλα συντομα το αφηνω πισω γιατι δεν ξεχνω σε τι κατασταση μαυσωλιου βρηκα αυτο το σπιτι, ποσο ηθελα να ζωντανεψει και ποσο υπεφερα για να φθασω ως εδω...και τελος παντων χιλιες φορες η φασαρια αυτη να ειναι απο το παιδι και μονο..

με τις Lindl ειμουν επιφυλακτικη οσον αφορα την χρηση τους πριν τον χρονο αλλα τελικα ειπα να τις δοκιμασω..προς το παρον ουτε διαρροες παρατηρησαμε ουτε ερεθισμους..βεβαια εμενα μια πλαστικουρα μου μυριζει εντονα αλλα μη με παιρνετε και στα σοβαρα γιατι εχω δυστροπη μυτη

elenada να συνεχισεις να βλεπεις desperate housewifes αν οντως βρισκεις ενδιαφερουσα τη σειρα απλα να σου πω οτι μετα τον δευτερο κυκλο το σεναριο γινεται πιο καυστικο και εξυπνα γραμμενο με πολυ πετυχημενους παραλληλισμους και εξελιξεις. Οι δυο πρωτοι κυκλοι ειναι μεν καλοι αλλα εχουν πιο σοβαρο υφος..αλλα και παλι αξιζει τον κοπο και διαφερει.

Διαφημίσεις

Λοιπόν εγώ κορίτσια στο γιο χρησιμοποιούσα pampers κ libero αλλά κάποια στιγμή η μανα μου λύσσαξε να δοκιμάσουμε του Lidl, μου βγήκαν καλές, απορροφητικές κ δεν τις αλλάξα , έτσι παίρνω κ στη μικρή αυτές από την ημέρα που έγινε 5κιλά (νομίζω δεν έφερναν αυτό το μικρό μέγεθος κ της ειχα αγοράσει pampers.)

so far so good με τις Toujours...και μαλλον τις προτιμα πολυ κοσμος αλλιως δεν εξηγειται πως ανωνυμα μας καλουν απο δημοσκοπησεις και μας ρωτουν για την φροντιδα του παιδιου και στο τελος ΠΑΝΤΑ μας ρωτουν ποιες πανε ς χρησιμοποιουμε και αν ποτε εχουμε χρησιμοποιησει του Lidl..(ρωτουν μονο συγκεκριμενα για αυτη η μαρκα..αρα κατι τρεχει μεταξυ των εταιρειων..)

κωλοκαθισμα κανω εδω και πολυ καιρο..οοοοολο το σεντονι το σιδερωσα μια φορα και μοναδικη οταν επλυνα και ετοιμασα το σεντονι του νυφικου κρεβατιου μου...ο φιλος που φιλοξενουσα απο την Αυστρια βαρεθηκε να με βλεπει να σιδερωνω με τις ωρες..ε! μετα ειπα οτι δεν το ξανακανω..ξεκιναω με διπλωμα στα τεσσερα και συνεχιζω να το σιδερωνω μεχρι να μικρυνει και να μπαινει στο συρταρι ανετα..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...