Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Anastasia2005 είπε:

Είναι κάποια πιο αξιόπιστη;;;Η πρέπει να κάνω και τις 2 ;;;Ο γιατρός μου μίλησε για βιοψία;;Του λέω ngs .Όχι μου λέει , βιοψία..

Αφου θα κάνεις όλα αυτά ζητά τα Κ τα δύο να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Κοιτάνε διαφορετικά πράγματα . Η βιοψία βλέπει χοντρικά αν υπάρχει κάποια φλεγμονή ενεργή. Το nsg κοιτάει αν έχει διαταραχθεί το μικροβιωμα από κάποια παλιότερη φλεγμονή Κ επικρατούν κακά μικρόβια μέσα στην μήτρα που δεν επιτρέπουν να εμφυτευθει έμβρυο 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

miamama..

παρε αγκαζε την κουνιαδα μου να το δειτε... ασε κιολας που το ζει το πραγμα και θα σε πρηξει στα αχ και βαχ και τι επαθε το παιδι κλπ κλπ

maestria

διαφωνω. Ο γονιος συγχωρει τα παντα οταν το παιδι τον κρινει σκληρα λογω αγνοιας η απειριας. η προσπαθεια για αποδοχη δεν σημαινει αγαπη..ξεκιναει απο την κακη διαχειριση των γονιων και σημαινει αρχη ενος ανασφαλους βιου για το παιδι.. η αγαπη δεν εχει κατ εμε καμια θεση στο ολο συμβαν..

Συμφωνοδιαφωνούμε και πάλι! ΤΕΛΟΣ :mrgreen:, δεν το συζητάω άλλο! :tongue:

Μάλλον έχουμε διαφορετικές αντιλήψεις για το θέμα κοριτσάκι.

Ναιιιιιιιιιιι, miamama πραγματικά εσύ και οι θείτσες! :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Συμφωνοδιαφωνούμε και πάλι! ΤΕΛΟΣ :mrgreen:, δεν το συζητάω άλλο! :tongue:

Μάλλον έχουμε διαφορετικές αντιλήψεις για το θέμα κοριτσάκι.

Ναιιιιιιιιιιι, miamama πραγματικά εσύ και οι θείτσες! :tongue:

ΜΑ τι δημοκρατικος τυπος εισαι τελικα...:tongue:... αλλα θα συμφωνεις σιγουρα οτι εχω δικιο :mrgreen: :mrgreen::tongue:

A, αυτόν δεν τον χωνεύω γιατί είναι κλαψιάρης.

Κάνε ένα search τον Roque Santa Cruz να μου πεις!! Είναι από Παραγουάη, λατίνος! :mrgreen:

Σήμερα τον γνώρισες? Στον αγώνα?

στανταρακι οτι σημερα θα γει ο Στεργιος..ο καημενος ειναι σαν Β. Παπακωνσταντινου..εχει στανταρ φωνη και ολα τα τραγουδαει με τον ιδιο τονο και χροια

Κοίτα παίζει να φύγει και ο καινούριος γιατί όσο να'ναι δεν πρόλαβε να αποκτήσει κοινό. Για να δούμε τους AVENUE...Ο Παλιοαλκαίος μου χσάλασε τα αυτιά:mrgreen:

στανταρακι οτι σημερα θα γει ο Στεργιος..ο καημενος ειναι σαν Β. Παπακωνσταντινου..εχει στανταρ φωνη και ολα τα τραγουδαει με τον ιδιο τονο και χροια

Τώρα για ριάλιτι λες;

Δεν βλέπω καθόλου.

Ναι, ο Χοσέ ήταν από Ουρουγουάη! Αλλά, οκ, δίπλα είναι. :mrgreen:

Κάντε τον search αυτόν, είναι ΠΑΙΔΑΡΟΣ.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

ο καινουριος ειναι αταλαντος απολυτα.. μονο εμφανιση εχει για τις πιτσιρικες..

εγω γουσταρω Βαλαντω και Στεργιο.. η μικρη εχει κατι της που με εκνευριζει.. και το βαζω το βρωμοχερο στη φωτια οτι δεν ειναι καθολου Κυπρια..

ναι maestria.. γεμιζω τις βραδυνες ωρες της Δευτερας βλεποντας κατι ανουσιο που δεν υποβαλλει σε προβληματισμους οπως το Greek Idol..

ειμαι στον αυτοματο..:mrgreen:

ΜΑ τι δημοκρατικος τυπος εισαι τελικα...:tongue:... αλλα θα συμφωνεις σιγουρα οτι εχω δικιο :mrgreen: :mrgreen::tongue:

Niet, niet, niet!

Σήμερα τον γνώρισες? Στον αγώνα?

Nαι, είχαμε στενές γνωριμίες. Δηλαδή τον έδειξε κοντινό η κάμερα κι εγώ έπαθα τραμπάκουλο κι έτρεξα να τον γκουγκλάρω!!! :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

ο καινουριος ειναι αταλαντος απολυτα.. μονο εμφανιση εχει για τις πιτσιρικες..

εγω γουσταρω Βαλαντω και Στεργιο.. η μικρη εχει κατι της που με εκνευριζει.. και το βαζω το βρωμοχερο στη φωτια οτι δεν ειναι καθολου Κυπρια..

ναι maestria.. γεμιζω τις βραδυνες ωρες της Δευτερας βλεποντας κατι ανουσιο που δεν υποβαλλει σε προβληματισμους οπως το Greek Idol..

ειμαι στον αυτοματο..:mrgreen:

Καλά κάνεις.

Εμένα πάντα μ' εκνεύριζαν τα ριάλιτι, οπότε δεν με χαλαρώνουν καθόλου.

Έχω βρει καινούριο κόλλημα, μια καινούρια σειρά. Βασικά παλιά είναι, αλλά τώρα την βλέπω εγώ :tongue:.

Κάτσε να πάω να την προτείνω κιόλας. :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

προχθες στο ραδιο πετυχ ατου πτερα του το επικο...

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΚΑΦΕ

ΜΠΕΣ ΜΕΣ ΤΟ ΚΑΜΠΡΙΟΛΕ..

ΓΚΟΥΣ ΓΚΟΥΣ ΓΚΟΥΣ ΓΚΟΥΣ..

Τι γέεεεεεεεεεεελιοοοοοοοοοοοοοο! Πω, πω, που το θυμήθηκαν; Φοιτήτρια πρέπει να ήμουνα όταν βγήκε αυτό.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Σταυρωστε με αλλα δεν την παλευω με τα αθλητικα..

θελω, εχω προσπαθησει αλλα βαριεμαι.. δεν εχω προβλημα να ασχολειται ο αλλος.. αλλα εμενα μη με ζαλιζει..

ο καθενας στην κοσμαρα του.. αντε κανα μπασκετ (παλια πηγαινα σε αγωνες Ολυμπιακου τακτικα) και πολυ ειναι.. αλλα πλεον ουτε και αυτο..

Niet, niet, niet!

Nαι, είχαμε στενές γνωριμίες. Δηλαδή τον έδειξε κοντινό η κάμερα κι εγώ έπαθα τραμπάκουλο κι έτρεξα να τον γκουγκλάρω!!! :mrgreen:

Κοίτα μην γεμίσεις αφίσες την κρεβατοκάμαρα!:mrgreen::tongue:

Καλά κάνεις.

Εμένα πάντα μ' εκνεύριζαν τα ριάλιτι, οπότε δεν με χαλαρώνουν καθόλου.

Έχω βρει καινούριο κόλλημα, μια καινούρια σειρά. Βασικά παλιά είναι, αλλά τώρα την βλέπω εγώ :tongue:.

Κάτσε να πάω να την προτείνω κιόλας. :mrgreen:

ποια?

εμεις βλεπουμε NCIS και Desperate..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...