Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Anastasia2005 είπε:

Είναι κάποια πιο αξιόπιστη;;;Η πρέπει να κάνω και τις 2 ;;;Ο γιατρός μου μίλησε για βιοψία;;Του λέω ngs .Όχι μου λέει , βιοψία..

Αφου θα κάνεις όλα αυτά ζητά τα Κ τα δύο να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Κοιτάνε διαφορετικά πράγματα . Η βιοψία βλέπει χοντρικά αν υπάρχει κάποια φλεγμονή ενεργή. Το nsg κοιτάει αν έχει διαταραχθεί το μικροβιωμα από κάποια παλιότερη φλεγμονή Κ επικρατούν κακά μικρόβια μέσα στην μήτρα που δεν επιτρέπουν να εμφυτευθει έμβρυο 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Σκέψου όμως τη ζωή σου 30 χρόνια μετά χωρίς τη Χριστούλα. Και φυσικά έχεις δικαίωμα στη ζωή και την ευτυχία αλλά ένα ρημάδι κενό και έναν καημό τον έχεις. Όχι απο τα λόγια του κόσμου, ή τα στάνταρ, καθένας κάνει τις επιλογές του ή προσαρμόζεται σε αυτά που μπορεί να έχει ή θέλει να έχει, αλλά απο λαχτάρα, απο ανεκπλήρωτη επιθυμία...

αν δεν την ειχα εξ αρχης παντα θα λεγα οτι κατι μου λειπει αλλα δεν θα ξερα τη σημαντικοτητα.. θα ταν ενα απωθημενο..

τωρα που ξερω δεν θα θελα να μαθω τι ζωη θα χα χωρις αυτη.. καταλαβαινετε πιστευω..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αν δεν την ειχα εξ αρχης παντα θα λεγα οτι κατι μου λειπει αλλα δεν θα ξερα τη σημαντικοτητα.. θα ταν ενα απωθημενο..

τωρα που ξερω δεν θα θελα να μαθω τι ζωη θα χα χωρις αυτη.. καταλαβαινετε πιστευω..

Κι εγώ τον αγαπάω. Λέω στις φίλες μου "αν δεν κάνετε παιδί δεν ξέρετε τι πάει να πει ν' αγαπάς".

Αλλά δεν ξέρω, μπορώ χαλαρά να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς αυτόν.

Μάλλον δεν είμαι τόσο συναισθηματική :twisted:.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Κι εγώ τον αγαπάω. Λέω στις φίλες μου "αν δεν κάνετε παιδί δεν ξέρετε τι πάει να πει ν' αγαπάς".

η ζωη συνεχιζεται οτι και να γινει..

και η αγαπη εχει διαφορες πλευρες και μεγαλο βαθος..

δεν ειναι θεμα συναισθηματισμου..

η ζωη συνεχιζεται οτι και να γινει..

και η αγαπη εχει διαφορες πλευρες και μεγαλο βαθος..

δεν ειναι θεμα συναισθηματισμου..

Έλεγα στις φίλες μου μια μέρα παρόμοια πράγματα (ότι αν ήξερα πόσο ζόρι είναι μπορεί και να μην έκανα ή το πόσο αγαπάς, ενώ δεν το φανταζόσουνα), αλλά είπαμε, τώρα έχουμε παιδιά, οπότε μιλάμε εκ του ασφαλούς!

Ναι, πιστεύω ότι με την προσφορά μαθαίνεις ν' αγαπάς. Και μπορεί να προσφέρεις στην ανάγκη του άλλου σε πολλούς, χωρίς απαραίτητα να γίνεις γονιός.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

παω να προσποιηθω οτι δουλευω λιγο μεχρι να παει και μιση αν την κοπανησω.. τα λεμε αργοτερα..

καλη μπαλα..:tongue:

Kι εγώ πάω στην αίθουσα συνεδριάσεων - που παίζει η τβ μπάλα - για να δω το σκορ!!

ΣΜΟΥΤΣ :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς να είχα γεννήσει τη Γεωργίτσα αλλά απο εδώ και στο εξής δεν θα υπάρξει ζωή για μένα χωρίς αυτήν. Δεν γίνεται! Δεν το χωράει το κεφάλι μου να πάθει κάτι. Αν κατάφερνα να επιζήσω αυτό θα γινόταν μέσα σ'ένα τρελοκομείο. Υπερβολική ξευπερβολική και με τη σκέψη μόνο έτσι νιώθω, ο Θεός βέβαια μπορεί να σου δώσει δύναμη σε κάθε δυσκολία και μακάρι να έχει καλά όλα τα παιδάκια του κόσμου όσο κοινότυπο κι αν ακούγεται. Οι ευχές είναι ευχές...

Φαντάζομαι ότι εννοείς ότι θα μπορούσες χαλαρά να φανταστείς τη ζωή χωρίς το Γιαννάκη πριν τον αποκτήσεις.. αυτό είναι κάτι που όλες το νιώθουν. Δεν μπορώ όμως να πιστέψω ότι τώρα που τον έχεις θα μπορούσες να φανταστείς τη ζωή σου χωρίς αυτόν.
Μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς να είχα γεννήσει τη Γεωργίτσα αλλά απο εδώ και στο εξής δεν θα υπάρξει ζωή για μένα χωρίς αυτήν. Δεν γίνεται! Δεν το χωράει το κεφάλι μου να πάθει κάτι. Αν κατάφερνα να επιζήσω αυτό θα γινόταν μέσα σ'ένα τρελοκομείο. Υπερβολική ξευπερβολική και με τη σκέψη μόνο έτσι νιώθω, ο Θεός βέβαια μπορεί να σου δώσει δύναμη σε κάθε δυσκολία και μακάρι να έχει καλά όλα τα παιδάκια του κόσμου όσο κοινότυπο κι αν ακούγεται. Οι ευχές είναι ευχές...
Κι εγώ ακριβώς έτσι νιώθω! Πριν αποκτήσω τα παιδιά μου δεν ένιωθα ότι θα είναι άδεια η ζωή μου χωρίς αυτά αλλά τώρα που τα έχω δεν μπορώ να διανοηθώ τη ζωή μου χωρίς αυτά.

Πόσες φορές σκέφτομαι την Αννίνα μας κ πως τα βγάζει πέρα, η δύναμη που πρέπει να έχει κάθε μέρα για να ξυπνά σε ένα άδειο σπίτι πρέπει να της την δίνει μονο ο Θεός.

Οσο και να τον αγαπάς τον άντρα σου δεν παύει να ειναι ένας ξένος... ίσως ακούγεται σκληρό αλλά τα παιδιά ειναι κομμάτι του εαυτού μας.. αν πάθουν κάτι τίποτα δεν ειναι πιά το ίδιο

E, εννοείται ρε παιδιά ότι δεν θέλω να πάθει κάτι!!!

Αλλά δεν θα με χαλούσε να μην είχα κάνει και παιδί, αυτό εννοώ!

Ζέστηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!

Είναι καμιά εδώ; Τώρα, που έχει ημίχρονο :tongue:.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

ειναι ανεκδιηγητη η αγαπη που δινουμε αλλα και περνουμε απο αυτα χωρις να ειναι ανταλλαγμα..

βεβαια ποτε δεν θα μας αγαπησουν οσο θα τα αγαπαμε εμεις ως γονεις.. και θα ειναι οι πιο σκληροι κριτες μας..

μονο το παιδι μου θα κρινει αν υπηρξα καλος γονιος για αυτο..κανεις αλλος.

Και πιστευω οτι η συμπαρασταση μας στα ατομα που προσπαθουν να κανουν παιδι ειναι απαραιτητη..

τωρα για τις περιπτωσεις που καποιος χανει το παιδι του, επειδη το ζουμε βιωσει και στο περιβαλλον μου ειναι για μενα το δυσκολοτερο γεγονος που μπορει να βιωσει ενας ανθρωπος..δεν νομιζω οτι υπαρχει χειροτερο..

και θελει πολυ αγωνα να ξεπεραστει (βεβαια δεν ξεχνιεται..)

Διαφημίσεις

ήρθα κι εγώ...

εγώ πάντα ήθελα να κάνω παιδιά αλλά στο μακρινό μέλλον...

κι εννοείται ότι δε το έχω μετανοιώσει...

φυσικά κάνεις τα πάντα για το παιδί σου...

τώρα πια δεν μπορώ να φανταστώ την ζωή μας χωρίς το παιδί...

μας ένωσε ακόμα πιο πολύ σαν ζευγάρι...

και δεν ξεχνάω ότι χωρίς τον άντρα μου δεν θα υπήρχε αυτό το παιδί!!!

E, εννοείται ρε παιδιά ότι δεν θέλω να πάθει κάτι!!!

Αλλά δεν θα με χαλούσε να μην είχα κάνει και παιδί, αυτό εννοώ!

Ζέστηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!

Είναι καμιά εδώ; Τώρα, που έχει ημίχρονο :tongue:.

Άπονη μάνα!!!!!!! Ναι βρε, σε καταλάβαμε. Εδώ μια επέμβαση ρουτίνας θα κάνει και κοντευεις να πεθάνεις απο την αγωνία σου. Και το αντίθετο να έλεγες δε θα σε πιστεύαμε μετά το ζόρυ που τρώς και μας περιγράφεις για το Γιαννάκη, και λογικό είναι σαφώς.

ειναι ανεκδιηγητη η αγαπη που δινουμε αλλα και περνουμε απο αυτα χωρις να ειναι ανταλλαγμα..

βεβαια ποτε δεν θα μας αγαπησουν οσο θα τα αγαπαμε εμεις ως γονεις.. και θα ειναι οι πιο σκληροι κριτες μας..

μονο το παιδι μου θα κρινει αν υπηρξα καλος γονιος για αυτο..κανεις αλλος.

Και πιστευω οτι η συμπαρασταση μας στα ατομα που προσπαθουν να κανουν παιδι ειναι απαραιτητη..

τωρα για τις περιπτωσεις που καποιος χανει το παιδι του, επειδη το ζουμε βιωσει και στο περιβαλλον μου ειναι για μενα το δυσκολοτερο γεγονος που μπορει να βιωσει ενας ανθρωπος..δεν νομιζω οτι υπαρχει χειροτερο..

και θελει πολυ αγωνα να ξεπεραστει (βεβαια δεν ξεχνιεται..)

Ναι κι εγώ πιστεύω ότι δεν ξεπερνιέται ποτέ αυτό!!! Δίνεις την ψυχή σου να μεγαλώσεις ένα παιδί και το χάνεις. Τη σκέφτομαι πολύ την κοπέλα που είχε το σχεδόν συνομίληκο παιδάκι και σφίγγεται η καρδιά μου!

Ξέρεις, πιστεύω ότι η μεγαλύτερη αγάπη είναι προς τους γονείς μας! Ακόμα μεγαλύτερη απ' ότι προς τα παιδιά! Πάντα προσπαθούμε να κερδίσουμε την έγκριση και την αποδοχή των γονιών μας, ενώ τα παιδιά μας μπορούμε να τα πατρονάρουμε κιόλας!

που είστε βρε κορίτσια απόψε?

έχει δει καμμιά την τούρκικη σειρά??

είμαι η μόνη?

Γιατί μου το χαλάς!! Το τούρκικο βρε;;; :evil:

Μόλις τελείωσε ο αγώνας. Δεν μ' άρεσε ιδιαίτερα. Μ' άρεσε που ήταν αμφίροπο το αποτέλεσμα.

Ιταλία (αυτή που κατέκτησε το παγκόσμιο την τελευταία φορά) - Παραγουάη 1-1!

Σας ενημερώνω και ποδοσφαιρικά! :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

που είστε βρε κορίτσια απόψε?

έχει δει καμμιά την τούρκικη σειρά??

είμαι η μόνη?

Εγω δεν βλέπω τηλεόραση λόγω Γεωργίτσας. Για αυτή τη σειρά μιλούσαν όλες οι θειές όλο το χειμώνα. Έπαιζε εδω στο tv Μακεδονία καθημερινά. Αν θες να μάθεις καμιά εξέλιξη την έβλεπε η μαμά μου ανελειπώς!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...