Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Anastasia2005 είπε:

Είναι κάποια πιο αξιόπιστη;;;Η πρέπει να κάνω και τις 2 ;;;Ο γιατρός μου μίλησε για βιοψία;;Του λέω ngs .Όχι μου λέει , βιοψία..

Αφου θα κάνεις όλα αυτά ζητά τα Κ τα δύο να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Κοιτάνε διαφορετικά πράγματα . Η βιοψία βλέπει χοντρικά αν υπάρχει κάποια φλεγμονή ενεργή. Το nsg κοιτάει αν έχει διαταραχθεί το μικροβιωμα από κάποια παλιότερη φλεγμονή Κ επικρατούν κακά μικρόβια μέσα στην μήτρα που δεν επιτρέπουν να εμφυτευθει έμβρυο 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Πω, πω ρε κορίτσι τι τράβηξες;;; :?

Νομίζω ότι πρέπει να 'ναι απ' τις χειρότερες εμπειρίες, ε;

ε! δεν ειναι και παο τις καλυτερες.. ιδιως οταν σου συμβαινει στην πρωτη σου (δευτερη βασικα) εγκυμοσυνη..

στην επομενη οταν απεβαλλα στον 5ο μηνα εκλαψα μονο την ημερα που βγηκα απο το μαιευτηριο.. γιατι εφευγα παλι με αδεια χερια..

τι να πουν και αλλες που τα γεννουν, τα ζουν εστω και στη θερμοκοιτιδα και τα χανουν.. υπαρχουν και χειροτερα λοιπον..ως γνωστον.. :(

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κλασικα.. τα ιδια λεω και εγω για το εξοχικο.. που καλα ειναι να υπαρχει για τους δυσκολους καιρους αλλα ειναι δευτερο σπιτι βρε παιδι μου..

Αχ, θέλω κι εγώ εξοχικό! :?

ναι.. μια απο τα ιδια.. στο επομενο ομως...:tongue:

Μπα, και στο επόμενο τα ίδια θα κάνω. Δεν είμαι πολύ συναισθηματική σ' αυτά. Ούτε φωτογραφικό άλμπουμ για το γάμο έχω, ούτε για τη βάφτιση, ούτε τπτ!

Έχω κορνίζες μόνο με φωτογραφίες, μια κορνίζα μεγάλη με πολλές θήκες κι έχω διάφορες φωτογραφίες και 2 που θέλω να βάλω (όταν προλάβω) στο δωμάτιο, με ασπρόμαυρες φωτο που τράβηξε μια φίλη. Μια ωραία δικιά μας και μια του Γιάννη λαδωμένου, κοντινή που είναι μούρλια!

Γενικώς, δεν το 'χω όμως. :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

ε! δεν ειναι και παο τις καλυτερες.. ιδιως οταν σου συμβαινει στην πρωτη σου (δευτερη βασικα) εγκυμοσυνη..

στην επομενη οταν απεβαλλα στον 5ο μηνα εκλαψα μονο την ημερα που βγηκα απο το μαιευτηριο.. γιατι εφευγα παλι με αδεια χερια..

τι να πουν και αλλες που τα γεννουν, τα ζουν εστω και στη θερμοκοιτιδα και τα χανουν.. υπαρχουν και χειροτερα λοιπον..ως γνωστον.. :(

Το 'χει περάσει η φίλη/κουμπάρα μιας κολλητής. Γέννησε, 3 μέρες στη θερμοκοιτίδα στο Ιπποκράτειο το μικρό, αυτή δεν το είδε, μόνο ο άντρας της, και μετά πέθανε.

Τα περασμένα Χριστούγεννα. :?

Πέρασε απίστευτη ταλαιπωρία - μετά από 3-4 αποβολές - θεραπείες, δύσκολη εγκυμοσύνη, καισαρική και το μόνο που της έμεινε, όπως λέει και η ίδια, είναι "ένα μνήμα". :evil:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Εκεί κοντά στο χωριό πήγατε για μπάνιο; Που; Μακρύγιαλο;

Πω, πω ρε κορίτσι τι τράβηξες;;; :?

Νομίζω ότι πρέπει να 'ναι απ' τις χειρότερες εμπειρίες, ε;

Λίγο πιο κάτω στις Αλυκιές. Έχει μπάρα για το τζετ σκι και βολεύει τον άντρα μου. Κουβαλάμε και το χρέωμά του όποτε πάμε για μπάνιο.:mrgreen:

Διαφημίσεις

Αχ, θέλω κι εγώ εξοχικό! :?

Μπα, και στο επόμενο τα ίδια θα κάνω. Δεν είμαι πολύ συναισθηματική σ' αυτά. Ούτε φωτογραφικό άλμπουμ για το γάμο έχω, ούτε για τη βάφτιση, ούτε τπτ!

Έχω κορνίζες μόνο με φωτογραφίες, μια κορνίζα μεγάλη με πολλές θήκες κι έχω διάφορες φωτογραφίες και 2 που θέλω να βάλω (όταν προλάβω) στο δωμάτιο, με ασπρόμαυρες φωτο που τράβηξε μια φίλη. Μια ωραία δικιά μας και μια του Γιάννη λαδωμένου, κοντινή που είναι μούρλια!

Γενικώς, δεν το 'χω όμως. :mrgreen:

λοιπον κοιτα να δεις ενα πραγμα..

βαριεμαι τα αλμπουμ αν και δεν με χαλαει να χω τακτοποιημενες τις φωτο εκει.. απο την αλλη βαριεμαι τρελλα τις κορνιζες.. νοιωθω οτι μου πιανουν χωρο..

στο σπιτι μου εχω δυο απο το γαμο μου (τι χαζοοοοο....)

μια απο τη γεννηση της μικρης

και κανα δυο αυθορμητες απο την κορη και το βαφτηστηρι μου..

α ναι! και μια του ανδρα μου πριν 12 χρονια για να χω να του την λεω..

το βρισκω ομως λιγο μακαβριο..if get my point...

Το 'χει περάσει η φίλη/κουμπάρα μιας κολλητής. Γέννησε, 3 μέρες στη θερμοκοιτίδα στο Ιπποκράτειο το μικρό, αυτή δεν το είδε, μόνο ο άντρας της, και μετά πέθανε.

Τα περασμένα Χριστούγεννα. :?

Πέρασε απίστευτη ταλαιπωρία - μετά από 3-4 αποβολές - θεραπείες, δύσκολη εγκυμοσύνη, καισαρική και το μόνο που της έμεινε, όπως λέει και η ίδια, είναι "ένα μνήμα". :evil:

αλλα η ζωη ειναι για τους τολμηρους..

και ντροπη σε οποιον λεει οτι χωρις παιδι η ζωη ειναι χωρις σκοπο..

το ακουσα και αυτο..

δηλαδη τα ζευγαρια που δεν μπορουν να κανουν παιδι δεν εχουν δικαιωμα να ζησουν μια καλη και χαρουμενη ζωη?.. οι κοινωνικες επιταγες καλλιεργουν την δυστυχια.

βαριεμαι τα αλμπουμ αν και δεν με χαλαει να χω τακτοποιημενες τις φωτο εκει.. απο την αλλη βαριεμαι τρελλα τις κορνιζες.. νοιωθω οτι μου πιανουν χωρο..

Εγώ δεν έχω καμια κορνίζα πουθενά. Έχουμε στο σαλόνι ένα πώς να το πω δεν ξέρω, κρεμασμένο τέλος πάντων που πάιρνει πολλές φωτό 200 ευρώ το είχαμε πάρει και βάλαμε μια φωτό του άντρα μου και οι άλλες είναι οι εργοστασιακές:mrgreen::mrgreen: Γιατί θέλαμε να βάλουμε ασπρόμαυρες και είχαμε μόνο αυτή. Όχι ότι έχω έγχρωμες...:mrgreen:

Λίγο πιο κάτω στις Αλυκιές. Έχει μπάρα για το τζετ σκι και βολεύει τον άντρα μου. Κουβαλάμε και το χρέωμά του όποτε πάμε για μπάνιο.:mrgreen:

Εκεί πήγαινα για μπάνιο μικρή!!! Ότι πρέπει είναι για παιδιά, περπατάς μισή ώρα και δεν βαθαίνει.

Καθόλου, εγώ τις έχω στον τοίχο για διακοσμητικά, όχι να στέκονται στα έπιπλα!

Και εκτυπώνω μόνο τις φωτογραφίες που έχω σε κορνίζες ή με μαγνητάκια στο ψυγείο ή σ' έναν πίνακα ανακοινώσεων που έχω στην κουζίνα.

Τις υπόλοιπες ηλεκτρονικά στο πσ.

το ακουσα και αυτο..

δηλαδη τα ζευγαρια που δεν μπορουν να κανουν παιδι δεν εχουν δικαιωμα να ζησουν μια καλη και χαρουμενη ζωη?.. οι κοινωνικες επιταγες καλλιεργουν την δυστυχια.

Εντελώς και γι' αυτό πρέπει να τις προσαρμόζεις στις ανάγκες σου!

Το μαμώτο είναι ότι η συγκεκριμένη θέλει πολύ ένα παιδί. :?

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Εγώ δεν έχω καμια κορνίζα πουθενά. Έχουμε στο σαλόνι ένα πώς να το πω δεν ξέρω, κρεμασμένο τέλος πάντων που πάιρνει πολλές φωτό 200 ευρώ το είχαμε πάρει και βάλαμε μια φωτό του άντρα μου και οι άλλες είναι οι εργοστασιακές:mrgreen::mrgreen: Γιατί θέλαμε να βάλουμε ασπρόμαυρες και είχαμε μόνο αυτή. Όχι ότι έχω έγχρωμες...:mrgreen:

οσο περναει ο καιρος και βλεπω τη φωτο απο το γαμο μου νοιωθω οτι μοιαζω με θειτσα!!!!

οχι, καλη ημουν αλλα συντηρητικα καλη

Διαφημίσεις

Εντελώς και γι' αυτό πρέπει να τις προσαρμόζεις στις ανάγκες σου!

Το μαμώτο είναι ότι η συγκεκριμένη θέλει πολύ ένα παιδί. :?

το προβλημα ειναι αλλου (οχι για την συγκεκριμενη κοπελα σαφως)

οτι οι αποτυχιες σε κανουν πιο επιμονο και η επιμονη φερνει..εμμονη (η κολλητη μου :tongue: )..

και στο τελος υπαρχουν γονεις που καταφερνουν να κανουν παιδια και

ή

α) δεν την παλευουν μαζι τους

β) γινονται αλαζωνες επειδη το καταφεραν υποβαθμιζοντας παρομοιες περιπτωσεις

γ) ειναι προστατευτικοι..

τα χω δει ολα τα παραπανω..

στη δικη μου περιπτωση οι αποφασεις μου περαν τις αγνοιας της πρωτης φορας μαμας συνοδευονται και απο την επιθυμια μου να της προσφερω ολο τον εαυτο μου και το χρονο μου ως δωρο που επιτελους ηρθε στη ζωη μου.

Ολα τα αλλα στον καιρο τους..δεν κοιμομαστε υποθετω..επαγρυπνουμε και επιλεγουμε..

το ακουσα και αυτο..

Σκέψου όμως τη ζωή σου 30 χρόνια μετά χωρίς τη Χριστούλα. Και φυσικά έχεις δικαίωμα στη ζωή και την ευτυχία αλλά ένα ρημάδι κενό και έναν καημό τον έχεις. Όχι απο τα λόγια του κόσμου, ή τα στάνταρ, καθένας κάνει τις επιλογές του ή προσαρμόζεται σε αυτά που μπορεί να έχει ή θέλει να έχει, αλλά απο λαχτάρα, απο ανεκπλήρωτη επιθυμία...

οσο περναει ο καιρος και βλεπω τη φωτο απο το γαμο μου νοιωθω οτι μοιαζω με θειτσα!!!!

οχι, καλη ημουν αλλα συντηρητικα καλη

Δεν μ' εκπλήσει!

Αν και είσαι γεμάτη αντιφάσεις! :tongue:

το προβλημα ειναι αλλου (οχι για την συγκεκριμενη κοπελα σαφως)

οτι οι αποτυχιες σε κανουν πιο επιμονο και η επιμονη φερνει..εμμονη (η κολλητη μου :tongue: )..

και στο τελος υπαρχουν γονεις που καταφερνουν να κανουν παιδια και

ή

α) δεν την παλευουν μαζι τους

β) γινονται αλαζωνες επειδη το καταφεραν υποβαθμιζοντας παρομοιες περιπτωσεις

γ) ειναι προστατευτικοι..

τα χω δει ολα τα παραπανω..

Ναι, συμφωνώ. Οι υπερβολές γενικώς δεν μ' αρέσουνε. Αλλά μιλάω εκ του ασφαλούς, οπότε δεν κρίνω κανέναν.

Καλε καλά που κοίταξα το ρολόι. Θα ξεχνούσα να φύγω.:mrgreen: Χαιρετώωωωωω!

Στο καλό κορίτσι!! Καλό απόγευμα.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...