Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Anastasia2005 είπε:

Είναι κάποια πιο αξιόπιστη;;;Η πρέπει να κάνω και τις 2 ;;;Ο γιατρός μου μίλησε για βιοψία;;Του λέω ngs .Όχι μου λέει , βιοψία..

Αφου θα κάνεις όλα αυτά ζητά τα Κ τα δύο να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Κοιτάνε διαφορετικά πράγματα . Η βιοψία βλέπει χοντρικά αν υπάρχει κάποια φλεγμονή ενεργή. Το nsg κοιτάει αν έχει διαταραχθεί το μικροβιωμα από κάποια παλιότερη φλεγμονή Κ επικρατούν κακά μικρόβια μέσα στην μήτρα που δεν επιτρέπουν να εμφυτευθει έμβρυο 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

εγω στην εγκυμοσυνη ολα τα φαρμακα μου τα γραφε το ΙΚΑ αλλα ΟΛΕΣ τις εξετασεις πλην της τυπικες του αιματος τις εκανα εξω οχι γιατι δεν τις εκανε το ΙΚΑ (αυχενικη και β επιπεδου κανει το ΙΚΑ εδω) αλλα γιατι στην πρωτη εγκυμοσυνη μου καναν λαθος στην αυχενικη απο απροσεξια καθαρα και δεν ειδαν τιποτε και το εμβρυο ειχε και γαστροσχιση και ελλειψη του κατω δεξιου ακρου..

αρα καταλαβαινετε..

επισης ο γιατρος μου ειναι εξειδικευμενος στους υπερηχους.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω στην εγκυμοσυνη ολα τα φαρμακα μου τα γραφε το ΙΚΑ αλλα ΟΛΕΣ τις εξετασεις πλην της τυπικες του αιματος τις εκανα εξω οχι γιατι δεν τις εκανε το ΙΚΑ (αυχενικη και β επιπεδου κανει το ΙΚΑ εδω) αλλα γιατι στην πρωτη εγκυμοσυνη μου καναν λαθος στην αυχενικη απο απροσεξια καθαρα και δεν ειδαν τιποτε και το εμβρυο ειχε και γαστροσχιση και ελλειψη του κατω δεξιου ακρου..

αρα καταλαβαινετε..

Ε, κοίτα, όταν πάθεις μια νίλα, λογικό είναι να φοβάσαι μετά.

Εμάς δε νομίζω να κάνει υπερήχους το ΙΚΑ!!!

Όλοι στο κέντρο πηγαίνουνε, σε 3 συγκεκριμένους γιατρούς. Από εδώ, αλλά και την υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα.

Viki μπορείς να κάνεις τους μεγάλους υπερήχους στο ΙΚΑ; Ή μόνο Αθήνα έχουν τέτοια μηχανήματα;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Εσύ τι δουλειά είχες στου Βότση;; :tongue:

Εκεί δουλεύει ο γιατρός μου τα πρωινά επομένως και τα αποτέλεσματα εκεί έπρεπε να πάνε απο το μικροβιολογικό.

αρα καταλαβαινετε..

Δεν είδανε ολόκληρο άκρο??????:roll: ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ! Δεν κινήθηκες νομικά?

Εμάς δε νομίζω να κάνει υπερήχους το ΙΚΑ!!!

Όλοι στο κέντρο πηγαίνουνε, σε 3 συγκεκριμένους γιατρούς. Από εδώ, αλλά και την υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα.

Viki μπορείς να κάνεις τους μεγάλους υπερήχους στο ΙΚΑ; Ή μόνο Αθήνα έχουν τέτοια μηχανήματα;

Δεν ξέρω καθόλου αν έχει. Πάντως δεν έχω ακούσει κανέναν να έχει πάει. Εμένα ο γιατρός μου με έστειλε στον Ασκληπιό. Μητροπόλεως με Αγίας Σοφίας. Απέναντι απο τον Τερκενλή. Εκεί έκανα και τον β επιπέδου και τις αιματολογικές για down. Ένας άλλος είναι ο Αθανασιάδης , γυναικολόγος που κάνει μόνο υπερήχους, και μάλλον μου διαφεύγει ένας.

Δεν ξέρω καθόλου αν έχει. Πάντως δεν έχω ακούσει κανέναν να έχει πάει. Εμένα ο γιατρός μου με έστειλε στον Ασκληπιό. Μητροπόλεως με Αγίας Σοφίας. Απέναντι απο τον Τερκενλή. Εκεί έκανα και τον β επιπέδου και τις αιματολογικές για down. Ένας άλλος είναι ο Αθανασιάδης , γυναικολόγος που κάνει μόνο υπερήχους, και μάλλον μου διαφεύγει ένας.

Εγώ στον Αθανασιάδη και τους δύο.

Είναι τσακάλι ο άνθρωπος, ΠΟΛΥ καλός! Να φανταστείς με την εγχείρηση που έκανα στην εγκυμοσύνη, αυτόν έπαιρνε τηλ για συμβουλές η γιατρός μου!!!

Αχ, τα θυμήθηκα πάλι και συγχίστηκα, δεν θέλω ΚΑΘΟΛΟΥ να τρέχω πάλι, να με τρυπάνε συνέχεια, κάθε μέρα χάπια.

Γκρρρρρρρρρ! :evil:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

τα αυτοκολλητακια με τη μαρκα που λες εμας τα βαζουν στο συνταγολογιο που κραταει ο φαρμακοποιος.. αρα δεν μπορω να τα κρατησω..

όχι αυτό είναι με την τιμή,εννοείται το κρατάνε...

υπάρχει κι άλλο μικρούλικο!!

Διαφημίσεις

όχι αυτό είναι με την τιμή,εννοείται το κρατάνε...

υπάρχει κι άλλο μικρούλικο!!

Που 'ν' το, που 'ν' το, το αυτοκολλητάκιιιιιιιιιι!!!

Αχ, έφαγα κιόλας, κάνει και ζέστη (κι ας είμαι μέσα στο a/c) και νυστάζωωωωωωωωωωωωω!!!

Ευτυχώς φύγανε τ' αφεντικά, έχουμε ανοίξει μια τβ που έχει στην αίθουσα συνεδριάσεων και χαζεύουμε ποδόσφαιρο! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Εγώ στον Αθανασιάδη και τους δύο.

Είναι τσακάλι ο άνθρωπος, ΠΟΛΥ καλός! Να φανταστείς με την εγχείρηση που έκανα στην εγκυμοσύνη, αυτόν έπαιρνε τηλ για συμβουλές η γιατρός μου!!!

Αχ, τα θυμήθηκα πάλι και συγχίστηκα, δεν θέλω ΚΑΘΟΛΟΥ να τρέχω πάλι, να με τρυπάνε συνέχεια, κάθε μέρα χάπια.

Γκρρρρρρρρρ! :evil:

Σου έκανε και dvd ε? Εμένα όχι:?

Που 'ν' το, που 'ν' το, το αυτοκολλητάκιιιιιιιιιι!!!

Αχ, έφαγα κιόλας, κάνει και ζέστη (κι ας είμαι μέσα στο a/c) και νυστάζωωωωωωωωωωωωω!!!

Ευτυχώς φύγανε τ' αφεντικά, έχουμε ανοίξει μια τβ που έχει στην αίθουσα συνεδριάσεων και χαζεύουμε ποδόσφαιρο! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil: Εγώ δεν έχω φαγητό. Γυρίσαμε αργά απο το χωριό. Κατευθείαν ύπνο! Θα κάνω κανένα αυγουλάκι. Και έχω και ένα σωρό δουλειές . Αρχικά να τακτοποιήσω τα όσα φέραμε και μετά τις κλασικές δουλειές που δεν έκανα το σκ. Τί τα θέλουμε τα χωριά? Σκέτη κούραση είναι τελικά.

Δεν είδανε ολόκληρο άκρο??????:roll: ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ! Δεν κινήθηκες νομικά?

.

Κοιτα να δεις την συμπτωση..

ειχα κλεισει το ραντεβου για την αυχενικη εναμιση μηνα πριν και παραλληλα επειδη δεν εμπιστευομαι το ΙΚΑ ειχα κλεισει για την ιδια μερα και σε ενα ιδιωτικο διαγνωστικο..

οταν πηγα στο ΙΚΑ περιμενα ποση ωρα μεχρι να με παρουν και ο υπερηχογραφιστης ειχε αργησει και ηταν βιαστικος.. με ξεπεταξε κοινως.. εγω εντωμεταξυ δεν ηξερα την σημασια της αυχενικης και τι επρεπε να εχει μετρηθει..

φευγοντας λοιπον απο εκει μιλησα τηλεφωνικα με τον φιλο μας γυναικολογο που με παρακολουθουσε σε δημοσιο νοσοκομειο επειδη δεν ειχαμε χρηματα για ιδιωτικο και οταν με ρωτησε για το συνολικο μηκος του εμβρυου ειδα οτι δεν ειχε γινει μετρηση και αντε παλι επρεπε να κανω την εξεταση επειγοντος..

ετσι θυμηθηκα οτι εχω κλεισει για το ιδιο απογευμα ραντεβου στο ιδιωτικο και πηγαμε..

εκει συμπτωματικα επεσα πανω στον κανονικο μου γυναικολογο τον οποιο δεν ειχα προτιμησει τοτε επειδη συνεργαζεται μονο με ιδιωτικο.. ηρθε απο μονος του και με ρωτησε τι θελω εκει και με πηρε ο ιδιος να με εξετασει.. και ξαφνικα μου λεει οτι μαλλον υπαρχει προβλημα..

εχασα τη γη απο τα ποδια μου..

μας ειπε για την γαστροσχιση και οτι πρεπει να μιλησω με τον δικο μου γιατρο που με παρακολουθει..

οταν πηγα στο Αλεξανδρα ο γιατρος μου με εστειλε στον top του προγεννητικου οπου αυτος μου πε οτι η γαστροσχιση ειναι δυσκολη να διαγνωσθει σε αυτη την ηλικια κυησης και οτι σταθηκα τυχερη που το βρικα τοοοοοοσο νωρις.. επισης εκεινος μου διεγνωσε την ελλειψη του ακρου που αυτο και αν δεν φιανοταν!!!

Επειδη ημουν ηδη στην 13η εβδομαδα επρεπε να κανω γεννα κανονικη..

επαθα μεγαλο σοκ και το μονο που ηθελα ηταν να τελειωνω..εν ολιγοις μονο δικαστικα δεν ειχα το μυαλο μου να κινηθω..

Διαφημίσεις

:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil: Εγώ δεν έχω φαγητό. Γυρίσαμε αργά απο το χωριό. Κατευθείαν ύπνο! Θα κάνω κανένα αυγουλάκι. Και έχω και ένα σωρό δουλειές . Αρχικά να τακτοποιήσω τα όσα φέραμε και μετά τις κλασικές δουλειές που δεν έκανα το σκ. Τί τα θέλουμε τα χωριά? Σκέτη κούραση είναι τελικά.

κλασικα.. τα ιδια λεω και εγω για το εξοχικο.. που καλα ειναι να υπαρχει για τους δυσκολους καιρους αλλα ειναι δευτερο σπιτι βρε παιδι μου..

Ούτε εμένα.

Δε ζήτησα κιόλας όμως. Το ζητάς; Το πληρώνεις έξτρα; Δεν ασχολήθηκα ιδιαίτερα.

Στον Ασκληπιό δεν ξέρω καν αν υπάρχει η δυνατότητα. Εγώ μετά το έμαθα οτι κάποιοι κάνουν. Μια φίλη που έκανε στον τρίτο μάλλον που δε θυμάμαι όνομα ρώτησε και της είπε δεν κάνουν. Ο Αθανασιάδης πρέπει να είναι αυτός που κάνει. Νομίζω πρέπει να πάιρνει 50λεπτά για το δισκάκι γιατί θυμάμαι τον είχαν χαρακτηρίσει γύφτο:mrgreen:

Εκεί κοντά στο χωριό πήγατε για μπάνιο; Που; Μακρύγιαλο;

Επειδη ημουν ηδη στην 13η εβδομαδα επρεπε να κανω γεννα κανονικη..

επαθα μεγαλο σοκ και το μονο που ηθελα ηταν να τελειωνω..εν ολιγοις μονο δικαστικα δεν ειχα το μυαλο μου να κινηθω..

Πω, πω ρε κορίτσι τι τράβηξες;;; :?

Νομίζω ότι πρέπει να 'ναι απ' τις χειρότερες εμπειρίες, ε;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

κλασικα.. τα ιδια λεω και εγω για το εξοχικο.. που καλα ειναι να υπαρχει για τους δυσκολους καιρους αλλα ειναι δευτερο σπιτι βρε παιδι μου..

Να ήταν δικό μου, να συμφωνήσω. Αλλά εξ αδιαιρέτου στα 4 και οι 2 έχουν είδη παιδιά......Άστα βράστα.....

Μοναχός σου χορευε και όσο θέλεις πήδα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...