Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα κορίτσια...Σήμερα πήγα σε έναν ακόμη γυναικολόγο ο οποίος κάνει και εξωσωματική...Του έδειξα όλες τις εξετάσεις...Υποπτεύεται μικροβιομα στο ενδομητριο..Είδε και την υστεροσκοπηση πριν 10 χρόνια που ήταν καθαρή ,αλλά μου λέει να δεις που από κει ξεκινάνε οι λοιμώξεις σου...Δεν είχες υδροσαλπιγγα και έκανες 2...Είχες τέλεια έμβρυα Κ όμως έμεινες εγκυος και δεν προχώρησε...Είχε μια λογική όλο αυτό..Μου είπε για αφαίρεση υδροσαλπιγγας και βιοψία ενδομητρίου..Μου είπε ότι γίνεται και ταυτόχρονα σε ένα χειρουργείο...Το θέμα μου είναι ότι εγώ τη λαπαροσκόπηση θα την κάνω στο δημόσιο ,σιγά μη γίνεται...Επίσης με αποτρψε από το δημόσιο γιατί μου είπε ότι η ωοληψιας γίνεται το αργότερο Παρασκευή οπότε μου λέει αν δεν είσαι τυχερή δεν θα πάρεις ποτέ βλαστοκυστες...Ξέρω κάνει τη δουλειά του αλλά αν ισχύει την έκατσα..3..200 σε αυτόν η εξωσωματική 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

τα εμβόλια έχουν πάνω αυτοκολητάκια με την μάρκα και τα κολλάνε οι παιδίατροι μέσα στο βιβλιάριο...

τουλάχιστον η δική μας έτσι κάνει...

εγώ κρατάω για τις οδηγίες από τα κουτάκια,από τα βιβλιάρια...

τα αυτοκολλητακια με τη μαρκα που λες εμας τα βαζουν στο συνταγολογιο που κραταει ο φαρμακοποιος.. αρα δεν μπορω να τα κρατησω..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τα αυτοκολλητακια με τη μαρκα που λες εμας τα βαζουν στο συνταγολογιο που κραταει ο φαρμακοποιος.. αρα δεν μπορω να τα κρατησω..

Α, ναι, κι εμένα μάλλον, γιατί τα κρατάνε για την ασφάλεια, να πληρωθούνε.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

σημερα το πρωι εκανα αυτο που λεει η λαικη ρηση..

κοιμαμαι και ονειρευομαι πως την αυγη παντρευομαι..

ειχα κανει ηδη κορη και την ειχα βαφτισει Ανδριαννη - Ιωαννα (η Ανδρεινα βρε Jesgk??? Τι λες να κανω?? Ανδρεας ο πατερας μου, το Ανδριαννη μου αρεσει αλλα και το Ανδρεινα δεν ειναι καθολου ασχημο..πρωτοτυπο οσο και το Χριστουλα!! χαχα!!)

η ειχα κανει αγορι και το χα βγαλει Ιωαννη με βαπτιση στο εξοχικο μας διπλα στη θαλασσα..

ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα...:cool:

Ούτε εμένα τα κολλάει. Εμένα ούτε μου τα γράφει στο συνταγολόγιο ούτε μου τα χρεώνει. Απλώς κάτω απο την ημερομηνία που γράφει το επόμενο εμβόλιο γράφει με μολυβάκι ''υπάρχει'':rolleyes:

Διαφημίσεις

σημερα αποφασισαμε με τη συναδελφο μου και δεν βαλαμε κλιματισμο στο γραφειο..βραζει ο τοπος φυσικα αλλα μετα οταν θα βγουμε θα ναι χειροτερα και ανυποφορα..

αυριο λεει 40 υπο σκιαν.. τυχερουλες οσες θα πατε για μπανιοοοοο..

Ούτε εμένα τα κολλάει. Εμένα ούτε μου τα γράφει στο συνταγολόγιο ούτε μου τα χρεώνει. Απλώς κάτω απο την ημερομηνία που γράφει το επόμενο εμβόλιο γράφει με μολυβάκι ''υπάρχει'':rolleyes:

εμενα ειναι ιδιωτης αλλα και στο ΙΚΑ

σημερα αποφασισαμε με τη συναδελφο μου και δεν βαλαμε κλιματισμο στο γραφειο..βραζει ο τοπος φυσικα αλλα μετα οταν θα βγουμε θα ναι χειροτερα και ανυποφορα..

αυριο λεει 40 υπο σκιαν.. τυχερουλες οσες θα πατε για μπανιοοοοο..

Γιατί καλέ? Το κρατάνε απο το μισθό σας?:tongue::P

σημερα το πρωι εκανα αυτο που λεει η λαικη ρηση..

κοιμαμαι και ονειρευομαι πως την αυγη παντρευομαι..

ειχα κανει ηδη κορη και την ειχα βαφτισει Ανδριαννη - Ιωαννα (η Ανδρεινα βρε Jesgk??? Τι λες να κανω?? Ανδρεας ο πατερας μου, το Ανδριαννη μου αρεσει αλλα και το Ανδρεινα δεν ειναι καθολου ασχημο..πρωτοτυπο οσο και το Χριστουλα!! χαχα!!)

η ειχα κανει αγορι και το χα βγαλει Ιωαννη με βαπτιση στο εξοχικο μας διπλα στη θαλασσα..

ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα...:cool:

Ωχού το μωρέ!

Κι εγώ έχω αρχίσει και βλεπω μικρά μωρά και με πιάνει ένα κάτι.

Να μην ήταν κι αυτή η εγκυμοσύνη!

Ε, είστε μαζόχες!!!

Εγώ ήρθα στο γραφείο (έρχομαι αργότερα) και δούλευε ήδη! :mrgreen: (ευτυχώς)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

εμενα ειναι ιδιωτης αλλα και στο ΙΚΑ

Εμένα ο γυναικολόγος μου είναι και στο ΙΚΑ. Όλες τις εξετάσεις μου τις έγραψε και τις έκανα στο ΙΚΑ που εργάζεται. Γλίτωσα αρκετά χρήματα!

Εμένα ο γυναικολόγος μου είναι και στο ΙΚΑ. Όλες τις εξετάσεις μου τις έγραψε και τις έκανα στο ΙΚΑ που εργάζεται. Γλίτωσα αρκετά χρήματα!

Εγώ πήγαινα στο σταθμό μάνας παιδιού, έβλεπε ο γιατρός εκεί τι μου έγραψε η ιδιώτης γιατρός μου και μου τα έγραφε στο ΙΚΑ!!!

Κι εγώ όλα σχεδόν στο ΙΚΑ τα έκανα. Αλλά στις αιμμοληψίες (στο ΙΚΑ Νεάπολης συγκεκριμένα) δεινοπάθησα!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Εγώ πήγαινα στο σταθμό μάνας παιδιού, έβλεπε ο γιατρός εκεί τι μου έγραψε η ιδιώτης γιατρός μου και μου τα έγραφε στο ΙΚΑ!!!

Κι εγώ όλα σχεδόν στο ΙΚΑ τα έκανα. Αλλά στις αιμμοληψίες (στο ΙΚΑ Νεάπολης συγκεκριμένα) δεινοπάθησα!

Αφού βρήκες άνθρωπο να συνενοηθείς.....Και εγώ ασβέστιο και σίδηρο δωρεάν εντελώς τα έπαιρνα. Αλλά έτσι κι αλλιώς δεν νομίζω να έχουν μεγάλο κόστος. Αλλά και αυτά που γλίτωσα απο τις αιματολογικές κάτι είναι. στη Νεάπολη τί δουλειά έχεις καλέ? Καλαμαριά δεν μένεις? Εγώ στο ΙΚΑ της Βότση τις έκανα τις αιματολογικές. Και την πρώτη φορά με πήραν την επόμενη μέρα τηλ γιατί σπάσαν τα μπουκαλάκια με το αίμα για να με ξαναπάρουν:mrgreen::mrgreen::mrgreen: Και ήταν η τρίτη φορά που με τρυπούσαν γιατί για το στίγμα έδωσα σε ιδιωτικό μικροβιολογικό συμβεβλημένο με το ΙΚΑ γιατί το ΙΚΑ δεν διαθέτει μηχανήματα.

Αφού βρήκες άνθρωπο να συνενοηθείς.....Και εγώ ασβέστιο και σίδηρο δωρεάν εντελώς τα έπαιρνα. Αλλά έτσι κι αλλιώς δεν νομίζω να έχουν μεγάλο κόστος. Αλλά και αυτά που γλίτωσα απο τις αιματολογικές κάτι είναι. στη Νεάπολη τί δουλειά έχεις καλέ? Καλαμαριά δεν μένεις? Εγώ στο ΙΚΑ της Βότση τις έκανα τις αιματολογικές. Και την πρώτη φορά με πήραν την επόμενη μέρα τηλ γιατί σπάσαν τα μπουκαλάκια με το αίμα για να με ξαναπάρουν:mrgreen::mrgreen::mrgreen: Και ήταν η τρίτη φορά που με τρυπούσαν γιατί για το στίγμα έδωσα σε ιδιωτικό μικροβιολογικό συμβεβλημένο με το ΙΚΑ γιατί το ΙΚΑ δεν διαθέτει μηχανήματα.

Έμενα 9 χρόνια Νεάπολη :mrgreen:! Ναι, τα συμπληρώματα εννοείται ότι τα 'γραφε, δεν πλήρωσα καθόλου.

Εσύ τι δουλειά είχες στου Βότση;; :tongue:

Υ.Γ. Χαριλάου μένω, εδώ κι 1 χρόνο μόλις.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...