Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

προσπ μου θύμισες εμένα με τον άντρα μου...

τον πρώτο καιρό μετά την γέννα σημειώναμε τις ώρες,τα μλ από το γάλα που έπινε η μικρή,πότε έκανε κακά...δεν θυμόμουν διαφορετικά...

βρήκε στο ίντερνετ πινακάκι ο σύζυγος...που τα έγραφε αναλυτικά...

και τα τύπωσε...

η παιδίατρος κουφάθηκε!!!

Καλέ, εσείς είστε ΠΟΛΥ της ακρίβειας!

Εγώ δεν έγραφα τπτ! Εντάξει, τα ψιλοθυμόμουν, αλλά γενικώς δεν είμαι τόσο ψείρας (σόρυ κιόλας, με την καλή έννοια το εννοώ :tongue::mrgreen:)!

Μ' αρέσετε που είστε οργανωτικοί!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

προσπ μου θύμισες εμένα με τον άντρα μου...

τον πρώτο καιρό μετά την γέννα σημειώναμε τις ώρες,τα μλ από το γάλα που έπινε η μικρή,πότε έκανε κακά...δεν θυμόμουν διαφορετικά...

βρήκε στο ίντερνετ πινακάκι ο σύζυγος...που τα έγραφε αναλυτικά...

και τα τύπωσε...

η παιδίατρος κουφάθηκε!!!

εγω εχω πολλα ψυχολογικα απο τους γονεις μου που ταν τελειως χυμα..

πχ.. κραταω ιατρικο ιστορικο της μικρης..

πινακας με τις επισκεψεις στους γιατρους με στοιχεια τους, ειδος επισκεψης, διαγνωση (ακομη και για τους εμβολιασμους), αγωγη

το σκεπτικο μου ειναι οταν περασουν 30 χρονια μετα και θελει να μαθει αν καποια αρρωστια, εμβολιο η οτι αλλο το χει περασει να μπορω με σαφηνεια να απαντησω και οχι "μαλλον, δεν θυμαμαι, μπορει η ναι χωρις να ισχυει"

Διαφημίσεις

πινακας με τις επισκεψεις στους γιατρους με στοιχεια τους, ειδος επισκεψης, διαγνωση (ακομη και για τους εμβολιασμους), αγωγη

το σκεπτικο μου ειναι οταν περασουν 30 χρονια μετα και θελει να μαθει αν καποια αρρωστια, εμβολιο η οτι αλλο το χει περασει να μπορω με σαφηνεια να απαντησω και οχι "μαλλον, δεν θυμαμαι, μπορει η ναι χωρις να ισχυει"

Γιατί καλέ? Στο βιβλιάριο υγείας δεν τα λέει αναλυτικά?

Καλέ γι' αυτό δεν είναι το βιβλιάριο;

Εμένα όλοι οι γιατροί σημειώνουν εκεί, ακόμα και ο παιδοχειρούργος!

Α, καλά και η μάνα μου έτσι είναι (δε θυμάται), αλλά γενικώς είμαστε χαλαροί σαν οικογένεια, δεν κολλάμε σε τέτοια.

Κορίτσια, άσχετο, είδατε το καινούριο βιβλιάριο για τα μικρά; Το τύπωσα για τη μικρή της αδελφής μου (της πολύτεκνης), γιατί ΔΕΝ το έχουν τα νοσοκομεία ακόμα (Ελλαδιστάν :?) και είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ!!!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

σιγά καλέ τι κάναμε μαεστριάκι!!!!

προσπ καλά κάνεις,γιάυτό το λόγο είναι και τα βιβλιάρια...

και τις αρρώστιες πρέπει να της σημειώνουμε...

ακόμα δεν έχω σημειώσει τίποτα εκτός βιβλιαρίου....γιατί μέχρι τώρα μόνο εμβόλια κάνουμε...

δνε έχουμε αρρωστήσει...

Γιατί καλέ? Στο βιβλιάριο υγείας δεν τα λέει αναλυτικά?

δεν γραφει παντα πχ ποιο εμβολιο εκανε ως φιρμα εταιρειας αλλα περα απο αυτα εχω ηδη παει τη μικρη για υπερηχο τραχηλικης χωρας και σε δερματολογο.. κραταω λοιπον αρχειο για ολα..σε καποια θελει και επανεξεταση

Διαφημίσεις

το νεο βιβλιαριο το χουν ολα τα νοσοκομεια πλεον.. δυο γεννες ενα σε ιδιωτικο και ενα σε δημοσιο τα χω δει οτι τα διαθετουν..

αντε αντε να κανω και εγω παιδακι να παρω και εγω ενα!!

τα εμβόλια έχουν πάνω αυτοκολητάκια με την μάρκα και τα κολλάνε οι παιδίατροι μέσα στο βιβλιάριο...

τουλάχιστον η δική μας έτσι κάνει...

εγώ κρατάω για τις οδηγίες από τα κουτάκια,από τα βιβλιάρια...

σιγά καλέ τι κάναμε μαεστριάκι!!!!

προσπ καλά κάνεις,γιάυτό το λόγο είναι και τα βιβλιάρια...

και τις αρρώστιες πρέπει να της σημειώνουμε...

ακόμα δεν έχω σημειώσει τίποτα εκτός βιβλιαρίου....γιατί μέχρι τώρα μόνο εμβόλια κάνουμε...

δνε έχουμε αρρωστήσει...

Εμένα γράφουνε για μία ίωση που είχαμε πέρσι (φθινόπωρο) και τα του χειρουργείου.

το είδα,το έχει η μπέμπα της αδερφής μου,εμείς έχουμε το παλιό,,αυτό που είχαμε μικρά!!!

Ναι, κι ο δικός μου.

το νεο βιβλιαριο το χουν ολα τα νοσοκομεια πλεον.. δυο γεννες ενα σε ιδιωτικο και ενα σε δημοσιο τα χω δει οτι τα διαθετουν..

αντε αντε να κανω και εγω παιδακι να παρω και εγω ενα!!

Είναι πανέμορφο!!!

Αλλά η αδελφή μου που γέννησε τον Απρίλιο δεν της δώσανε, δεν ήρθανε ακόμα της είπανε. Ξαναπήγε Μάιο και τπτ!!!

Ε, της είπανε αν θέλει να το εκτυπώσει, υπάρχει online.

Οπότε της το εκτύπωσα εγώ. Αλλά δεν φαίνεται καλό, γιατί δεν μπορουσα να κάνω - φυσικά - σωστή σελιδοποίηση.

Αλλά ας γίνεται η δουλειά της και δε βαριέσαι.

Μ' αρέσει που είναι χρωματιστό κι όχι μουντό και βαρετό σαν το άλλο.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

τα εμβόλια έχουν πάνω αυτοκολητάκια με την μάρκα και τα κολλάνε οι παιδίατροι μέσα στο βιβλιάριο...

τουλάχιστον η δική μας έτσι κάνει...

εγώ κρατάω για τις οδηγίες από τα κουτάκια,από τα βιβλιάρια...

Εμένα ΔΕΝ τα κολλάνε!!!

ΧαΧα, ο καθένας ότι θέλει κάνει. Εγώ τον πρώτο χρόνο τα έκανα στο ΙΚΑ και τα 2-3 τελευταία στον ιδιώτη παιδίατρο, αλλά πάλι τα γράφω στην ασφάλεια.

Αλλά κανείς παιδίατρος δεν κόλλησε αυτοκόλλητα.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...