Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλησπερα κουιτσακια..

εμεις ακομη μετα εξανθηματα γυρναμε σπιτι -αυλη και σημερα μου πε η παιδιατρος πως μολις της φυγουν να υπολογιζω μια εβδομαδα χωρις επαφη με αλλα παιδακια..

δηλαδη παμε στις 3 εβδομαδες χωρις παρεα.. σνιφ..

εχθες το απογευμα την πηγαμε σε μια καφετερια στον Λοφο Κολωνου και αφενος δεν εβαλε κωλο κατω αφετερου εχει εναν παιδοτοπο της κακιας ωρας και ηθελε να κανει διαφορα αλλα δεν ηθελα να την αφησω με τα αλλα παιδακια (αν και μεταξυ μας δυο κ##$παιδακια κοριτσακια μου εσπασαν τα νευρα διοτι μου λεγαν "κυρια.. θα μας βαλετε λεφτα να κανουμε αλογακι??" και σκεφθηκα μπας και τα αφησω να αρρωστησουν :mrgreen: :mrgreen: σκυυυυυλαααα.. αλλα ειπα να μην γινω ΤΕΤΟΙΟΣ ανθρωπος.. αρκεστεικα στην 100 φορα να απαντησω "γαιτι δεν ζητας απο τη μαμα σου?")

Τελος παντων ελπιζω την επομενη εβδομαδα να μαστε και καλα και να αρχισουμε και τα μπανια..

σημερα εχω ΚΑΙ δουλεια στο γραφειο και εκανα το ιστορικο..

πηγα και ζητησα να αρχισω να επιβλεπω εργοταξια γιατι βαριεμαι το γραφειο..και καλα για να μην χανω την επαφη μου με την ειδικοτητα μου.. (αν με ακουσετε να διαμαρτυρομαι αργοτερα να θυμαστε να μου την λετε γιατι μονη μου στρωνω και κοιμαμαι..)..

βεβαια θα χασετε την φοβερη μου παρεα αλλα ειμαι βεβαιη οτι θα το συνηθισετε :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πότε θα στο δώσω κυρά μου??????

Δουλεύεις και εκτός κέντρου εσύ! Δε βολεύει να βρεθούμε κέντρο μετά τη δουλειά.

Στείλε μου με μήνυμα και το δικό σου κιν, να τηλεφωνηθούμε.

Στη χειρότερη μου το φέρνεις στο Διαβαλκανικό την επόμενη εβδομάδα. :mrgreen::mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

ο κάλος της Παρθενου..

εμεις στο εξοχικο αφηνουμε παντα κονσερβοποιημενα η συσκευασμενα ειδη (τροφιμα, υλικα, απορρυπαντικα) για να χουμε για καθε φορα που παμε. Τα φρεσκα εννοειται τα κουβαλαμε καθε φορα..

επειδη λοιπον τον χειμωνα δεν παμε τακτικα και ανα 3 μηνες κανουμε λιστες με το τι υπαρχει, τι δεν υπαρχει και τι και ποτε ληγει και ειναι χαρτουρα που τρωει ωρα αρκετη..

τι εκατσα και εκανα χθες?

εφτιαξα μια τυποποιημενη 9 σελιδη λιστα καταγραφης για να χω διαθεσιμη και να κανω τη ζωη μου πιο ευκολη και να μην τα γραφουμε καθε φορα απο την αρχη..

το παιδι μου θα υποφερει λεμε μαζι μου..

και..

miamama ναι.. να με προσλαβεις γραμματεα σου!!!

καλησπερα κουιτσακια..

εμεις ακομη μετα εξανθηματα γυρναμε σπιτι -αυλη και σημερα μου πε η παιδιατρος πως μολις της φυγουν να υπολογιζω μια εβδομαδα χωρις επαφη με αλλα παιδακια..

δηλαδη παμε στις 3 εβδομαδες χωρις παρεα.. σνιφ..

εχθες το απογευμα την πηγαμε σε μια καφετερια στον Λοφο Κολωνου και αφενος δεν εβαλε κωλο κατω αφετερου εχει εναν παιδοτοπο της κακιας ωρας και ηθελε να κανει διαφορα αλλα δεν ηθελα να την αφησω με τα αλλα παιδακια (αν και μεταξυ μας δυο κ##$παιδακια κοριτσακια μου εσπασαν τα νευρα διοτι μου λεγαν "κυρια.. θα μας βαλετε λεφτα να κανουμε αλογακι??" και σκεφθηκα μπας και τα αφησω να αρρωστησουν :mrgreen: :mrgreen: σκυυυυυλαααα.. αλλα ειπα να μην γινω ΤΕΤΟΙΟΣ ανθρωπος.. αρκεστεικα στην 100 φορα να απαντησω "γαιτι δεν ζητας απο τη μαμα σου?")

Τελος παντων ελπιζω την επομενη εβδομαδα να μαστε και καλα και να αρχισουμε και τα μπανια..

σημερα εχω ΚΑΙ δουλεια στο γραφειο και εκανα το ιστορικο..

πηγα και ζητησα να αρχισω να επιβλεπω εργοταξια γιατι βαριεμαι το γραφειο..και καλα για να μην χανω την επαφη μου με την ειδικοτητα μου.. (αν με ακουσετε να διαμαρτυρομαι αργοτερα να θυμαστε να μου την λετε γιατι μονη μου στρωνω και κοιμαμαι..)..

βεβαια θα χασετε την φοβερη μου παρεα αλλα ειμαι βεβαιη οτι θα το συνηθισετε :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen::tongue:

Το θέμα είναι ότι θα πάω εγώ τενοντίτιδα, γιατί θ' αναγκαστώ να γράφω περισσότερο, για ν' αναπληρώσω το κενό σου!

Δε με λυπάσαι καλέ;; :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

ο κάλος της Παρθενου..

εμεις στο εξοχικο αφηνουμε παντα κονσερβοποιημενα η συσκευασμενα ειδη (τροφιμα, υλικα, απορρυπαντικα) για να χουμε για καθε φορα που παμε. Τα φρεσκα εννοειται τα κουβαλαμε καθε φορα..

επειδη λοιπον τον χειμωνα δεν παμε τακτικα και ανα 3 μηνες κανουμε λιστες με το τι υπαρχει, τι δεν υπαρχει και τι και ποτε ληγει και ειναι χαρτουρα που τρωει ωρα αρκετη..

εφτιαξα μια τυποποιημενη 9 σελιδη λιστα καταγραφης για να χω διαθεσιμη και να κανω τη ζωη μου πιο ευκολη και να μην τα γραφουμε καθε φορα απο την αρχη..

και..

ΠΩ, ΠΩ!!! :shock:

Είναι μη αναστρέψιμο αυτό τώρα; (:tongue:)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Το θέμα είναι ότι θα πάω εγώ τενοντίτιδα, γιατί θ' αναγκαστώ να γράφω περισσότερο, για ν' αναπληρώσω το κενό σου!

Δε με λυπάσαι καλέ;; :tongue:

θα μπαινω τα βραδυα και φανταζομαι απο το γραφειο οποτε προλαβαινω..

για μακροσκελη κουβεντουλα δεν ξερω αν θα προλαβαινω..

ο κάλος της Παρθενου..

και..

Τουλάχιστον εσύ έχεις έλεγχο. Εγώ που είμαι παρθενάκι και δεν μπορώ να βάλω τάξη γιατί πάμε εμείς , κουνιάδα, πεθερά που σημαίνει τα πάς εσύ σημερα, τα ξαναβρίσκεις όμως? Δεν μπορείς να βάλεις διαχωριστικά και να πείς ως εδώ είναι τα δικά μου...:mrgreen:

ΠΩ, ΠΩ!!! :shock:

Είναι μη αναστρέψιμο αυτό τώρα; (:tongue:)

ηταν νεοι και απειροι οι γονεις μου βλεπεις.. μια φορα τα κανουν τα λαθη...

και οπως λεω παντα ΠΟΤΕ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΚΑΙ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΕΞ...

Πού θα πας μέσα στη ζέστη παιδακι μου??? Σαν το κλιματιστικό δεν έχει!

Τουλάχιστον εσύ έχεις έλεγχο. Εγώ που είμαι παρθενάκι και δεν μπορώ να βάλω τάξη γιατί πάμε εμείς , κουνιάδα, πεθερά που σημαίνει τα πάς εσύ σημερα, τα ξαναβρίσκεις όμως? Δεν μπορείς να βάλεις διαχωριστικά και να πείς ως εδώ είναι τα δικά μου...:mrgreen:

ΧΑ! Σου χω κατι καλυτερο..

ΔΥΟ Παρθενοι στο ιδιο σπιτι.. ο ενας οργανωτικος ο αλλος χαοτικος!!

Ελα να δεις τους χωρους που παιζω εγω και ελα να δεις τους χωρους της κουνιαδας...

ΤΑ ΔΥΟ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΚΡΑ!!!!

Της αρεσει βεβαια οτι εγω ειμαι οργανωτικη και δεν γκρινιαζει στα διαδικαστικα αλλα οσον αφορα το νοικοκυριο πραγματικα ΚΑΤΑΠΙΕΖΕΤΑΙ..

το λεει και το εννοει..και ειναι απο τους λογους που τσαντιζομαι μαζι της διαρκως..

προχθες επιτελους εκατσα και εφτιαξα τις φωτο της βαπτισης στο αλμπουμ γιατι ειχα αναλαβει εγω να το κανω και οχι ο φωτογραφος.

Επισης επλυνα το καροτσι της μικρης και κανα δυο τσαντες μου.. εκανα ολο το σπιτι.. γενικα ηταν ενα κουραστικο αλλα αποτελεσματικο σκ..

τωρα μου χει μεινει να περασω καμποσους λογαριασμους στο αρχειο μου που χω αμελησει..

Διαφημίσεις

θα μπαινω τα βραδυα και φανταζομαι απο το γραφειο οποτε προλαβαινω..

για μακροσκελη κουβεντουλα δεν ξερω αν θα προλαβαινω..

ηταν νεοι και απειροι οι γονεις μου βλεπεις.. μια φορα τα κανουν τα λαθη...

και οπως λεω παντα ΠΟΤΕ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΚΑΙ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΕΞ...

ΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧα!

ΟΚ, θα το 'χω υπόψη μου!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Πού θα πας μέσα στη ζέστη παιδακι μου??? Σαν το κλιματιστικό δεν έχει!

κοιτα το σκεφθηκα και αυτο αλλα η πιο αμεση εργολαβια ειναι σε ενα νοσοκομειο που το ξερω απ εξω και ανακατωτα και θα μαι τζι τζι.. μονο τα τυχον πηγαινε ελα θα ναι θεμα..

αλλα θα εργαζομαι 9.30-15.30 γιατι θα χω το παιδι στο εξοχικο αρα θα μαι ολη μερα στους δρομους ουτως η αλλως..

ΧΑ! Σου χω κατι καλυτερο..

ΔΥΟ Παρθενοι στο ιδιο σπιτι.. ο ενας οργανωτικος ο αλλος χαοτικος!!

Ελα να δεις τους χωρους που παιζω εγω και ελα να δεις τους χωρους της κουνιαδας...

ΤΑ ΔΥΟ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΚΡΑ!!!!

Της αρεσει βεβαια οτι εγω ειμαι οργανωτικη και δεν γκρινιαζει στα διαδικαστικα αλλα οσον αφορα το νοικοκυριο πραγματικα ΚΑΤΑΠΙΕΖΕΤΑΙ..

το λεει και το εννοει..και ειναι απο τους λογους που τσαντιζομαι μαζι της διαρκως..

προχθες επιτελους εκατσα και εφτιαξα τις φωτο της βαπτισης στο αλμπουμ γιατι ειχα αναλαβει εγω να το κανω και οχι ο φωτογραφος.

Επισης επλυνα το καροτσι της μικρης και κανα δυο τσαντες μου.. εκανα ολο το σπιτι.. γενικα ηταν ενα κουραστικο αλλα αποτελεσματικο σκ..

τωρα μου χει μεινει να περασω καμποσους λογαριασμους στο αρχειο μου που χω αμελησει..

Έχω και εγώ παρθένο τέτοιας κατηγορίας. Τον άντρα μου. Όχι σε τέτοια βαθμό αλλά πχ για να πάρει μια μπλούζα απο την ντουλάπα που είναι στη μέσα της στίβας αντί να τις σηκώσει τις πάνω με το ένα του το χέρι και με τα άλλο να πιάσει τη μπλούζα , αυτός με το ένα χέρι κρατάει τη στίβα και με το άλλο τραβάει:mrgreen::mrgreen::mrgreen:. Το δε αυτοκίνητο τί γίνεται μετά τη θάλασσα? Επειδή βγάζει το τζέτ απο τη μπάρα , το κοτσάρει και κάθεται κατευθείαν στη θέση μπαίνει με τις κολλημένες άμμους! Του έχω πει 1 εκατομμύριο φορές να έχει ένα μπουκάλι με νερό να τα ξεπλένει!:mrgreen::mrgreen: Αλλά καθάρισμα αυτοκινήτων ΔΕΝ αναλαμβάνω. Αν δε θέλει να πλύνει και το δικό μου και το δικό του τουλάχιστον εγώ το πάω πλυντήριο. Δεν μας φτάναν όλα τα άλλα...

προσπ μου θύμισες εμένα με τον άντρα μου...

τον πρώτο καιρό μετά την γέννα σημειώναμε τις ώρες,τα μλ από το γάλα που έπινε η μικρή,πότε έκανε κακά...δεν θυμόμουν διαφορετικά...

βρήκε στο ίντερνετ πινακάκι ο σύζυγος...που τα έγραφε αναλυτικά...

και τα τύπωσε...

η παιδίατρος κουφάθηκε!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...