Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

3.5 χρονών και να συμπεριφέρεται έτσι?

α πα πα...τόσο είναι και η ανηψιά μου,αλλά αυτή μόνο τα παιχνίδια αρπάζει από την έλλη...

χθες η έλλη ήθελε να την αγκαλιάζει και την φιλάει την άλλη την μικρή,αλλά συνήθως δεν τα πειράζει τα παιδάκια...

και με το βαφτιστίρι,πάιρνει ο ένας παιχνίδια από τον άλλον...

για την ώρα δεν πέφτει ξύλο...

αλλά αν της αρπάξει παιχνίδι και το θέλει δεν το αφήνει...το τραβάει πίσω.

ε ρε τι θα γίνεται αργότερα με τα ξεδερφάκια...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

3.5 χρονών και να συμπεριφέρεται έτσι?

α πα πα...τόσο είναι και η ανηψιά μου,αλλά αυτή μόνο τα παιχνίδια αρπάζει από την έλλη...

χθες η έλλη ήθελε να την αγκαλιάζει και την φιλάει την άλλη την μικρή,αλλά συνήθως δεν τα πειράζει τα παιδάκια...

και με το βαφτιστίρι,πάιρνει ο ένας παιχνίδια από τον άλλον...

για την ώρα δεν πέφτει ξύλο...

αλλά αν της αρπάξει παιχνίδι και το θέλει δεν το αφήνει...το τραβάει πίσω.

ε ρε τι θα γίνεται αργότερα με τα ξεδερφάκια...

Και η Γεωργίτσα τα αγαπάει πολύ τα μωρά και δεν τα ζηλεύει καθόλου. Της κολλητής μου που είναι 6 μηνών το παίρνω αγκαλιά και τη φωνάζω να έρθει να το παίξει αλλά αν κάνει μαμουνιές εκείνη την ώρα δε χαμπαριάζει. Εξακολουθεί να αρζουβαλεύει. Την Παρασκευή που ο ανηψιός είχαν γιορτή στο νηπιαγωγείο φυσικά και δεν κάθησε στην καρέκλα αλλά ούτε μπορούσα να την κυνηγάω γιατί θα ενοχλούσα τους υπόλοιπους που παρακολουθούσαν την παράσταση. Στις πρώτες σειρες ήταν ένα μωράκι στο καροτσάκι του. Αν δεν χόρευε μπροστά στην σκηνή η Γεωργίτσα σύχναζε στο καρότσι. Και απο οτι μου είπε γελώντας η μαμά του μετά ήθελε να του πάρει την πιπίλα. Δεν ξέρω τί έχει με την πιπίλα αλλά απο εκεί που δεν της την έδινα παρά μόνο στον ύπνο τώρα μου τη ζητάει. Ανοίγει το στόμα της και μου το δείχνει με το δάχτυλο. Αυτό σημαίνει θέλω πιπίλα.

Καλημέρα κορίτσια. Και εμείς για μπανάκι. Στην αρχή η Γεωργίτσα ήταν κουμπωμένη. Ούτε την μπλούζα της δεν ήθελε να βγάλει. Ένιωθε ανασφάλια. Δεν την πίεσα και έτσι μόνη της έφυγε, πήγε στο νερό και κάθησε. Πήγα να τη βάλω στο σωσίβιο και έλεγε όχι. Πάλι δεν την πίεσα , όταν την είδα οτι χαλάρωσε την έβαλα και στο σωσίβιο και εκεί άρχισε τα γέλια. Όταν την έβγαλα έτρεχε μόνη της και γέμιζε νερό το ποτηστηράκι της και καθόταν μέσα στο νερό. Πω πω! Θέλει πολύ προσοχή κορίτσια! Δευτερόλεπτο δεν είναι να γυρισεις τα μάτια σου! Α! πίνει και χυμό με το καλαμάκι σαν μεγάλο παιδάκι. Τη βλέπω να κρατάει το κουτάκι και να ρουφάει και μου έρχεται να τη δαγκώσω!

καλημερα!

μπραβο βικη που ειχες αυτη την σταση με την ανασφαλεια της μικρης,στην αρχη.το λεω γτ δυο φιλες εχουν αγορακια,τα οποια φοβοντουσαν την θαλασσα,κι αντι να τ'αφησουν να ηρεμησουν,τα πιεζαν,κι αυτα φοβοντουσαν πιο πολυ.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

και η δική μου αρπάζει πιπίλες...μόνο στον ύπνο κι εμείς,εκτός κι αν δεν έχει όρεξη,μερικές φορές με τα δόντια...

ναι δεν θέλει πίεση στη θάλασσα,το είδα κι εγώ χθες σε ένα αγοράκι...

Διαφημίσεις

καλημερα!

μπραβο βικη που ειχες αυτη την σταση με την ανασφαλεια της μικρης,στην αρχη.το λεω γτ δυο φιλες εχουν αγορακια,τα οποια φοβοντουσαν την θαλασσα,κι αντι να τ'αφησουν να ηρεμησουν,τα πιεζαν,κι αυτα φοβοντουσαν πιο πολυ.

Όχι ρε συ. Και αν δεν ήθελε να μπει στο νερό πάλι δεν θα την έβαζα και ας περνούσε έτσι το καλοκαίρι. Όταν γίνονται σεβαστές οι επιθυμίες τους σου έχουν εμπιστοσύνη. Πήγαινα εγώ στην αρχή και της έφερνα νερό με το ποτηστηράκι μέχρι που σηκώθηκε και πήγε μόνη της και γονάτισε και μέσα στο νερό. Την έβαλα στο σωσίβιο στα πολύ ριχά ίσα που ήταν τα ποδαράκια της μέσα στο νερό και σιγά σιγά πλατσούρισε προς τα μέσα με επιθυμία δική της πάντα!

Όχι ρε συ. Και αν δεν ήθελε να μπει στο νερό πάλι δεν θα την έβαζα και ας περνούσε έτσι το καλοκαίρι. Όταν γίνονται σεβαστές οι επιθυμίες τους σου έχουν εμπιστοσύνη. Πήγαινα εγώ στην αρχή και της έφερνα νερό με το ποτηστηράκι μέχρι που σηκώθηκε και πήγε μόνη της και γονάτισε και μέσα στο νερό. Την έβαλα στο σωσίβιο στα πολύ ριχά ίσα που ήταν τα ποδαράκια της μέσα στο νερό και σιγά σιγά πλατσούρισε προς τα μέσα με επιθυμία δική της πάντα!

Η Γεωργίτσα και το ντεπόν της δε θέλει να πιεί αλλά κρατώντας τη δύο και ουρλιάζοντας της το δίνω αναγκαστικά. Εκεί δεν έχει το δικαίωμα της επιλογής αλλά αν δεν μπεί στη θάλασσα τί έγινε? Ας παίξει έξω με τα κουβαδάκια και? Δεν βρίσκω λόγω να ασκήσεις πίεση!

Αλλα το φαγητό της το μοιράζεται. Εαν της δώσω κάτι στο χέρι να φάει , πριν το πάρει καλά καλά στο χέρι της λέει Μπάιε (Μάριε). Να της δώσω και άλλο να το δώσει στον ξάδερφό της. Χθες έτρωγε μακαρόνια φιογκάκια με βουτυράκι στο πιατάκι της και έπαιρνε και τον τάιζε στο στόμα. Μια αυτή μια ο Μπάιος.

Αυτό με το φαγητό το κάνει κ εμένα... δίνει η κούκλα μου

Και η Γεωργίτσα τα αγαπάει πολύ τα μωρά και δεν τα ζηλεύει καθόλου. Της κολλητής μου που είναι 6 μηνών το παίρνω αγκαλιά και τη φωνάζω να έρθει να το παίξει αλλά αν κάνει μαμουνιές εκείνη την ώρα δε χαμπαριάζει. Εξακολουθεί να αρζουβαλεύει. Την Παρασκευή που ο ανηψιός είχαν γιορτή στο νηπιαγωγείο φυσικά και δεν κάθησε στην καρέκλα αλλά ούτε μπορούσα να την κυνηγάω γιατί θα ενοχλούσα τους υπόλοιπους που παρακολουθούσαν την παράσταση. Στις πρώτες σειρες ήταν ένα μωράκι στο καροτσάκι του. Αν δεν χόρευε μπροστά στην σκηνή η Γεωργίτσα σύχναζε στο καρότσι. Και απο οτι μου είπε γελώντας η μαμά του μετά ήθελε να του πάρει την πιπίλα. Δεν ξέρω τί έχει με την πιπίλα αλλά απο εκεί που δεν της την έδινα παρά μόνο στον ύπνο τώρα μου τη ζητάει. Ανοίγει το στόμα της και μου το δείχνει με το δάχτυλο. Αυτό σημαίνει θέλω πιπίλα.

κι εμενα τα μικροτερα τα φροντιζει,θελει να τα πηγαινει βολτα με το καροτσι,να τα ταιζει κτλ.

τα μεγαλυτερα δεν τα πειραζει,αλλα αν την πειραξουν νευριαζει.δηλαδη αν παει κανενα να της παρει ταυτο που κραταει,δεν τ'αφηνει με τιποτα!

Η Γεωργίτσα και το ντεπόν της δε θέλει να πιεί αλλά κρατώντας τη δύο και ουρλιάζοντας της το δίνω αναγκαστικά. Εκεί δεν έχει το δικαίωμα της επιλογής αλλά αν δεν μπεί στη θάλασσα τί έγινε? Ας παίξει έξω με τα κουβαδάκια και? Δεν βρίσκω λόγω να ασκήσεις πίεση!

για αλλη μια φορα συμφωνω μαζι σου.

Μαεστρία εμένα ο άντρας μου που είναι επίσης στο ΤΑΠΟΤΕ έχουν και μια άλλη ασφάλεια την ΑΓΡΟΤΙΚΗ . Με έχει και εμένα και το παιδί εκεί. Αν με είχε ένα χρόνο πριν γεννήσω θα τσιμπούσα και απο εκεί επιδοματάκι. Επειδή εγώ είμαι στο ΙΚΑ λέει οτι αν χρειαστώ κλινική καλύπτει η αγροτική. Δεν ξέρω όμως αν έχει να κάνει με το ΤΑΠΟΤΕ ή με τον ΟΤΕ. Ούτε έχω καταλάβει τί στο καλό είναι αυτή η ασφάλεια. Αλλά αφού μας τη δίνουν...

Kοριτσάκι μάλλον είναι θέμα του ΟΤΕ, τα ΕΛΤΑ δεν έχουν κάτι τέτοιο. Τώρα που μπήκαμε στο χορό θα τα πληρώσουμε, τι να κάνουμε;

Να μην είναι και σ' ένα δημόσιο νοσοκομείο αυτός ο χειρούργος!!! Τέσπα, ας είναι καλά ο μικρός και να το κάνουμε αυτό το Σάββατο, γιατί έχουν σπάσει τα νεύρα μου. Προσπαθώ να μην το σκέφτομαι καθόλου!

Α! σίγουρα ! και η δικιά μου παμφάγο είναι! Να δεις λουλούδι που έχει φάει! Σαν την κατσίκα, την έβλεπα και προεξείχε το κοτσάνι απο το στόμα:P:p:p!

Τώρα τελευταία όμως τα κόβει και τα μυρίζει! Τώρα που είπα μυρίζει, της λέω Γεωργίτσα πώς μυρίζεις τα πόδια σου? Και παίρνει το πατουσάκι της το κολλάει στην μύτη της και φυσάει με την μύτη της:P

Εμένα ο δικός μου (βλέποντας εμένα και τη γυναίκα που τον κρατάει) έμαθε και βάζει τα χέρια στους βασιλικούς που έχουμε στο μπαλκόνι και μετά τα μυρίζει!

και η δική μου αρπάζει πιπίλες...μόνο στον ύπνο κι εμείς,εκτός κι αν δεν έχει όρεξη,μερικές φορές με τα δόντια...

ναι δεν θέλει πίεση στη θάλασσα,το είδα κι εγώ χθες σε ένα αγοράκι...

Κι εγώ μόνο όταν κοιμάται του τη δίνω πλέον. Ή όταν είναι άρρωστος. Πως την κόβουνε κι αυτήν ε;

Καλημέρα στην παρέα!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

θα την κόψουμε μαεστρία μου,όπως και το μπιμπερό...

τουλάχιστον δνε θέλουν δάχτυλο...

η δική μου στη κοιλιά ήταν με το δάχτυλο στο στόμα,και με το που γεννήθηκε τα ίδια...οπότε της βάλαμε την πιπίλα και ησυχάσαμε...

βρε παιδιά ζεσταίνομαι...

σημερα εχει πιο πολυ ζεστη απο χθες.

εμεις δεν πιανουμε πιπιλα,ευτυχως απο την μια,απο την αλλη δεν ηρεμει ευκολα παρα μονο με το γαλα.

σας εχω πει οτι τρωει μονη της πλεον?καλα,γινεται χαλια,και πεταμε το μισο φαγητο,αλλα θελει να τα πιρουνιζει ή να της τα πιρουνιζω και να τα τρωει μονη της.ακομα και το γιαουρτακι.εχθες εφαγε ντολμαδακια,μονη της.πολυ γελιο!

θα την κόψουμε μαεστρία μου,όπως και το μπιμπερό...

Εγώ με το μπιμπερό δεν έχω πρόβλημα. Τώρα που έγινε δεσποινιδούλα και πίνει με καλαμάκι και το εκπαιδευτικό το ποτηράκι της αρέσει. Δεν ξέρω τί την έπιασε όμως και ζητάει πιπίλα. Στο άσχετο εκεί που κάθεται έρχεται και μου δείχνει το στόμα της για να της δωσω πιπίλα:rolleyes::roll:

Εγώ με το μπιμπερό δεν έχω πρόβλημα. Τώρα που έγινε δεσποινιδούλα και πίνει με καλαμάκι και το εκπαιδευτικό το ποτηράκι της αρέσει. Δεν ξέρω τί την έπιασε όμως και ζητάει πιπίλα. Στο άσχετο εκεί που κάθεται έρχεται και μου δείχνει το στόμα της για να της δωσω πιπίλα:rolleyes::roll:

Κι εμένα πλέον μόνο γάλα με μπιμπερό!

Βρε, κορίτσια - ούτε θυμάμαι το είπα; - σας ευχαριστώ πολύ που μου πήρατε και δώρο!

Μόνο τα κλάματα που δεν έβαλα!!!

Να χαθείτε, με συγκινήσατε πολύ. :cool:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Κι εμένα πλέον μόνο γάλα με μπιμπερό!

Βρε, κορίτσια - ούτε θυμάμαι το είπα; - σας ευχαριστώ πολύ που μου πήρατε και δώρο!

Μόνο τα κλάματα που δεν έβαλα!!!

Να χαθείτε, με συγκινήσατε πολύ. :cool:

Πότε θα στο δώσω κυρά μου??????

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...