Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

μαεστριάκι υπομονή,με το που γίνει καλά να πάτε για μπανάκι και πολλές βολτούλες...

αυτό σκέφτομαι κι εγώ ελενάδα...αλλά αν το θυμάσαι είναι δαντέλα,καθόλου φουσκωτό και δεν γυαλίζει όπως τα συνιθισμενα,ούτε τούλια έχει...

α,το ειδα στις φωτο.μια χαρα ειναι μιαμαμα.

μαεστρια μου,υπομονη λιγο ακομα,και θα τελειωσει το μαρτυριο,που θα παει.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

α,το ειδα στις φωτο.μια χαρα ειναι μιαμαμα.

μαεστρια μου,υπομονη λιγο ακομα,και θα τελειωσει το μαρτυριο,που θα παει.

λες ε?

ο άντρας μου λέει...μην είναι το ίδιο με την μικρή που βαφτίζεται...

πλάκα ΜΕ κάνει!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια κ' καλή εβδομάδα να έχουμε!

πω πωωω.. σε δυο εβδομαδες φευγουν jesgk..εχεις κανει ετοιμασιες? εκτος απο ρουχα θα παρουν μονο παιχνιδια η και αλλα πραγματα? δυο μηνες δεν ειναι και λιγο
Προσπ έχω ετοιμάσει μονο το φαρμακείο τους, τα ρούχα τα φορουν καθημερινά κ έτσι δύσκολα να τα ετοιμάσω νωρίτερα.

Στη μικρή θα βάλω μαζί τα κουζινικά κ' το καρότσι για τις κούκλες που λατρεύει κ στο Θοδωρή τα αυτοκινητάκια του. Μπορεί κάποια να τα αφήσουν εκεί.

γειααα!τωρα κοιμηθηκε η μικρη μου.

καλα ειστε?

τζες,εσενα ειναι καλυτερα η μικρουλα?

Η μικρή μου καλύτερα είναι έχει μονο μυξούλες αλλά βήχει ο Θοδωρής κ του δίνω Aerolin, πάντως πιστεύω ότι θα περάσει γρήγορα.
κι εγώ πάω να τακτοποιήσω κουζίνα...τα πιάτα που φάγαμε να τα χώσω στο πλυντήριο!!!

καληνύχτα ελενάδα!!

Ωραία τα παπουτσάκια, αυτη την εβδομάδα θέλω να πάω να τους πάρω κι εγώ παπουτσάκια αφού θα φύγουν

καλημέρα κοριτσάκια!!!

τι κάνετε σήμερα? ξημέρωσε η βαρετή δευτέρα!!!

έχεις ετοιμασίες jesgk...

βαριέμαι σήμερα,βάζω πλυντήρια για την ώρα...

φαγητό έχω από χθες...ευτηχώς.

Καλημέρα κορίτσια. Και εμείς για μπανάκι. Στην αρχή η Γεωργίτσα ήταν κουμπωμένη. Ούτε την μπλούζα της δεν ήθελε να βγάλει. Ένιωθε ανασφάλια. Δεν την πίεσα και έτσι μόνη της έφυγε, πήγε στο νερό και κάθησε. Πήγα να τη βάλω στο σωσίβιο και έλεγε όχι. Πάλι δεν την πίεσα , όταν την είδα οτι χαλάρωσε την έβαλα και στο σωσίβιο και εκεί άρχισε τα γέλια. Όταν την έβγαλα έτρεχε μόνη της και γέμιζε νερό το ποτηστηράκι της και καθόταν μέσα στο νερό. Πω πω! Θέλει πολύ προσοχή κορίτσια! Δευτερόλεπτο δεν είναι να γυρισεις τα μάτια σου! Α! πίνει και χυμό με το καλαμάκι σαν μεγάλο παιδάκι. Τη βλέπω να κρατάει το κουτάκι και να ρουφάει και μου έρχεται να τη δαγκώσω!

μπράβο Βίκυ!!!

θέλει προσοχή..εμείς είμαστε από πάνω της για να μη βάλει βότσαλα στο στόμα,ήδη έχει κάνει απόπειρες...

έχουν πολύ γέλιο όμως,με τα κουβαδάκια,τα ποτιστηράκια!!

κι εμείς κουβαλάμε...

Το άλλη "κακό" νέο της ημέρας, το ταμείο του άντρα μου (που είναι ο μικρός και τον βάλαμε ΕΙΔΙΚΑ για την εγχείρηση) έπαψε να είναι συμβεβλημένο με το Διαβαλκανικό.

Οπότε, ΟΛΑ απ' την τσέπη μας :(.

Μαεστρία εμένα ο άντρας μου που είναι επίσης στο ΤΑΠΟΤΕ έχουν και μια άλλη ασφάλεια την ΑΓΡΟΤΙΚΗ . Με έχει και εμένα και το παιδί εκεί. Αν με είχε ένα χρόνο πριν γεννήσω θα τσιμπούσα και απο εκεί επιδοματάκι. Επειδή εγώ είμαι στο ΙΚΑ λέει οτι αν χρειαστώ κλινική καλύπτει η αγροτική. Δεν ξέρω όμως αν έχει να κάνει με το ΤΑΠΟΤΕ ή με τον ΟΤΕ. Ούτε έχω καταλάβει τί στο καλό είναι αυτή η ασφάλεια. Αλλά αφού μας τη δίνουν...

Διαφημίσεις

μπράβο Βίκυ!!!

θέλει προσοχή..εμείς είμαστε από πάνω της για να μη βάλει βότσαλα στο στόμα,ήδη έχει κάνει απόπειρες...

κι εμείς κουβαλάμε...

Α! σίγουρα ! και η δικιά μου παμφάγο είναι! Να δεις λουλούδι που έχει φάει! Σαν την κατσίκα, την έβλεπα και προεξείχε το κοτσάνι απο το στόμα:P:p:p!

Τώρα τελευταία όμως τα κόβει και τα μυρίζει! Τώρα που είπα μυρίζει, της λέω Γεωργίτσα πώς μυρίζεις τα πόδια σου? Και παίρνει το πατουσάκι της το κολλάει στην μύτη της και φυσάει με την μύτη της:P

χαχα είναι σκαθαράκι!!!

χθες στη θάλασσα είμασταν με την ξαδέρφη μου,τον άντρα της και τη μικρή της 11 μηνών...

της έλεγα της έλλης κάνε μια αγκαλιά στη μπέμπα,δώσε φιλάκι..βγάλαμε και φώτο...

κόντεψε να την σκάσει,δεν την άφηνε...

τα μικρότερα δεινοπαθούν από τα μεγαλύτερα!!

κόντεψε να την σκάσει,δεν την άφηνε...

τα μικρότερα δεινοπαθούν από τα μεγαλύτερα!!

Είναι στο παιδί. :mrgreen:

Εμένα ο Θοδωρής δεινοπαθεί από την Ανδρείνα κ ότι κ να του κάνει αυτός την αγκαλιάζει

μπράβο Βίκυ!!!

κι εμείς κουβαλάμε...

Είναι στο παιδί. :mrgreen:

Εμένα ο Θοδωρής δεινοπαθεί από την Ανδρείνα κ ότι κ να του κάνει αυτός την αγκαλιάζει κ η Ανδρείνα δεινοπαθεί απο την ξδρφη της που όταν βλέπει τη δική μου βάζει τα χέρια στο λαιμό κ την πνίγει δυνατά αλλά κ η τσαμπουκαλού μου της δίνει κάτι σφαλιάρες ξεγυρισμένες μετά. Η διαφορά ειναι ότι τα παιδιά μας ειναι 18μην. κ η μικρή 3,5χρ. που θεωρώ άσχημη συμπεριφορά γι'αυτη την ηλικία

:P:p:p:p Και στη δική μας περίπτωση δεινοπαθεί ο ανηψιός 5 χρονών που είναι. Κάθεται ο φουκαράς στο καρεκλάκι της να ζωγραφίσει και πάει και τον σκουντάει και τσιρίζει για να κάτσει αυτή . Ότι πιάνει στα χέρια του εκείνη την ώρα το θέλει και αυτή και ο καημένουλης της μιλαέι γλυκά και της λέει έλα Γεωργίτσα πάρτο μην κλαίς !

:P:p:p:p Και στη δική μας περίπτωση δεινοπαθεί ο ανηψιός 5 χρονών που είναι. Κάθεται ο φουκαράς στο καρεκλάκι της να ζωγραφίσει και πάει και τον σκουντάει και τσιρίζει για να κάτσει αυτή . Ότι πιάνει στα χέρια του εκείνη την ώρα το θέλει και αυτή και ο καημένουλης της μιλαέι γλυκά και της λέει έλα Γεωργίτσα πάρτο μην κλαίς !

Αλλα το φαγητό της το μοιράζεται. Εαν της δώσω κάτι στο χέρι να φάει , πριν το πάρει καλά καλά στο χέρι της λέει Μπάιε (Μάριε). Να της δώσω και άλλο να το δώσει στον ξάδερφό της. Χθες έτρωγε μακαρόνια φιογκάκια με βουτυράκι στο πιατάκι της και έπαιρνε και τον τάιζε στο στόμα. Μια αυτή μια ο Μπάιος.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...