Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Και στην κούκλα φέτος δεν θα κάνω πάρτυ, θα την βαπτίσω 30/1 μια εβδομάδα μετά τα γενεθλιάτης κ ετσι θα κόψω τουρτα εκεί που θ απάμε για φαγητο μετα τη βάπτιση με τους παππουδες, τη νονά κ εμάς

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και τώρα θα σε ρωταγά αν έγινε η βάπτιση:tongue: δεν θυμόμουνα πότε:rolleyes:

Καλύτερα με ένα σπάρο δυο τριγόνια που λέει και η παροιμία:tongue::tongue::tongue:

Με τα φανάρια τι εκανες τελικά? Αν τα θέλεις πραγματικά μπορώ να στα δώσω με μεγάλη μου χαρά.

εγω βρε παιδια δεν εχω κανει ποτε τραπεζι σε πολλα ατομα,παντα μπουφε φτιαχνω με ετοιμα.την τραπεζαρια ποτε δεν την εχουμε χρησιμοποιησει,γτ εχω μεγαλο τραπεζι στη κουζινα.τις πιο πολλες φορες αναβουμε την ψησταρια και κανουμε μπαρμπεκιου.

καλα,για φαγητα δεν το συζηταω καθολου,αλλα επειδη θελω να καλεσω πολλα ατομα,θελω μεγαλο μπουφε.αλλα μαλλον θα καλεσω λιγα και καλα.

αννινα,thanks για την συνταγη,θα την δοκιμασω και θα σου πω.

τζες,καλα ειναι να το κανεις αυτο καμμια φορα,αλλα καθε χρονο,κουραστικο οντως.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Και τώρα θα σε ρωταγά αν έγινε η βάπτιση:tongue: δεν θυμόμουνα πότε:rolleyes:

Καλύτερα με ένα σπάρο δυο τριγόνια που λέει και η παροιμία:tongue::tongue::tongue:

Με τα φανάρια τι εκανες τελικά? Αν τα θέλεις πραγματικά μπορώ να στα δώσω με μεγάλη μου χαρά.

Πήρα σήμερα τον Πάτερ στην εκκλησία να τον ρωτήσω αν επιτρέπει να τα βάλω αριστερα κ δεξιά στην είσοδο της εκκλησιας κ θα ρωτήσει στην Μητροπολη του Πειραιά αν το επιτρέπουν (ειναι λίγο παράξενοι κ δεν επιτρέπουν ούτε στολισμό κολυμπήθρας) κ θα μου απαντήσει, αν μου πει ναι τα θελω... και του είπα οτι μονο αυτά τα δυο θέλω κ μεσα μια ανθοστήλη... Μακάρι να πει ναι γιατί η βάπτιση θα ειναι απόγευμα κ θα δείχνουν ωραια.

οκ οτι θελεις ακόμα και μεσα στο νοσοκομείο να είμαι θα πώ στον αντρα μου να στα φέρει. Η αν θέλεις να τα πάει στο μαγαζί του αντρα σου. Θα σου στείλω πμ με το τηλ. να μου πεις.

elenada σημερα την εφτιαξα για 3η φορά και πραγματικά βγαίνει πολυ καλή και αφράτη.

Διαφημίσεις

ηρθα και εγωωωω..

αντε jesgk εχεις τρεξιματα παλι!! και παρεμβαλλονται και οι γιορτες..καλα κουραγια!!ελπιζω να μη σπασουν τα νευρα σου..mummy be cool...

εγω λοιπον θα κανω παρτυ γενεθλιων αλλα ακομη δεν εχω καταληξει στο ποιους θα καλεσουμε γιατι ηδη μαζευομαστε καμια 30αρια και το βρισκω too much για χειμωνα αλλα επειδη ειναι και τα πρωτα γενεθλια του παιδιου δεν μπορω να κανω και αλλιως δηλαδη εκτος απο τρια φιλικα μας ζευγαρια που χουν παιδια ολοι οι υπολοιποι ειναι οι γιαγιαδες και οι αδελφες των γονιων μου με παιδια η ανευ..

εντωμευαξυ εχω χασει το χαρτι που χα κανει την παραγγελια του catering στη βαπτιση για να δω τι θα παρω και ποσο θα μου κοστισει και δεν το βρισκω πουθενα (εντωμεταξυ εγω δεν πεταω χαρτια ευκολα και ειμαι βεβαιη οτι θα το βρω οταν δεν θα το χρειαζομαι)..

και τελικα για τα ημερολογια αποφασισα να μην τα κανω προσκλητηρια αλλα σκετα ημερολογια με τη φωτο της μικρης και θα τα μοιρασω στους καλεσμενους..

αλλα του χρονου πρωτα ο Θεος να μαστε καλα που θα ειναι και πιο μεγαλη η Χριστουλα το παρτυ γενεθλιων θα ειναι μονο για παιδια, αντε και καμια γιαγια για να μην λενε οτι δεν τις σκεφτομαστε..οι αλλοι σπιτακια τους..

jessica τελικά βρήκες προσκλητήρια και μπομπονιέρες?

μπομπονίερες παρηγγειλα κρεμαστά μπρελόκ για τους ενηλικες κ μαγνητάκια κοριτσιάκια για τα παιδάκια από μια κοπέλα στο Αιγάλεω κ προσκλητήρια θα μου φτιάξει ένας συνάδελφος γραφίστας, το concept το σκέφτηκε το τεράστιο μυαλό μου (μην γελάτε σας βλέπω), θα ειναι κουτιά από πλεξιγκλας πλακέ κ θα φαίνεται μέσα το προσκλητήριο που θα κολλήσω λουλουδάκια,έχει κ μια εικονα της sarah kay, για να δούμε τί θα βγεί

μπομπονίερες παρηγγειλα κρεμαστά μπρελόκ για τους ενηλικες κ μαγνητάκια κοριτσιάκια για τα παιδάκια από μια κοπέλα στο Αιγάλεω κ προσκλητήρια θα μου φτιάξει ένας συνάδελφος γραφίστας, το concept το σκέφτηκε το τεράστιο μυαλό μου (μην γελάτε σας βλέπω), θα ειναι κουτιά από πλεξιγκλας πλακέ κ θα φαίνεται μέσα το προσκλητήριο που θα κολλήσω λουλουδάκια,έχει κ μια εικονα της sarah kay, για να δούμε τί θα βγεί

πολυ ωραια μου ακουγονται!!!η σαρα καιει,ποια ειναι??:lol::lol::lol:

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

παλι τα ιδια με το προσπερακι..

αποκοιμηθηκε πριν μιαμιση ωρα και την εβαλα στην κουνια της..μεχρι τωρα δυο φορες ξυπνησε και σηκωθηκε ορθια ουρλιαζοντας επειδη βρεθηκε στο κρεβατι της ..εγκαταλεκειμενη (βεβαια εμεις ειμαστε σε αλλους χωρους αλλα και παλι τα ιδια θα εκανε, δηλαδη δεν ηρεμει βλεποντας μας στον χωρο)..τι να κανω!! την ξναβαλα στο κρεβατι μας και τωρα κοιμαται σαν πουλακι..

κακα ξεμπερδεματα βλεπω..καλα να παθω..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...