Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Kαλησπέρα σε όλες! Μόλις γυρίσαμε από ένα παιδικό πάρτυ. Ωραία ήταν! Βλέπουμε με το γιο ένα έργο στο στάρ, η μικρή κοιμήθηκε... μάλλον δλδ... είμαι σε αναμονή!

Περαστικά Μαεστρία στο μικρό, κρίμα που αναβλήθηκε η επέμβαση! Προσπ επίσης τα περαστικά για τη μικρή...

Βιάστηκα να μιλήσω... η μικρή κατέβηκε κ είναι δίπλα μου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας κοριτσάκια!!

περαστικά μεστρία μου στο μπουμπούκι σου...υπομονή μέχρι το επόμενο σκ...

κρίμα να τα πληρώσετε όλα στο κόκκαλο...

να πάρετε αποδείξεις από παντού!!

προσπεράκι που το βρήκε αυτό και το κόλλησε το κορίτσι?

κοίταξα τα συμπτώματα στο ίντερνετ...

περαστικό να είναι!!

όλη μέρα σήμερα δεν άνοιξα καν το λάπτοπ...

το πρωί πήγαμε θάλασσα...ήταν τέλεια τα νερά...

μας έκαψε κι ο ήλιος...βάλαμε και λάδι...

την μικρή την είχα παστώσει με αντιλιακό και μια χαρά ήταν...

έβαλε και το νέο καπέλο αντιλιακό...ειδικό με δείκτη προστασίας 50!!! ενω τα απλά έχουν δείκτη 6!!

τα εμπορεύεται ο σύζηγος...

δεν ήθελε να ξεκολήσει από το νερό...

μετά σπίτι μπάνιο,φαγητό και νάνι οικογενειακώς...

και γύρω στις 8 πήγαμε και το καφεδάκι πλατεία και μετά έναν πιτόγυρο στο χέρι!!!

ωραίο σάββατο ήταν!!!!

δεν ξερω που το αρπαξε αυτο.. η παιδιατρος λεει οτι παει απο παιδι σε παιδι.. τελευταια πηγαιναμε καθημερινα στην παιδικη χαρα και εκει μονο εβρισκε αλλα παιδια αν και σωματικη επαφη δεν ειχε με καποιο στενα..

εγω πιστευω οτι και ενας ενηλικας μπορει να της μεταφερει το ερπητοιο.. ηδη η elenada και μια αλλη φιλη μου ειναι τα ατομα που περασαν το ιδιο..

ειναι η καημενη φουντωμενη και μαλλον εχει και φαγουριτσα.. της εδωσα fenistil σιροπι μπας και τη βοηθησει.. εχει ελαφρα γκρινια και ασταθη συμπεριφορα αν και ειναι ευδιαθετη..

σημερα παλι επηξα στις δουλειες και εχω κατι λιγα και για αυριο με αποκορυφωμα το σιδερωμα..

θα δω..θελω να αφιερωσω και χρονο για το παιδι..

απο ολη την ημερα τωρα θα κατσω να ξεκουραστω..οσο δηλαδη μου επιτρεπει η μικρη..

miamama να προσεχετε με τον ηλιο..υπουλη κατασταση..

γεια σας κοριτσάκια!!

περαστικά μεστρία μου στο μπουμπούκι σου...υπομονή μέχρι το επόμενο σκ...

κρίμα να τα πληρώσετε όλα στο κόκκαλο...

να πάρετε αποδείξεις από παντού!!

...

ωραίο σάββατο ήταν!!!!

Άσε, πόση υπομονή πια;; Ας μη λέω μεγάλα λόγια όμως.

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι θα πάρουμε αποδείξεις από παντού!

Όντως, ωραίο ακούγεται το Σάββατό σας! Κι εγώ ήθελα μπάνιο με τη ζέστη σήμερα, αλλά μας έκλεισε μέσα (γενικώς) ο πυρετός και τη βγάλαμε στο πατρικό μου.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

δεν ξερω που το αρπαξε αυτο.. η παιδιατρος λεει οτι παει απο παιδι σε παιδι.. τελευταια πηγαιναμε καθημερινα στην παιδικη χαρα και εκει μονο εβρισκε αλλα παιδια αν και σωματικη επαφη δεν ειχε με καποιο στενα..

εγω πιστευω οτι και ενας ενηλικας μπορει να της μεταφερει το ερπητοιο.. ηδη η elenada και μια αλλη φιλη μου ειναι τα ατομα που περασαν το ιδιο..

Πρώτη φορά το ακούω αυτό!!!

Περαστικά της μωρέ.

Πως τα λυπάμαι όλα να υποφέρουν μ' αυτή τη ζέστη! Έχω και μια έλλειψη ανοχής εγώ στη ζέστη.

Ουφ, ουφ!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια, καμμία σήμερα δεν μπήκε!! Φαίνεται όλες περνάτε όμορφες κυριακές! Εγω το πρωί πήγα με τη ξαδέρφη μου για καφέ, μετά κοιμηθήκα με τα παιδιά κ τώρα πήγαν κούνιες, ο στ. κλασικά με τη μηχανή κ σε λίγο θα έρθει η νονά της μικρής επίσκεψη.

Καλησπέρα κορίτσια, καμμία σήμερα δεν μπήκε!! Φαίνεται όλες περνάτε όμορφες κυριακές! Εγω το πρωί πήγα με τη ξαδέρφη μου για καφέ, μετά κοιμηθήκα με τα παιδιά κ τώρα πήγαν κούνιες, ο στ. κλασικά με τη μηχανή κ σε λίγο θα έρθει η νονά της μικρής επίσκεψη.

οχι κοπελια.. μπηκα εγω κανα δυο φορες αλλα δεν ειδα παρεα και βαρεθηκα να γραφω..

εγω κλασικα ξεσηκωσα το σπιτι παλι.. :rolleyes: η μικρη εχει πρωτοφανη γκρινια ολη μερα, δεν ηθελε να ξεκολλαει απο κοντα μου και επειδη προχθες ειχε διαρροια και εμετο ειχα αναγκαστει να τη θηλασω μεσημερι (κατι το οποιο ειχαμε κοψει κανα διμηνο τωρα) και ηθελε ντε και καλα να θηλασει ΚΑΙ ΣΑΦΩΣ δεν ηθελε να φαει με τιποτε το φαγητο της.. με το ζορι κατεβασε μερικες μπουκιες..

τελικα ο απογευμα την πηγαμε μια βολτα με το καροτσι και στην επιστροφη κοιμηθηκε (αν και νωρις) και σε λιγο θα αρχισει ο βραδυνος μαραθωνιος θηλασμων

γενικα περναει δυσκολα γιατι εχει απο τη μια τραπεζιτες που σκανε μυτη, απο την αλλη ην ιωση με τα εξανθηματα που μαλλον την ενοχλουν και μεσα σ ολα δεν θηλαζει οσο θα θελε, ειναι και η ζεστη:roll: και ολα ειναι ενα ονειρο..

εγω δεν κοιμαμαι ακομη περισσοτερο αφου τα τελευται 3 βραδυα ξυπναει ανα 30 κλαιει, γκρινιαζει και ας την εχω μαζι μου..εχθες λιγο την βοηθησε μαλλον το depon και το ανα 30 λεπτα εγινε ανα μια ωρα..

αυτα..

περιμενω πως και πως να γινει καλα, να αρχισουμε τα μπανια και να παμε διακοπες...

αντε και καλη μας εβδομαδα αυριο.

οχι κοπελια.. μπηκα εγω κανα δυο φορες αλλα δεν ειδα παρεα και βαρεθηκα να γραφω..

εγω κλασικα ξεσηκωσα το σπιτι παλι.. :rolleyes: η μικρη εχει πρωτοφανη γκρινια ολη μερα, δεν ηθελε να ξεκολλαει απο κοντα μου και επειδη προχθες ειχε διαρροια και εμετο ειχα αναγκαστει να τη θηλασω μεσημερι (κατι το οποιο ειχαμε κοψει κανα διμηνο τωρα) και ηθελε ντε και καλα να θηλασει ΚΑΙ ΣΑΦΩΣ δεν ηθελε να φαει με τιποτε το φαγητο της.. με το ζορι κατεβασε μερικες μπουκιες..

τελικα ο απογευμα την πηγαμε μια βολτα με το καροτσι και στην επιστροφη κοιμηθηκε (αν και νωρις) και σε λιγο θα αρχισει ο βραδυνος μαραθωνιος θηλασμων

γενικα περναει δυσκολα γιατι εχει απο τη μια τραπεζιτες που σκανε μυτη, απο την αλλη ην ιωση με τα εξανθηματα που μαλλον την ενοχλουν και μεσα σ ολα δεν θηλαζει οσο θα θελε, ειναι και η ζεστη:roll: και ολα ειναι ενα ονειρο..

εγω δεν κοιμαμαι ακομη περισσοτερο αφου τα τελευται 3 βραδυα ξυπναει ανα 30 κλαιει, γκρινιαζει και ας την εχω μαζι μου..εχθες λιγο την βοηθησε μαλλον το depon και το ανα 30 λεπτα εγινε ανα μια ωρα..

αυτα..

περιμενω πως και πως να γινει καλα, να αρχισουμε τα μπανια και να παμε διακοπες...

αντε και καλη μας εβδομαδα αυριο.

Πω, πω, κουράγιο βρε κορίτσι!!!

Κι εμένα με ψόφησε σήμερα ο μικρός, όλη μέρα γκρίνια, μάλλον αισθάνεται χάλια.

Ευτυχώς το πρωί έπεσε ο πυρετός, γιατί είχε ΟΛΟ το βράδυ και του έδωσα αντιπυρετικό 2-3 φορές.

ΤΗ ΜΙΣΩ ΤΗ ΖΕΣΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!! :evil:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Κάνει απίστευτη ζέστη κ σίγουρα αυτό επιβαρύνει τα μωρά μας! Προσπ υπομονή κ γρήγορα περαστικά, τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς. Μαεστρία τί τραβάς κ εσύ! Περαστικά.

Εχθές την έβγαλα στο σαλόνι, το κρεβάτι του Θοδωρή το βράδυ γίνεται φούρνος, ειναι κουκέτα κ ανεβαίνει όλη η ζέστη. Ετσι κοιμήθηκε στο δικό μου με τον πατέρα του, η μικρή στο δικό της κ εγώ στο σαλόνι. Σήμερα θα τα βάλω μαζί μου κι ας παει ο στ. στο παιδικό να κοιμηθεί.

Θα βγάλουμε το ένα κλιματιστικό από το μαγαζί κ θα το βάλουμε στο παιδικο, που λεφτά για καινούριο, έτσι αν κ δεν θα το προλάβουν τα παιδιά θα το έχουν για την επιστροφή

Κάνει απίστευτη ζέστη κ σίγουρα αυτό επιβαρύνει τα μωρά μας! Προσπ υπομονή κ γρήγορα περαστικά, τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς. Μαεστρία τί τραβάς κ εσύ! Περαστικά.

Εχθές την έβγαλα στο σαλόνι, το κρεβάτι του Θοδωρή το βράδυ γίνεται φούρνος, ειναι κουκέτα κ ανεβαίνει όλη η ζέστη. Ετσι κοιμήθηκε στο δικό μου με τον πατέρα του, η μικρή στο δικό της κ εγώ στο σαλόνι. Σήμερα θα τα βάλω μαζί μου κι ας παει ο στ. στο παιδικό να κοιμηθεί.

Θα βγάλουμε το ένα κλιματιστικό από το μαγαζί κ θα το βάλουμε στο παιδικο, που λεφτά για καινούριο, έτσι αν κ δεν θα το προλάβουν τα παιδιά θα το έχουν για την επιστροφή

πω πωωω.. σε δυο εβδομαδες φευγουν jesgk..εχεις κανει ετοιμασιες? εκτος απο ρουχα θα παρουν μονο παιχνιδια η και αλλα πραγματα? δυο μηνες δεν ειναι και λιγο..

εδω εγω που θα μαι και μαζι της (περα δωθε δηλαδη) στο εξοχικο εναμιση μηνα και ηδη εχω κανει μια στιβα πραγματα.. βεβαια εγω μπορω να τα αφησω εκει ενω αυτα μαλλον οχι..

Διαφημίσεις

γειααα!τωρα κοιμηθηκε η μικρη μου.

καλα ειστε?

εμεις πηγαμε για μπανακι το πρωι και μετα για φαγητο και γυρισαμε κατα τις 5.ωραια ηταν,αλλα πολυ ταλαιπωρια.στην αρχη δεν βρισκαμε ξαπλωστρα να κατσουμε!μετα καιγοταν η μικρη συνεχεια στην αμμο,γτ κλασικα δεν καθοταν σε μια μερια.μεσα στην θαλασσα κρυωνε,αλλα ολο μεσα ηθελε να ειναι.αυτα.

ευχομαι γρηγορα περαστικα στα μικρουλια μας,και το αλλο σ/κο να ειμαστε ολες στην θαλασσα!!:D

τζες,εσενα ειναι καλυτερα η μικρουλα?

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

γεια σας κοριτσάκια!!

τι βλέπω?τα μικρά είναι ακόμα αρωστούλικα!!!

άντε να περάσει να καταλάβετε καλοκαιράκι...

εμείς σπίτι το πρωί,μαγείρεψα λεμονάτο μοσχάρι,έφαγε η μικρή,κοιμήθηκε κι όταν ξύπνησε πήγαμε θάλασσα!!

ωραία ήταν,η μικρή τρελαίνεται...

γυρίσαμε 8 και,μπάνιο ύπνο την μικρή και πριν λίγο φάγαμε κι εμείς,το μεσημέρι φάγαμε ελαφρυά...

μην πάμε στον πάτο της θάλασσας!!!

κατά τα άλλα ησυχία,πολύ ζέστη την ημέρα...

Πως σας ζηλεύω που πηγαίνετε θάλασσα!!!

Θέλω κι εγώ! Βράζουν τα τσιμένταααααααααααααααααα!!!

να σου πω,για την μικρη παω πιο πολυ.γιατι με τετοια ζεστη,προτιμω να κατσω σπιτι στο κλιματιστικο ή στην αυλη και να χαλαρωσω.δεν την μπορω κι εγω την ζεστη!και να κουβαλαω τσαντες στην θαλασσα,και να κυνηγαω την μικρη στην καυτη αμμο!:rolleyes:

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...