Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εγώ εχω ένα στο σαλόνι το οποίο είναι ακριβώς απέναντι απο το διάδρομο και δροσίζει άνετα τα δωμάτια. Σε σημείο που σκεπάζομαι. Παντα μαλώναμε για αυτό με τον άντρα μου ειδικά στις διακοπές που το κλιματιστικό ήταν στο υπνοδωμάτιο. Γινόμουν παγάκι και δεν αντέχω με τίποτα αυτό.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ο σέφ το φτιάχνει το κοτοπουλάκι προσπ???

(ο σύζυγος?)

άντε αύριο όλοι για μπανάκι δλδ...

βίκυ χαλκιδική θα πάτε?

κι εγώ θέλω δροσιά,δεν μπορώ τη ζέστη...

αυτό έλεγα σήμερα στον άντρα μου.θέλω ένα σπίτι με καλά κουφώματα και κλίμα στο σπίτι,να έχω δλδ την ιδάνική θερμοκρασία χειμώνα καλοκαίρι!!!

Εγώ εχω ένα στο σαλόνι το οποίο είναι ακριβώς απέναντι απο το διάδρομο και δροσίζει άνετα τα δωμάτια. Σε σημείο που σκεπάζομαι. Παντα μαλώναμε για αυτό με τον άντρα μου ειδικά στις διακοπές που το κλιματιστικό ήταν στο υπνοδωμάτιο. Γινόμουν παγάκι και δεν αντέχω με τίποτα αυτό.

ναι,κι εγω το ιδιο.ξεπαγιαζω εγω και σκεπαζομαι,κι ο αντρας μου ιδρωνει!:roll:

πατε για μπανακια κι εσεις αυριο?τελεια!καλες βουτιες!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

παω κι εγω για νανι σιγα-σιγα.

η μικρη κλαιει παλι στον υπνο της,και μαλλον ειναι τα δοντακια.βγαζει και τους 4 κυνοδοντες μαζεμενους!εκει που τα εβγαζε 2 καθε μηνα,ειχε σταματησει να βγαζει τωρα 2-3 μηνες και τωρα τα βγαζει μαζεμενα.:rolleyes:

καλο βραδυ κοριτσακια.

να πατε βρε για μπανια, να πατε.. και εμεις να ξεροσταλιαζουμε στα κλιματιστικα και να χουμε και εξοχικο διαθεσιμο παραθαλασσιο! Τη γκαντεμια μου μεσα!!

Ενα σπιτι με ενιαιο κλιματισμο (και αυτονομο σε καθε χωρο) ειναι σουπερ αλλα κοστιζει..

και εμεις το ιδιο προβλημα εχουμε και ετσι στις βαρυες ζεστες ο συζυγος - σεφ παει σαλονι και εγω ανοιγω κλιματισμο στο διπλα δωματιο και αρκουμαι με τη δροσια που φερνει απο εκει..

οχι το κοτοπουλο το παρηγγειλα και εκαναν μια ωρα ακριβως να το φεορυν λογω λαθους.. τελικα ουτε το μισο δεν εφαγα.. δεν εχω ορεξη.. ξυπνησε και η μικρη..

μιλαμε οτι εχει παθει αυτες τις ημερες την ΑΠΟΛΥΤΗ μαμακιαση.. δεν παω πουθενα χωρις εκεινη... ενα μαμα ακουγεται μονιμα μεσα στο σπιτι ολο το 24ωρο.. λετε να χεις ψυχολογικα με μενα????????

αυτα..

παω για υπνο..

καλο βραδυ

Διαφημίσεις

να πατε βρε για μπανια, να πατε.. και εμεις να ξεροσταλιαζουμε στα κλιματιστικα και να χουμε και εξοχικο διαθεσιμο παραθαλασσιο! Τη γκαντεμια μου μεσα!!

μιλαμε οτι εχει παθει αυτες τις ημερες την ΑΠΟΛΥΤΗ μαμακιαση.. δεν παω πουθενα χωρις εκεινη... ενα μαμα ακουγεται μονιμα μεσα στο σπιτι ολο το 24ωρο.. λετε να χεις ψυχολογικα με μενα????????

αυτα..

παω για υπνο..

καλο βραδυ

ελα βρε προσπ,2-3 μερες ειναι,θα περασουνε.υπομονη.

ειδες εσυ που ελεγες οτι εχει κολλημα με τη θεια?μαμα φωναζει το παιδι στα δυσκολα!φιλια!

Ενα σπιτι με ενιαιο κλιματισμο (και αυτονομο σε καθε χωρο) ειναι σουπερ αλλα κοστιζει..

και εμεις το ιδιο προβλημα εχουμε και ετσι στις βαρυες ζεστες ο συζυγος - σεφ παει σαλονι και εγω ανοιγω κλιματισμο στο διπλα δωματιο και αρκουμαι με τη δροσια που φερνει απο εκει..

οχι το κοτοπουλο το παρηγγειλα και εκαναν μια ωρα ακριβως να το φεορυν λογω λαθους.. τελικα ουτε το μισο δεν εφαγα.. δεν εχω ορεξη.. ξυπνησε και η μικρη..

αυτα..

παω για υπνο..

καλο βραδυ

Κι εμεις μια απο τα ιδια..Σημερα σιδερωνα 3 ΩΡΕΣ με την μικρη να με τραβαει απο τα ποδια και να φωναζει ΓΚΑΛΙΑ, ΓΚΑΛΙΑ, ΓΚΑΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ:roll:

Στιγμες απειρου καλλους!!

Τζες μας ελειψες πολυ κ το ξερεις..

Μαεστρια εχεις τις καλυτερες ευχες μου μεσα απο την καρδια μου..Να πανε ολα καλα για το αντρακι σου!!! Περιμενουμε τα ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ νεα με αγωνια!!!!

Παλι μονη ειμαι (εννοειται)! Καλη σας νυχτα..

yRf6p1.png

η maestria τελικα δεν εκανε την επεμβαση του μικρου γιατι λεει εμφανισε πυρετο..

περαστικα να ναι

και εμεις Ω ΤΙ ΕΚΠΛΗΞΗ..

περασαμε μια απαισια νυχτα με γκρινια και κλαμα σχεδον ΚΑΘΕ ΜΙΣΑΩΡΟ, δεν κοιμηθηκα καθολου και το πρωι η μικρη ηταν και ειναι γεματη κοκκινιλες στο προσωπο και στο σωμα της..

ειναι λεει αιφνιδιο εξανθημα η αλλιως 6η νοσος..

ενας ερπητοποιος που κολλαει απο παιδι σε παιδι απο 6 μηνων εως 18 μηνων, σπανια σε μεγαλυτερα παιδια και οι ενηλικες μπορουν να ναι φορεις χωρις ομως συμπτωματα και περναει σε δυο -τρεις μερες αφου βεβαια εχει προηγηθει οοοολο αυτο το ιστορικο μας με τον πυρετο και το βηχα..

αντιβιωση δεν χρειαζεται να παρει και ειμαστε σε γκαραντινα απο αλλα παιδακια για καμια βδομαδα..

τωρα η το τσιμησε στην παιδικη χαρα η που της το φεραμε εμεις οι μεγαλοι..

το κακο ειναι οτι ως ερπητοιος θα παραμεινει στον οργανισμο της εφ ορου ζωης και πιθανοτατα θα της επανεργοποιειται σε διαφορες ακραιες καταστασεις οπως εγω με τον ερπη γεννητικων οργανων..

αντε να δουμε και εμεις καλοκαιριιιιιιι...

Διαφημίσεις

γεια σας!

εμεις σπιτι σημερα,γτ ο αντρουλης μου ειναι κρυωμενος,κι εγω μονη μου δεν παω παλι στην θαλασσα.αυριο παλι.ευτυχως θα ερθει το απογευμα μια φιλη μου με την κορουλα της να πλατσουρισουνε στην πισινουλα.

περαστικα στην χριστουλα και στον γιαννακη.

προσπ,τελικα το αιφνιδιο εξανθημα εχετε,ε?δυστυχως ετσι οπως τα λες ειναι.εμενα το πρωτοεμφανισε περσι το καλοκαιρι,και φετος παλι την ανοιξη.

christin,τι εκανες εχθες τετοια ωρα ξυπνια?αυπνιες?

γεια σας!

εμεις σπιτι σημερα,γτ ο αντρουλης μου ειναι κρυωμενος,κι εγω μονη μου δεν παω παλι στην θαλασσα.αυριο παλι.ευτυχως θα ερθει το απογευμα μια φιλη μου με την κορουλα της να πλατσουρισουνε στην πισινουλα.

περαστικα στην χριστουλα και στον γιαννακη.

προσπ,τελικα το αιφνιδιο εξανθημα εχετε,ε?δυστυχως ετσι οπως τα λες ειναι.εμενα το πρωτοεμφανισε περσι το καλοκαιρι,και φετος παλι την ανοιξη.

christin,τι εκανες εχθες τετοια ωρα ξυπνια?αυπνιες?

ναι?? δηλαδη μπορει να επανεμφανιζεται εποχιακα σαν τις αλλεργιες ε? μαλιστα..

ποσες μερες αποσταση απο αλλα παιδακια πρεπει να χει? καμια εβδομαδα ειναι αρκετη?

ναι?? δηλαδη μπορει να επανεμφανιζεται εποχιακα σαν τις αλλεργιες ε? μαλιστα..

ποσες μερες αποσταση απο αλλα παιδακια πρεπει να χει? καμια εβδομαδα ειναι αρκετη?

εγω περιμενα 2 μερες μετα το εξανθημα και μετα πηγαιναμε παντου.

εγω εχω καταλαβει,οτι αν δεν πιουνε απο το ιδιο μπιμπερο,ή την ιδια πιπιλα,ή αν δεν φιλιθουνε,δεν κολλανε.στο λεω γτ πηγαμε, οταν εμφανιστηκαν τα σπυρακια σε ενα παιδακι επισκεψη(γτ νομιζα οτι ηταν αλλεργια στο προσωπο η χαζη κι εγω)και δεν κολλησε.

μαεστρια ,περαστικα στο μπουμπουκι σας,το συντομοτερο δυνατον!!!!!

διαβασα λιγα απο τα προηγουμενα και ευχομαι περαστικα σε ολα τα μωρακια !ειναι περιεργη εποχη,κι ο δικος μου μια ιδρωνει ,μια τον εχω χωρις μπλουζακι ,γενικως δεν ειναι και πολυ σταθερος καιρος ,αν και δυο μερες τωρα ,εχουμε κατακαλοκαιρο εδω στα χανια

αυτο με τον ερπη ,πολυ μου την εσπασε ....ειναι δυνατον να υπαρχει ερπης που να κολλαει σε τοσο μικρα μωρακια???:mad:

το εχω ριξει στο ξενυχτι τελευταια....δηλαδη κοιμαμαι νωρις ,αλλα οταν ξυπνησω κατα τη διαρκεια της νυχτας ,ειμαι σαν να εχω κοιμηθει 10ωροκι ετσι το ριχνω στο σουντοκου,μεχρι να ξανακοιμηθω

βασικα ,ειναι λογω οτι πλησιαζει η γεννα,το ειχα παθει και στην αλλη εγκυμοσυνη,ειναι θεμα αγχους και σαν ενα ειδος προετοιμασιας για τα ξενυχτια που θα ερθουν!!!!αντε παλι θηλασμος.............ωχ μανα

εχω παθει και το αλλο με το φωλιασμα που λενε.....κανω ολες τις δουλειες του σπιτιου ,δεν αφηνω τιποτα να ξεφυγει .....μην τυχον και γεννησω προωρα και παρεξηγηθει η μπεμπα!!μη χεσω!ειναι απο τα κουφα της γυναικειας φυσης μαλλον....

που ειστε ολες???:(

kKhCp3.png

b5ebp2.png

Κορίτσια καλησπέρα!

Τελικά ΔΕΝ κάναμε την εγχείρηση, ο Γιάννης ξύπνησε με πυρετό! Ο καημένος συνεχίζει να 'χει πυρετό, καθώς ανεβοκατεβαίνει όλη μέρα. Όταν τον βάλαμε για ύπνο είχε 38,5.

Ευελπιστώ ν' ανακουφιστεί απ' το παυσίπονο και να κοιμηθεί καλά.

Αν συνέλθει μέχρι τα μέσα της εβδομάδας θα κάνουμε το επόμενο Σάββατο.

Από τη μια ανακουφίστηκα, δεν μπορούσα ν' αντέξω ότι θα πονάει για μέρες το μωρό μου, από την άλλη παρατείνεται η αγωνία μου!

Ουφ.

Τελικά πήγαμε στο χωριό (με τον πυρετό δεν μπορούσαμε να πάμε κι αλλού, π.χ. για μπάνιο) και περάσαμε τη μέρα με τους γονείς μου. Ωραία ήταν, χαρήκανε τον μικρό κι εμείς ηρεμήσαμε λίγο, καθώς οι γονείς δεν ξέρουν για την εγχείρηση, οπότε δεν θίξαμε καθόλου το θέμα.

Το άλλη "κακό" νέο της ημέρας, το ταμείο του άντρα μου (που είναι ο μικρός και τον βάλαμε ΕΙΔΙΚΑ για την εγχείρηση) έπαψε να είναι συμβεβλημένο με το Διαβαλκανικό.

Οπότε, ΟΛΑ απ' την τσέπη μας :(.

Καλά δεν το συζητώ, του χρόνου θα 'χουμε τρελή επιστροφή από εφορία. :tongue:

Δεν ξέρω αν θα καταφέρω να διατηρήσω την ψυχραιμία μου για άλλη μια εβδομάδα, αλλά θα προσπαθήσω! (θα 'χει και καύσωμα :evil:)

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ για όλες τις ευχές!

Σας αφήνω, ξεκίνησε το παγκόσμιο κύπελλο ποδοσφαίρου, οπότε - καταλαβαίνετε - θα είμαι μπίζι για τον επόμενο μήνα!!!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...