Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μην στεναχωριέσαι. Σε μια βδομαδούλα θα είναι περδίκι. Απλώς ας ευχηθούμε οτι δεν θα ξαναχρειαστεί!

Τα άλλα τα κορίτσια πού είναι? Και εγώ σήμερα έχω δουλίτσα αλλά επειδή τελικά είμαι μόνη μου μπορώ να δουλέψω παράλληλα με κουβεντούλα:mrgreen:

Άσε κι εγώ έχω δουλειά και καμία όρεξη! Αλλά επειδή θα λείπω από βδομάδα, κάνω σιγά σιγά κάποια πράγματα.

Κι εγώ αυτό λέω, να περάσει - με το ΚΑΛΟ - αυτή η βδομάδα και να μην έχουμε παρενέργειες. Το ρημάδι το συρίγγιο - που είναι το συνηθέστερο πρόβλημα - φοβάμαι.

αλλα νοιωθω λιγο αδιαθετα.. ενω ειλικρινα θελω να παω για τρεις ωριτσες.. δεν ξερω τελικα τι θα κανω..

maestria με το καλο παιδι μου να μπει ο μικρος και ακομη καλυτερα να βγει, να ναι ολα καλα και οσο το δυντον ανωδυνα..

Ε, μην πας στο γραφείο μωρέ, αν δεν είναι επείγον! Ανώδυνα δεν θα 'ναι ιδιαίτερα, αλλά θα τον πλακώσουμε στα παυσίπονα! ;)

καλημέρα κοριτσάκια!!!

κάνω τις καθιερωμένες δουλίτσες...ζεσταίνομαι τρελά!!

τελικά η σκούπα πήρε μπρος...μάλλον είχε ζεσταθεί...αυτό μου έλειπε να αγόραζα και σκούπα που δεν υπάρχει ευρωπουλάκι!!! μου είχε στοιχίσει πριν 3 χρόνια πάνω από 200Ε...

κατά τα άλλά ησυχία...αύριο λέμε για μπανάκι πρωινό στη θάλασσα...θα ξυπνήσουμε και θα πάμε...θα γυρίσουμε για μπάνιο και να φάμε...

πάω να συνεχίσω...

αύριο έ?πολλά φιλάκια να του δώσεις..όλα καλά θα πάνε!!

Ζηλεύω τα μπανάκια!! Εμείς θ' αργήσουμε φέτος και γενικώς, τα τελευταία χρόνια, τα στερούμαι και μου τη δίνει! Καλά να 'ναι ο Γιαννάκος και θα του πάρω και σωσίβιο, του πήραμε και κουβαδάκια και crocs, να πάρω κι εγώ ένα μαγιό, που 'χω το ίδιο 10 χρόνια, και να ξαμοληθούμε κατά Αύγουστο!!!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και εγω ειμαι σπασμενη με το θεμα της θαλασσας γιατι ηθελα φετος να αρχισω απο Ιουνιο τα μπανια μου και με τις ιωσεις που τοσο καιρο δεν ειχαμε θα φτασει Ιουλιος και μπανιο δεν θα χουμε κανει..

και εγω με τις εγκυμοσυνες και τα διαφορα εχασα 3 καλοκαιρια το καθενα απο ενα εως 5 μπανια μονο.. περσι μονο εκανα περισσοτερα αλλα δεν ειμουν τοσο χαλαρη οσο νοιωθω τωρα..και για αυτο αποφασισα ασχετα το οικονομικο κοστος να παμε και διακοπες.. του χρονου κατα πασα πιθανοτητα παλι δεν θα μπορουμε...

βεβαια απο σημερα μπορω να πω οτι καταλαβαινει κανεις το καλοκαιρι.. βραζει ο τοπος.. και το σκ θα παει και 38!!

Αρα καλα θα μαστε στον κλιματισμο μας...

elenada να μου πεις τι να ταιζω τη μικρη τωρα που κανει τους εμετους...

τη λυπηθηκα την καημενη.. πρωι πρωι μου ξερασε μεσα στον υπνο της και μετα ταβλιαστηκε..

και σημερα μετα απο 3 μηνες την θηλαζω εντατικα (οχι οτι χαλιεται αλλα θα καλομαθει παλι) γιατι ειναι το μονο ελφρυ που τρωει ανετα.. της εδωσα και λιγο αγελαδινο γιαουρτι και για μεσημερι θα φαει κοτοσουπα..

βασικα λεω να μην παω στη δουλεια και να την βαλω για υπνο και να την παρω αγκαλιτσα να κοιμηθουμε μαζι καμια ωριτσα ελπιζω και λιγο παραπανω.. το χω αναγκη και εγω..:rolleyes:

και εγω ειμαι σπασμενη με το θεμα της θαλασσας γιατι ηθελα φετος να αρχισω απο Ιουνιο τα μπανια μου και με τις ιωσεις που τοσο καιρο δεν ειχαμε θα φτασει Ιουλιος και μπανιο δεν θα χουμε κανει..

και εγω με τις εγκυμοσυνες και τα διαφορα εχασα 3 καλοκαιρια το καθενα απο ενα εως 5 μπανια μονο.. περσι μονο εκανα περισσοτερα αλλα δεν ειμουν τοσο χαλαρη οσο νοιωθω τωρα..και για αυτο αποφασισα ασχετα το οικονομικο κοστος να παμε και διακοπες.. του χρονου κατα πασα πιθανοτητα παλι δεν θα μπορουμε...

βεβαια απο σημερα μπορω να πω οτι καταλαβαινει κανεις το καλοκαιρι.. βραζει ο τοπος.. και το σκ θα παει και 38!!

Αρα καλα θα μαστε στον κλιματισμο μας...

elenada να μου πεις τι να ταιζω τη μικρη τωρα που κανει τους εμετους...

τη λυπηθηκα την καημενη.. πρωι πρωι μου ξερασε μεσα στον υπνο της και μετα ταβλιαστηκε..

και σημερα μετα απο 3 μηνες την θηλαζω εντατικα (οχι οτι χαλιεται αλλα θα καλομαθει παλι) γιατι ειναι το μονο ελφρυ που τρωει ανετα.. της εδωσα και λιγο αγελαδινο γιαουρτι και για μεσημερι θα φαει κοτοσουπα..

βασικα λεω να μην παω στη δουλεια και να την βαλω για υπνο και να την παρω αγκαλιτσα να κοιμηθουμε μαζι καμια ωριτσα ελπιζω και λιγο παραπανω.. το χω αναγκη και εγω..:rolleyes:

Nαι μωρέ, χαλάρωσε και ξεκουράσου κι εσύ.

Εμένα αυτά που της έδωσες μια χαρά μου κάνουν. Ίσως το γιαούρτι να το αποφύγεις όμως, γιατί δεν μου κάνει καλό για φάση εμετού. Παξιμαδάκια καλύτερα.

Όντως, πολύ ζέστη. Σήμερα έβγαλα στο πίσω αποθηκομπαλκόνι την κουβέρτα, την άφησα ν' αεριστεί κι έβγαλα την πικέ.

Για μένα αυτό θα πει καλοκαίριασε!

Λέτε να πάρω και μια πικέ για τον μικρό ή τζάμπα έξοδα; Αφού πάντα ξεσκέπαστος είναι. :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Ρε κορίτσια βλέπω συνέχεια (σε τίτλους στο φόρουμ) τη λέξη "μανούλα", "για μανούλες", "βοήθεια μανούλες", κλπ.

Πως δεν μ' αρέσει αυτή η λέξη!!! Μου κάνει εντελώς κιτς και goody goody!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Ρε κορίτσια βλέπω συνέχεια (σε τίτλους στο φόρουμ) τη λέξη "μανούλα", "για μανούλες", "βοήθεια μανούλες", κλπ.

Πως δεν μ' αρέσει αυτή η λέξη!!! Μου κάνει εντελώς κιτς και goody goody!

εμενα δεν μου αρεσει το..κουκλα...

αλλα στο forum γενικα βαριεμαι διαφορες προσφωνησεις που ουσιαστικα ειναι για να καλοπιανουν τα μελη να δειξουν προσοχη..τα λεω γιατι και εγω τα χω κανει (νομιζω):rolleyes:

Διαφημίσεις

εμενα δεν μου αρεσει το..κουκλα...

αλλα στο forum γενικα βαριεμαι διαφορες προσφωνησεις που ουσιαστικα ειναι για να καλοπιανουν τα μελη να δειξουν προσοχη..τα λεω γιατι και εγω τα χω κανει (νομιζω):rolleyes:

Το κοπελιά;;

ΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧα!!

Τώρα μου βγήκε η νύστα. Χθες, πάλι, κατά τις 3 κοιμήθηκα. Καλά απόψε δεν προβλέπω να κοιμηθώ καθόλου.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Το κοπελιά;;

ΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧα!!

Τώρα μου βγήκε η νύστα. Χθες, πάλι, κατά τις 3 κοιμήθηκα. Καλά απόψε δεν προβλέπω να κοιμηθώ καθόλου.

οχι...κοπελια..

να κοιταξεις να ξεκουραστεις γιατι μετα την επεμβαση ο μικρος θα σε εχει αναγκη περισσοτερο απο ποτε και θα πρεπει να σαι σωματικα και πνευματικα καλα..

προσεχουμε για να εχουμε..

εντωμεταξυ ντυθηκα και ετοιμαστηκα να παω στο γραφειο αλλα παλι κατι με σταματησε και εκατσα σπιτι τελικα..νοιωθω οτι ειναι χαζο να τρεχω τωρα για δυο ωρες δουλεια..θα αποσβεσω απο βδομαδα ελπιζω..

οχι...κοπελια..

να κοιταξεις να ξεκουραστεις γιατι μετα την επεμβαση ο μικρος θα σε εχει αναγκη περισσοτερο απο ποτε και θα πρεπει να σαι σωματικα και πνευματικα καλα..

προσεχουμε για να εχουμε..

εντωμεταξυ ντυθηκα και ετοιμαστηκα να παω στο γραφειο αλλα παλι κατι με σταματησε και εκατσα σπιτι τελικα..νοιωθω οτι ειναι χαζο να τρεχω τωρα για δυο ωρες δουλεια..θα αποσβεσω απο βδομαδα ελπιζω..

Ε, ναι βρε ήδη 1 η ώρα είναι, που να πας;;

Ξέρεις ποιο είναι το κακό; Εμένα το άγχος μου βγαίνει σε αϋπνία! Δύσκολα με παίρνει ο ύπνος όπως και να χει. Αν είμαι κι αγχωμένη, ακόμα πιο δύσκολα.

Γι' αυτό το τρελό βρυκολάκιασμα τελευταία. Βλέπω σειρές και ξεχνιέμαι, ενώ αν πάω για ύπνο (επειδή αργώ να κοιμηθώ πάντα), σκέφτομαι διάφορα και δε θέλω.

Μόνο τις προάλλες - που είχα φτάσει στα όριά μου - ξεράθηκα από τις 10, αποκοιμήθηκα μέσα σε 5 λεπτά! :mrgreen:

Αντέχω, δεν έχω ανάγκη! Όλα καλά να πάνε και μετά για κάποιες μέρες θα πέφτω μαζί με τον Γιάννη για ύπνο, απ' τις 9.30! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

εσυ ξερεις τον εαυτο σου καλυτερα απο ολους.. πραττεις αναλογα λοιπον!!

Δηλαδη μεχρι τις 12 θα χετε ξεμπερδεψει αυριο με την επεμβαση ε? και θα μεινει σιγουρα ολο το σκ ο μικρουλης σου..ετσι δεν μου πες?

εσυ ξερεις τον εαυτο σου καλυτερα απο ολους.. πραττεις αναλογα λοιπον!!

Δηλαδη μεχρι τις 12 θα χετε ξεμπερδεψει αυριο με την επεμβαση ε? και θα μεινει σιγουρα ολο το σκ ο μικρουλης σου..ετσι δεν μου πες?

Ο γιατρός μου 'χε πει ότι 1, 2 μέρες θα χρειαστεί να μείνει το πολύ.

Κοίταξε, στις 8.30 θα ξεκινήσουν, βάλε 9 χοντρικά (Ελλαδιστάν γαρ), ε, ναι 11.30 - 12.00 θέλω να πιστεύω ότι θα 'χει βγει ο γιατρός και θα μας έχει πει "όλα καλά, του 'φτιαξα το τέλειο τσουτσούνι" (:mrgreen::mrgreen::mrgreen:).

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Φρέσκο ανέκδοτο.

1 νέος, 18 χρονών που θ' αρχίσει σήμερα να δουλεύει, θα πάρει σύνταξη (με τις παρούσες συνθήκες) στα 88!

11888!

Τυχαίο; Δε νομίζω!!!

1202591pu55lez1va.gif!

καλοοοο..

και η καλυτερη διαφημιση για τον ΟΤΕ εντωμεταξυ...

Γεια σας κοριτσακια..

Προσπ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΛΙΑ μωρε..

Αχ πολυ ζεστη σημερα..Μη λετε για μπανακια..Ειναι η αδυναμια μου!! Εγω ευτυχως δεν μπορω να πω οτι μου λειπουν αλλα γενικα εχουν μειωθει..Οταν ημουν εγκυος εκανα γυρω στα 10 (απειροελαχιστα για μενα)!! Περυσι 1 βδομαδα που πηγαμε στο χωριο μου αδιαθετησα και τις υπολοιπες μερες πηγα στο χωριο του αντρα μου στα κατσαβραχα που δεν ΕΧΕΙ θαλασσα..Τραγικο!

Χτες το βραδυ 11 ωρα πηρε η κουνιαδα μου να ρωτησει τον αντρα μου(και αδερφο της) τι λετε;;; Πως στηνουν το παρκο! Γιατι ο αντρας της δεν μπορουσε να το βρει..Μονο που δεν πηγε απο κει να της το κανει..Θα πηγαινε το πρωι αλλα το βρηκαν..Και ρωταω εγω τωρα;;; Σας ακουγεται ΛΟΓΙΚΟ;;;;

yRf6p1.png

Γεια σας κοριτσακια..

Προσπ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΛΙΑ μωρε..

Αχ πολυ ζεστη σημερα..Μη λετε για μπανακια..Ειναι η αδυναμια μου!! Εγω ευτυχως δεν μπορω να πω οτι μου λειπουν αλλα γενικα εχουν μειωθει..Οταν ημουν εγκυος εκανα γυρω στα 10 (απειροελαχιστα για μενα)!! Περυσι 1 βδομαδα που πηγαμε στο χωριο μου αδιαθετησα και τις υπολοιπες μερες πηγα στο χωριο του αντρα μου στα κατσαβραχα που δεν ΕΧΕΙ θαλασσα..Τραγικο!

Χτες το βραδυ 11 ωρα πηρε η κουνιαδα μου να ρωτησει τον αντρα μου(και αδερφο της) τι λετε;;; Πως στηνουν το παρκο! Γιατι ο αντρας της δεν μπορουσε να το βρει..Μονο που δεν πηγε απο κει να της το κανει..Θα πηγαινε το πρωι αλλα το βρηκαν..Και ρωταω εγω τωρα;;; Σας ακουγεται ΛΟΓΙΚΟ;;;;

η βλακεια και η αναιδεια δεν εχουν ορια ουτε χρονικα, ουτε ποσοτικα, ουτε ποιοτικα..

σε ευχαριστω για τα περαστικα.. αν και απο αυριο θα τα χει πιο πολυ αναγκη maestria..

εμεις κοιμηθηκαμε καμια ωρα (ισως και περισσοτερ) αγκαλια (αφου τη θηλασα βεβαια πραγμα που δνε ηθελα να κανω αλλα μου πε η παιδιατρος γιατι λογω αντιβιωσης και διαρροιας δεν μπορει να φαει κατι αλλο εκτος απο γαλα και λαπα) και ξυπνησε μεσα ση γκρινια και με ηθελε αυτοκολλητη πανω μου.. με αυτα και με κεινα την καταφερε ο συζυγος να την αποσπασει αν και ενα μονιμο μαμα ακουγεται μεσα στο σπιτι..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...