Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

hello girls!

τι κανετε?

προσπ περαστικα στην χριστουλα!!!

εγω ειχα παει στις κουνιες την μικρη και μετα για καφε σε μιας φιλης μου.

το μαντου δεν το εχουμε κανει εμεις,εσεις βικη το κανατε?εμεις πρεπει να κανουμε το varivax.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

το είδα το μπουμπουκάκι!!!

της καθαριότητας το αγόρι...

ξανθομάλλικο!!!

σε δουλειά να βρισκόμαστε...

αχ εδώ να δείτε τι γίνεται από σκόνη,σε κεντρίκοτατο δρόμο μένω...

κάθε μέρα θέλουν τα μπολκόνια και τα παντζούρια πλύσιμο,αλλά δεν μπορώ...άσε που είναι ξύλινα και δεν καθαρίζουν καλά,ξεφλούδισαν,θέλουν βάψιμο...

δεν είναι δικό μου το σπίτι!!

οι κουρτίνες μαύρες γίνονται!!

Έλα ρε, σιγά, αφού δεν είναι και δικό σου δεν μπορείς να επέμβεις πολύ.

Εγώ, είπα, μεγάλη ακαμάτρα. :twisted:

Είναι το παιδί μου καθαρό. Τον έχω εκπαιδεύσει. Ακόμα και περιοδικά αν σκίζει (γιατί ΕΤΣΙ ΚΑΝΕΙ), τα κομματάκια μου τα δίνει και λέει "κακά". Δεν τα πετάει κάτω! :mrgreen::mrgreen:

Σ' αφήνω κούκλα. Πάω κι εγώ να την πέσω και να δω Flashforward.

Buonanotte!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

δεν διαβασα τιποτααα

ειμαι χαμενη αλλα ολα παν καλα

τα εχω παιξει στην κουραση με την κοιλια μεχρι απεναντι και συνηθως ξεκουραζομαι αντι να κατσω στον η/υ

ευχομαι να ειστε ολες καλα,καθως και τα μικρουλακια σας

εγω σημερα τον ξαναπηγα στη θαλασσα,ποσο του αρεσει!!!

κοριτσια ειναι 82 ποντου!!!!επιτελους το παιδι πηρε μποι...........

φασουλας θα γινει τελικα ,χοχοχο

γεια σου χριστινακι!ειδες το παιδι που πηρε τα πανω του?μια χαρα!

εμεις δεν εχουμε παει ακομα στην θαλασσα,αλλα το σ/κο πρωτα ο θεος,θα παμε.με το καλο να ερθει το 2ο νινι!

καληνύχτα μαεστρία και βίκυ!!

ελεναδίτσα καλύτερα είστε ε??

ξέρει τα πάντα να κάνει ο άντρας ...

αυτός έχει βάλει και το κλιματιστικό αθήνα και στο δωμάτιο μας πέρσυ...

βάφουμε μόνοι μας το σπίτι..κατασκευές...

ότι θες!!

πιάνουν τα χέρια του...παω κι εγώ σιγά σιγά!!

καληνύχτα!!

Διαφημίσεις

καληνύχτα μαεστρία και βίκυ!!

ελεναδίτσα καλύτερα είστε ε??

ξέρει τα πάντα να κάνει ο άντρας ...

αυτός έχει βάλει και το κλιματιστικό αθήνα και στο δωμάτιο μας πέρσυ...

βάφουμε μόνοι μας το σπίτι..κατασκευές...

ότι θες!!

πιάνουν τα χέρια του...παω κι εγώ σιγά σιγά!!

καληνύχτα!!

μπραβο,εγω νομιζα μετα που το ξαναδιαβασα οτι εκανα λαθος και δεν εννοουσες τον αντρουλη σου.πολυ καλο αυτο.ετσι ειναι ο αντρας μου.φτιαχνει τα παντα....αμα εχει ορεξη.μια χαρα ειναι το μικιο μου,μονο μυξες εχει,αντε να δουμε ποτε θα της περασει.καλο βραδυ!

Aααααααααα, πες από που το πήρες αυτό! Θα το χρειαστώ!

Η μαμά μου μου το'δωσε γιατί της είπα θέλω να πάρω. Ρώτα εκεί που έχει χρώματα - σιδηρικά. Αλλιώς έχει σίγουρα στα Γεωπονικά στη Φράγκων. Κατάλαβες ποιά λέω. Και μακρυά απο τη βρύση να είσαι όταν πλένεις το γυρνάς και δεν τρέχει. Εγώ πάντα το έχω στο κλειστό και κλειστή τη βρύση. Και να πάει το μαϊμούνι να την ανοίξει δεν τρέχει νερό και έχω το κεφάλι μου ήσυχο.

το μαντου δεν το εχουμε κανει εμεις,εσεις βικη το κανατε?

Το κάναμε πριν δυο μήνες. Στο χεράκι πάνω απο τον καρπό γίνεται. Κάθε γιατρός έχει το δικό του πρόγραμμα.

μαεστρία το δίχτυ ο άντρας σου το πέρασε στο μπαλκόνι? Έκανε την ίδια βλακεία που έκανε και ο δικός μου. Τα τάιρ απ τα έδεσε και τα έκοψε απο την μέσα μεριά και γρατσουνάνε:mrgreen::mrgreen:

μαεστρία το δίχτυ ο άντρας σου το πέρασε στο μπαλκόνι? Έκανε την ίδια βλακεία που έκανε και ο δικός μου. Τα τάιρ απ τα έδεσε και τα έκοψε απο την μέσα μεριά και γρατσουνάνε:mrgreen::mrgreen:

Nαι, όντως!!! Τις προάλλες που καθόμουν (σε σκαμπό που βγάζω έξω, γιατί τα μάζεψα όλα τα καθίσματα) με γρατζούνιζε!!

Ε, πρωτάρηδες ρε συ!

Μιλήσαμε χθες με τον γιατρό. Πάμε αύριο κανονικά. Θα τον ενημερώσουν σήμερα για την τελευταία αιματολογική, οπότε αν προκύψει κάτι άλλο, θα μας ενημερώσει.

Αλλά ήταν χαλαρός κι αυτός, το παιδί δεν έχει άλλα σημάδια αναιμίας, οπότε μάλλον λόγω του στίγματος (ή κάτι παρόμοιου) ήταν τα χαμηλά νούμερα.

Απλά ήθελα να είναι προσεκτικός και το εκτίμησα αυτό.

Αύριο στις 7.30 θα ήμαστε εκεί (θα τον ξυπνήσω πολύ νωρίς τον καημένο) και 8.30 τον βάζουνε χειρουργείο.

:roll:

Ωχ, ωχ!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

καλημερα

εγω παλι σπιτι, η μικρη ξυπνησε με εμετο και εμεινα να δω τι και πως παει..

εχει και πυρετο. τεσπα..

maestria να μας πεις για τα αποτελεσματα..

με το καλο..

Την καημένη!!!

Εσύ; Καλύτερα;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Nαι, όντως!!! Τις προάλλες που καθόμουν (σε σκαμπό που βγάζω έξω, γιατί τα μάζεψα όλα τα καθίσματα) με γρατζούνιζε!!

Ε, πρωτάρηδες ρε συ!

Μιλήσαμε χθες με τον γιατρό. Πάμε αύριο κανονικά. Θα τον ενημερώσουν σήμερα για την τελευταία αιματολογική, οπότε αν προκύψει κάτι άλλο, θα μας ενημερώσει.

Αλλά ήταν χαλαρός κι αυτός, το παιδί δεν έχει άλλα σημάδια αναιμίας, οπότε μάλλον λόγω του στίγματος (ή κάτι παρόμοιου) ήταν τα χαμηλά νούμερα.

Αύριο στις 7.30 θα ήμαστε εκεί (θα τον ξυπνήσω πολύ νωρίς τον καημένο) και 8.30 τον βάζουνε χειρουργείο.

Ωχ, ωχ!

Μην στεναχωριέσαι. Σε μια βδομαδούλα θα είναι περδίκι. Απλώς ας ευχηθούμε οτι δεν θα ξαναχρειαστεί!

Τα άλλα τα κορίτσια πού είναι? Και εγώ σήμερα έχω δουλίτσα αλλά επειδή τελικά είμαι μόνη μου μπορώ να δουλέψω παράλληλα με κουβεντούλα:mrgreen:

εγω ειμαι εδω και περιστασιακα σας διαβαζω.. ειμαι σπιτι ακομη.. περιμενα να της πεσει ο πυρετος και της εδωσα αντιβιωση πριν λιγο..βασικα σκεφτομαι να παω μεχρι το γραφειο για να ετοιμασω κατι για τη Δευτερα (δεν εινα σουπερ επειγον) αλλα νοιωθω λιγο αδιαθετα.. ενω ειλικρινα θελω να παω για τρεις ωριτσες.. δεν ξερω τελικα τι θα κανω..

maestria με το καλο παιδι μου να μπει ο μικρος και ακομη καλυτερα να βγει, να ναι ολα καλα και οσο το δυντον ανωδυνα..

καλημέρα κοριτσάκια!!!

κάνω τις καθιερωμένες δουλίτσες...ζεσταίνομαι τρελά!!

τελικά η σκούπα πήρε μπρος...μάλλον είχε ζεσταθεί...αυτό μου έλειπε να αγόραζα και σκούπα που δεν υπάρχει ευρωπουλάκι!!! μου είχε στοιχίσει πριν 3 χρόνια πάνω από 200Ε...

κατά τα άλλά ησυχία...αύριο λέμε για μπανάκι πρωινό στη θάλασσα...θα ξυπνήσουμε και θα πάμε...θα γυρίσουμε για μπάνιο και να φάμε...

πάω να συνεχίσω...

Ε, πρωτάρηδες ρε συ!

Ωχ, ωχ!

αύριο έ?πολλά φιλάκια να του δώσεις..όλα καλά θα πάνε!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...