Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

δεν διαβασα τιποτααα

ειμαι χαμενη αλλα ολα παν καλα

τα εχω παιξει στην κουραση με την κοιλια μεχρι απεναντι και συνηθως ξεκουραζομαι αντι να κατσω στον η/υ

ευχομαι να ειστε ολες καλα,καθως και τα μικρουλακια σας

εγω σημερα τον ξαναπηγα στη θαλασσα,ποσο του αρεσει!!!

κοριτσια ειναι 82 ποντου!!!!επιτελους το παιδι πηρε μποι...........

φασουλας θα γινει τελικα ,χοχοχο

γεια σου εγκυουλα!! Αντε υπομονη βρε συ.. οπου να ναι θα ρθει η ωρα η καλη.. να μας πεις ποτε θα σε βαλει για καισαρικη.. μη μας ξεχασεις!!

ρε παιδια πηγα τη μικρη στην παιδιατρο (τελικα ιωσουλα ειναι και θα παρουμε αντιβιωση γιατι εχει μαζεψει φλεγματα και βηχει) και μου πε πως οταν κανω το mmr στη μικρη για την Ιλαρα κανονικα για κανα τριμηνο η μαμακαλο ειναι να μη μεινει εγκυος γιατι θεωρουν οτι υπαρχει κινδυνος προσβολης..

αν αυτο ισχυει δηλαδη καλο Οκτωβρη..:roll:

μα γιατι με παιδευουν ετσι?? σημαδιακο...:mrgreen:

δεν μας νοιαζει κυρα Maestria αν δεν γουστερνεις τα γκομενακια - ηθοποιους που εγραψα...(ο Μπραντ δεν μου αρεσει γενικα απλα αλλαξε σε πιο αρρενωπο διπλα στη Τζολι..που αυτη γουσταρω με τρελα..) αλλα με τον Μακοναχι ενα γυρο τον πηγαινα.. αλλα ως εκει.. και για αυτο και τον σνομπαρω και δεν απαντω στα mail που μου στελνει κιολας..(εχει και παιδι προσφατα..)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

δεν διαβασα τιποτααα

ειμαι χαμενη αλλα ολα παν καλα

τα εχω παιξει στην κουραση με την κοιλια μεχρι απεναντι και συνηθως ξεκουραζομαι αντι να κατσω στον η/υ

ευχομαι να ειστε ολες καλα,καθως και τα μικρουλακια σας

εγω σημερα τον ξαναπηγα στη θαλασσα,ποσο του αρεσει!!!

κοριτσια ειναι 82 ποντου!!!!επιτελους το παιδι πηρε μποι...........

φασουλας θα γινει τελικα ,χοχοχο

Mε το καλό και το επόμενο σου εύχομαι!

Καλά κάνεις και ξεκουράζεσαι. :D

δεν μας νοιαζει κυρα Maestria αν δεν γουστερνεις τα γκομενακια - ηθοποιους που εγραψα...(ο Μπραντ δεν μου αρεσει γενικα απλα αλλαξε σε πιο αρρενωπο διπλα στη Τζολι..που αυτη γουσταρω με τρελα..) αλλα με τον Μακοναχι ενα γυρο τον πηγαινα.. αλλα ως εκει.. και για αυτο και τον σνομπαρω και δεν απαντω στα mail που μου στελνει κιολας..(εχει και παιδι προσφατα..)

ΚΥΡΑ εμένα;;; Καλάααααααα!!!

Ειδικά τον Μακόναχι τον θεωρώ εντελώς μπουρτζόβλαχο (με το συμπάθειο), οπότε δεν μπορώ να τον δω σαν ωραίο άντρα, που ομολογουμένως είναι.

Με χαλάει πολύ ρε παιδί μου!

Εντάξει, τα βρήκαμε με τον χάζμπαντ. Δεν τα 'χουμε χάσει ακόμα.

Τώρα όμως που τον έστειλα για ύπνο και θέλω παρέα, όλες εξαφανισμένες;;; :roll:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

γεια σου εγκυουλα!! Αντε υπομονη βρε συ.. οπου να ναι θα ρθει η ωρα η καλη.. να μας πεις ποτε θα σε βαλει για καισαρικη.. μη μας ξεχασεις!!

ρε παιδια πηγα τη μικρη στην παιδιατρο (τελικα ιωσουλα ειναι και θα παρουμε αντιβιωση γιατι εχει μαζεψει φλεγματα και βηχει) και μου πε πως οταν κανω το mmr στη μικρη για την Ιλαρα κανονικα για κανα τριμηνο η μαμακαλο ειναι να μη μεινει εγκυος γιατι θεωρουν οτι υπαρχει κινδυνος προσβολης..

αν αυτο ισχυει δηλαδη καλο Οκτωβρη..:roll:

μα γιατι με παιδευουν ετσι?? σημαδιακο...:mrgreen:

Περαστικά σας! Και η δικιά μου έχει ενα ψιλοχουρχουριτό και λίγο βήχα αλλά ως εκεί . Ούτε μύξα ούτε πυρετό. Δεν πήρα τον παιδίατρο γιατί όποτε την πάω δεν της δίνει τίποτα. Εδώ μου είπε οτι μόνο αν το γυρίσει σε βρογχιολίτιδα θα μου γράψει φάρμακα. Εμβόλιο έχουμε στις 15.Το mmr.Μήπως έπρεπε να τον έπαιρνα τηλ? Αλλά φάρμακο δεν δίνει σίγουρα τί άλλο? Επίσης την προηγούμενη φορά τον ρώτησα για το mmr και τον πυρετό και μου είπε άδικα ανησυχώ. Οι πιθανότητες να κάνει πυρετό είναι ίδιες με τα άλλα εμβόλια και μέχρι 40 είναι υπερβολή:rolleyes:

Εγώ πάλι δεν έχω καταλάβει ΠΟΙΟ είναι το mmr, έτσι οπως γράφονται στο βιβλιάριο.

Πάντως δεν έχει κάνει σε κανένα πυρετό!

Ιλαράς

Παρωτίτιδας

Ερυθράς

(MMR)

Όπως ακριβώς στο γράφω.5ο στη σειρά.

Διαφημίσεις

Ιλαράς

Παρωτίτιδας

Ερυθράς

(MMR)

Όπως ακριβώς στο γράφω.5ο στη σειρά.

Νομίζω ότι το κάναμε. Αλλά γιατί να το κάνουμε νωρίτερα; :?

Ουφ, που είναι όλες καλέ;;; Καλοκαίριασε και σκορπίσαμε;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Νομίζω ότι το κάναμε. Αλλά γιατί να το κάνουμε νωρίτερα; :?

Ουφ, που είναι όλες καλέ;;; Καλοκαίριασε και σκορπίσαμε;

Δεν ακολουθούν όλοι την ίδια σειρά. Εμείς για παράδειγμα όταν κάναμε δοκιμασία mantoux στο χέρι δεν κάναμε εκείνο το μήνα και εμβόλιο στο μπουτάκι ενώ η Εύα μου είπε πως την ίδια μέρα κάναν και εμβόλιο.

Εύα μας ξέχασες!

Δεν ακολουθούν όλοι την ίδια σειρά. Εμείς για παράδειγμα όταν κάναμε δοκιμασία mantoux στο χέρι δεν κάναμε εκείνο το μήνα και εμβόλιο στο μπουτάκι ενώ η Εύα μου είπε πως την ίδια μέρα κάναν και εμβόλιο.

Εύα μας ξέχασες!

Ναι κι ο δικός μου έτσι. Μαζί με εμβόλιο το μαντού.

Πρέπει να το 'χουμε κάνει, αυτή την εντύπωση έχω. Σου 'στειλα (νομίζω :mrgreen:) φρέσκια φωτογραφία του γιου μου!!!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Ναι κι ο δικός μου έτσι. Μαζί με εμβόλιο το μαντού.

Πρέπει να το 'χουμε κάνει, αυτή την εντύπωση έχω. Σου 'στειλα (νομίζω :mrgreen:) φρέσκια φωτογραφία του γιου μου!!!

Κυρά κουκουβάγια κουκουβά κουκλί το κουκλί σου! Έχουμε ολόιδια κάγκελα! Εγώ έβαλα μαύρο δείχτη και επίσης η Γεωργίτσα έχει συνέχεια αγκαλιά την σκούπα και σκουπίζει. Το κάγκελο πάνω είναι χαραγμένο στη μέση? Πολύ μπελαλίδικο στο καθάρισμα, ειδικά αυτά τα γυριστά:mrgreen:. Τώρα με το δείχτη δεν έχω πρόσβαση εκεί:mrgreen::mrgreen:

Κυρά κουκουβάγια κουκουβά κουκλί το κουκλί σου! Έχουμε ολόιδια κάγκελα! Εγώ έβαλα μαύρο δείχτη και επίσης η Γεωργίτσα έχει συνέχεια αγκαλιά την σκούπα και σκουπίζει. Το κάγκελο πάνω είναι χαραγμένο στη μέση? Πολύ μπελαλίδικο στο καθάρισμα, ειδικά αυτά τα γυριστά:mrgreen:. Τώρα με το δείχτη δεν έχω πρόσβαση εκεί:mrgreen::mrgreen:

Δεν το καθαρίζω και συχνά, οπότε τι να σου πω!

Εγώ μένω πάνω και σε κεντρικό δρόμο παιδάκι μου, οπότε πολύ σκόνη. Κάνω με νερό συχνά.

Ο μικρός τώρα έχει νέο συνήθειο, ανοίγει τη βρύση και παίρνει το λάστιχο. Φοβάμαι ότι θα βρέξει κανέναν από κάτω, οπότε το παίρνω εγώ και καταβρέχω το μπαλκόνι!

Πεντακάθαρο το μπαλκόνι πάντως :mrgreen::mrgreen::mrgreen:!

Μα είναι κουκλί, ΔΕΝ είναι ρε;;

Υ.Γ. Προτίμησα το άσπρο, για να μη σκοτεινιάσει πολύ το μπαλκόνι!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσάκια!!!

είμαι να σκάσω....

πήγαμε να βάλουμε το κλιματιστικό το απόγευμα...

έπλυνα και τις κουρτίνες επί της ευκαιρίας στο παιδικό...

λόγω σοφίτας,είχαμε πρόβλημα που να το βάλουμε,και βρήκαμε δοκάρι και παιδευόταν ο άντρας να τρυπίσει...

κάηκε η σκούπα που την κρατούσα να μαζεύει τη σκόνη...

η έλλη έκλαιγέ γιατί φοβόταν το τρυπάνι...

ζεστάθηκε και το τρυπάνι,έγινε χάλια το δωμάτιο...και τελικά δν το βάλαμε...

ή χρειαζόμαστε άλλο εργαλείο ή θα το βάλουμε αλλού,εκεί που έχω ένα ράφι και θα μου χαλάσει το ντεκόρ!!!!

οπότε αύριο ξανά μανά τα ίδια!!!!

τι κάνετε εσείς τσούπρες????

εγώ άλλαξα σήμερα το ραντεβού για το mmr...

21 ιουνίου θα το κάνουμε,19 έχουμε την βάφτισή της μικρής της yioupi από τον 10ο...

γεια σας κοριτσάκια!!!

είμαι να σκάσω....

πήγαμε να βάλουμε το κλιματιστικό το απόγευμα...

έπλυνα και τις κουρτίνες επί της ευκαιρίας στο παιδικό...

λόγω σοφίτας,είχαμε πρόβλημα που να το βάλουμε,και βρήκαμε δοκάρι και παιδευόταν ο άντρας να τρυπίσει...

κάηκε η σκούπα που την κρατούσα να μαζεύει τη σκόνη...

η έλλη έκλαιγέ γιατί φοβόταν το τρυπάνι...

ζεστάθηκε και το τρυπάνι,έγινε χάλια το δωμάτιο...και τελικά δν το βάλαμε...

ή χρειαζόμαστε άλλο εργαλείο ή θα το βάλουμε αλλού,εκεί που έχω ένα ράφι και θα μου χαλάσει το ντεκόρ!!!!

οπότε αύριο ξανά μανά τα ίδια!!!!

τι κάνετε εσείς τσούπρες????

εγώ άλλαξα σήμερα το ραντεβού για το mmr...

21 ιουνίου θα το κάνουμε,19 έχουμε την βάφτισή της μικρής της yioupi από τον 10ο...

Σου 'στειλα κι εσένα φώτο, κουκουβάου, κουκουβάου!

Αχ, σε καταλαβαίνω, κι εγώ εκνευρίζομαι ΤΡΕΛΑ όταν πας να κάνεις μια δουλειά κι ανοίγουν άλλες 10!!!

Ψυχραιμία, υπάρχουν και χειρότερα (άκου με που σου λέω! :roll:).

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Δεν το καθαρίζω και συχνά, οπότε τι να σου πω!

Εγώ μένω πάνω και σε κεντρικό δρόμο παιδάκι μου, οπότε πολύ σκόνη. Κάνω με νερό συχνά.

Ο μικρός τώρα έχει νέο συνήθειο, ανοίγει τη βρύση και παίρνει το λάστιχο. Φοβάμαι ότι θα βρέξει κανέναν από κάτω, οπότε το παίρνω εγώ και καταβρέχω το μπαλκόνι!

Πεντακάθαρο το μπαλκόνι πάντως :mrgreen::mrgreen::mrgreen:!

Μα είναι κουκλί, ΔΕΝ είναι ρε;;

Υ.Γ. Προτίμησα το άσπρο, για να μη σκοτεινιάσει πολύ το μπαλκόνι!

Εγώ στο τελείωμα του λάστιχου έβαλα εκείνα τα πλαστικά που τα γυρνάς δεξια αριστερά και ενώ η βρύση είναι ανοιχτή δεν τρέχει. Επομένως και να ανοίξει τη βρύση δεν νομίζω να της κόψει και να καταφέρει να ανοίξει και αυτό.

Ασε και εγώ σε κεντρικό μένω. Κουραμπιέδες γινόμαστε. ΒΑρέθηκα να πλένω μπαλκόνι και παντζούρια. Σε δυο μήνες απο άσπρα γίνονται μαύρα. Εγώ και μόνο νερό να ρίξω όταν στεγνώσουν ασπρίζουν. Θέλουν σαπουνάδα:twisted:

Πάω να δω το φαγάκι μου και αν είναι έτοιμο την κάνω για νάνι! ΚΑΛΗΝΎΧΤΑ!

Εγώ στο τελείωμα του λάστιχου έβαλα εκείνα τα πλαστικά που τα γυρνάς δεξια αριστερά και ενώ η βρύση είναι ανοιχτή δεν τρέχει. Επομένως και να ανοίξει τη βρύση δεν νομίζω να της κόψει και να καταφέρει να ανοίξει και αυτό.

Ασε και εγώ σε κεντρικό μένω. Κουραμπιέδες γινόμαστε. ΒΑρέθηκα να πλένω μπαλκόνι και παντζούρια. Σε δυο μήνες απο άσπρα γίνονται μαύρα. Εγώ και μόνο νερό να ρίξω όταν στεγνώσουν ασπρίζουν. Θέλουν σαπουνάδα:twisted:

Πάω να δω το φαγάκι μου και αν είναι έτοιμο την κάνω για νάνι! ΚΑΛΗΝΎΧΤΑ!

Aααααααααα, πες από που το πήρες αυτό! Θα το χρειαστώ!

Εγώ πάλι είμαι γνωστή ακαμάτρα και δεν καθαρίζω τα πατζούρια. Αν και θέλουνε τώρα, γιατί χάλια είναι :mrgreen:.

Πρέπει να πάρω μια καθαρίστρια, γμτ, για τέτοια βαριά, έτσι μια φορά τη σεζόν. (τι όνειρα κάνω η απένταρη!)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

το είδα το μπουμπουκάκι!!!

της καθαριότητας το αγόρι...

ξανθομάλλικο!!!

σε δουλειά να βρισκόμαστε...

αχ εδώ να δείτε τι γίνεται από σκόνη,σε κεντρίκοτατο δρόμο μένω...

κάθε μέρα θέλουν τα μπολκόνια και τα παντζούρια πλύσιμο,αλλά δεν μπορώ...άσε που είναι ξύλινα και δεν καθαρίζουν καλά,ξεφλούδισαν,θέλουν βάψιμο...

δεν είναι δικό μου το σπίτι!!

οι κουρτίνες μαύρες γίνονται!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...