Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

και για το μοτο σου που λεει "καθε μερα ειναι και μια μικρη ζωη" συμφωνω

παντα ενοιωθα οτι ενας ανθρωπος δεν ζει μια ζωη.. ζει μεσα σε αυτη τη ζωη πολλες μικρες ζωες.. με χαρες, λυπες, κερδη και απωλειες..αλλαζουν προσωπα, συνθηκες και συναισθηματα αλλα ο Θεος μας χαρισε την μνημη..ευχη και καταρα..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ποιος ειναι αυτος?? με τα ονοματα δεν τα παω καλα και τους νεους δεν τους εχω παρακολουθησει..

ασχετο.. εμεις που λες μαλλον 9 η 10/7 θα ανεβουμε Θεσσαλονικη (για μια ημερα μαλλον) γιατι θα δουμε και μια εξαδελφη του ανδρα μου και ισως να παμε απο το σπιτι της (επιβαλλεται κατα την γνωμη μου) ωστε να χω και εγω λιγο χωρο να ξεκουρασω τη μικρη και να την ταισω για μεσημερι..γιατι μετα θα φυγουμε καπακι για Αθηνα και η διαδρομη θα ναι μεγαλη..

αληθεια τα Τεμπη ανοιξαν? Ξερεις τιποτε?

Ξέρω οτι για το Πάσχα άνοιξαν αλλά είχε ταμπέλα οτι περνάς με δική σου ευθύνη. Το αφεντικό μου πάει τακτικά Λαμία. Θα πάει και τώρα το Σκ. Σίγουρα θα ξέρει. Θα μάθω και θα σου πώ.

Θεωρώ οτι αυτό συμαίνει πως θα τα πούμε έστω για ένα καφεδάκι, ε?

by the way η καλυτερη ατακα!!

KIDS ....Don't do drugs.. be a star and you ll have them for free!!!

Όντως, αυτή η ατάκα είναι θεική!!

Οσο γερναει γινεται και χαλια και κουραστικος..

αλλα η συγκεκριμενη ταινια λιγο τον αφορα.. σημασια εχουν οι περιπτωσεις...

ΛΑΤΡΕΥΩ ΚΟΛΙΝ ΦΕΡΘ!!!!!!!!! I LOVE YOU λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε...

I dislike Κιρα Ναιτλι... μακραν.. δεν την παλευω με τον τροπο που μιλαει.. χαστουκακια.. παφ παφ και πουφ..(αναποδο)

Κι εμένα μ' αρέσει ο Φερθ. Είναι διανοούμενος ΚΑΙ σέξι!

ποια παιδακια?

Η απολυτη αμαρτια ειναι που το παιζει καποια αλλη για να φαει την περιουσια του Μπαντερας και ειναι και ενας αλλος μαζι της συνεργος..

ΚΑΘΡΙΝ ΖΕΤΑ ΣΟΥΠΕΡ.. προχθες ετυχε να δω το ΣΙΚΑΓΟ και ειναι ολα τα λεφτα!!

Το Σικάγο ΜΑΜΕΙ λέμε! :mrgreen:

το "Ζωη σαν τριανταφυλλο" (βιογραφια της Πιαφ) το χεις δει?? Η τυπισσα την ερμηνευει ΑΠΟΛΥΤΑ!!

Ωραία ταινία!

ποιος ειναι αυτος?? με τα ονοματα δεν τα παω καλα και τους νεους δεν τους εχω παρακολουθησει..

ασχετο.. εμεις που λες μαλλον 9 η 10/7 θα ανεβουμε Θεσσαλονικη (για μια ημερα μαλλον) γιατι θα δουμε και μια εξαδελφη του ανδρα μου και ισως να παμε απο το σπιτι της (επιβαλλεται κατα την γνωμη μου) ωστε να χω και εγω λιγο χωρο να ξεκουρασω τη μικρη και να την ταισω για μεσημερι..γιατι μετα θα φυγουμε καπακι για Αθηνα και η διαδρομη θα ναι μεγαλη..

αληθεια τα Τεμπη ανοιξαν? Ξερεις τιποτε?

Ανοιχτά είναι, μην ανησυχείς.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

και για το μοτο σου που λεει "καθε μερα ειναι και μια μικρη ζωη" συμφωνω

Αν σκεφτείς μόνο οτι σε μια μέρα μπορείς να χασεις έναν αγαπημένο σου άνθρωπο(φτου φτου φτου) ή έστω μια καλή ευκαιρία για να είμαι πιο χαλαρή και το ήξερες την προηγούμενη μέρα θα έκανες άλλη ζωή. Τεσπα μεγάλο κεφάλαιο!

http://www.imdb.com/name/nm0005458/bio

Αυτός είναι ο Τζέισον. Οι ταινίες του μία και μια. Όποια και να διαλέξεις. Αγαπημένη μου το The italian job. Τα έχει όλα. Δράση , χιούμορ και αίσθημα ! Και τα transporter φημισμένη ταινία του.

Διαφημίσεις

http://www.imdb.com/name/nm0005458/bio

Αυτός είναι ο Τζέισον. Οι ταινίες του μία και μια. Όποια και να διαλέξεις. Αγαπημένη μου το The italian job. Τα έχει όλα. Δράση , χιούμορ και αίσθημα ! Και τα transporter φημισμένη ταινία του.

Transporter ναι, απο εκεί τον ξέρω.

ΩΡΑΙΟ γκομενάκι :mrgreen:!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι...μαλιστα.. καλο το παιδι..

επισης εμενα μου αρεσε το terminal με τον παππου πλεον Χανκς που δεν αρεσε σε πολλους..

ναι βρε.. ο πρωταρχικος μας σκοπος ειναι να δουμε εσας αλλα επειδη δεν παιζει να μεινουμε εκει και λογω της μικρης δεν θα μπορουμε να παμε και να ρθουμε χωρις καπου να την ξεκουρασουμε με ανεση (οι καφετεριες δεν ενδεικνυνται) θυμηθηκαμε (:tongue:) την ξαδελφη η οποια πλακα πλακα αν και μενει Καλαμαρια θελει να δει τη μικρη και της εχουμε και υποχρεωση και ειναι καλη ευκαιρια.. μαλλον θα κανονισω να παμε πρωτα σε αυτην και υστερα στο φευγα δηλαδη να σας βρουμε καπου στο κεντρο της Θεσ/νικης και να πιουμε εναν καφε...η παγωτο καιμακι στον Παυλιδη...(αν υπαρχει ακομη......:mrgreen:)

Και πάντα παίζει τον ΠΟΛΥ ΑΝΤΡΑ:mrgreen:

χμμμ με βαζει σε σκεψεις..

εμενα δεν μου αρεσε παλια ο Μαθιου Μακοναχι αλλα τα τελευταια χρονια εχει εξελιχθει σε τρελλο γκομενακι και γουστερνω τρελλα!!!

Επισης ο Μπραντ επιτελους ανδρωθηκε διπλα στην Αντζελινα.. οπου για μενα η καλυτερη εμφανιση της ως γυναικα 35αρα ειναι στο Mr and Mis Smith.. νομιζω οτι εκει ειναι πολυ σικ και διακριτικα θηλυκη..

επισης εμενα μου αρεσε το terminal με τον παππου πλεον Χανκς που δεν αρεσε σε πολλους..

ναι βρε.. ο πρωταρχικος μας σκοπος ειναι να δουμε εσας αλλα επειδη δεν παιζει να μεινουμε εκει και λογω της μικρης δεν θα μπορουμε να παμε και να ρθουμε χωρις καπου να την ξεκουρασουμε με ανεση (οι καφετεριες δεν ενδεικνυνται) θυμηθηκαμε (:tongue:) την ξαδελφη η οποια πλακα πλακα αν και μενει Καλαμαρια θελει να δει τη μικρη και της εχουμε και υποχρεωση και ειναι καλη ευκαιρια.. μαλλον θα κανονισω να παμε πρωτα σε αυτην και υστερα στο φευγα δηλαδη να σας βρουμε καπου στο κεντρο της Θεσ/νικης και να πιουμε εναν καφε...η παγωτο καιμακι στον Παυλιδη...(αν υπαρχει ακομη......:mrgreen:)

πολύ ωραία, αν δεν μπορεί η ξαδέρφη και φυσικά μπορείτε να έρθετε στο σπίτι μου και μετά πίνουμε ένα καφεδάκι στο κέντρο με την μαεστρία.

Διαφημίσεις

εμενα δεν μου αρεσε παλια ο Μαθιου Μακοναχι αλλα τα τελευταια χρονια εχει εξελιχθει σε τρελλο γκομενακι και γουστερνω τρελλα!!!

Επισης ο Μπραντ επιτελους ανδρωθηκε διπλα στην Αντζελινα.. οπου για μενα η καλυτερη εμφανιση της ως γυναικα 35αρα ειναι στο Mr and Mis Smith.. νομιζω οτι εκει ειναι πολυ σικ και διακριτικα θηλυκη..

Παλιότερα μου έκανε κάτι φλώρικο στην εμφάνισή του αλλά συμφωνώ με την εξέλιξη. Και το ατού του το ανοιχτό πουκάμισο....

πολύ ωραία, αν δεν μπορεί η ξαδέρφη και φυσικά μπορείτε να έρθετε στο σπίτι μου και μετά πίνουμε ένα καφεδάκι στο κέντρο με την μαεστρία.

ευχαριστω πολυ για την ευγενικη προσφορα αλλα δεν ειναι σκοπος μου να ανεβω για να σας κατσικωθω :tongue: .. ας την πληρωσει η καλη μας η ξαδελφη!!

Καλαμαρια με κεντρο Θεσ/νικης ποση ωρα ειναι?

Φύγανε τ' αφεντικά και κάναμε κανονικό γεύμα οι συνάδελφοι στο γραφείο συνεδριάσεων!

Την κοπανήσατε όλες;

Παυλίδης;;; :roll:

Να έρθετε και σ' εμάς για να ξεκουράσετε τη μικρή καλέ!

Το Terminal ούτε κρύο, ούτε ζέστη, μάλλον αδιάφορο.

εμενα δεν μου αρεσε παλια ο Μαθιου Μακοναχι (ΜΠΛΙΑΧ) αλλα τα τελευταια χρονια εχει εξελιχθει σε τρελλο γκομενακι και γουστερνω τρελλα!!!

Επισης ο Μπραντ (ΜΠΛΙΑΧ επίσης) επιτελους ανδρωθηκε διπλα στην Αντζελινα.. οπου για μενα η καλυτερη εμφανιση της ως γυναικα 35αρα ειναι στο Mr and Mis Smith.. νομιζω οτι εκει ειναι πολυ σικ και διακριτικα θηλυκη..

Εξαρτάται την κίνηση, είναι μια απόσταση. Αλλά σ' εσάς τους Αθηναίους θα φανεί σαν τπτ.

Το πολύ 10-15 λεπτά αν δεν έχει κίνηση. Αν έχει ... :?.

Νυστάζωωωωωωωωωωω (τι πρωτότυπο).

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

ευχαριστω πολυ για την ευγενικη προσφορα αλλα δεν ειναι σκοπος μου να ανεβω για να σας κατσικωθω :tongue: .. ας την πληρωσει η καλη μας η ξαδελφη!!

Όπως λέει και η μαεστρία αναλόγως την κίνηση. Αν έχουμε και τα ζουζούνια μαζί η παραλιακή δεν είναι καλή ιδέα για καφέ, θα χρειαστούμε άπλα. Αλλά είναι λεπτομέρεια της στιγμής, είδομεν...

δεν διαβασα τιποτααα

ειμαι χαμενη αλλα ολα παν καλα

τα εχω παιξει στην κουραση με την κοιλια μεχρι απεναντι και συνηθως ξεκουραζομαι αντι να κατσω στον η/υ

ευχομαι να ειστε ολες καλα,καθως και τα μικρουλακια σας

εγω σημερα τον ξαναπηγα στη θαλασσα,ποσο του αρεσει!!!

κοριτσια ειναι 82 ποντου!!!!επιτελους το παιδι πηρε μποι...........

φασουλας θα γινει τελικα ,χοχοχο

kKhCp3.png

b5ebp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...