Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κι εμενα κοριτσια το σπιτι μου εχει ενιαιο σαλονι με κουζινα και τολμω να πω πως ειναι παιχνιδοτοπος....ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΟ??????Το λεω για να μην ερθει καμια κυρια με το χαρτι και το στυλο στο χερι και σημειωνει......!!!!Δυστυχως παλευω να ειναι καθαρο αλλα......Βεβαια πηρα καινουργια σκουπα.Ξεσκονιζει και πλεναι ταυτοχρονα το πατωμα!!!!ΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΜΟΥ ΜΙΛΑΩ!!!!Θα της βαλω και 2 πανακια στα γονατα ετσι οπως μπουσουλαει να κανει και παρκε !!!χαχαχαχχαχα:lol::lol::lol:

20 Iανουαρίου elenada μου. Αλλα δυστυχώς φέτος δεν θα μπορεσουμε να κανουμε παρτυ του χρονου ομως θα γίνει χαμός!!!!!!!!!!!!1

Πανω απ' ολα σημασια εχει να γινει καλα το ζουζουνακι!!!!Γενεθλια ΟΥΟΥΟΥΟΥ εχουν τοσα χρονια μπροστα τους!!!!!:P:p

του χρονου θα σας καλεσω όλες στα γενεθλια μας.

Ευα δεν είναι κακή η ιδέα σου,βλακεία εκανα που εβγαλα το μαρμαρο και εβαλα πλακάκι,μια χαρά θα το γυαλιζε και ο μπέμπης:tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

του χρονου θα σας καλεσω όλες στα γενεθλια μας.

Ευα δεν είναι κακή η ιδέα σου,βλακεία εκανα που εβγαλα το μαρμαρο και εβαλα πλακάκι,μια χαρά θα το γυαλιζε και ο μπέμπης:tongue::tongue::tongue:

Εμένα ειναι παιδί με ενσωματωμένη ηλεκτρική σκούπα, σας περνάω όλες, ότι σκουπιδάκι έχει ξεμείνει το τρώει κ το βγάζει μετα στα κακάκια

Εμένα ειναι παιδί με ενσωματωμένη ηλεκτρική σκούπα, σας περνάω όλες, ότι σκουπιδάκι έχει ξεμείνει το τρώει κ το βγάζει μετα στα κακάκια

:lol::lol::lol::lol:

κι εγω εχω απ'αυτην την ηλεκτρικη σκουπα!!!μαρκα μ'εκαψες!!

αννινα μου,την υγεια τους να εχουν και γενεθλια θα κανουμε πολλαααα!!!

ετσι κι αλλιως τα πρωτα χρονια δεν θα τα θυμουνται.

τα λεω για να τ'ακουω κι εγω,γιατι μας κοβω να μην κανουμε παρτυ με τις αφραγκιες μας.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Δεν χρειάζεται να κάνεις φανφαρες elenada φτιαξε την τουρτα μονη σου φτιάξε και καμιά πίτσα(εχω μια τελεια συνταγή και πολύ ευκολη) τυροπιτακια λουκανοπιτακια,κανενα κεφτεδάκι μικρό μικρό και ετοιμο το παρτυ για τα παιδάκια.καλη διάθεση να υπάρχει και ολα γινονται με πολύ λίγα.

Διαφημίσεις

Δεν χρειάζεται να κάνεις φανφαρες elenada φτιαξε την τουρτα μονη σου φτιάξε και καμιά πίτσα(εχω μια τελεια συνταγή και πολύ ευκολη) τυροπιτακια λουκανοπιτακια,κανενα κεφτεδάκι μικρό μικρό και ετοιμο το παρτυ για τα παιδάκια.καλη διάθεση να υπάρχει και ολα γινονται με πολύ λίγα.

εχεις δικιο,αλλα το παρτυ θα'ναι πιο πολυ για τους μεγαλους γτ τα μωρακια δεν θα φανε τπτ,ετσι πρεπει να κανω μεγαλο μπουφε,θελω και δωρακια για τα μικρα.θελω να παρω και δωρα σε ολους για τα χριστουγεννα,μαλλον κατι συμβολικο,αλλα τι?πειτε καμμια ιδεα!

και αννινα,στειλε μου την συνταγη της πιτσας.καιρος ειναι ν'αρχισω τα σπιτικα,και ν'αφησω τα κατεψυγμενα.ασε που συμφερει πιο πολυ.

αλλα για την τουρτα δεν νομιζω να την φτιαξω μονη μου.θελω μια με το σχημα 1!!!μου'χει κατσει.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

το ενα ειναι το πιο ευκολο απο ολα θα φτιαξεις ενα πατρον απο χαρτονι θα ψησεις το παντεσπανι σε μακρύ ταψί και θα κόψεις το σχεδιο που θες,επειτα θα το χωρίσεις στα δυο(το παντεσπάνι) και αυτο ηταν.

Γιατι θα πρεπει να φτιαξεις μεγάλο μπουφέ? οι καιροί είναι δύσκολοι.Οποιανου δεν του αρέσει προβλημά του.Δωράκια για τα παιδιά μπορείς να φτιάξεις και μόνη σου. πχ. ενα χωνάκι με πολλα ζαχαρωτά μέσα.ή να πάρεις κάτι πολύ φθηνό για ολα το ίδιο και να το συνδιάσεις με τα ζαχαρωτά.

Εμείς συνήθως τα χριστούγεννα που ανταλλάσουμε δώρα είναι κάτι πολύ οικονομικό π.χ ενα ζευγάρι καλτσάκια ή ένα ωραίο καλσόν για τις γυναίκες ή ενα κασκόλ.Κατι τετοια μη φανταστείς ακριβά δώρα.

η συνταγή είναι

500γρ αλεύρι για ολες τις χρήσεις

2 φακελάκια μαγιά

400ml χλιαρό νερό

λίγο αλάτι και λίγη ζάχαρη

Τα ανακατεύεις ολα μαζί και προσθέτεις λίγο αλευράκι αν συνεχίζει να κολλάει στα χέρια. Μην βάλεις ομως πολύ παραπάνω αλέυρι για να μην γίνει σκληρή ζύμη. Την αφήνεις να φουσκώσει την απλώνεις σε βουτυρωμένο ταψάκι (εγώ την βάζω αυτή τη δοση σε ταψί που φτιαχνουμε τις πίτες,το σινι,ενδιάμεσο μεγεθος)την ανοίγεις με τα χεράκια.

βάζεις απο πάνω τα υλικά που θέλεις και την ψήνεις για 15-20 λεπτά στους 180ο( μόλις λιώσουν τα τυριά ομως να την σκεπάσεις απο πάνω με αλουμινόχαρτο για να μην σου καούν τα τυριά και ξεραθεί,και συνεχισε το ψησημο

εχεις δικιο,αλλα το παρτυ θα'ναι πιο πολυ για τους μεγαλους γτ τα μωρακια δεν θα φανε τπτ,ετσι πρεπει να κανω μεγαλο μπουφε,θελω και δωρακια για τα μικρα.θελω να παρω και δωρα σε ολους για τα χριστουγεννα,μαλλον κατι συμβολικο,αλλα τι?πειτε καμμια ιδεα!

και αννινα,στειλε μου την συνταγη της πιτσας.καιρος ειναι ν'αρχισω τα σπιτικα,και ν'αφησω τα κατεψυγμενα.ασε που συμφερει πιο πολυ.

αλλα για την τουρτα δεν νομιζω να την φτιαξω μονη μου.θελω μια με το σχημα 1!!!μου'χει κατσει.

Λοιπόν να σας πως κ εγώ που είμαι το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΡΟΪΔΟ στα πάρτυ γενεθλίων;;;;;;;;;;;;

6 χρόνια κάνω πάρτυ στο γιό στο σπίτι, από την πρώτη χρονιά ειχα κ εγώ τα μυαλά σου, μεγάλο μπουφέ κ τέτοια!!!

Λοιπόν, κάθε χρόνο μαγείρευα να είναι όλα σπιτικά κ χειροποιητα, έφτιαχνα το σπίτι στην εντέλεια, στο μπουφέ ειχα φαγητά για όλους αλλά κ για παιδάκια αλλά κ gourmet γεύσεις κάτι σολωμούς κ μαυρα ρύζια κ τέτοια ωραία.

Στεπατωνόμουν στο πάρτυ πριν κ κατά την διάρκεια κ ήμουν κομμάτια, εεε δεν καταλάβαινα τίποτα....... κάθε χρονο που κάνω πάρτυ για το γιο ξερετε τί με ρωτάνε;;; "ΤΙ ΘΑ ΦΑΜΕ ΦΕΤΟΣ";;;;; ΔΛΔ με λίγα λόγια όλοι για το φαγητό!!! και να πω ότι μου περισσεύουν κιόλας...

Πρόπερσυ πήγα σε ένα πάρτυ κ η κοπέλα τα είχε παραγγείλει όλα απ'εξω κ ήταν μια χαρά ξεκούραστη. Ε φέτος δεν άντεξα, πήγα πήρα 6 πίτσες τεράστιες από ένα μαγαζί στην καλλιθέα με σφολιατοειδή που έχει τέλεια ποιότητα, κ άλλα τέλεια σφολιατοειδή, τα έψησα λιγο πριν το πάρτυ, στόλισα το σπίτι κ δεν έκανα τίποτα μαγειρευτό.

Ηταν το πρωτο πάρτυ που ευχαριστήθηκα κορίτσια

Και πολύ καλά έκανες. Δεν κατάλαβα γιατι θα πρέπει να τραπεζώνουμε συνέχεια?!!!!

ουτως η αλλως μετά απο κάθε παιδικό πάρτυ για να μαζέψεις το χαμό ξεπατώνεσαι τουλάχιστον να είσαι ξεκούραστη στο πάρτυ και μετά δεν πειράζει.

Ειναι μια παρα πολύ καλή ιδέα.:rolleyes::rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...