Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

επισης να ενημερωσω του θαυμαστες μου (:tongue:) οτι ο γιατρος μου πε οτι εφοσον η εξεταση θα βγει και αυτη αρνητικη θα μπορω να παω για δευτερο παιδακι οποτε θελω..

και για το θεμα αιμοροειδων και πιθανοτητας παραλληλου θηλασμου μου εξηγησε καποια πραγματα και θεωρει οτι ανησυχω πολυ χωρις λογο και οτι δνε διατρεχω καποιο κινδυνο η κατι που να μην αντιμετωπιζεται..

απο φθινοπωρο λοιπον

μπραβο προσπ!ωραια νεα.περαστικα στην χριστουλα.

τι μου κανετε?εγω τρεχω παλι.εχθες ετρεχα στα μαγαζια για να δω για την βαφτιση,σημερα εκανα γενικο ολη μερα,και παλι δεν εχω τελειωσει.κι αυριο παλι στα μαγαζια.να δω ποτε θα τα κλεισω επιτελους.

αα,κι η νονα μας που εχει μια μπεμπα 6 μηνων,μολις εμαθε οτι ειναι εγκυος παλι!χαρηκα πολυ,αν και θα ζοριστει με το μωρο πολυ,γτ δεν εχει βοηθεια,και στην προηγουμενη εγκυμοσυνη ηταν ξαπλα.αυτα!

τζες καλα ειναι ο πατερουλης σου?

μιαμαμα,περαστικα στην πεθερουλα,κι υπομονη με τα σογια.

μαεστρια,προσπαθησε να κοιμασαι και να ξεκουραστεις για να παρεις δυναμεις για μετεπειτα.

βικηηηη,ακομα περιμενω φωτοοοο!!!

φιλιαααα!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εσύ ανησυχείς πολύ;;;

Και δε σου φαίνεται βρε παιδάκι μου! :tongue:

Ο μικρός κοιμήθηκε. Με τον χάζμπαντ πλακωθήκαμε (καβγάς, όχι πονηρό :evil:) και είμαι πτώμα!

Ε, τότε ακολουθεί και ένα καλό πονηρό! Έτσι δεν πάει?;):tongue::tongue:

Με το καλό και χωρίς άγχος! Αλήθεια κορίτσια προσπαθήσατε πολύ καιρό για να πιάσετε τα ζουζουνάκια? Εγώ έπιασα με τη μια και μοναδική και γι'αυτό παντρεύτηκα και με πολιτικό.

Η Γεωργίτσα σήμερα κοιμήθηκε νωρίς. Μολις την έβαλα στην κούνια της. Πάω να την πέσω και εγώ μια μέρα σαν άνθρωπος!

Όχι πολύ καιρό. 1,2 μήνες, αλλά βρισκόμασταν κάθε σαβ/ριακο (Αθήνα αυτός, Σαλόνικα εγώ), οπότε δεν κάναμε και συχνά.

Εσύ ήσουν ΠΟΛΥ καρπερή! Μπα, εγώ είχα κάνει ήδη πολιτικό όταν ξεκίνησα προσπάθειες ;).

Ε, τότε ακολουθεί και ένα καλό πονηρό! Έτσι δεν πάει?;):tongue::tongue:

Λες;; Άσε το 'ριξε στο σιδέρωμα τώρα, απ' τα νεύρα του! Άστον να σιδερώσει λίγο ακόμα :tongue:.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

βικηηηη,ακομα περιμενω φωτοοοο!!!

Ρε συ δεν τις έχω περάσει μέσα στο λάπτοπ και ούτε ξέρω πώς γίνεται. Πρέπει να τις κάνει ο Πάνος. Έστω αν ήξερα πού είναι το καλώδιο θα προσπαθούσα. Και βέβαια ότι μπόρεσα να βγάλω γιατί το σκουλήκι μου δεν κάθεται φρόνιμα.

Διαφημίσεις

ε ρε τη Γεωργιτσα πλακα θα χει τωρα..

εμενα μου κουναει αρνητικα το δακτυλο και περνει και υφακι κοροιδευτικο..

ωραιος ο συζυγος maestria!! εμενα το ριχνει στην κηπουρικη.. δεν θα χα αντιρρηση να το ριχνε στο σιδερωμα.. μολις τελειωσα της μικρης κι τα μισα δικα μας.. αυριο κατι ρουχα του τζιτζιγου...

δεν ειδα ομως κανενα σχολιο για τα αφεντικουλια μου...και τα δωρα τους για το γαμο και τη γεννα... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

τη μικρη μου την επιασα σε δυο μηνες μεσα αν σκεφθει κανεις οτι βρισκομασταν 2-3 φορες την εβδομαδα

το προηγουμενο το πιασα σε 1 μηνα μεσα

και το πρωτο που χασα το πιασα με την μια..και δεν το περιμενα με τιποτε..

ουτε το οτι θα γεννουσα ποτε πρωτοχρονια..ε δε γινοταν να ειμασταν και οι πρωτοι της χρονιας??? ειμασταν η 4η γεννα του μαιευτηριου αλλα η πρωτη φυσιολογικα και χωρις επισκληριδιο.. ειχαμε βαλει κατηγοριες μεχρι να ξεκουμπιστουμε απο την ανανηψη μετα τον τοκετο..

ε ρε τη Γεωργιτσα πλακα θα χει τωρα..

εμενα μου κουναει αρνητικα το δακτυλο και περνει και υφακι κοροιδευτικο..

ωραιος ο συζυγος maestria!! εμενα το ριχνει στην κηπουρικη.. δεν θα χα αντιρρηση να το ριχνε στο σιδερωμα.. μολις τελειωσα της μικρης κι τα μισα δικα μας.. αυριο κατι ρουχα του τζιτζιγου...

δεν ειδα ομως κανενα σχολιο για τα αφεντικουλια μου...και τα δωρα τους για το γαμο και τη γεννα... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΦΕΝΤΙΚΑ!

Ο δικός μου το ρίχνει στο playstation:rolleyes::rolleyes:

Πάω για ύπνο! Κουτουλάω-ω!

Καληνύχτα!!!!!

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΦΕΝΤΙΚΑ!

Ο δικός μου το ρίχνει στο playstation:rolleyes::rolleyes:

Πάω για ύπνο! Κουτουλάω-ω!

Καληνύχτα!!!!!

μου πηρε χρονια να τα εκπαιδευσω...:tongue:

καλο σου βραδυ.. παω και εγω slowly slowly..

Διαφημίσεις

ήρθα κι εγώ...μόλις κάθησα και περιμένω τον αντρούλη μου να μου φτιάξει την τορτίγια σαντουιτσάκι!!

πριν λίγο γυρίσαμε,μπάνιο και ύπνο το παιδί,πήγαμε σούπερ μάρκετ και μετά στους κουμπάρους,που έχουν γειτονιά με παιδάκια,με ποδήλατα...

ωραία πέρασε η έλλη!!!

τώρα φτιάξαμε τα ψώνια από το σούπερ...

προσπ άντε με το καλό,σύντομα να μας πεις τα ευχάριστα!!!

πολύ γεναιόδωρα τα αφεντικά!!!

σπάνιο!!

εδώ εμένα συγγενείς κι όταν γέννησα με έγραψαν κανονικά!!!

εμείς με την πρώτη προσπάθεια κι έμεινα έγκυος,μάλιστα το κατάλαβα...λίγες μέρες μετά...μου βρομούσε η οδοντόκρεμα...

και το ψυγείο δεν ήθελα να το ανοίγω...βρομούσε κι αυτό!!!!χεχε

βρε τα σκαθαράκια σας!!!

λένε και όχι...

ελεναδίτσα τρέχεις με την βάφτιση έ?και η αδερφή μου...8 αυγούστου την βαφτίζει τη μικρή...

Γεια σας κοριτσακια..

Προσπ ΜΠΡΑΒΟ με το καλο!!! Επισης μπραβο στα αφεντικα σου γιατι οντως φερθηκαν τελεια..(Σου ειπα οτι ψαχνω δουλεια εε;;;)

Χα κι εμεις ανηκουμε στο κλαμπ "Το νινι ειδε φως με την πρωτη και μπηκε.." Βεβαια ειμασταν ηδη παντρεμενοι, αλλα δεν το χαμε στο προγραμμα..Πηγαμε ενα ταξιδακι και μας εκατσε

Η Ναταλιτσα εχει γινει θηριακι..Ολο απο δω και απο κει παει και γελαω απιστευτα..Ομως ξαναλεω οτι αυτο το σπιτι με εχει τσακισει

yRf6p1.png

εδώ εμένα συγγενείς κι όταν γέννησα με έγραψαν κανονικά!!!

εμείς με την πρώτη προσπάθεια κι έμεινα έγκυος,μάλιστα το κατάλαβα...λίγες μέρες μετά...μου βρομούσε η οδοντόκρεμα...

και το ψυγείο δεν ήθελα να το ανοίγω...βρομούσε κι αυτό!!!!χεχε

Καλημέρα! Εμένα πάλι πλάκωσε πολύ συγκενολόι. Του αντρα μου γιατί εγώ με το δικό μου δεν έχω επαφές.Θειές, παραθειές η θειά της θειάς αλλά μάζεψα πολλά δώρα. Έχω μια ντουλάπα φουστανάκια για φέτος που μου τα είχαν φέρει τότε.Και η μαμά μου μου είχε φέρει αρκετά απο συναδέλφισσες και γειτόνισσες που δεν ήρθαν σπίτι απλώς κάναν την κίνηση.

Βρε τρελή απο τόσο νωρίς σε πιάσανε? Εγώ παρ'οτι δεν είχα αναγούλες και εμετούς τον δεύτερο μήνα απλώς ένιωθα πολύ εξαντλημένη κυρίως την ώρα που ξυπνούσα για δουλειά και εκείνη την ώρα επίσης με ενοχλούσαν οι μυρωδιές , ακόμα και του καφέ. Αφού είχα βγάλει και το αρωματάκι απο το αυτοκίνητο. Δεν το άντεχα με τίποτα τα πρωινά που πήγαινα στη δουλειά.

καλημερα

πααααααλι τρεχω...

και η μικρη μου σπιτι ψηηηηηνεται στον πυρετο.. θα παμε στη γιατρο σημερα..οχι οτι θα μας πει τιποτε αλλα να την ακροαστει κιολας...

αντε να δουμε καλοκαιριατικα με τις παλιο ιωσεις..αντε να περασει και αυτο..

καλημέρα κορίτσια...ζεσταίνομαι τρελά σήμερα...

πήγα το πρωί εφορία...να βάλω κάτι υπογραφές να μου κάνει κλείσιμο η λογίστρια...

και τώρα σπίτι...

περαστικά στο κορίτσι προσπ...

ιούνιος και ιώσεις?

υποτίθεται ότι είναι καλύτερα τα πράγματα αυτή την εποχή...

βικάκι αμέσως με έπιασαν οι μυρωδιές και οι αναγούλες...και μετά οι εμετοί...

το μόνο μου πρόβλημα για 2η εγκυμοσύνη είναι αυτό...

δεν θα αντέξω να κάνω εμετούς όλη μέρα πάλι...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...