Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Είστε λίγο χύμα, ε;

Ότι ώρα θέλουμε πάμε, ότι ώρα θέλουμε φεύγουμε! :tongue::tongue::tongue:

Εκεί μαρή, θα κάτσεις μέχρι τις 5! (να μου κάνεις παρέα :mrgreen:)

Παπ είπες, ε; Εγώ το φθινόπωρο, είχα κάνει και πέρσι. Πέρσι έκανα και 1η μαστογραφία (έχω βεβαρυμένο ιστορικό). Έχεις κάνει;;

ΠΟΛΥ ΑΒΟΛΑ! :roll:

Ο γιατρός σε είπε για μαστογραφία? Εγώ δεν έχω κάνει. Και όποτε χρειαστεί να κάνω απορώ πώς θα τα καταφέρουν αφού είναι κούτσικο:mrgreen:Και εγώ παπ κάθε Σεπτέμβρη κάνω.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Η αληθεια ειναι οτι το χω μαμησει το θεμα τελευταια αλλα κανω αποσβεση της συνεπειας των προηγουμενων 7 ετων μου σε αυτη τη φτωχη πλην τιμια εταιρεια..

μην το πεις ουτε του παπα..!!

Τι γινότανε; Χτυπούσες - απλήρωτα - 12ωρα παλιότερα;

Ε, τότε εντάξει. :tongue:

Ρε συ, εγώ μικρή, που ήθελα να κάνω τσεκ στο στήθος, είχα κάνει υπέρηχο, ότι μαστογραφία! :? Γιατί μαστογραφία τόσο μικρή;

Ο γιατρός σε είπε για μαστογραφία? Εγώ δεν έχω κάνει. Και όποτε χρειαστεί να κάνω απορώ πώς θα τα καταφέρουν αφού είναι κούτσικο:mrgreen:Και εγώ παπ κάθε Σεπτέμβρη κάνω.

Nαι, όταν έχεις βεβαρημένο οικογενειακό ιστορικό - απ' την πλευρά της μητέρας - για καρκίνο του μαστού, όπως εγώ, τότε καλό είναι να κάνεις την πρώτη αμέσως μετά τα 30.

Εγώ έκανα πέρσι, όλα καλά, οπότε μετά από 20 - 24 μήνες πάλι.

Τα καταφέρνουν, μην ανησυχείς! Το ζουπάνε εκεί, σε βάλουν να κάτσεις και σαν πλάγιο γ**ώτο, τη δουλειά τους την κάνουνε. :mrgreen:

ΝΥΣΤΑΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!! 742485jmazvcqe1e.gif

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

οχι 12ωρα μονο..

κατι σκ και αργιες

και παντα on time

αλλα μου χουν φερθει σπαθι.. σαν και αυτους πουθενα..(ως ενα βαθμο).. ο ενας ειδικα ουτε παιδι του να μ ειχε.. παρολιγο να κουμπαριαζαμε κιολας αν δεν ειχε καθυστερησει να μας το προτεινει..

ειχαμε κανει πρωτο υπερηχο και μετα μαστογραφια επειδη εντοπισθηκε το ινομυωμα..η βιοψια εδειξε αρνητικο αλλα θα χω το νου μου σε λιγα χρονια..

λενε οτι οι γυναικες που θηλαζουν αποφευγουν τετοια θεματα αλλα η γιαγια μου που θηλαζε σχεδον 6 χρονια τα 4 παιδια τςη τραβιεται με καρκινο του μαστου 5 χρονια τωρα

οχι 12ωρα μονο..

κατι σκ και αργιες

και παντα on time

αλλα μου χουν φερθει σπαθι.. σαν και αυτους πουθενα..(ως ενα βαθμο).. ο ενας ειδικα ουτε παιδι του να μ ειχε.. παρολιγο να κουμπαριαζαμε κιολας αν δεν ειχε καθυστερησει να μας το προτεινει..

ειχαμε κανει πρωτο υπερηχο και μετα μαστογραφια επειδη εντοπισθηκε το ινομυωμα..η βιοψια εδειξε αρνητικο αλλα θα χω το νου μου σε λιγα χρονια..

λενε οτι οι γυναικες που θηλαζουν αποφευγουν τετοια θεματα αλλα η γιαγια μου που θηλαζε σχεδον 6 χρονια τα 4 παιδια τςη τραβιεται με καρκινο του μαστου 5 χρονια τωρα

Αν το 'χεις στο γονίδιό σου, πιθανότατα θα σε βρει, ότι και να κάνεις. Οπότε, καλύτερα να το προλάβεις όσο νωρίτερα γίνεται.

Τυχερή είσαι (για το "σπαθί"). Εγώ 10 χρόνια στον ιδιωτικό τομέα μόνο αχαριστία είδα.

Οπότε κι εγώ τώρα τυπικότητα κι αδιαφορία.

Αρκετά 12ωρα έχω δουλέψει. Τώρα μόνο ότι υποχρεούμαι και ΠΟΤΕ (εδώ και 2-3 χρόνια) παραπάνω απ' το ωράριο. Ότι τελειώνω εντός ωραρίου (και τελειώνω πολλά, γιατί είμαι μεθοδική), τα υπόλοιπα αύριο.

Ακόμα δεν έχω καταφέρει να πάρω ένα ρημαδοχιλιάρικο το μήνα φαντάσου. :evil:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Αν το 'χεις στο γονίδιό σου, πιθανότατα θα σε βρει, ότι και να κάνεις. Οπότε, καλύτερα να το προλάβεις όσο νωρίτερα γίνεται.

Τυχερή είσαι (για το "σπαθί"). Εγώ 10 χρόνια στον ιδιωτικό τομέα μόνο αχαριστία είδα.

Οπότε κι εγώ τώρα τυπικότητα κι αδιαφορία.

Αρκετά 12ωρα έχω δουλέψει. Τώρα μόνο ότι υποχρεούμαι και ΠΟΤΕ (εδώ και 2-3 χρόνια) παραπάνω απ' το ωράριο. Ότι τελειώνω εντός ωραρίου (και τελειώνω πολλά, γιατί είμαι μεθοδική), τα υπόλοιπα αύριο.

Ακόμα δεν έχω καταφέρει να πάρω ένα ρημαδοχιλιάρικο το μήνα φαντάσου. :evil:

και εγω ειχα αλλους εργοδοτες στο παρελθον αλλα ακομη και με τα ρεμαλια τα χα σχετικα καλα..εκανα το ζητουμενο και τελειωνε η υποθεση.. με συναδελφους γυναικες ειχα συνηθως το προβλημα.. ηλιθιος ανταγωνισμος..

και εγω ειχα αλλους εργοδοτες στο παρελθον αλλα ακομη και με τα ρεμαλια τα χα σχετικα καλα..εκανα το ζητουμενο και τελειωνε η υποθεση.. με συναδελφους γυναικες ειχα συνηθως το προβλημα.. ηλιθιος ανταγωνισμος..

Ξέρεις κιμιά φορά και οι εργοδότες σπέρνουν διχόνια και προκαλούν ανταγωνισμό μεταξύ υπαλλήλων για να είναι πιο αποδοτικοί έχοντας να αποδείξουν οτι είναι καλύτεροι.

Ξέρεις κιμιά φορά και οι εργοδότες σπέρνουν διχόνια και προκαλούν ανταγωνισμό μεταξύ υπαλλήλων για να είναι πιο αποδοτικοί έχοντας να αποδείξουν οτι είναι καλύτεροι.

ENNOEITAI...

και αλλ πολλα κουλα...

στις περισσοτερες περιπτωσεις η επιβραβευση και η προτιμηση στο προσωπο μου να αναλαμβανω αρμοδιοτητες μεχρι και οι ευκολιες που μου καναν ως ανταποδοση ενοχλουσαν..εν μερει το καταλαβαινω αλλα επαναλαμβανω οτι σπερνεις..θεριζεις

Εγω σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένη. Όσον αφορά το περιβάλλον και τις σχέσεις με τα αφεντικά είναι πολύ χαλαρά. Έχω ακολουθήσει πολλές φορές σε εκθέσεις και εκδηλώσεις και Σάββατα και δεν πήρα φράγκο παραπάνο. Ποτέ ούτε σέντσ. Αλλά ούτε έχω αργήσει να πληρωθώ ποτέ. Με στεναχώρησε το γεγονός οτι όταν παντρευόταν ο αποθηκάριός μας ο οποίος είναι λιγότερο καιρό απο μένα στην εταιρία και τότε ήταν σχεδόν καινούριος και μας κάλεσε ήμουν έγκυος και είχα αφήσει το υπονοούμενο ότι αναλόγως το πώς θα νιώθω θα παρασθώ ή όχι στο γάμο και σχεδόν με υποχρέωσαν να ακολουθήσω γιατί έπρεπε να πάμε σαν εταιρία και στη βάφτηση της κόρης μου δεν ήρθε κανείς τους.Εν τω μεταξύ στο γάμο του αποθηκάριου δώσαν και ένα γεναιόδορο δώρο ενώ σε μένα για το μωρό ούτε μια κουδουνίστρα πλην της ανθοδέσμης που μου στείλαν οταν γέννησα στην κλινική. Επιπλέον με το που γύρισα στη δουλειά πήρα μόνο το +5% για το μωρό για την νόμιμη αύξηση ούτε λόγος. Αλλά πάλι καλά να λέω. Αφού δεν δέχομαι πιέσεις και δουλέυω χαλαρά ...

Άσε, αυτό το θέμα είναι μεγάααααααααααλο, ο ανταγωνισμός μεταξύ γυναικών και είναι αυτό που δεν μας αφήνει να σηκώσουμε κεφάλι.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγω σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένη. Όσον αφορά το περιβάλλον και τις σχέσεις με τα αφεντικά είναι πολύ χαλαρά. Έχω ακολουθήσει πολλές φορές σε εκθέσεις και εκδηλώσεις και Σάββατα και δεν πήρα φράγκο παραπάνο. Ποτέ ούτε σέντσ. Αλλά ούτε έχω αργήσει να πληρωθώ ποτέ. Με στεναχώρησε το γεγονός οτι όταν παντρευόταν ο αποθηκάριός μας ο οποίος είναι λιγότερο καιρό απο μένα στην εταιρία και τότε ήταν σχεδόν καινούριος και μας κάλεσε ήμουν έγκυος και είχα αφήσει το υπονοούμενο ότι αναλόγως το πώς θα νιώθω θα παρασθώ ή όχι στο γάμο και σχεδόν με υποχρέωσαν να ακολουθήσω γιατί έπρεπε να πάμε σαν εταιρία και στη βάφτηση της κόρης μου δεν ήρθε κανείς τους.Εν τω μεταξύ στο γάμο του αποθηκάριου δώσαν και ένα γεναιόδορο δώρο ενώ σε μένα για το μωρό ούτε μια κουδουνίστρα πλην της ανθοδέσμης που μου στείλαν οταν γέννησα στην κλινική. Επιπλέον με το που γύρισα στη δουλειά πήρα μόνο το +5% για το μωρό για την νόμιμη αύκηση ούτε λόγος. Αλλά πάλι καλά να λέω. Αφού δεν δέχομαι πιέσεις και δουλέυω χαλαρά ...

Τίποτα για το γάμο, τίποτα για το παιδί!

Μόνο οι συνάδελφοι μου πήραν για το γάμο και για το μωρό μόνο ΜΙΑ συνάδελφος, που είμαστε και πιο δεμένες.

Κι εγώ από 'δω κι εμπρός (γιατί ήμουν πολύ τυπική μέχρι τώρα, τρομάρα μου), ΜΟΝΟ ΕΥΧΕΣ !

Είναι τζάμπα. :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Τίποτα για το γάμο, τίποτα για το παιδί!

Μόνο οι συνάδελφοι μου πήραν για το γάμο και για το μωρό μόνο ΜΙΑ συνάδελφος, που είμαστε και πιο δεμένες.

Κι εγώ από 'δω κι εμπρός (γιατί ήμουν πολύ τυπική μέχρι τώρα, τρομάρα μου), ΜΟΝΟ ΕΥΧΕΣ !

Είναι τζάμπα. :mrgreen:

εγω οταν ηταν να παντρευτω μου εκαναν ανακαινιση στο σπιτι και δεν πηραν φραγκο μεχρι που μπορεσα και τους τα δωσα (γυρω στις 11000 ευρω)

στο γαμο μου δωσαν και δωρο χρηματα ο ενας (κανα 300αρι ευρω) και ο αλλος κατι αδιαφορο για το σπιτι.

Οταν γεννηθηκε η μικρη μου δωσαν 1000 ευρω δωρο και ηρθαν στο μαιευτηριο και μου φεραν και διαφορα δωρα εκει (βεβαια ειχαν ζησει απ κοντα τις δυο αποτυχημενες εγκυμοσυνες μου και με στηριζαν σε ολη μου την προσπαθεια)

αυτα..:roll:

επισης να ενημερωσω του θαυμαστες μου (:tongue:) οτι ο γιατρος μου πε οτι εφοσον η εξεταση θα βγει και αυτη αρνητικη θα μπορω να παω για δευτερο παιδακι οποτε θελω..

και για το θεμα αιμοροειδων και πιθανοτητας παραλληλου θηλασμου μου εξηγησε καποια πραγματα και θεωρει οτι ανησυχω πολυ χωρις λογο και οτι δνε διατρεχω καποιο κινδυνο η κατι που να μην αντιμετωπιζεται..

απο φθινοπωρο λοιπον

επισης να ενημερωσω του θαυμαστες μου (:tongue:) οτι ο γιατρος μου πε οτι εφοσον η εξεταση θα βγει και αυτη αρνητικη θα μπορω να παω για δευτερο παιδακι οποτε θελω..

και για το θεμα αιμοροειδων και πιθανοτητας παραλληλου θηλασμου μου εξηγησε καποια πραγματα και θεωρει οτι ανησυχω πολυ χωρις λογο και οτι δνε διατρεχω καποιο κινδυνο η κατι που να μην αντιμετωπιζεται..

απο φθινοπωρο λοιπον

Εσύ ανησυχείς πολύ;;;

Και δε σου φαίνεται βρε παιδάκι μου! :tongue:

Ο μικρός κοιμήθηκε. Με τον χάζμπαντ πλακωθήκαμε (καβγάς, όχι πονηρό :evil:) και είμαι πτώμα!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

απο φθινοπωρο λοιπον

Με το καλό και χωρίς άγχος! Αλήθεια κορίτσια προσπαθήσατε πολύ καιρό για να πιάσετε τα ζουζουνάκια? Εγώ έπιασα με τη μια και μοναδική και γι'αυτό παντρεύτηκα και με πολιτικό.

Η Γεωργίτσα σήμερα κοιμήθηκε νωρίς. Μολις την έβαλα στην κούνια της. Πάω να την πέσω και εγώ μια μέρα σαν άνθρωπος!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...