Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!

Νυστάζω, κοιμήθηκα στις 3 (την υπερέντασή μου μέσα) με το ζόρι! :evil:

ΚΑΙ, μετά από πολύ καιρό, έχω αρκετή δουλίτσα :evil:.

Καλημέρα κοίτσια!

Α! Μαεστρία πληροφοριακά σου λέω οτι ένας κολλητός που εγχειρήστηκε εκέι το καλοκαίρι και η νύφη της πεθεράς μου που εγχειρήστηκε εκεί παλαιότερα είχαν το εξής θέμα. Ενώ με το εξητήριο πλήρωσαν στο λογηστήριο μετά κανα μήνα τους ήρθε ειδοποιητήριο ότι έχουν οφειλή στο Διαβαλκανικό. Σε τέτοια περίπτωση μην διανοηθείς και ξαναπληρώσεις. Ο προϋστάμενος του άντρα μου είναι πρόεδερος του ΚΕ.Π.ΚΑ (κέντρο προστασίας καταναλωτή) και είμαστε μέλη και εμείς και ο κολλητός που χειρουργήθηκε. Πήγαν λοιπόν στον προϋστάμενο και του το δείξαν και του είπε να μην πληρώσει γιατί αυτό είναι απάτη και το έχει συναντήσει πολλές φορές απο τα μέλη του ΚΕ.Π.ΚΑ και αν το συνέχιζαν θα αναλάμβανε το ΚΕ.Π.ΚΑ δικαστικά.

ΟΚ κορίτσι! Ευχαριστώ για το τιπ. Θα το 'χω υπόψη μου κι αν μου κάνουν τέτοια μπινιά θα τους δείξω εγώ! :mrgreen:

Καλημέρα σε όλες!!

Πριν λίγο έφτιαξα καφέ κ έχυσα όλο το νερό (viki τί σου΄λεγα....δεν περνάει μερα χωρίς να κάνω ζημιά) πρέπει να βγάλω το αυριανό πρόγραμμα, όρεξη δεν έχω καθόλου, νυστάζω.. 2 το βράδυ κοιμήθηκε η μικρή... έλεος....

Πολύ τη συμπαθώ τη μικρή σου. Βρυκολακάκι σαν κι εμένα. :mrgreen::mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Νυστάζω, κοιμήθηκα στις 3 (την υπερέντασή μου μέσα) με το ζόρι! :evil:

ΚΑΙ, μετά από πολύ καιρό, έχω αρκετή δουλίτσα :evil:.

ΟΚ κορίτσι! Ευχαριστώ για το τιπ. Θα το 'χω υπόψη μου κι αν μου κάνουν τέτοια μπινιά θα τους δείξω εγώ! :mrgreen:

Πολύ τη συμπαθώ τη μικρή σου. Βρυκολακάκι σαν κι εμένα. :mrgreen::mrgreen:

Αν ήταν και ο Γιαννάκης βρυκολακάκι θα σου έλεγα πώς θα τον συμπαθούσες:mrgreen::mrgreen::mrgreen: Γιά ρώτα κι εμάς που μας βάζουν για ύπνο τα ζουζούνια :twisted::twisted::twisted:

Αν ήταν και ο Γιαννάκης βρυκολακάκι θα σου έλεγα πώς θα τον συμπαθούσες:mrgreen::mrgreen::mrgreen: Γιά ρώτα κι εμάς που μας βάζουν για ύπνο τα ζουζούνια :twisted::twisted::twisted:

Θα καθόμασταν παρέα καλέ!!! :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Θα καθόμασταν παρέα καλέ!!! :tongue:

Θα καθόσασταν ή θα ''καθόσασταν''?

Η μαμά μου της πήρε ένα παιχνιδάκι, είναι σαν μια μπαλίτσα λαστιχένια κομμένη στη μέση, την γυρνάς ανάποδα, την αφήνεις στο πάτωμα και πετάγεται κάνοντας πατ! Ε, χθες το βράδυ μου έδειχνε τον πάγκο όπου είχα σηκωμένο το παιχνιδάκι και έλεγε παπ! ΕΕΕΕΕΕ δεν ησύχαζε εαν δεν παίζαμε το παπ και επειδή έχει δύο κουβάλησε και τον μπαμπά της να κάνει το άλλο. Έδειχνε το ροζ και έλεγε μαμά και το πράσινο και έλεγε μπαμπά. Αυτά πεταγόταν και η μικρή τα μάζευε και μας τα έφερνε. Πάντα σε εμένα το ροζ και πάντα στον μπαμπά της το πράσινο.

ξαναρθα..

2 ωρες εφαγα στο ΙΚΑ για να βγαλω υπηρεσιακα σημειωματα.. αλλα φταιει και το αφεντικο που δεν μου τα λεει εγκαιρα.. παντα παω νωρις το πρωι για να τελειωνω και νωρις..

εγω τελευταια εχω υπερενταση και δεν μπορω να κοιμηθω πριν τις 23.00-24.00...και βεβαια μου στοιχιζει.. με πηρε ενας γλυκοοοοοοος υπνος στο ΙΚΑ που απορω αν ροχαλισα κιολας..:rolleyes:

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια...έλιωσα πρωί πρωί πάνω με το σίδερο...με τον ανεμιστήρα ήμουν,αλλά έπρεπε να σιδερώσω...

ευτηχώς κάτω έχουμε δροσιά...

και γω παλι μαζεψα σιδερο αλλα θα το ξεπεταξω αποψε γιατι μαζευονται τα ατιμα..

η μικρη μου κανει δεκατα απο χθες παλι ρε γμτ

σημερα εχω ραντεβου με τον γυναικολογο μου οπου θα κανω τεστ Παπ και αν ολα ειναι οκ θα χω και επισημα την συγκαταθεση του να παω για δευτερο παιδακι.. αλλα μιας και που μπηκαμε στο υποτιθεμενο καλοκαιρι θα το αναβαλλο κανα διμηνακι ακομη..

εχω βεβαια να τον ρωτησω για τις αιμοροειδες μου και τον παραλληλο θηλασμο σε σχεση με την κυηση..

θα ηθελα να μεινω εγκυος μεχρι η μικρη να κλεισει τα 2 ετη. Μετα η διαφορα μεγαλωνει και δεν το προτιμω.. αλλα.. οπως παντα και οπως εχω βιωσει.. οπως θελει ο Θεος...τα πλανα μου δεν πιανουν τοπο παντα..

ξαναρθα..

2 ωρες εφαγα στο ΙΚΑ για να βγαλω υπηρεσιακα σημειωματα.. αλλα φταιει και το αφεντικο που δεν μου τα λεει εγκαιρα.. παντα παω νωρις το πρωι για να τελειωνω και νωρις..

εγω τελευταια εχω υπερενταση και δεν μπορω να κοιμηθω πριν τις 23.00-24.00...και βεβαια μου στοιχιζει.. με πηρε ενας γλυκοοοοοοος υπνος στο ΙΚΑ που απορω αν ροχαλισα κιολας..:rolleyes:

Άσε, αυτή η υπερένταση δεν μ' αφήνει κι εμένα να ξεκουραστώ.

Εσένα τι σ' έπιασε κοριτσάκι; Γιατί υπερένταση; :confused:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

εχω βεβαια να τον ρωτησω για τις αιμοροειδες μου και τον παραλληλο θηλασμο σε σχεση με την κυηση..

θα ηθελα να μεινω εγκυος μεχρι η μικρη να κλεισει τα 2 ετη. Μετα η διαφορα μεγαλωνει και δεν το προτιμω.. αλλα.. οπως παντα και οπως εχω βιωσει.. οπως θελει ο Θεος...τα πλανα μου δεν πιανουν τοπο παντα..

Ήδη επιβαρύνεται πολύ ο οργανισμός όταν είσαι έγγυος. Δεν θα επιβαρυνθεί ακόμα περισσότερο και με θηλασμό;;

Δεν ξέρω, ότι καταλαβαίνεις κάνε, αλλά πρόσεχε και τον εαυτό σου, ναι;

Θα περάσουν τα δέκατα μωρέ! Η καημένη, κάνει και ζέστη!

Είναι ακόμα καιρός ιώσεων γμτ, αλλά περνάνε σιγά - σιγά.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Ήδη επιβαρύνεται πολύ ο οργανισμός όταν είσαι έγγυος. Δεν θα επιβαρυνθεί ακόμα περισσότερο και με θηλασμό;;

Δεν ξέρω, ότι καταλαβαίνεις κάνε, αλλά πρόσεχε και τον εαυτό σου, ναι;

Θα περάσουν τα δέκατα μωρέ! Η καημένη, κάνει και ζέστη!

Είναι ακόμα καιρός ιώσεων γμτ, αλλά περνάνε σιγά - σιγά.

ναι καταλαβαινω τι λες αλλα γιατι να μην παει και καλα? η αληθεια ειναι οτι δεν θα με χαλασει να σταματησει η μικρη να θηλαζει αλλα δεν το κοβω..τουλαχιστον για συνηθεια θα το κανει.. αλλα ξερεις καμια φορα τα πραγματα αλλαζουν σε στιγμη που δεν περιμενεις..

εχθες δευτερο βραδυ μεσα στον υπνο μου αφου με ειχε κανει λαστιχο (πρεπει να υποφερει απο τα δοντια τρελλα λεμε) της ειπα παλι η μαμα δεν εχει γαλα, παει..μουρμουρισε λιγο και μετα ξανακοιμηθηκε λες και το καταλαβε..

Άσε, αυτή η υπερένταση δεν μ' αφήνει κι εμένα να ξεκουραστώ.

Εσένα τι σ' έπιασε κοριτσάκι; Γιατί υπερένταση; :confused:

δεν ξερω.. μαλλον παρασυρθηκα πολυ απο τις βραδυνες συναντησεις στο parents και συνηθισα να κοιμαμαι αργα..

σαν πρεζακι ειμαι απο την αυπνια..

Διαφημίσεις

ναι καταλαβαινω τι λες αλλα γιατι να μην παει και καλα? η αληθεια ειναι οτι δεν θα με χαλασει να σταματησει η μικρη να θηλαζει αλλα δεν το κοβω..τουλαχιστον για συνηθεια θα το κανει.. αλλα ξερεις καμια φορα τα πραγματα αλλαζουν σε στιγμη που δεν περιμενεις..

εχθες δευτερο βραδυ μεσα στον υπνο μου αφου με ειχε κανει λαστιχο (πρεπει να υποφερει απο τα δοντια τρελλα λεμε) της ειπα παλι η μαμα δεν εχει γαλα, παει..μουρμουρισε λιγο και μετα ξανακοιμηθηκε λες και το καταλαβε..

Nαι ρε, προσαρμόζονται. Είναι δυνατά τα μικρά. Εμείς φοβόμαστε κι ανησυχούμε περισσότερο!

Άσε, μη μιλάς για νύστα. Σου λέω με 5 ώρες ύπνο ύπνο (για 3η, 4η μέρα στη σειρά). Έφαγα κιόλας τώρα (ΔΕΝ σου λέω τι :tongue:) και νυστάζω ακόμα περισσότερο.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Nαι ρε, προσαρμόζονται. Είναι δυνατά τα μικρά. Εμείς φοβόμαστε κι ανησυχούμε περισσότερο!

Άσε, μη μιλάς για νύστα. Σου λέω με 5 ώρες ύπνο ύπνο (για 3η, 4η μέρα στη σειρά). Έφαγα κιόλας τώρα (ΔΕΝ σου λέω τι :tongue:) και νυστάζω ακόμα περισσότερο.

εγω ντερλικωσα κατι βρωμοχαμπουργκερ απο τα Μακ Ντοναλτ μιας και βρεθηκαν μπροστα μου..και σε καμια ωρα θα την κοπανησω για τον γυναικολογο..

ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ!! Χαρα στα σκελια μου!!!

εγω ντερλικωσα κατι βρωμοχαμπουργκερ απο τα Μακ Ντοναλτ μιας και βρεθηκαν μπροστα μου..και σε καμια ωρα θα την κοπανησω για τον γυναικολογο..

ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ!! Χαρα στα σκελια μου!!!

Είστε λίγο χύμα, ε;

Ότι ώρα θέλουμε πάμε, ότι ώρα θέλουμε φεύγουμε! :tongue::tongue::tongue:

Εκεί μαρή, θα κάτσεις μέχρι τις 5! (να μου κάνεις παρέα :mrgreen:)

Παπ είπες, ε; Εγώ το φθινόπωρο, είχα κάνει και πέρσι. Πέρσι έκανα και 1η μαστογραφία (έχω βεβαρυμένο ιστορικό). Έχεις κάνει;;

ΠΟΛΥ ΑΒΟΛΑ! :roll:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Είστε λίγο χύμα, ε;

Παπ είπες, ε; Εγώ το φθινόπωρο, είχα κάνει και πέρσι. Πέρσι έκανα και 1η μαστογραφία (έχω βεβαρυμένο ιστορικό). Έχεις κάνει;;

ΠΟΛΥ ΑΒΟΛΑ! :roll:

ναι αδελφη ψυχη.. :tongue:

εχω κανει μαστογραφια στα 17 μου γιατι επρεπε να αφαιρεσω ενα ινομυωμα απο το αριστερο στηθος. Θυμαμαι την απιστευτη πιεση στο στηθος μου και το καψιμο που ενοιωσα οταν περνουσε η ακτινοβολια (στο στηθος με το προβλημα)

Εγω εκανα μια επεμβαση στον τραχηλο τον Νοεμβριο (κωνοειδη εκτομη) και τωρα παω για την επαναληπτικη μου εξεταση (η πρωτη ηταν αρνητικη, ελπιζω και η δευτερη) και ετσι μετα θα κανω ανα 6μηνο για κανα δυο χρονια και μετα ανα ετος οπως ολοι..

Είστε λίγο χύμα, ε;

Η αληθεια ειναι οτι το χω μαμησει το θεμα τελευταια αλλα κανω αποσβεση της συνεπειας των προηγουμενων 7 ετων μου σε αυτη τη φτωχη πλην τιμια εταιρεια..

μην το πεις ουτε του παπα..!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...