Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πολυ καλα σε λεει!!

Μιαμαμα τι να πω..Ειναι σαν τα γραμματοσημα, οσο πιο πολυ τους φτυνουν τοσο πιο πολυ κολλανε..!

Κοριτσια ΔΕΝ μπορω αλλο με τις δουλειες..Δεν ειμαι κ πολυ του νοικοκυριου και αυτο εχει παραγινει..Θελω να κανω τις δουλιτσες μου και να μενει το σπιτι ΚΑΘΑΡΟ, τοσο δυσκολο ειναι;;;;

Μαεστρια

yRf6p1.png

και τωρα η συνεχεια..

Μαεστρια ειδες αν δεν ειναι ασχετος ο ανθρωπος;;;;

Ελπιζω να μην υπαρχει κανενα προβλημα..Για το στιγμα δεν ειχατε κανει εξετασεις κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης;;

yRf6p1.png

γεια σας πολυλογουδες

εγω αποφασισα σημερα μετα απο κανα 6μηνο να περασω φωτογραφιες απο το λαπτοπ στα cd και ως τωρα το παλιομηχανημα μου καψε 11 cd!!!!!! αν ειναι δυνατον και εχω αντιγραψει τα 3/4 αλλα θελω να παω για υπνο και ετσι τα υπολοιπα αρχεια αλλη μερα..

δνε γουσταρω καθολου αυτην την ιστορια.. προτιμουσα τα φιλμ που και ειχες την απορια πως να βγηκαν οι φωτο σου και αναγκαστικα τα πηγαινες on time και ειχες τυπωμενες τις φωτο.. τωρα ολα στον υπολογιστη και αν χαθουν, χαθηκαν..

maestria μπραβο στο ανδρακι σου για το κουραγιο του!!!

ολα καλα θα πανε.. ντοντ γουορι..

σας αφηνω παω για υπνο..τουμοροου παλι..

σημερα μαλλον θα χω δευτερο γυρω με τη μικρη λογω δοντιων..της εκανε και ευκοιλια και συγκαηκε ..

και το ΚΕΦΙ συνεχιζεται!!

φιλια

και τωρα η συνεχεια..

Ελπιζω να μην υπαρχει κανενα προβλημα..Για το στιγμα δεν ειχατε κανει εξετασεις κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης;;

Εγώ δεν έχω, ο χάζμπαντ έχει. Για ποιον άλλον να φτιάχναμε στην εγκυμοσύνη;

δνε γουσταρω καθολου αυτην την ιστορια.. προτιμουσα τα φιλμ που και ειχες την απορια πως να βγηκαν οι φωτο σου και αναγκαστικα τα πηγαινες on time και ειχες τυπωμενες τις φωτο.. τωρα ολα στον υπολογιστη και αν χαθουν, χαθηκαν..

Έλεος μαρή! Ούτε η μάνα μου δεν είναι τόσο οπισθοδρομική! :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

και τωρα η συνεχεια..

χα.. εγω εχω σιδηροπενικη αναιμια και δεν μου το βρισκουν.. εκανε ομως ο συζυγος στο κεντρο μεσογιακης αναιμιας και μας εστειλαν απαντηση οτι δεν εχει..αρα και να χω δεν παιζει να χει η μικρη..

σας εχω πει την φαση που μαι εγκυος στη μικρη και εχω παει για εξεταση αιματος και την αιμοληψια μου την κανει μια κοπελα εγκυος στον 8ο μηνα.. και οσο μου επαιρνε αιμα μιλουσαμε για τις εγκυμοσυνες μας και ξαφνικα ειδε αιμα στο δακτυλο της (εκανε ληψη χωρις γαντια) και δεν ηξερε αν ηταν απο μενα, αν τρυπηθηκε χωρις να το καταλαβει..εβαλε αμεσως χλωριο στο δακτυλο της και με ρωτησε αν εχω κανει ολες μου τις εξετασεις.. εγω βεβαια εκπληκτη ειχα μεινε αποσβολωμενη και απλα εφυγα.. δεν σκεφθηκα ουτε παρατηρηση να κανω..

μετα απο κανα μηνα που ξαναπηγα η κοπελα δεν ηταν εκει και η αλλη που μου κανε αιμοληψια οταν της ανεφερα το γεγονος μου ειπε¨"α..εσεις εισασταν??" και τιποτε αλλο..

βεβαια ηδη ειχα αρχισει να σκεφτομαι εγω διαφορα κουλα σεναρια μηπως πχ το αιμα ηταν απο την προηγουμενη αιμοληψια δηλαδη να χε τρυπηθε νωριτερα και να μην ο χει παρει πρεφα και να μολυνε εμενα μεσω της δικης μου βελονας και αλλα διαφορα αγχωτικα..

που ελπιζω οτι μεχρι τωρα δεν ισχυουν..

χα.. εγω εχω σιδηροπενικη αναιμια και δεν μου το βρισκουν.. εκανε ομως ο συζυγος στο κεντρο μεσογιακης αναιμιας και μας εστειλαν απαντηση οτι δεν εχει..αρα και να χω δεν παιζει να χει η μικρη..

σας εχω πει την φαση που μαι εγκυος στη μικρη και εχω παει για εξεταση αιματος και την αιμοληψια μου την κανει μια κοπελα εγκυος στον 8ο μηνα.. και οσο μου επαιρνε αιμα μιλουσαμε για τις εγκυμοσυνες μας και ξαφνικα ειδε αιμα στο δακτυλο της (εκανε ληψη χωρις γαντια) και δεν ηξερε αν ηταν απο μενα, αν τρυπηθηκε χωρις να το καταλαβει..εβαλε αμεσως χλωριο στο δακτυλο της και με ρωτησε αν εχω κανει ολες μου τις εξετασεις.. εγω βεβαια εκπληκτη ειχα μεινε αποσβολωμενη και απλα εφυγα.. δεν σκεφθηκα ουτε παρατηρηση να κανω..

μετα απο κανα μηνα που ξαναπηγα η κοπελα δεν ηταν εκει και η αλλη που μου κανε αιμοληψια οταν της ανεφερα το γεγονος μου ειπε¨"α..εσεις εισασταν??" και τιποτε αλλο..

βεβαια ηδη ειχα αρχισει να σκεφτομαι εγω διαφορα κουλα σεναρια μηπως πχ το αιμα ηταν απο την προηγουμενη αιμοληψια δηλαδη να χε τρυπηθε νωριτερα και να μην ο χει παρει πρεφα και να μολυνε εμενα μεσω της δικης μου βελονας και αλλα διαφορα αγχωτικα..

που ελπιζω οτι μεχρι τωρα δεν ισχυουν..

To 'χω παρατηρήσει κι εγώ!

Ξεθαρρέψανε τώρα και δε βάζουν γάντια σε πολλές περιπτώσεις που θα 'πρεπε!

Καλά είχανε φοβηθεί όταν πρωτοέγινε το aids γνωστό!

Η άχρηστη προχθές δε φορούσε και είχε και κάτι βρωμόνυχα.

Τι να πω ρε παιδιά, ενώ υποστηρίζω τα δημόσια νοσοκομεία πολύ, στο Διαβαλκανικό τα 'χω δει όλα, είναι άψογο. (ΔΕΝ το διαφημίζω)

Βέβαια, είναι πανάκριβο. :twisted:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

δεν το απορριπτω, απλα δεν το προτιμω..

καλά, καλά!! :tongue:

Ελπίζω να κοιμηθείς απόψε βρε αρρωστούλα!

Εγώ πάλι είμαι πολύ κουρασμένη, αλλά έχω υπερένταση, οπότε πάλι βρυκολάκιασα.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Τι να πω ρε παιδιά, ενώ υποστηρίζω τα δημόσια νοσοκομεία πολύ, στο Διαβαλκανικό τα 'χω δει όλα, είναι άψογο. (ΔΕΝ το διαφημίζω)

Βέβαια, είναι πανάκριβο. :twisted:

Καλημέρα κοίτσια!

Α! Μαεστρία πληροφοριακά σου λέω οτι ένας κολλητός που εγχειρήστηκε εκέι το καλοκαίρι και η νύφη της πεθεράς μου που εγχειρήστηκε εκεί παλαιότερα είχαν το εξής θέμα. Ενώ με το εξητήριο πλήρωσαν στο λογηστήριο μετά κανα μήνα τους ήρθε ειδοποιητήριο ότι έχουν οφειλή στο Διαβαλκανικό. Σε τέτοια περίπτωση μην διανοηθείς και ξαναπληρώσεις. Ο προϋστάμενος του άντρα μου είναι πρόεδερος του ΚΕ.Π.ΚΑ (κέντρο προστασίας καταναλωτή) και είμαστε μέλη και εμείς και ο κολλητός που χειρουργήθηκε. Πήγαν λοιπόν στον προϋστάμενο και του το δείξαν και του είπε να μην πληρώσει γιατί αυτό είναι απάτη και το έχει συναντήσει πολλές φορές απο τα μέλη του ΚΕ.Π.ΚΑ και αν το συνέχιζαν θα αναλάμβανε το ΚΕ.Π.ΚΑ δικαστικά.

Καλημέρα σε όλες!!

Πριν λίγο έφτιαξα καφέ κ έχυσα όλο το νερό (viki τί σου΄λεγα....δεν περνάει μερα χωρίς να κάνω ζημιά) πρέπει να βγάλω το αυριανό πρόγραμμα, όρεξη δεν έχω καθόλου, νυστάζω.. 2 το βράδυ κοιμήθηκε η μικρή... έλεος....

Προσπαθούμε να μαζεψουμε λεφτά για να κάνουμε δώρο στη δασκάλα κ μου έχουν βγάλει την ψυχη μέχρι να συνενοηθούν με τα λεφτά.. ώρες -ώρες νιωθω ότι όλοι μου σπάνε τα νεύρα....

Καλημέρα σε όλες!!

Πριν λίγο έφτιαξα καφέ κ έχυσα όλο το νερό (viki τί σου΄λεγα....δεν περνάει μερα χωρίς να κάνω ζημιά) πρέπει να βγάλω το αυριανό πρόγραμμα, όρεξη δεν έχω καθόλου, νυστάζω.. 2 το βράδυ κοιμήθηκε η μικρή... έλεος....

Προσπαθούμε να μαζεψουμε λεφτά για να κάνουμε δώρο στη δασκάλα κ μου έχουν βγάλει την ψυχη μέχρι να συνενοηθούν με τα λεφτά.. ώρες -ώρες νιωθω ότι όλοι μου σπάνε τα νεύρα....

Μήπως φταίει που το συζητούσαμε? Εγώ έκανα πουά τη λευκή μου μπλούζα με καφέ εσύ ευτυχώς δεν το έριξες πάνω σου. Πάλι καλά που δεν έχω δουλειά σε τράπεζες κλπ, σαν σκυλάκι δαλματιας είμαι:tongue:

καλημέρα κορίτσια...έλιωσα πρωί πρωί πάνω με το σίδερο...με τον ανεμιστήρα ήμουν,αλλά έπρεπε να σιδερώσω...

ευτηχώς κάτω έχουμε δροσιά...

Ευτυχώς το έχω ξεχάσει το σίδερο. Χθές έβαλα 2 πλυντήρια, δίπλωμα και ντουλάπα:tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...