Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

για αυτο πιστευω στην συγκατοικηση πριν το γαμο..δειχνει σημεια.. αλλα ειναι και θεμα τυχης.. αν εχεις και ..προυπηρεσια σχεσεων τοτε μαλλον τ ακριτηρια επιλογης ειναι πιο αυστηρα.. θα πρεπε να ειναι για μενα..

Σ΄αφήνω αρρωστούλα!

Πάω να τους βρω στο Διαβαλκανικό. Ελπίζω να μην τσιρίξει όταν δει βελόνα πάλι.

Γμτ, κουράστηκα. :(

Φιλιά, τα λέμε μετά.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σ΄αφήνω αρρωστούλα!

Πάω να τους βρω στο Διαβαλκανικό. Ελπίζω να μην τσιρίξει όταν δει βελόνα πάλι.

Γμτ, κουράστηκα. :(

Φιλιά, τα λέμε μετά.

μη λες οτι κουραστηκες απο τωρα.. εχεις δρομο μπροστα.. βαστα γερα..

Να μαι και γωωωω..

Προσπ εισαι φοβερη!! Το 10 το κατοχυρωσες..Μπραβο!!

Να σας ζησει ο ανηιψιος!!! Και μενα ηταν μεσα ο Χρηστος και πιστευω οτι αν δεν ηταν κατι θα του ελειπε..Επισης μπορω να ΤΟΝΙΖΩ ποσο ποναγα και δεν τολμαει να φερει αντιρρηση..ΧΑΧΑ γιατι ξερει..Αλλα σιγουρα η σχεση χτιζεται..Ξερω ζευγαρι που ηταν ο αντρας μεσα αλλα το μωρο ειναι 14 μηνων και δεν της κανει τιποτα γιατι φοβαται..Και καλα..Δικαιολογιες!! Οταν λεμε τιποτα, ουτε παπουτσια δεν της βαζει!! Αρα μαλλον αυτον δεν τον εδεσε και τοσο με το μωρο..

Μαεστρια γιατι δεν την εδειρες την αχρηστη κοπελα μου να ξεθυμανεις;;; Αντε απο κει, ο καθε ασχετος παιρνει αιμα απο μωρα!!

Οσο για το θεμα του θηλασμου, η κουμπαρα μπυ θηλασε 8 μηνες και τα 2 παιδια της και η κοιλια της ειναι χαλια μαυρα..Αν δεν το ραψεις κιολας, τι να σου κανει ο θηλασμος!!!! Βεβαια ειχε παρει πολλα κιλα και στις 2 εγκυμοσυνες..

Κοριτσια ΤΑ ΝΕΥΡΑ μου..ΟΛΗ μερα μαζευω και αμαζευτα ειναι ρε γμτ!! Τι ειναι αυτο το πραγμα;;; Καθε μερα σκουπισμα, σφουγγαρισμα και αν δειτε το σπιτι μου θα τρομαξετε!! Δεν συζητω για το σιδερο..ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ

yRf6p1.png

καλησπερα κοριτσια

οποτε θυμαμαι μπαινω.

προσπερους να σας ζησει ο ανηψιος

ασε μια απο τα ιδια δεν μπορω να συμμαζευτω μολις συμμαζευω κατι γινεται και βγαινουν ολα και ξανα απο την αρχη βαρεθηκα:confused:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Να μαι και γωωωω..

Να σας ζησει ο ανηιψιος!!! Και μενα ηταν μεσα ο Χρηστος και πιστευω οτι αν δεν ηταν κατι θα του ελειπε..Επισης μπορω να ΤΟΝΙΖΩ ποσο ποναγα και δεν τολμαει να φερει αντιρρηση..ΧΑΧΑ γιατι ξερει..Αλλα σιγουρα η σχεση χτιζεται..Ξερω ζευγαρι που ηταν ο αντρας μεσα αλλα το μωρο ειναι 14 μηνων και δεν της κανει τιποτα γιατι φοβαται..Και καλα..Δικαιολογιες!! Οταν λεμε τιποτα, ουτε παπουτσια δεν της βαζει!! Αρα μαλλον αυτον δεν τον εδεσε και τοσο με το μωρο..

Μαεστρια γιατι δεν την εδειρες την αχρηστη κοπελα μου να ξεθυμανεις;;; Αντε απο κει, ο καθε ασχετος παιρνει αιμα απο μωρα!!

Οσο για το θεμα του θηλασμου, η κουμπαρα μπυ θηλασε 8 μηνες και τα 2 παιδια της και η κοιλια της ειναι χαλια μαυρα..Αν δεν το ραψεις κιολας, τι να σου κανει ο θηλασμος!!!! Βεβαια ειχε παρει πολλα κιλα και στις 2 εγκυμοσυνες..

Κοριτσια ΤΑ ΝΕΥΡΑ μου..ΟΛΗ μερα μαζευω και αμαζευτα ειναι ρε γμτ!! Τι ειναι αυτο το πραγμα;;; Καθε μερα σκουπισμα, σφουγγαρισμα και αν δειτε το σπιτι μου θα τρομαξετε!! Δεν συζητω για το σιδερο..ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ

θεμα α) Για τη μεταφραση ευχαριστω..τοσα πηγαινε ελα σε γερμανοφωνες χωρες ολο και κατι επιασα..

θεμα β) Σαφως και η σχεση του ζευγους χτιζεται αλλα πιστευω οτι η εμπειρια της γεννας μπορει να αποτελεσει καλος η κακος λιθος (αναλογα δηλαδη πως θα το παρει ο εκαστοτε συζυγος..εμενα και ο δικος μου αλλα και σημερα ο ξαδελφος μου πραγματικα στιγματιστικαν)

θεμα γ) η μειωση βαρους που επιτυγχανει ο θηλασμος δεν ισχυει για ολες τις γυναικες.. εχει να κανει ο αρχικος σωματοτυπος, ο μεταβολισμος και ορμονικοι παραγοντες οπως και ο θυροειδης.

θεμα δ) αυτο με το σπιτι μη το συζηταμε.. καθε μερα ολο ανω κατω το βρισκω (και οχι σε σχεση με οσα κανει το παιδι.. για αυτα δεν σκοτιζομαι..) και ολο το μαζευω..

c' est la vie..

καλησπερα κοριτσια

οποτε θυμαμαι μπαινω.

προσπερους να σας ζησει ο ανηψιος

ασε μια απο τα ιδια δεν μπορω να συμμαζευτω μολις συμμαζευω κατι γινεται και βγαινουν ολα και ξανα απο την αρχη βαρεθηκα:confused:

σε ευχαριστω...

να μας θυμασαι πιο συχνα!!

καλησπέρα κ από εμένα, 7:30 μπήκα σπίτι από την έκθεση κ είμαι κομμάτια, ήταν ωραία αλλά κουραστικά.

Η μικρή κοιμήθηκε πριν λίγο, εκτός από τις μυξούλες που μου φαίνονται λιγότερες όλα καλά, μακάρι να ήταν μονο αυτό.

Ο γιός σε λίγο θα πάει για ύπνο, τώρα τρώει

Να μαι και γωωωω..

Ηρέμησε! Μέχρι να μεγαλώσει έτσι θα είναι, όλη μέρα θα μαζεύεις :tongue:!

μη λες οτι κουραστηκες απο τωρα.. εχεις δρομο μπροστα.. βαστα γερα..

Δε θα το πιστέψεις, ο μικρός κιχ!

Ευτυχώς εγώ καθυστέρησα, λόγω συγκοινωνίας, κι όταν πήγα του είχαν μόλις πάρει το αίμα. Καλύτερα λέω, γιατί θα του μετέδιδα το άγχος μου. Απ' ότι μου είπε ο χάζμπαντ απλά σφίχτηκε μόλις του βάλανε τη ζωνούλα (που σφίγγει το χέρι για να κάνουν αιμμοληψία), αλλά ήταν αστέρι η νοσοκόμα και του πήρε αμέσως αίμα και τέλος.

Δεν έβγαλε κιχ το αγόρι μου!!! :mrgreen:

Περιμένουμε αποτελέσματα για το στίγμα μέχρι Παρασκευή πρωί και, αν δεν προκύψει κάτι άλλο, Σάββατο κανονικά χειρουργείο.

Ουφ, ουφ, ουφ!! Κοντεύουν οι μέρες.

Μετά το νοσοκομείο πήγαμε στο Cosmos (μεγάλο εμπορικό εδώ στο Σαλόνικα) βόλτα, κουτούρντισε ο μικρός, φάγαμε παγωτό, μετά σπίτι, μπανάκι, τραγουδούσε πόση ώρα και νάνι.

Εγώ μόλις τελείωσα - ευτυχώς - την προετοιμασία του φαγητού. Είμαι γκολ!!!

:roll:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

ήρθα κι εγώ...10 παρά ήρθαμε σπίτι,μέχρι να ετοιμάσουμε την μικρή και να τσιμπήσουμε και κάτι...

κατέβηκα για καφεδάκι με την αδερφή μου, πήγαμε και για μια ματιά για βαφτιστικά...

οι τιμές έχουν ξεφύγει!!

δεν έβγαλα μια φότο τη μικρή σήμερα,την είχα ντύσει μοντελάκι!!

θα τα ξαναβάλουμε όμως...

σόρτς χακί με ένα ωραίο μπλουζάκι φουφουλέ(από το γαλλικό μαγαζί jesgk είναι το μπλουζάκι)...και τα καινούρια παπουτσάκια...

κουκλί...τι να λέμε τώρα!!

μαεστριάκι μου μην αγχώνεσαι,σε καταλαβαίνω,όλα καλά θα πάνε...

εδώ είμαστε εμείς!!

κι εγώ ήθελα να είναι ο άντρας μου μέσα στο τοκετό...την επόμενη φορά θα γεννήσω εξωτερικό...εκεί αφήνουν στη καισαρική!! και ήθελε να είναι μαζί μου,όπως κι εγώ.

την ώρα που τον άφηνα για να πάω στο χειρουργείο...

δεν έχω νιώσει χειρότερα στη ζωή μου,έκλαιγα εγώ,έκλαιγε η αδερφή μου,ο άντρας μου ερείπιο...αφού πήγε να δώσει αίμα και του λέει η νοσοκόμα,πήγαινε και έλα αργότερα,ήταν χάλια...

και μετά που το έφεραν το μωρό στο δωμάτιο,το πήρε αμέσως αγκαλιά...

και έκανε τα πάντα αυτός...πλύσιμο,τάισμα,άλλαγμα...

νομίζω τότε άρχισε να δένεται με το μωρό...

καλύτερα πάτε δλδ με τις αρρώστιες σας!!

βρε κορίτσια κι εγώ τώρα που είμαι σπίτι,κάθε μέρα κάνω ένα σωρό δουλειές...και πάλι μου μένουν ένα σωρό...

τώρα έχω ρούχα για σιδέρωμα,ρούχα για τη ντουλάπα,ρούχα απλωμένα στο μπαλκόνι...

μαγειρέματα κάθε μέρα...

και θέλω αύριο σούπερ μάρκετ και την πέμπτη λέμε να βάλουμε το κλιματιστικό στο παιδιό...δλδ ο ΄συζηγος...που σημαίνει...πρέπει να βγάλω κουρτίνες,γιατί θα μπει πάνω από το παράθυρο...

οπότε μετά λέω να τους ρίξω κι ένα πλύσιμο...μετά θα καθαρίσω πατζούρια,τζάμια,μπαλκόνι...αλυσίδα είναι όλα...

και πρέπει να βάψω ένα κομμάτι στην άκρη του τοίχου που λόγω βροχής και χειμώνα έχει κάνει μούχλα!!

σε δουλειά να βρισκόμαστε...

τα είπα και ξεθύμανα!!!

Διαφημίσεις

ξέχασα να σας πω για την πεθερά...

χθες πήγε αθήνα κι έβαλε βηματοδότη...

ο γιος (ο καλοπερασάκιας) μένει αθήνα εδώ και λίγο καιρό...

εκεί διορίστικε,η γυναίκα του και τα παιδιά του δεν πήγαν..τεσπά άσχετο!!

χθες όλη μέρα άφαντος...ούτε ένα τηλ δεν πήρε την αδερφή του,ούτε να την φιλοξενήσει ,ή να κάνει ένα μπάνιο...

εμείς τρέχαμε να της βρούμε ξενοδοχείο...

από το ίντερνετ!!

τέλικά με τα χίλια ζόρια τους πήρε σήμερα πίσω στο χωριό...

και ο πεθερός μου μια ζωή όλα τα χατήρια και τον υπερσπίζεται...

και του γράφει και την περιουσία...

"δεν μπορεί ο Γ...άκης,έχει υπηρεσία...που να μείνεις εκεί,δεν έχει χώρο"

όταν εμείς μέναμε αθήνα και τρέχαμε...σαν τους μ...ες!!!!

να παίρνουμε άδειες,να τρέχουμε στα νοσοκομεία...

να φιλοξενούμε συνέχεια...

εμείς δεν δουλεύαμε???

τα έχω πάρει!!!

Ε, κλασσικά. Αυτός που είναι πιο αδιάφορος είναι γιατί μια ζωή τον είχανε καλομαθημένο.

Οπότε δεν έχουν μάθει να περιμένουνε τπτ απ' αυτόν!!

Υπομονή ρε συ. Γονείς είναι! Ότι κούραση τραβάμε εμείς, τα τραβήξανε κι αυτοί για τα παιδιά τους.

Υπομονή.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

κοίτα δεν είχα πρόβλημα να τρέχω όταν ήμουν αθήνα...αλλά είναι απαράδεκτα τα αδέρφια...

την προηγούμενη φορά που την πήγε αθήνα ο γιος,την παράτησε στο νοσοκομείο μόνη...

και δεν ειπαν κουβέντα,αν το έκανε ο άντρας μου....θα άκουγε ένα σωρό από τις κουνιάδες...

χθες με το που βγήκε από το χειρουγείο η κόρη έφυγε να πάει στο ξενοδοχείο,το απογευματάκι και δεν ξαναπήγε μέχρι την επόμενη μέρα...

και την άφησε μόνη...

κοίτα δεν είχα πρόβλημα να τρέχω όταν ήμουν αθήνα...αλλά είναι απαράδεκτα τα αδέρφια...

την προηγούμενη φορά που την πήγε αθήνα ο γιος,την παράτησε στο νοσοκομείο μόνη...

και δεν ειπαν κουβέντα,αν το έκανε ο άντρας μου....θα άκουγε ένα σωρό από τις κουνιάδες...

χθες με το που βγήκε από το χειρουγείο η κόρη έφυγε να πάει στο ξενοδοχείο,το απογευματάκι και δεν ξαναπήγε μέχρι την επόμενη μέρα...

και την άφησε μόνη...

Είναι αναίσθητοι ορισμένοι άνθρωποι, άστα! Χίλια δίκια έχεις, αλλά ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ;;;

Υπομονή καλέ ΣΕ λέω! ;)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...