Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κοίτσια! Αχ βρε Μαεστρία πώς άντεξες με την ηλήθια? Πολύ υπομονή την έκενες! Εγώ θα ίδρωνα θα ξείδρωνε και στο τέλος θα άρχισα να ουρλιάζω απο τα νεύρα μου! Τον καημένο τον Γιαννάκη! Πάλι καλά που δεν τα παίρνει της μετρητής! Πόσες μέρες θα νοσηλευτεί είπες? Φαντάζομαι θα είσαι εκεί όλη μέρα? Ε?

Φωτό δεν πρόλαβα να περάσω ακόμα στο λάπτοπ. Θα βάλω σήμερα τον άντρα μου να ασχοληθεί για να σας στείλω όσες θέλετε!

Πως άντεξα για;;; Άσε, αφού δεν έφαγε ξύλο αυτή, τότε ΔΕΝ είμαι βίαιος άνθρωπος.

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!!!

Μαεστρία όντως πως άντεξες... μα τί ζώα κυκλοφορούνε ρε γαμώτο, στο παιδί της το ίδιο θα έκανε;;;

Κι έχει και παιδιά η ηλίθια, ο χάζμπαντ είδε παιδικές ζωγραφιές στο γραφείο της!!!

καλημερα σε ολες..

εγω σημερα ειμαι μαυρα χαλια και ειχαμε και ενα απαισιο βραδυ καθως απο τη μια με ταλαιπωρησε το ιγμοριο μου απο την αλλη η μικρη παροτι ηταν στο κρεβατι μου γκρινιαζε, πεταγοταν στον υπνο της, εκλαιγε, τσιριζε και γενικα μεχρι τις 5.30 το πρωι δεν κλεισαμε ματι, εγω απο την αλλη ειχα κανει το στηθος λαστιχο μεχρι που δεν αντεχα αλλο και της ειπα ορθα κοφτα "η μανουλα δεν εχει αλλο γαλα...παει" και σα να καταλαβε τι της ειπα και σταματησε να με τσιγκλαει και απλα μουρμουραγε..

πιστευω οτι τη ζορισαν τα δοντια της..

με το ζορι σηκωθηκα στις 8.30 ειδοποιησα οτι δεν θα παω στη δουλεια και ενω δεν υπηρχε θεμα ξαφνικα εγινε και εκει κατι σοβαρο και δεν ξερω αν θα παω τελικα η οχι..

τεσπα..

:rolleyes:

Περαστικά ρε κορίτσι!!! Άσε κι εμένα μου 'χει μείνει ελαφρύς βήχας. Είναι επικίνδυνος καιρός για ιώσεις.

Χαπακώσου, γιατί αλλιώς θα ταλαιπωρηθείς πολλές μέρες!

Κοριτσάκια σήμερα, μετά τη δουλειά, θα ξαναπάμε για εξετάσεις (αυτές που δεν κάναμε χθες).

Αχ, τι ταλαιπωρία περνάει το καημένο το παιδί μου. Σήμερα έλεγε στην Ελένη (νταντά) όταν μπήκε μέσα "πάααααααααειιιιιιιι"! Προσπαθούσε να της πει για τη χθεσινή φάση!!! :twisted:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Αχ, τι ταλαιπωρία περνάει το καημένο το παιδί μου. Σήμερα έλεγε στην Ελένη (νταντά) όταν μπήκε μέσα "πάααααααααειιιιιιιι"! Προσπαθούσε να της πει για τη χθεσινή φάση!!! :twisted:

καλά αν μίλαγε ο Γιαννάκης θα της έλεγε ότι ειχε πει ο Θοδωρής στον πρωην παιδίατρο του που του έκανε εμβόλιο κ τον πόνεσε!!! Τον κοιταξε σοβαρός κ του λέει: Είσαι κ μ@λάκω... και μ@λάκ@ς :mrgreen: :mrgreen: Ηταν τότε 2 χρονών κ ότι είχε γυρίσει από το χωριό κ από τα μεγαλύτερα έμαθε να βρίζει (ευτυχως η φάση κρατησε 2 μήνες) αλλά το καταυχαριστήθηκα που τον έβρισε

καλά αν μίλαγε ο Γιαννάκης θα της έλεγε ότι ειχε πει ο Θοδωρής στον πρωην παιδίατρο του που του έκανε εμβόλιο κ τον πόνεσε!!! Τον κοιταξε σοβαρός κ του λέει: Είσαι κ μ@λάκω... και μ@λάκ@ς :mrgreen: :mrgreen: Ηταν τότε 2 χρονών κ ότι είχε γυρίσει από το χωριό κ από τα μεγαλύτερα έμαθε να βρίζει (ευτυχως η φάση κρατησε 2 μήνες) αλλά το καταυχαριστήθηκα που τον έβρισε

501295x4kzhv5xfg.gif

Αφού δεν το είπαμε εμείς, πολύ καλά θα έκανε να το έλεγε αυτός!!!

Αχ, δε θέλω να τη θυμάμαι την ηλίθια!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Νέκρα σήμερα στο καφέ του Ιανουαρίου 2009!

Ουφ, εγώ έφαγα το μεσημεριανό μου (κοτοπουλάκι) και τώρα σέρνομαι, κάνοντας υπομονή, να συρθώ αργότερα μέχρι το Διαβαλκανικό!

Που είστε φίλες μανούλες;

Καλά η μία ξέρουμε, είναι άρρωστη! Οι άλλες; Εεεεεεεεε;;;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

γεια σας!

τωρα μολις κοιμηθηκε η μικρη μου.

προσπ,περαστικα βρε,και κοιτα να ξεκουραστεις,οσο μπορεις.

μιαμαμα,με το καλο τα γεννητουρια!κι εμενα μ'αρεσουν οι γατες,αλλα ο αντρας μου ειχε παθει μικρος,μολυνση απο γατα,και δεν θελει ουτε να τις βλεπει.καλα αν δεν ηταν ο αντρας μου κι η μικρη,θα ειχα μαζεψει ολα τα αδεσποτα γατια και σκυλια της περιοχης.μ'αρεσουν πολυυυυ!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Νέκρα σήμερα στο καφέ του Ιανουαρίου 2009!

Ουφ, εγώ έφαγα το μεσημεριανό μου (κοτοπουλάκι) και τώρα σέρνομαι, κάνοντας υπομονή, να συρθώ αργότερα μέχρι το Διαβαλκανικό!

Που είστε φίλες μανούλες;

Καλά η μία ξέρουμε, είναι άρρωστη! Οι άλλες; Εεεεεεεεε;;;

Μου αρεσει που μας λες και τι τρως.. για να μη σε κραζουμε προφανως..:mrgreen:

Διαφημίσεις

anyway εγω απεχθανομαι τις γατες.. οταν ειναι μωρα εχουν πλακα μετα ειναι αντιπαθεστατες με ελαχιστες εξαιρεσεις..

ο καλυτερος φιλος του ανθρωπου ειναι ο σκυλος.. γαβ γαβ!!

σας ευχαριστω για τα περαστικα.. αλλα ειδα και αποειδα αφου η μικρη ηταν κολλημενη πανω μου ολη μερα και δεν θα με αφηνε να κοιμηθω την εβαλα στο καροτσι και πηγαμε κεντρο Αθηνα με το μετρο μεχρι το Marcs & Spencer να παρω κατι φανελακια που χα ξεχασει και μετα πηγαμε στο γραφειο του μπαμπα μας και επιστρεψαμε ολοι μαζι..

τωρα την αφησα να την ταισουν ειπα να χαζολογησω και θα πεσω καμια ωρα να κοιμηθω..(η ετσι νομιζω γιατι τωρα ακουω τη κουνιαδα που κανει πλανα να παει σε μια υποχρεωση..)

Α! Επισης πριν μια ωρα εγινα θεια για πρωτη φορα απο τον πρωτο μου ξαδελφο.. γεννησαν αγορι μετα απο 10 ωρες προκληση..με φτ..

αλλα ετσι οπως ειμαι δεν θα παω να τους δω.. αλλα πολυ χαρηκα..

εμαθα μαλιστα οτι ο ξαδελφος ηταν και σε ολη τη γεννα μπροστα (και δεν του φαινοταν του στριμενου (χιχι) και με κανε περηφανη!! Ειναι μεγαλη εμπειρια και αλλο δεσιμο του πατερα με το παιδι..)

anyway εγω απεχθανομαι τις γατες.. οταν ειναι μωρα εχουν πλακα μετα ειναι αντιπαθεστατες με ελαχιστες εξαιρεσεις..

ο καλυτερος φιλος του ανθρωπου ειναι ο σκυλος.. γαβ γαβ!!

σας ευχαριστω για τα περαστικα.. αλλα ειδα και αποειδα αφου η μικρη ηταν κολλημενη πανω μου ολη μερα και δεν θα με αφηνε να κοιμηθω την εβαλα στο καροτσι και πηγαμε κεντρο Αθηνα με το μετρο μεχρι το Marcs & Spencer να παρω κατι φανελακια που χα ξεχασει και μετα πηγαμε στο γραφειο του μπαμπα μας και επιστρεψαμε ολοι μαζι..

τωρα την αφησα να την ταισουν ειπα να χαζολογησω και θα πεσω καμια ωρα να κοιμηθω..(η ετσι νομιζω γιατι τωρα ακουω τη κουνιαδα που κανει πλανα να παει σε μια υποχρεωση..)

Α! Επισης πριν μια ωρα εγινα θεια για πρωτη φορα απο τον πρωτο μου ξαδελφο.. γεννησαν αγορι μετα απο 10 ωρες προκληση..με φτ..

αλλα ετσι οπως ειμαι δεν θα παω να τους δω.. αλλα πολυ χαρηκα..

εμαθα μαλιστα οτι ο ξαδελφος ηταν και σε ολη τη γεννα μπροστα (και δεν του φαινοταν του στριμενου (χιχι) και με κανε περηφανη!! Ειναι μεγαλη εμπειρια και αλλο δεσιμο του πατερα με το παιδι..)

Εγώ πάλι επειδή έχω μεγαλύτερα ξαδέλφια κι αδελφές, έχω γίνει θεία πολλές φορές.

Ο μεγαλύτερός μου ανηψιός (από ξαδέλφη) είναι περίπου 25 χρονών :tongue:!

ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ!!! :D

Τώρα για το δέσιμο, κοίταξε, αν φροντίζει προσωπικά ο πατέρας το παιδί δένονται και πολύ μάλιστα.

Θυμάμαι ο χάζμπαντ. Στην αρχή έμενα στο χωριό μου, με γονείς κι ο χάζμπαντ ερχόταν σαβ/ριακα, καθότι δούλευε Αθήνα. Ε, δεν μπορείς να πεις ότι τον ένιωθε τον μικρό, εδώ εγώ και με το ζόρι, γιατί ζοριζόμασταν με έλλειψη χώρου και προετοιμασίες γαμοβάφτισης και σπιτιού με αυτές τις συνθήκες.

Μετά, μετακομίζουμε Σαλόνικα (εγώ κι ο μικρός) κι ο χάζμπαντ πάλι σαβ/ριακα. Αλλά, σε φάση που είχε μερικές μέρες άδεια και ήταν εδώ, επειδή εγώ χρειάστηκε - σε φάση κρίσης διαβήτη - να μείνω με τη μανούλα μου ένα 24ωρο στο νοσοκομείο, τον είχε ο χάζμπαντ συνέχεια τον μικρό.

Δεν μπορείς να φανταστείς ΠΟΣΟ διαφορά έκανε εκείνο το 24ωρο.

Φαινόταν στα μάτια του, στις κινήσεις του. Τον έζησε , τον φρόντισε ολομόναχος, τον ΑΓΑΠΗΣΕ!

Φοβερή η σχέση του πατέρα με το παιδί έτσι; Χτίζεται.

Ενώ εμείς, την έχουμε πατήσει απ' την αρχή (ή σχεδόν απ' την αρχή). :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Δεν μπορείς να φανταστείς ΠΟΣΟ διαφορά έκανε εκείνο το 24ωρο.

Φαινόταν στα μάτια του, στις κινήσεις του. Τον έζησε , τον φρόντισε ολομόναχος, τον ΑΓΑΠΗΣΕ!

Φοβερή η σχέση του πατέρα με το παιδί έτσι; Χτίζεται.

Ενώ εμείς, την έχουμε πατήσει απ' την αρχή (ή σχεδόν απ' την αρχή). :tongue:

σε αλλες περιπτωσεις δεν συμβαινει ακριβως αυτο.. παθαινουν μια κριση υπαρξιακη και δεν θελουν να αναλαβουν καμια ευθυνη..

ιδιως οταν βλεπουν οτι οι απαιτησεις απο την μητερα δεν ειναι για ..πλακα..

σε αλλες περιπτωσεις δεν συμβαινει ακριβως αυτο.. παθαινουν μια κριση υπαρξιακη και δεν θελουν να αναλαβουν καμια ευθυνη..

ιδιως οταν βλεπουν οτι οι απαιτησεις απο την μητερα δεν ειναι για ..πλακα..

Κοίτα, είναι και οι περισσότεροι άνδρες καλομαθημένοι. Σαν μικρά παιδιά και μετά τους νταντεύουν και οι γυναίκες τους, κάτι που - εγώ προσωπικά - θεωρώ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!!!

Εγώ απαιτώ πράγματα και το θεωρώ δεδομένο ότι θα είναι ισότιμη η συμμετοχή. Αλλιώς δε λέει (για μένα).

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Κοίτα, είναι και οι περισσότεροι άνδρες καλομαθημένοι. Σαν μικρά παιδιά και μετά τους νταντεύουν και οι γυναίκες τους, κάτι που - εγώ προσωπικά - θεωρώ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!!!

Εγώ απαιτώ πράγματα και το θεωρώ δεδομένο ότι θα είναι ισότιμη η συμμετοχή. Αλλιώς δε λέει (για μένα).

για αυτο πιστευω στην συγκατοικηση πριν το γαμο..δειχνει σημεια.. αλλα ειναι και θεμα τυχης.. αν εχεις και ..προυπηρεσια σχεσεων τοτε μαλλον τ ακριτηρια επιλογης ειναι πιο αυστηρα.. θα πρεπε να ειναι για μενα..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...