Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

:evil::evil::evil:

κοιτα τι περασε το μικρουλι εξαιτιας της χαζης!ευτυχως που ο μικρος το ξεχασε αμεσως.

κι εμεις το ιδιο παθαμε περσι,κι απο τοτε η μικρη μολις την ξαπλωσει ο παιδιατρος βαζει τα κλαμματα και θελει να κανει εμετο απο τον φοβο της.

Όχι, δεν ήταν παιδίατρος αυτή. Μια μικροβιολόγος ήταν που ο μικρός ΔΕΝ θα ξαναδεί ποτέ!!!

Ευτυχώς ο μικρός δεν τα συγκρατεί. Και στον παιδίατρο έκλαψε πολύ στα τελευταία εμβόλια, αλλά σήμερα που πήγαμε λες και δεν είχαμε ξαναπάει.

Είναι ζαμανφού - ευτυχώς - το παιδάκι μου!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοιτα και εγω που οπως με βαλεις κοιμαμαι και δεν θελω μπολικο χωρο στο κρεβατι :mrgreen: πλεον με κουραζει η συνυπαρξη τριων καποιες φορες γιατι η μικρη κοιμαται ατσαλα.., ομως η γλυκια αληθεια ειναι πως κοιμομαστε τρισευτυχισμενοι οικογενειακα και οταν ξυπναμε εχουμε πολλες αγαπες..

και μαλλον εγω και η elenada εχουμε απομεινει να το εφαρμοζουμε ακομη..(εγω αναγκαστικα δηλαδη.. και με βλεπω μονιμο κατοικο στο παιδικο δωματιο μολις της βαλω κρεβατι..δεν μπορω να ειμαι αυστηρη μαζι της..εχω θεμα..θα την κανω μαμακια..:roll:)

ναι,κι εμεις ακομα στο κρεβατι μας,ολοι μαζι.:D

κι εγω μολις βαλω στρωμα στο κρεβατακι της,εκει θα κοιμαμαι,μεχρι να μαθει μονη της.αλλα δεν με πειραζει,κι ουτε νομιζω οτι θα γινει μαμοθρευτο επειδη κοιμαται μαζι μας.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Όχι, δεν ήταν παιδίατρος αυτή. Μια μικροβιολόγος ήταν που ο μικρός ΔΕΝ θα ξαναδεί ποτέ!!!

Ευτυχώς ο μικρός δεν τα συγκρατεί. Και στον παιδίατρο έκλαψε πολύ στα τελευταία εμβόλια, αλλά σήμερα που πήγαμε λες και δεν είχαμε ξαναπάει.

Είναι ζαμανφού - ευτυχώς - το παιδάκι μου!

ναι,βρε το καταλαβα.κι εμεις εννοειται δεν ξαναπηγαμε,αλλα της εμεινε της μικρης,επειδη την ειχε ξαπλωμενη με το ζορι και δεν θελει τον παιδιατρο τωρα,που την ξαπλωνει να την εξετασει.

ευτυχως δεν λες τιποτα!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

γεια σας κοριτσάκια!! τι πολυλογία είναι αυτή??

βλέπω παπακαλιάτη...

τι πάθατε βρε μαεστρία!!

μερικοί είναι βούρλα...ευτηχώς ο άντρας μου λόγω δουλειάς ξέρει τους μικροβιολόγους και πάμε σε έναν που έχει κάτι κορίτσια πολύ καλά...και τους πουλάει ο άντρας μου ειδικές βελόνες και πεταλόυδες (πως τα λένε) για μωρά!!

μην νομίζεις ότι ξέρουν όλοι να πάρουν αίμα από μωρά!

η Έλλη κάθεται ήσυχη,την πρώτη φορά της πήραν αίμα 6 μηνών, εξέταση για έλλειψη ενζύμου...

πάντα έτσι κάνει,πέφτει,χτυπάει και δεν λέει κουβέντα!!(τι να πει?αφου δεν μιλάει!!!!)

αχ όλα αρρωσταίνουν τα παιδιά του καφέ μας,θα πάρουμε κι εμείς σειρά μετά?

χεχε

σήμερα πήγαμε θάλασσα,η μικρή δεν έβγαινε από μέσα...

με το σωσίβιο της...

και μετά με τα κουβαδάκια στην άμμο,ούτε που ακούστηκε!!

το καλύτερο παιδί στη παραλία!!!

εκτός από την ώρα που φεύγαμε,,,δεν ήθελε να φύγει!!

γεια σας κοριτσάκια!! τι πολυλογία είναι αυτή??

βλέπω παπακαλιάτη...

τι πάθατε βρε μαεστρία!!

μερικοί είναι βούρλα...ευτηχώς ο άντρας μου λόγω δουλειάς ξέρει τους μικροβιολόγους και πάμε σε έναν που έχει κάτι κορίτσια πολύ καλά...και τους πουλάει ο άντρας μου ειδικές βελόνες και πεταλόυδες (πως τα λένε) για μωρά!!

μην νομίζεις ότι ξέρουν όλοι να πάρουν αίμα από μωρά!

η Έλλη κάθεται ήσυχη,την πρώτη φορά της πήραν αίμα 6 μηνών, εξέταση για έλλειψη ενζύμου...

πάντα έτσι κάνει,πέφτει,χτυπάει και δεν λέει κουβέντα!!(τι να πει?αφου δεν μιλάει!!!!)

αχ όλα αρρωσταίνουν τα παιδιά του καφέ μας,θα πάρουμε κι εμείς σειρά μετά?

χεχε

σήμερα πήγαμε θάλασσα,η μικρή δεν έβγαινε από μέσα...

με το σωσίβιο της...

και μετά με τα κουβαδάκια στην άμμο,ούτε που ακούστηκε!!

το καλύτερο παιδί στη παραλία!!!

εκτός από την ώρα που φεύγαμε,,,δεν ήθελε να φύγει!!

Άσε, αυτή πρέπει να σκίσει τα πτυχία της! Είναι διακοσμητικά καθώς φαίνεται.

Δε μου λες, αυτό το σωσίβιο που είναι σαν καθισματάκι έχετε;; Πρέπει να πάρω κι εγώ. Αν προλάβουμε να κάνουμε φέτος.

Καλύτερα να πάω μετά την εγχείρηση.

Θα πάω αυτή τη βδομάδα να του πάρω crocs ή κάτι παρόμοιο πάντως, θα τα χρειαστεί και στο νοσοκομείο.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

είναι κίτρινο,2 κύκλοι φουσκωτοί ενωμένοι,επιπλέει πολύ καλά,πέρσυ μας είχε βολέψει...

κι έχει ένα σταυρό από πλαστικό στο κέντρο για να μπαίνει μέσα...μας το είχαν δώσει οι κουμπάροι,το ψάχναμε εδώ και δεν το βρίσκαμε!!

αυτη η κορη μου κανει λες και η κουνια της εχει ψιλους..

μολις ξυπναει και βλεπει οτι ειναι εκει μεσα αρχιζει μια κλαψα αλλο πραγμα.. μεχρι να την παρω (μονο εγω) αγκαλια και να σταματησει (εκτος αν απαιτε και στηθος) και μολις κανω αργα τη νυχτα να τη βαλω στο κρεβατι μας..τσουπ..το καλυτερο παιδι (οχι οτι δεν θηλαζει η δεν μουρμουραει, αλλα δεν με ζηταει)..

αυτη δικο της κρεβατι θελει..να μου το θυμηθειτε..

ρε συ maestria εστι οπως τα περιεγραψες πολυ στενοχωρεθηκα.. μπραβο στο καμαρι σου αλλα πονεσε η ψυχη μου σκεπτομενη το ολο σκηνικο..

σε καταλαβαινω απολυτα πως νοιωθεις..

elenada αστειευομαι οταν λεω θα γινει η μικρη μαμακιας.. δεν πιστευω σε αυτα..ειλικρινα..

miamama εμεις ειμαστε με ορους, σιροπια, χαρτομανδηλα και θερμομετρα και εσεις πλατσουριζετε στη θαλασσα... καλαααααααα... επιφυλασσομαι!!!:tongue:

καλο βραδυ σε ολες το ξεφτιλισα αποψε με τι greek idol..

Να ξεκουμπιστει το κτηνος το πονηρο..ουστ!

Καλημέρα κοίτσια! Αχ βρε Μαεστρία πώς άντεξες με την ηλήθια? Πολύ υπομονή την έκενες! Εγώ θα ίδρωνα θα ξείδρωνε και στο τέλος θα άρχισα να ουρλιάζω απο τα νεύρα μου! Τον καημένο τον Γιαννάκη! Πάλι καλά που δεν τα παίρνει της μετρητής! Πόσες μέρες θα νοσηλευτεί είπες? Φαντάζομαι θα είσαι εκεί όλη μέρα? Ε?

Φωτό δεν πρόλαβα να περάσω ακόμα στο λάπτοπ. Θα βάλω σήμερα τον άντρα μου να ασχοληθεί για να σας στείλω όσες θέλετε!

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!!!

Καλημέρα Βικάκι!!Τί φωνούλα έχεις, σαν μικρό κοριτσάκι.. τι καλά!!!

Καλημέρα κορίτσια! Αχ βρε Μαεστρία πώς άντεξες με την ηλήθια? Πολύ υπομονή την έκενες! Εγώ θα ίδρωνα θα ξείδρωνε και στο τέλος θα άρχισα να ουρλιάζω απο τα νεύρα μου! Τον καημένο τον Γιαννάκη! Πάλι καλά που δεν τα παίρνει της μετρητής! Πόσες μέρες θα νοσηλευτεί είπες? Φαντάζομαι θα είσαι εκεί όλη μέρα? Ε?
Μαεστρία όντως πως άντεξες... μα τί ζώα κυκλοφορούνε ρε γαμώτο, στο παιδί της το ίδιο θα έκανε;;;
Φωτό δεν πρόλαβα να περάσω ακόμα στο λάπτοπ. Θα βάλω σήμερα τον άντρα μου να ασχοληθεί για να σας στείλω όσες θέλετε!

Θέλουμε κ δική σου φωτό !!!!

Διαφημίσεις

καλημερα σε ολες..

εγω σημερα ειμαι μαυρα χαλια και ειχαμε και ενα απαισιο βραδυ καθως απο τη μια με ταλαιπωρησε το ιγμοριο μου απο την αλλη η μικρη παροτι ηταν στο κρεβατι μου γκρινιαζε, πεταγοταν στον υπνο της, εκλαιγε, τσιριζε και γενικα μεχρι τις 5.30 το πρωι δεν κλεισαμε ματι, εγω απο την αλλη ειχα κανει το στηθος λαστιχο μεχρι που δεν αντεχα αλλο και της ειπα ορθα κοφτα "η μανουλα δεν εχει αλλο γαλα...παει" και σα να καταλαβε τι της ειπα και σταματησε να με τσιγκλαει και απλα μουρμουραγε..

πιστευω οτι τη ζορισαν τα δοντια της..

με το ζορι σηκωθηκα στις 8.30 ειδοποιησα οτι δεν θα παω στη δουλεια και ενω δεν υπηρχε θεμα ξαφνικα εγινε και εκει κατι σοβαρο και δεν ξερω αν θα παω τελικα η οχι..

τεσπα..

:rolleyes:

καλημερα σε ολες..

εγω σημερα ειμαι μαυρα χαλια και ειχαμε και ενα απαισιο βραδυ καθως απο τη μια με ταλαιπωρησε το ιγμοριο μου απο την αλλη η μικρη παροτι ηταν στο κρεβατι μου γκρινιαζε, πεταγοταν στον υπνο της, εκλαιγε, τσιριζε και γενικα μεχρι τις 5.30 το πρωι δεν κλεισαμε ματι, εγω απο την αλλη ειχα κανει το στηθος λαστιχο μεχρι που δεν αντεχα αλλο και της ειπα ορθα κοφτα "η μανουλα δεν εχει αλλο γαλα...παει"

τεσπα..

:rolleyes:

Tέλεια περνάς κ εσύ!!!

Εχθές ξαναξύπνησε κ εμεινε με το μάτι γαριδα μέχρι της 12 το βράδυ.. στη διάρκεια κατανάλωσε συνολικα 400ml γαλα... κ τελικά πέσαμε στο κρεβάτι μου για ύπνο κ αποκοιμήθηκε έτσι, θυμάμαι κάποια στιγμή μεσα στον ύπνο μου να την πηγαίνει ο στ. στο κρεβάτι της. Ολο το βράδυ δεν έβηξε ευτυχως, μονο κάποια στιγμή νωρίς το πρωί. Ελπίζω να είναι γρήγορα περαστικά. Πάντως κάτι τέτοιες ώρες αναπολώ τις στιγμές του θηλασμού που την έβαζα στο στήθος κ ηρεμουσε πιο εύκολα

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!!!

Καλημέρα Βικάκι!!Τί φωνούλα έχεις, σαν μικρό κοριτσάκι.. τι καλά!!!Μαεστρία όντως πως άντεξες... μα τί ζώα κυκλοφορούνε ρε γαμώτο, στο παιδί της το ίδιο θα έκανε;;;

Θέλουμε κ δική σου φωτό !!!!

Μικρό κοριτσάκι είμαι καλέ! Τις προάλες που πήγα να πάρω μια πιπίλα απο το φαρμακείο με κοιτάει η φαρμακοπειός , γυρνάει το κεφάλι της λοξά και μου λέει δεν πιστεύω να έχεις μωρό? Ναι, της λέω έχω. Πόσο χρονών είσαι κοπέλα μου μου λέει?28 της λέω! Ε, απίστευτο μου λέει! Μην το ξαναπέις, 22 να λές σε πιστεύουν άνετα:D:D:D Εσύ νομίζεις πίσω πάς απο φωνούλα? Ας με διαψεύσει καμιά...

Φωτό, φωτό, μμμμμ! Εγώ δεν φωτογραφήθηκα νομίζω:roll::roll: Το ζουζούνι επειδή δεν κάθεται φρόνιμα να βγει βγάζω βγάζω και ότι κάτσει, αν είχα απο τις παλιές με τα φίλμ θα τελείωνα ένα φιλμ με την πλάτη της .

hello girls!!!

τι γίνεται κορίτσια σήμερα?

τι βλέπω προσπ?πτώμα?

αν δεν πας δουλειά,να κοιμηθείς...

εμείς εδώ ήσυχα...σπίτι...

σας είπα ότι η γάτα που έχουμε στο μπαλκόνι...(που βέβαια δεν την αφήνουμε συνέχεια,γατί έχω και την μικρή,περνάει από όλη τη γειτονιά και τρώει)

είναι έγκυος!!

αφήστε θα έχουμε γεννητούρια!!!

hello girls!!!

τι γίνεται κορίτσια σήμερα?

τι βλέπω προσπ?πτώμα?

αν δεν πας δουλειά,να κοιμηθείς...

εμείς εδώ ήσυχα...σπίτι...

σας είπα ότι η γάτα που έχουμε στο μπαλκόνι...(που βέβαια δεν την αφήνουμε συνέχεια,γατί έχω και την μικρή,περνάει από όλη τη γειτονιά και τρώει)

είναι έγκυος!!

αφήστε θα έχουμε γεννητούρια!!!

ΤΕΛΕΙΑ!! ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΝΟ!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...