Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλά έκανες γκουρού του θηλασμού!

χαχα!!

Λοιπον.. το πρωι ειχα μπει στο λεωφορειο και απεναντι μου καθησε μια τσιγγανα (γυφτισσα η οτι αλλο τεσπα) με ενα αγορακι πανω κατω στην ηλικια της κορης μου..

εκεινο καποια στιγμη εβαλε το χερι του απο πανω απο το ανοιγμα της μπλουζας της μητερας του και εκεινη αμεσως με το βλεμμα της του κανε σχετικο αρνητικο νοημα.. και βεβαια αμεσα καταλαβα οτι θηλαζει το μικρο και εκεινο ηθελε να της ζητησει γαλα και εκεινη διακριτικα του αρνηθηκε και πηγαν να με πιασουν γελια γιατι θυμαμαι τον πατερα μου που οταν θηλαζα στον 5ο μηνα μου πε

"δεν εχω ξαναδει γυναικα να θηλαζει τοσο πολυ.. εσυ και οι γυφτισσες μονο"

βεβαια μετα απο δυο βδομαδες αφου το χα συζητησει με τη γιαγια μου - μανα του, του ανακοινωσα οτι εκεινος θηλαζε πανω απο χρονο και του πεσαν τα αυτια...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαχα!!

Λοιπον.. το πρωι ειχα μπει στο λεωφορειο και απεναντι μου καθησε μια τσιγγανα (γυφτισσα η οτι αλλο τεσπα) με ενα αγορακι πανω κατω στην ηλικια της κορης μου..

εκεινο καποια στιγμη εβαλε το χερι του απο πανω απο το ανοιγμα της μπλουζας της μητερας του και εκεινη αμεσως με το βλεμμα της του κανε σχετικο αρνητικο νοημα.. και βεβαια αμεσα καταλαβα οτι θηλαζει το μικρο και εκεινο ηθελε να της ζητησει γαλα και εκεινη διακριτικα του αρνηθηκε και πηγαν να με πιασουν γελια γιατι θυμαμαι τον πατερα μου που οταν θηλαζα στον 5ο μηνα μου πε

"δεν εχω ξαναδει γυναικα να θηλαζει τοσο πολυ.. εσυ και οι γυφτισσες μονο"

βεβαια μετα απο δυο βδομαδες αφου το χα συζητησει με τη γιαγια μου - μανα του, του ανακοινωσα οτι εκεινος θηλαζε πανω απο χρονο και του πεσαν τα αυτια...

Εδώ εμένα μια φίλη μου, που είναι μινιόν κιόλας, θήλασε και τα 2 παιδιά της τουλάχιστον ένα 8μηνο.

Σιγά, όπως θέλει η καθεμιά.

Αν κι εγώ τόσο καιρό όσο εσύ δεν το κόβω να μπορούσα. Είναι τεράστια δέσμευση ρε συ.

Επίσης, με τπτ να κοιμάται μαζί μου. Όσο άτσαλα κοιμάμαι εγώ, άλλο τόσο κι ο μικρός, ο χάζμπαντ θα είχε εξοστρακιστεί απ' το κρεβάτι. Βασικά θα φοβόμουν στην αρχή μην τον λιντσάρω.

Και, βασικά, θέλω μπόλικο χώρο στο κρεβάτι. :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Εδώ εμένα μια φίλη μου, που είναι μινιόν κιόλας, θήλασε και τα 2 παιδιά της τουλάχιστον ένα 8μηνο.

Βρε τρελή τί σχέση έχει ότι ήταν μινιον, εγψ έχω μηδενικό εως αόρατο στήθος κ ειχα κ στα δυο παιδιά παρα πολύ γάλα

Αν κι εγώ τόσο καιρό όσο εσύ δεν το κόβω να μπορούσα. Είναι τεράστια δέσμευση ρε συ.

Επίσης, με τπτ να κοιμάται μαζί μου. Όσο άτσαλα κοιμάμαι εγώ, άλλο τόσο κι ο μικρός, ο χάζμπαντ θα είχε εξοστρακιστεί απ' το κρεβάτι. Βασικά θα φοβόμουν στην αρχή μην τον λιντσάρω.

Και, βασικά, θέλω μπόλικο χώρο στο κρεβάτι. :mrgreen:

κοιτα και εγω που οπως με βαλεις κοιμαμαι και δεν θελω μπολικο χωρο στο κρεβατι :mrgreen: πλεον με κουραζει η συνυπαρξη τριων καποιες φορες γιατι η μικρη κοιμαται ατσαλα.., ομως η γλυκια αληθεια ειναι πως κοιμομαστε τρισευτυχισμενοι οικογενειακα και οταν ξυπναμε εχουμε πολλες αγαπες..

και μαλλον εγω και η elenada εχουμε απομεινει να το εφαρμοζουμε ακομη..(εγω αναγκαστικα δηλαδη.. και με βλεπω μονιμο κατοικο στο παιδικο δωματιο μολις της βαλω κρεβατι..δεν μπορω να ειμαι αυστηρη μαζι της..εχω θεμα..θα την κανω μαμακια..:roll:)

Διαφημίσεις

Βρε τρελή τί σχέση έχει ότι ήταν μινιον, εγψ έχω μηδενικό εως αόρατο στήθος κ ειχα κ στα δυο παιδιά παρα πολύ γάλα

Αυτό λέω καλέ!!! Εγώ αν και θηρίο, δεν είχα σταγόνα. Να φανταστείς έτρεξε μόνο του τη δεύτερη μέρα στο νοσοκομείο και λέω "πω, πω, έχω πολύ πράγμα", είχα γίνει μούσκεμα.

Ε, αυτό ήταν. :mrgreen:

και μαλλον εγω και η elenada εχουμε απομεινει να το εφαρμοζουμε ακομη..(εγω αναγκαστικα δηλαδη.. και με βλεπω μονιμο κατοικο στο παιδικο δωματιο μολις της βαλω κρεβατι..δεν μπορω να ειμαι αυστηρη μαζι της..εχω θεμα..θα την κανω μαμακια..:roll:)

Όπως στρώνεις θα κοιμηθείς γλυκιά μου :mrgreen:.

Εγώ είμαι αυτόνομη κι ανεξάρτητη, γενικώς σαν οικογένεια δεν είμαστε πολύ αγαπούληδες :tongue:.

Και πάλι, να φανταστείς, ο χάζμπαντ πολλές φορές με πειράζει ότι τον κάνω μαμάκια, επειδή το παιδί μου έχει μια "μικρή" αδυναμία!

Αλλά ζηλεύει μωρέ :twisted:!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Όπως στρώνεις θα κοιμηθείς γλυκιά μου :mrgreen:.

Εγώ είμαι αυτόνομη κι ανεξάρτητη, γενικώς σαν οικογένεια δεν είμαστε πολύ αγαπούληδες :tongue:.

Και πάλι, να φανταστείς, ο χάζμπαντ πολλές φορές με πειράζει ότι τον κάνω μαμάκια, επειδή το παιδί μου έχει μια "μικρή" αδυναμία!

Αλλά ζηλεύει μωρέ :twisted:!

γιατι το λες αυτο?? και εγω ειμαι αυτονομη και ανεξαρτητη αλλα εχω γενικα μια ταση υπερβολης και περισσοτερο ΕΜΜΟΝΗΣ σε οτι κανω (ειμαι η πρωτη που το λεω γιατι ειναι μια πικρη αληθεια)..

φευγω λεμε...αντε γεια..

Έτσι φύγετε, αφήστε με μόνη μου! μπουχουυυυυυυυυυυυυυ!!!

Εγώ έχω να πάω και στον παιδίατρο, για ένα τελευταίο τσεκ απ στον μικρό. Ουφ, ποιος πάει μετά τη δουλειά; Έβγαλε και ζέστη.

Καλή σας ξεκούραση κοριτσάκια!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

γιατι το λες αυτο?? και εγω ειμαι αυτονομη και ανεξαρτητη αλλα εχω γενικα μια ταση υπερβολης και περισσοτερο ΕΜΜΟΝΗΣ σε οτι κανω (ειμαι η πρωτη που το λεω γιατι ειναι μια πικρη αληθεια)..

φευγω λεμε...αντε γεια..

:tongue::tongue::tongue::tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Καλησπέρα στα κορίτσια!! Ε ναι λοιπόν κρυώσαμε κι εμείς!! Ειλικρινά όμως δεν είμαι 100% σίγουρη ότι ειναι κρύωμα, έχει άπειρες μυξούλες, πολλά σάλια... γκρίνια...τώα κοιμήθηκε.. σχετικά νωρίς αν σκεφτεί κανεις ότι τον τελευταίο καιρό κοιμάται στις 11.Νιώθω ότι δεν θα έχω ήσυχο ύπνο. Μακάρι να μην μου ανεβάσει πυρετό.

Εγώ έφυγα απο τη δουλειά νωρίς κ πήγα για τα διαφημιστικά δώρα, μετά ήρθα σπίτι κ πήγα με μια γειτόνισσα στη μητέρα μου να γαζώσει κάτι κ γύρισα πριν 30' . Αντε να φάει ο Θοδωρής κ να βάλω να σιδερώσω τα άπειρα που έχω..

Καλησπέρα στα κορίτσια!! Ε ναι λοιπόν κρυώσαμε κι εμείς!! Ειλικρινά όμως δεν είμαι 100% σίγουρη ότι ειναι κρύωμα, έχει άπειρες μυξούλες, πολλά σάλια... γκρίνια...τώα κοιμήθηκε.. σχετικά νωρίς αν σκεφτεί κανεις ότι τον τελευταίο καιρό κοιμάται στις 11.Νιώθω ότι δεν θα έχω ήσυχο ύπνο. Μακάρι να μην μου ανεβάσει πυρετό.

Εγώ έφυγα απο τη δουλειά νωρίς κ πήγα για τα διαφημιστικά δώρα, μετά ήρθα σπίτι κ πήγα με μια γειτόνισσα στη μητέρα μου να γαζώσει κάτι κ γύρισα πριν 30' . Αντε να φάει ο Θοδωρής κ να βάλω να σιδερώσω τα άπειρα που έχω..

καλησπερα!

περαστικα σας τζες.αυτος ο καιρος πια φταιει,το πρωι ζεστη και τ'απογευμα βρεχει.κι εμενα τωρα κοιμηθηκε η μικρη.δεν εχει αναρρωσει ακομα τελειως,κι οι μυξες δεν τελειωνουν με τιποτα.ευτυχως δεν βηχει.

το μεσημερι κοιμηθηκε η μικρη κατα τις 1 και ξαπλωσα κι εγω και σηκωθηκα το απογευμα!αφου ολο ξενυχταω τα βραδυα,αναπληρωσα τον χαμενο υπνο της προηγουμενης βδομαδας.:mrgreen:

καλα ειστε οι υπολοιπες?

α,περαστικα και στην προσπ και στη χριστουλα.

βικη περιμενω φωτο της μικρης σταρ γιωργιτσας!!:D

εκατσα κι εγω λιγο,και μετα θα παω κι εγω για σιδερο και ταινιουλα.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Γεια σας κορίτσια!

Είπα ότι δεν θ' ασχοληθώ άλλο, αλλά θα το αναφέρω σ' εσάς, έτσι για να το μάθει κάποιος, τι άχρηστοι άνθρωποι υπάρχουν.

Σήμερα πήγαμε στον παιδίατρο του Γιάννη. Επειδή ο αιματοκρίτης και η αιμοσφαιρίνη του, στις προεγχειρητικές εξετάσεις, ήταν χαμηλά κι επειδή και πέρσι σε κάτι εξετάσεις ήταν επίσης χαμηλά, υποψιαζόμαστε ότι έχει κι ο Γιάννης στίγμα μεσογειακής αναιμίας, όπως κι ο μπαμπάς του.

Αν ισχύει κάτι τέτοιο, δεν μας πειράζει που ήταν χαμηλά τα νούμερα, δεν αλλάζουν, κάνουμε κανονικά την εγχείρηση.

Πρέπει όμως να το επιβεβαιώσουμε.

Μας γράφει ο παιδίατρος μια εξέταση που γίνεται και μας προτείνει μια μικροβιολόγο, που ήταν κι απέναντι κι επειδή είναι βιαστικό - πρέπει να ξέρουμε έως την Παρασκευή - πάμε εκεί.

Η οποία μικροβιολόγος μας ζητάει, επειδή έλειπε η βοηθός της (θα τρελαθώ), να κρατάμε τον Γιάννη.

Δεκτόν μέχρι εδώ; ΟΚ, πάμε παρακάτω.

Η ΑΧΡΗΣΤΗ μικροβιολόγος - που ανάθεμα την ώρα που πήγαμε - τρύπησε ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ το μωρό, γυρνούσε τη βελόνα γύρω γύρω ΜΕΣΑ στο χεράκι του, έτρεμαν τα χέρια της (γιατί δεν είχε προφανώς ξαναπάρει αίμα από μωρό, λες και ήταν alien) και τελικά ΔΕΝ μπόρεσε να πάρει.

Μετά την τρίτη φορά τα μαζέψαμε, ΔΕΝ τη δείραμε και φύγαμε!

Τελικά, φυσικά, θα το κάνουμε στο Διαβαλκανικό, όπου κάναμε και τα υπόλοιπα και όπου την περασμένη εβδομάδα μία ΝΟΣΟΚΟΜΑ (όχι γιατρός, όπως η σημερινή) του πήρε αίμα μέσα σ' ένα λεπτάκι και το μωρό μου δεν έβγαλε κιχ!

Το αγοράκι μου όταν ούρλιαζε (σταδιάλα η μλκισμένη!!!), επειδή στην αρχή του λέγαμε "κράτα Γιαννάκη, τελειώνουμε", έδινε μόνο του κουράγιο στον εαυτό του και μέσα στα κλάμματά του έλεγε "κράτααααα"!!!

Τα ξαναθυμήθηκα και φούντωσα!!!

Μετά κοιτούσε τα τσιρότα (ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΧΕΡΙΑ) από τα άχρηστα τρυπήματα που του έκανε η ηλίθια κι έλεγε "πάααααααααααειιιιι"!

Κορίτσια ήταν πιο ψύχραιμος κι απ' τους δυο μας. Βγήκαμε από το μικροβιολογικό κι ενώ εγώ κι ο Κώστας ήμασταν να σκάσουμε, ο Γιάννης συνήλθε αμέσως και τραγουδούσε.

Πως δεν της έδωσα ΣΦΑΛΙΑΡΑ!!! Αφού ΔΕΝ μπορούσε χωρίς τη "βοηθό" της, γιατί δεν μας το είπε και ΒΑΣΑΝΙΣΕ το παιδί μου;;;

Μη χάσουνε τα ευρώπουλα!

Ουφ, τα είπα και ξεθύμανα.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Γεια σας κορίτσια!

Είπα ότι δεν θ' ασχοληθώ άλλο, αλλά θα το αναφέρω σ' εσάς, έτσι για να το μάθει κάποιος, τι άχρηστοι άνθρωποι υπάρχουν.

Σήμερα πήγαμε στον παιδίατρο του Γιάννη. Επειδή ο αιματοκρίτης και η αιμοσφαιρίνη του, στις προεγχειρητικές εξετάσεις, ήταν χαμηλά κι επειδή και πέρσι σε κάτι εξετάσεις ήταν επίσης χαμηλά, υποψιαζόμαστε ότι έχει κι ο Γιάννης στίγμα μεσογειακής αναιμίας, όπως κι ο μπαμπάς του.

Αν ισχύει κάτι τέτοιο, δεν μας πειράζει που ήταν χαμηλά τα νούμερα, δεν αλλάζουν, κάνουμε κανονικά την εγχείρηση.

Πρέπει όμως να το επιβεβαιώσουμε.

Μας γράφει ο παιδίατρος μια εξέταση που γίνεται και μας προτείνει μια μικροβιολόγο, που ήταν κι απέναντι κι επειδή είναι βιαστικό - πρέπει να ξέρουμε έως την Παρασκευή - πάμε εκεί.

Η οποία μικροβιολόγος μας ζητάει, επειδή έλειπε η βοηθός της (θα τρελαθώ), να κρατάμε τον Γιάννη.

Δεκτόν μέχρι εδώ; ΟΚ, πάμε παρακάτω.

Η ΑΧΡΗΣΤΗ μικροβιολόγος - που ανάθεμα την ώρα που πήγαμε - τρύπησε ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ το μωρό, γυρνούσε τη βελόνα γύρω γύρω ΜΕΣΑ στο χεράκι του, έτρεμαν τα χέρια της (γιατί δεν είχε προφανώς ξαναπάρει αίμα από μωρό, λες και ήταν alien) και τελικά ΔΕΝ μπόρεσε να πάρει.

Μετά την τρίτη φορά τα μαζέψαμε, ΔΕΝ τη δείραμε και φύγαμε!

Τελικά, φυσικά, θα το κάνουμε στο Διαβαλκανικό, όπου κάναμε και τα υπόλοιπα και όπου την περασμένη εβδομάδα μία ΝΟΣΟΚΟΜΑ (όχι γιατρός, όπως η σημερινή) του πήρε αίμα μέσα σ' ένα λεπτάκι και το μωρό μου δεν έβγαλε κιχ!

Το αγοράκι μου όταν ούρλιαζε (σταδιάλα η μλκισμένη!!!), επειδή στην αρχή του λέγαμε "κράτα Γιαννάκη, τελειώνουμε", έδινε μόνο του κουράγιο στον εαυτό του και μέσα στα κλάμματά του έλεγε "κράτααααα"!!!

Τα ξαναθυμήθηκα και φούντωσα!!!

Μετά κοιτούσε τα τσιρότα (ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΧΕΡΙΑ) από τα άχρηστα τρυπήματα που του έκανε η ηλίθια κι έλεγε "πάααααααααααειιιιι"!

Κορίτσια ήταν πιο ψύχραιμος κι απ' τους δυο μας. Βγήκαμε από το μικροβιολογικό κι ενώ εγώ κι ο Κώστας ήμασταν να σκάσουμε, ο Γιάννης συνήλθε αμέσως και τραγουδούσε.

Πως δεν της έδωσα ΣΦΑΛΙΑΡΑ!!! Αφού ΔΕΝ μπορούσε χωρίς τη "βοηθό" της, γιατί δεν μας το είπε και ΒΑΣΑΝΙΣΕ το παιδί μου;;;

Μη χάσουνε τα ευρώπουλα!

Ουφ, τα είπα και ξεθύμανα.

:evil::evil::evil:

κοιτα τι περασε το μικρουλι εξαιτιας της χαζης!ευτυχως που ο μικρος το ξεχασε αμεσως.

κι εμεις το ιδιο παθαμε περσι,κι απο τοτε η μικρη μολις την ξαπλωσει ο παιδιατρος βαζει τα κλαμματα και θελει να κανει εμετο απο τον φοβο της.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...