Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κ Α Ι για αυτο λοιπον..

start breastfeeding Next time...

Ξεκίνησα και την πρώτη φορά κορίτσι. Με αντλία, άρμεγα σαν τη γελάδα. Σε πληροφορώ ότι έβγαζα 10 ml κι απ' τα δύο στήθη, ενώ ο μικρός έπινε 90 απ' το νοσοκομείο ακόμα!!!

Δεν είναι πάντα στο χέρι σου.

εσυ δεν εισουν η νυφουλα..?

Oui!

Maestria, Miamama & MyPrincess.. Tα 3 Μ που ειναι πανω απο 70 κιλα..ΧΑΧΑ

Κοριτσακια ενωθειτε..

Αν και εγω αυτον τον καιρο κανω σοβαρη προσπαθεια να αδυνατισω γιατι δεν πηγαινε αλλο, ενιωθα πολυ χαλια..Εχω χασει 7 κιλα και θελω τουλαχιστον αλλα 10 γμτ την ατυχια μου..Αχ κ γω παντα ημουν γυρω στα 62 και τωρα χαλια μαυρα!!

Με τα νευρα μου ολο στο φαι το εριχνα..

Προσπ τι κανει η ζουζουνα;;;

Μαεστρια ΜΗΝ διαβαζεις κοπελα μου..Καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη..

Βικυ βλεπω η Γεωργιτσα ειναι σουπερ νινι!!!

Ναι, το έκλεισα το πάρεντς! Μόνο στο καφέ είμαι σήμερα και μλκίζομαι :tongue:.

Ναι βρε κοριτσι αλλα μερικες φορες δεν φταιει το οτι δεν θελεις ΑΛΛΑ δεν μπορεις..

Οου γιες.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ja, ja ich bin die Deutschlehrerin.. Verstanden? Wahrscheinlich nicht..

Γμτ τα καταλαβαίνω καλύτερα στο προφορικό. Γεννήθηκα Γερμανία και είναι το μισό σόι εκεί.

Αλλά δεν πρόλαβα να μάθω, έφυγα νινί. Πάντως ψιλοπιάνω λίγα, επειδή το σόι μαζευόταν κάθε καλοκαίρι στο χωριό και πετάνε και οι γονείς μου ακόμα μερικά.

Παλιότερα μ' άρεσε σαν γλώσσα. Τώρα όχι και τόσο. ΠΟΛΥ σύμφωνο ρε παιδάκι μου :tongue:.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

η συγκεκριμενη θα μπορει..αρκει να θελει.. ακομη και η jesgk που θηλασε 9 μηνες σας εχει πει τι διαφορα ειδε στο σωμα της... σας το λεω και εγω που εχω αρχισει να φουσκωνω στην περιφερεια..

βοηθαει το ατιμο..

μου'φαγες 1 μήνα :twisted::tongue:

όντως ο θηλασμός κάνει τρελή δουλειά, στην κοιλιά είναι σαν να έχω κάνει κοιλιακούς

Διαφημίσεις

Γμτ τα καταλαβαίνω καλύτερα στο προφορικό. Γεννήθηκα Γερμανία και είναι το μισό σόι εκεί.

Αλλά δεν πρόλαβα να μάθω, έφυγα νινί. Πάντως ψιλοπιάνω λίγα, επειδή το σόι μαζευόταν κάθε καλοκαίρι στο χωριό και πετάνε και οι γονείς μου ακόμα μερικά.

Παλιότερα μ' άρεσε σαν γλώσσα. Τώρα όχι και τόσο. ΠΟΛΥ σύμφωνο ρε παιδάκι μου :tongue:.

Εσυ το πηρες το 10 παντως!!:P

yRf6p1.png

όντως ο θηλασμός κάνει τρελή δουλειά, στην κοιλιά είναι σαν να έχω κάνει κοιλιακούς

ναι κατι θυμομουν αλλα επεμεινα στο 9μηνο.. ο 10ος ηταν προσαρμοστηκος... :tongue:

Διαφημίσεις

Αχ, και τους χρειάζομαι τους κοιλιακούς.

Κοριτσάκια δεν είχε ούτε η μανούλα (ούτε 1 μήνα δεν θήλασε καμιά μας λέει), ούτε η μεγάλη αδελφή (2 παιδιά), ούτε η μεσαία (η γνωστή πολύτεκνη).

Καμιά μας δεν θήλασε μετά τον 1ο μήνα. Δεν το λέω σαν δικαιολογία, έτσι είναι.

Τυχαίο; Δε νομίζω.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Αχ, και τους χρειάζομαι τους κοιλιακούς.

Κοριτσάκια δεν είχε ούτε η μανούλα (ούτε 1 μήνα δεν θήλασε καμιά μας λέει), ούτε η μεγάλη αδελφή (2 παιδιά), ούτε η μεσαία (η γνωστή πολύτεκνη).

Καμιά μας δεν θήλασε μετά τον 1ο μήνα. Δεν το λέω σαν δικαιολογία, έτσι είναι.

Τυχαίο; Δε νομίζω.

ενας ειδικος επι του θηλασμου ειτε γυναικολογος ειτε συμβουλος θα σου απαντησει αν ειναι τυχαιο η αν ηθελε περισσοτερη δουλεια..

ο θηλασμος ειναι ενας καθαρα ορμονολογικος - νευρολογικος συνδυασμος που λειτουργει εμμεσα της κυησης και της γεννας.

το ποσο θα το δουλεψει εχει να κανει με τις διαθεσεις αλλα καμια φορα και με τη πληροφορηση της καθε μανουλας..

ενταξει δεν θηλασες, δεν εκανες κατι κακο σε κανεναν..

απλα ηταν ενα παραδειγμα για να δεις οτι υπαρχουν τροποι να σε βοηθησουν ως προς τα κιλα και μιας και ανεφερες προσφατα οτι θες να πας για δευτερο παιδακι ειπα να στο αναφερω..

ενας ειδικος επι του θηλασμου ειτε γυναικολογος ειτε συμβουλος θα σου απαντησει αν ειναι τυχαιο η αν ηθελε περισσοτερη δουλεια..

ο θηλασμος ειναι ενας καθαρα ορμονολογικος - νευρολογικος συνδυασμος που λειτουργει εμμεσα της κυησης και της γεννας.

το ποσο θα το δουλεψει εχει να κανει με τις διαθεσεις αλλα καμια φορα και με τη πληροφορηση της καθε μανουλας..

ενταξει δεν θηλασες, δεν εκανες κατι κακο σε κανεναν..

απλα ηταν ενα παραδειγμα για να δεις οτι υπαρχουν τροποι να σε βοηθησουν ως προς τα κιλα και μιας και ανεφερες προσφατα οτι θες να πας για δευτερο παιδακι ειπα να στο αναφερω..

Καλά έκανες γκουρού του θηλασμού!

Όπως προσπάθησα στο πρώτο, θα προσπαθήσω και στο δεύτερο. Αλλά δε θα κάτσω να σκάσω κιόλας βρε παιδάκι μου :mrgreen:.

Τώρα βέβαια αυτό με τους κοιλιακούς είναι καλό κίνητρο :tongue::tongue::tongue:!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...