Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλα τα λες jesgk!

να σας ρωτησω,εσεις εχετε το σπιτι στην εντελεια κι εχετε την απαιτηση να μην πειραζουν τιποτα τα παιδια σας ή εχετε βγαλει τα παντα για να μην τα πειραζουν και προσπαθειτε το σπιτι να ειναι απλα καθαρο?

εγω κανω το 2ο απ'οτι καταλαβατε!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλα τα λες jesgk!

να σας ρωτησω,εσεις εχετε το σπιτι στην εντελεια κι εχετε την απαιτηση να μην πειραζουν τιποτα τα παιδια σας ή εχετε βγαλει τα παντα για να μην τα πειραζουν και προσπαθειτε το σπιτι να ειναι απλα καθαρο?

εγω κανω το 2ο απ'οτι καταλαβατε!

τα παιδιά τα ροσέχει η μαμά μου κ απλά να σου πω ότι έχει ψυχολογικά με την καθαριότητα οπότε οταν πάω τίποτα δεν είναι στη μέση. Ενα θεματάκι το έχω κι εγώ απλά η διαφορά ειναι οτι η μητέρα μου δεν τα αφήνει να το κανουν μπάχαλο ενώ εγώ τα αφήνω (κυρίως τον μεγάλο) με την βασική προυπόθεση ότι θα τα μαζέψει. Δεν έβγαλα ποτέ τίποτα κ δεν σκοπέυω να βγάλω, απλά το σαλόνι ειναι ένα μέρος που δεν παίζουν .. γιαυτο έχουν τα υπόλοιπα 70 τμ ειναι ανάγκη να έοχυν και τα 15 του σαλονιου;;;

τα παιδιά τα ροσέχει η μαμά μου κ απλά να σου πω ότι έχει ψυχολογικά με την καθαριότητα οπότε οταν πάω τίποτα δεν είναι στη μέση. Ενα θεματάκι το έχω κι εγώ απλά η διαφορά ειναι οτι η μητέρα μου δεν τα αφήνει να το κανουν μπάχαλο ενώ εγώ τα αφήνω (κυρίως τον μεγάλο) με την βασική προυπόθεση ότι θα τα μαζέψει. Δεν έβγαλα ποτέ τίποτα κ δεν σκοπέυω να βγάλω, απλά το σαλόνι ειναι ένα μέρος που δεν παίζουν .. γιαυτο έχουν τα υπόλοιπα 70 τμ ειναι ανάγκη να έοχυν και τα 15 του σαλονιου;;;

εμας παλι το σαλονι μας ειναι ο παιδοτοπος κι η κουζινα,στο δωματιο της παιζει πολυ λιγο γτ δεν θελει να ειναι μονη της.

εμενα με βολευει παντως ετσι γιατι ειναι ενιαιος,κι εκεινη καθεται στο σαλονι κι εγω μαγειρευω στην κουζινα κι ετσι την επιβλεπω κιολας.το τραπεζακι του σαλονιου παντως εχει τα παιχνιδια της πανω.ωραια στολιδια ειναι κι αυτα!!:rolleyes:

εμας παλι το σαλονι μας ειναι ο παιδοτοπος κι η κουζινα,στο δωματιο της παιζει πολυ λιγο γτ δεν θελει να ειναι μονη της.

εμενα με βολευει παντως ετσι γιατι ειναι ενιαιος,κι εκεινη καθεται στο σαλονι κι εγω μαγειρευω στην κουζινα κι ετσι την επιβλεπω κιολας.το τραπεζακι του σαλονιου παντως εχει τα παιχνιδια της πανω.ωραια στολιδια ειναι κι αυτα!!:rolleyes:

παιζει ρόλο κ η διαρρυθμιση, εμένα αν ειναι στο σαλόνι δεν έχω καθόλου οπτική επαφή, πρεπει να βγώ απ'την κουζίνα κ να παω σαλόνι

εμένα ειναι το μονο στενόμακρο δωμάτιο αρα παντού "φωνάζει" κίνδυνος

Επεξεργάστηκαν by jesgk

παιζει ρόλο κ η διαρρυθμιση, εμένα αν ειναι στο σαλόνι δεν έχω καθόλου οπτική επαφή, πρεπει να βγώ απ'την κουζίνα κ να παω σαλόνι

εμένα ειναι το μονο στενόμακρο δωμάτιο αρα παντού "φωνάζει" κίνδυνος

ααα!καταλαβα.εσυ σχολασες ή ακομα?

Διαφημίσεις

ααα!καταλαβα.εσυ σχολασες ή ακομα?

κανονικά σχόλασα αλλα λειπει ενας συνάδελφος κ δεν με αφήνει να φύγω κ αυτη τη στιγμή βγάζω αφρούς από τα ματια απο τα νευρα μου

κανονικά σχόλασα αλλα λειπει ενας συνάδελφος κ δεν με αφήνει να φύγω κ αυτη τη στιγμή βγάζω αφρούς από τα ματια απο τα νευρα μου

ωχ!!ηρεμααα!παρε βαθιες αναπνοες!!!σπαστικο παντως αυτο!!!

τις νοικοκυρες σε απογνωση τις ειδες?εγω ναι.ωραια σειρα,δεν την εχω ξαναδει.

ωχ!!ηρεμααα!παρε βαθιες αναπνοες!!!σπαστικο παντως αυτο!!!

τις νοικοκυρες σε απογνωση τις ειδες?εγω ναι.ωραια σειρα,δεν την εχω ξαναδει.

δεν τις ειδα τελικά, ο γιός νύσταζε, η κόρη ειχε πέσει για υπνο κ ο άντρας μου θα αργούσε παιδευόταν με ένα μηχάνημα στο μαγαζί κ έτσι πηρα το γιο κ κοιμηθήκαμε μαζί , μετά τον πήγε ο μπαμπας του στο κρεβάτι

καταρχήν όταν ειναι στη μέση ειναι σαν ζεστά ψωμάκια... κρουασανάκια σοκολάτας έτοιμα να τα φάς

Πολυ μου αρεσε αυτό:tongue::tongue::tongue:

Εμείς ακόμα κάνουμε μπάνιο στο μπανάκι αλλα πάντα με επιβλεψη γιατι πιανετε και γυρναει και θελει να πιασει και τη βρυση να σηκωθεί.

εμένα θέλει να παιζει στο δωματιο του αλλα να είμαι και εγώ μαζί. Του αγοράσαμε χαλί με τα αρκουδάκια τα forever friends και εχει τρελλαθεί κορίτσια κοιτάζει τα αρκουδάκια και κανει ταααα και παει και τα χαιδεύει.

Και εμένα elenada το σαλόνι ειναι μαζί με την κουζίνα οπότε παντού υπάρχουν παιχνίδια. Εμένα μου αρέσει ομως παρα πολύ ειναι τα ωραιότερα στολίδια:P:D

Διαφημίσεις

υπομονή jesk εγώ πριν μια ωρα επιασα δουλειά:-(:sad::-(

γεια σου αννινα!εγω ειμαι η νοικοκυρα σε απογνωση.δεν δουλευω τωρα,ειμαι εποχιακη,αλλα ωρες-ωρες μου λειπει η δουλεια,να δω λιγο κοσμο,να ξεσκασω.

20 Iανουαρίου elenada μου. Αλλα δυστυχώς φέτος δεν θα μπορεσουμε να κανουμε παρτυ του χρονου ομως θα γίνει χαμός!!!!!!!!!!!!1

20 Iανουαρίου elenada μου. Αλλα δυστυχώς φέτος δεν θα μπορεσουμε να κανουμε παρτυ του χρονου ομως θα γίνει χαμός!!!!!!!!!!!!1

του χρόνου θέλω μέχρι το Αιγάλεω να ακούω τα τραγούδια για τα γενέθλια του κούκλου

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...