Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια. Ευτυχώς σήμερα είμαι καλύτερα. Μου είπε να πάρω το donafil από απόψε για λίγες μέρες…

Άστο! Είχα 5, κανένα… καθυστέρησαν και τα έχασα… 

Συγγνώμη και τι σου είπαν σαν δικαιολογία;; Είσαι Αθήνα η σε άλλη πόλη; Με συγχωρείς δεν θυμαμαι

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Είναι πανέξυπνα τα άτιμα. Εχθές είχα κάνει κακά αργά το βράδυ κ' δεν την πήρα χαμπάρι κ' σηκώθηκε κ' μου έδειχνε το μπεμπιλίνο της!! πολύ χάρηκα!! Και εχθές που πήγαμε παιδότοπο το παιδάκι της φίλης μου έκανε ότι με δάγκωνε ενα παιχνιδάκι σκυλάκι κ πήρε και αυτή το σκυλάκι κ΄έκανε ότι με δάγκωνε!!!

Μπράβο το ζουζούνι! Η δικιά μου με τίποτα δεν το λέει. Μόνο βόλτες και φαγητό ξέρει να ζητάει. Και ξένο να δει να τρωει πάει και φωνάζει στη μούρη του ανθρώπου μαμ! Αλλά για τα κακά της κουβέντα.

Χθες την είχα αγκαλιά για να την κοιμήσω και ήρθε απο πίσω ο άντρας μου και της έσκασε ένα φιλί. Τραβιέται λοιπόν μπροστά και μου χτυπάει το μάγουλο για να μου δώσει και εμένα ένα:P:p:p:p

Α! και το απόγευμα όπως την γυρνουσα στη γειτονιά ''επιασε κουβέντα'' με το ψιλικατζή μέχρι που τρύπωσε και μέσα στο μαγαζί. Της χαρίζει κάτι για να φάει , το παίρνει και αρπάζει άλλο ένα και λέει μαμά και έρχεται και μου το δείνει:P:p:p! Έχω κάποιον να με σκέφτεται.....:tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μπράβο το ζουζούνι!Η δικιά μου με τίποτα δεν το λέει.
Φιλενάδα αν έλεγε κ' κακά θα έλεγα ότι το παιδί μου είναι σαίνι :tongue: βέβαια το πιπί της είχε κοκκινίσει οπότε μάλλον απελπίστηκε που δεν το καταλάβαινα από μόνη μου κ σκέφτηκε να μου το δείξει
Μόνο βόλτες και φαγητό ξέρει να ζητάει. Και ξένο να δει να τρωει πάει και φωνάζει στη μούρη του ανθρώπου μαμ! Αλλά για τα κακά της κουβέντα.
αυτό με το μαμ είναι ένα θέμα... όλη την ώρα κάτι θέλει να μασουλάει η bebe' lily μου!!! Ελεος!!! Δεν τολμάμε να φάμε κάτι κ ζητάει σαν γύφτουλας:tongue:
Χθες την είχα αγκαλιά για να την κοιμήσω και ήρθε απο πίσω ο άντρας μου και της έσκασε ένα φιλί.Τραβιέται λοιπόν μπροστά και μου χτυπάει το μάγουλο για να μου δώσει και εμένα ένα:P:p:p:p
Τρώω κάτι ξεγυρισμένες σφαλιάρες άλλο πράγμα!! Μουδιάζει το μάγουλο!! Απαπα να δω πως θα το κόψω. Με τη κοφτή φωνή κάτι γίνεται... Τελικά νομιζα ότι ζηλεύει το μπαμπά της όταν με φιλάει αλλά ζηλέυει εμένα... γιατί εχθές με το που με ειδε που με αγκαλιαζε τον έσπρωξε κ γατζώθηκε πάνω μου
Α! και το απόγευμα όπως την γυρνουσα στη γειτονιά ''επιασε κουβέντα'' με το ψιλικατζή μέχρι που τρύπωσε και μέσα στο μαγαζί. Της χαρίζει κάτι για να φάει , το παίρνει και αρπάζει άλλο ένα και λέει μαμά και έρχεται και μου το δείνει:P:p:p! Έχω κάποιον να με σκέφτεται.....:tongue:
Τέλειο!!!!!! Μου αρέσει όταν είναι έτσι τρυφερούλια. Γενικά μου αρέσει που τώρα μιμούνται πολύ αυτά που κάνουμε κ "μιλάει" μπουρδίστικα... λέει μόνη της κάτι αμπλαουμπλες, δειχνει κ κουνάει χέρια κ αμπλαουμπιάζει κ πεθαίνω απο το γέλιο!!

Εχθές το βράδυ για 5' τραγουδούσε... δλδ έκανε ααααα αααα αααα αλλά μελωδικά κ μου ερχόταν να την δαγκώσω κ την γαργαλουσαμε κ οι δυο κ που να κοιμηθεί!!!!!

Εβαλα μια κρέμα της clinique που κλείνει κ καλά τους πόρους κ γέμισα σπυράκια... γαμώ την clinique Μου γαμώ![/font]

Καλέ εμένα μ' αρέσει η clinique. Ειδικά η πούδρα και οι σκιές της!

Αχ, κι ο δικός μου ότι ακούει το λέει. Προχθές καθόμασταν σπίτι κι έβρεχε έξω, χαμός. Ήθελε να βγει στο μπαλκόνι, του λέγαμε συνέχεια "όχι Γιάννη, γιατί βρέχει".

Το κόλλησε. Όλη την ώρα μετά (έβρεχε, δεν έβρεχε), έδειχνε την μπαλκονόπορτα κι έλεγε με ύφος "βέει"!!

Επίσης, το πιο ζουζουνέ, καθόμουν στο πάτωμα αραχτή στο δωμάτιό του. Αυτός δίπλα μου (μη ξεκολλήσει και με χάσει) και κοιτούσε προς τον καθρέφτη (2 φύλλα της ντουλάπας είναι καθρέφτες) με ύφος σταρ και τραγουδούσε "λαλαλαλα", κλπ. Το ψώνιο μου!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

ήρθα κι εγώ,πήγαν μπαμπάς και κόρη, σούπερ μάρκετ!!

κι εγώ θα ήθελα να ψωνίσω...μου λείπουν πολλά πράγματα...

λόγω κιλών έχω άπειρα ρούχα αφόρετα!!

τρελαίνομαι για ψώνια!!

μαεστρία μου κι εγώ έτσι κάνω συνήθως,η περιέργεια σκότωσε τη γάτα!!!

αφού όταν μας είπες τι είχε το παιδί,το έψαξα στο google!!

αλλά καλύτερα να μείνεις στα λόγια του γιατρού σου κι όλα καλά θα πάνε!!

η Έλλη δεν έχει δείξει δείγματα ζήλειας μέχρι τώρα!!

την έχει ο μπαμπάς της αγκαλιά και πάω και τους αγκαλιάζω,δίνω ένα φιλί στον μπαμπά κι ένα στη κόρη,μετά μας σπρώχνει τα κεφάλια η μικρή να ξαναφιληθούμε!!

συνέχεια!!

και γελάει!!

Διαφημίσεις

Το κόλλησε. Όλη την ώρα μετά (έβρεχε, δεν έβρεχε), έδειχνε την μπαλκονόπορτα κι έλεγε με ύφος "βέει"!!

Το πιο πιθανό για αυτή την ηλικία ειναι ότι λένε να μην το ξαναλένε... εμένα ειπε μια φορά ολοκάθαρα αγκαλιά αλλά δεν το έχω ξανακούσει από τότε. Πότε όμως!! Ηταν σε φάση που δεν την έπαιρνα κ μάλλον πάλι απελπίστηκε κ' θα σκέφτηκε.. αμά το πει θα συγκινηθώ ..αλλά δεν το ξανάκουσα

την έχει ο μπαμπάς της αγκαλιά και πάω και τους αγκαλιάζω,δίνω ένα φιλί στον μπαμπά κι ένα στη κόρη,μετά μας σπρώχνει τα κεφάλια η μικρή να ξαναφιληθούμε!!

συνέχεια!!

και γελάει!!

Ετσι ήταν κ είναι ο Θοδωρής, ποτέ δεν ζήλεψε με το Στέφανο.

ήρθα κι εγώ,πήγαν μπαμπάς και κόρη, σούπερ μάρκετ!!

κι εγώ θα ήθελα να ψωνίσω...μου λείπουν πολλά πράγματα...

λόγω κιλών έχω άπειρα ρούχα αφόρετα!!

τρελαίνομαι για ψώνια!!

μαεστρία μου κι εγώ έτσι κάνω συνήθως,η περιέργεια σκότωσε τη γάτα!!!

αφού όταν μας είπες τι είχε το παιδί,το έψαξα στο google!!

αλλά καλύτερα να μείνεις στα λόγια του γιατρού σου κι όλα καλά θα πάνε!!

η Έλλη δεν έχει δείξει δείγματα ζήλειας μέχρι τώρα!!

συνέχεια!!

και γελάει!!

Καλώς την κερκυραία!

Άσε, εγώ έχω 1,2 παντελόνια κυρίως που ονειρεύομαι κάποτε να τα ξαναφορέσω!!!

Α, και μία φούστα (πορτοκαλί :mrgreen:) ΠΟΛΥ ΣΕΞΥ, που λέω θα χάσω 7-8 κιλά ακόμα, να φτάσω στα καλά μου σχετικά, να τη φορέσω, να πάθει βραχυκύκλωμα ο χάζμπαντ.

Αλλά δεεεεεεεεεεν τα χάνω :twisted:.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Καλώς την κερκυραία!

Άσε, εγώ έχω 1,2 παντελόνια κυρίως που ονειρεύομαι κάποτε να τα ξαναφορέσω!!!

Α, και μία φούστα (πορτοκαλί :mrgreen:) ΠΟΛΥ ΣΕΞΥ, που λέω θα χάσω 7-8 κιλά ακόμα, να φτάσω στα καλά μου σχετικά, να τη φορέσω, να πάθει βραχυκύκλωμα ο χάζμπαντ.

Αλλά δεεεεεεεεεεν τα χάνω :twisted:.

Πόσα κιλά εισαι πια .. στις φωτό δεν φαίνεται

Ετσι ήταν κ είναι ο Θοδωρής, ποτέ δεν ζήλεψε με το Στέφανο.

Α, εμένα ζηλεύει.

Αν κάνουμε γλύκες με τον Κώστα έρχεται και χώνεται κι αυτός!!! :mrgreen:

Τη θέλει δικιά του τη μαμά.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Πόσα κιλά εισαι πια .. στις φωτό δεν φαίνεται

ΚΑΛΕ, βάζω τις φωτογραφίες που με κολακεύουν βεβαίως, βεβαίως. :twisted:

Τι θέλεις να βάλω; Εκείνες που φαίνονται οι πατσέδες; :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

εμας τωρα που ναι υπο περιορισμο λογω του βηχα παει να βγει εξω στην αυλη και της λεμε "οχι κανει κρυο" και τριβουμε τα χερια μας μεχρι τους αγκωνες και κανει το ιδιο λεγοντας " υο" "υο"..και τριβει και αυτη τα χερακια της..

τελευταια εχει μεγαλες αγαπες μαζι μου.. ξυπναει το πρωι (εννοειται οτι παντα ειναι στο κρεβατι μας) και μου σκαει φιλια και καλα για να ξυπνησω..

της αρεσει εντωμεταξυ οταν κοιμαται μαζι μας να χουχουλιαζει στην αγκαλια μου και να χωνει τα ποδαρακια της αναμεσα στα σκελια μου..

ΚΑΛΕ, βάζω τις φωτογραφίες που με κολακεύουν βεβαίως, βεβαίως. :twisted:

Τι θέλεις να βάλω; Εκείνες που φαίνονται οι πατσέδες; :tongue:

γιατι εχεις βαλει φωτο???

δεν το δα καν..:confused:

οι δικες μου ειναι 4 χρονια πριν...ξερω τι κανω χεχε

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...