Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια. Ευτυχώς σήμερα είμαι καλύτερα. Μου είπε να πάρω το donafil από απόψε για λίγες μέρες…

Άστο! Είχα 5, κανένα… καθυστέρησαν και τα έχασα… 

Συγγνώμη και τι σου είπαν σαν δικαιολογία;; Είσαι Αθήνα η σε άλλη πόλη; Με συγχωρείς δεν θυμαμαι

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Περαστικά!! Κ εμένα έβηχε το βράδυ, της έβαλα το μαξιλαράκι της κ σταμάτησε. Μου το κάνουν κ όταν βγάζουν δόντια τα δικά μου αλλά ίσως κρύωσε, θα ρωτήσω την μητέρα μου. Πάντως με τις εναλλαγές του καιρού το μόνο σίγουρο ειναι ότι θα αρρωστήσουν

To libero day τί είναι;;;;

σοβαρα??? λες στη μικρη να συμβαινει αυτο? γιατι βγαζει δοντια στη σειρα η καημενη..

δες για libero day

http://www.mammyland.com/index.php?option=com_kunena&Itemid=354&func=view&catid=28&id=413668

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ωραία θα είναι!!

μακάρι να μπορούσαμε κι εμείς να πάμε...εδώ δεν κάνουν τίποτα!!

αν μπορέσετε να πάτε!!

ΝΑΙ ΚΑΛΑ! Και εδω που τα κανουν ποτε δεν βρισκουν καποιο καλο κεντρικο σημειο.. το Badmindon ειναι στο Γουδι και αν δεν εχεις αυτοκινητο η συγκοινωνια παει ως ενα σημειο και μετα εχει πολυυυυυυ ποδαροδρομο..

εμενα παντως με εχει καταβολεψει ο Εθνικος Κηπος ειναι σουπερ..

Πολύ ωραία!!! Αν μπορέσω θα πάω

βασικα οι δραστηριοτητες θα ειναι πιο πρακτικες για τον Θοδωρη.. τα κοριτσια ειναι πολυ μικρα για να καταλαβουν, απλα θα χαζολογανε και θα χωνονται οπουν μπορουν..

θα δω αν θα παω.. ειναι και μεχρι τις 19.00 δηλαδη τελειωνει νωρις.

Διαφημίσεις

βασικα οι δραστηριοτητες θα ειναι πιο πρακτικες για τον Θοδωρη.. τα κοριτσια ειναι πολυ μικρα για να καταλαβουν, απλα θα χαζολογανε και θα χωνονται οπουν μπορουν..

θα δω αν θα παω.. ειναι και μεχρι τις 19.00 δηλαδη τελειωνει νωρις.

Εγώ θα τα πάρω κ τα δύο να τη γκρεμίσει την εκδήλωση η κοράκλα μου!!!!:tongue:

Maestria η γιορτη ειναι καπως για γαμο αλλα αν γουσταρει η νυφη και ο γιατρος τυφλα να χει ο dj!!

soundgarden ειναι super!! βασικα ηταν το μονο που μου αρεσε απο τα τραγουδια που κατεβασατε προχθες.. τα εχω ΣΚΥΛΟβαρεθει και επισης δεν μου αρεσαν ασχετα αν τα ακουγα λογω της..πεπατημενης..

γενικα δεν μου αρεσαν και δεν μου αρεσουν οι μπαλαντες..

ειμαι απο τον πλανητη ξενερουα..ας γνωστον...

ηθελα, θελω, και θα θελω νευρο στη μουσικη μου..

Εγώ ήμουν ο Dj!!! :mrgreen:

Κι εγώ θέλω νεύρο βρε, ελάχιστες μπαλάντες έβαζα. Από '80ς μ' αρέσουν τα ποπάκια χορευτικά (Pet Shop Boys, Duran Duran, κλπ). Είναι κλασσικά, αλλά είπαμε, εσύ είσαι ξενέρωτη :tongue:.

Χθες την έπεσα για ύπνο κατά τις 2 (γιατί έτσι μ' αρέσει :mrgreen:) και σήμερα, φυσικά, σέρνομαι. Κατέβηκα νωρίτερα κέντρο και ψώνισα κάτι δώρα για μια βάφτιση από τα Chicco. Τους έχουμε υποχρέωση αυτό το ζευγάρι και πάντα τους παίρνω καλά δώρα.

Επίσης, επειδή είχε κάτι προσφορές, πήρα και δυο σύνολα (μακό παντελονάκια με μπλούζες) για τον Γιάννη. Τι, να μην πάρω το παιδί μου;

Οπότε, εκτός απ'τα παπά για τη θάλασσα, είμαστε κομπλέ για το καλοκαίρι.

Παπά για μένα που ήθελα δεν βρήκα κάτι, ούτε τσάντα ανοιχτόχρωμη. Είδα 1-2 ωραίες στο Zara, αλλά ρε κορίτσια χωρίς φερμουάρ, μόνο με μαγνητάκι ψηλά. Είναι σα να φωνάζεις "ελάτε, πάρτε μου το πορτοφόλι". Ειδικά εγώ που κυκλοφορώ με συγκοινωνία, δε το κάνω με τίποτα!

Ουφ, ευτυχώς σήμερα λείπουν οι περισσότεροι για ένα ραντεβού στη Λάρισα (εγώ τελευταία ώρα τη σκαπούλαρα) και έχει ησυχία, οπότε δεν κάνω ΤΙΠΟΤΑ :mrgreen:.

Καλημέρα σε όλες!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Εγώ ήμουν ο Dj!!! :mrgreen:

Κι εγώ θέλω νεύρο βρε, ελάχιστες μπαλάντες έβαζα. Από '80ς μ' αρέσουν τα ποπάκια χορευτικά (Pet Shop Boys, Duran Duran, κλπ). Είναι κλασσικά, αλλά είπαμε, εσύ είσαι ξενέρωτη :tongue:.

Χθες την έπεσα για ύπνο κατά τις 2 (γιατί έτσι μ' αρέσει :mrgreen:) και σήμερα, φυσικά, σέρνομαι. Κατέβηκα νωρίτερα κέντρο και ψώνισα κάτι δώρα για μια βάφτιση από τα Chicco. Τους έχουμε υποχρέωση αυτό το ζευγάρι και πάντα τους παίρνω καλά δώρα.

Επίσης, επειδή είχε κάτι προσφορές, πήρα και δυο σύνολα (μακό παντελονάκια με μπλούζες) για τον Γιάννη. Τι, να μην πάρω το παιδί μου;

Οπότε, εκτός απ'τα παπά για τη θάλασσα, είμαστε κομπλέ για το καλοκαίρι.

Παπά για μένα που ήθελα δεν βρήκα κάτι, ούτε τσάντα ανοιχτόχρωμη. Είδα 1-2 ωραίες στο Zara, αλλά ρε κορίτσια χωρίς φερμουάρ, μόνο με μαγνητάκι ψηλά. Είναι σα να φωνάζεις "ελάτε, πάρτε μου το πορτοφόλι". Ειδικά εγώ που κυκλοφορώ με συγκοινωνία, δε το κάνω με τίποτα!

Ουφ, ευτυχώς σήμερα λείπουν οι περισσότεροι για ένα ραντεβού στη Λάρισα (εγώ τελευταία ώρα τη σκαπούλαρα) και έχει ησυχία, οπότε δεν κάνω ΤΙΠΟΤΑ :mrgreen:.

Καλημέρα σε όλες!

καλα και εγω ολο θελω να ψωνισω για μενα και ολο της μικρης αγοραζω.. στο τελος θα καταληξουμε να γυρναμε με σκισμενα και ξεχειλωμενα.. :tongue:

πω πωωω.. καινε τα ματακια μου...

Εγώ θα τα πάρω κ τα δύο να τη γκρεμίσει την εκδήλωση η κοράκλα μου!!!!:tongue:

αν παω θα με συνοδευσει μια φιλη με την μικρη της.. κατσε να συνελθουμε πρωτα..

καλο καλοκαιρι..

ΚΑΙ το κεφι συνεχιζεται!!

Χαζεύω στο πάρεντς (είπαμε σήμερα δουλειά γιοκ) και σκέφτομαι τι πολλά προβλήματα που έχουν οι γυναίκες. Πόσες δεν μπορούν να μείνουν έγγυες και τι τραβάνε.

Εγώ ήμουν τυχερή τελικά.

Μετά βέβαια σκέφτομαι και μερικά "χαζά" προβλήματα που - νομίζουν ότι - έχουν! Αλλά αυτό είναι μια άλλη κουβέντα.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Μετά βέβαια σκέφτομαι και μερικά "χαζά" προβλήματα που - νομίζουν ότι - έχουν! Αλλά αυτό είναι μια άλλη κουβέντα.

Ειναι κατα το .. "Ας πουμε καμια μ#$% να περασει η ωρα μας"

αλλα η ωρα ετσι δεν περναει..

(εννοω για το οτι εφευρισκουμε προβληματα..)

Ωραία.

Μόλις διάβασα στο πάρεντς (σ' ένα θέμα για τα αντίστοιχα χειρουργεία, όπως του Γιάννη μου) ότι το ένα μωράκι που έκανε τελευταίο έκανε συρίγγιο.

Και ήταν το δεύτερο χειρουργείο του. Τώρα θα πρέπει να κάνει και τρίτο!!!

Μα ΠΟΣΟ άχρηστοι γιατροί υπάρχουνε;;;;

Γιατί του κάνανε όπως του το κάνανε εάν δεν ήταν ιδανικές οι συνθήκες; Εμένα ο χειρούργος μου είπε ότι θα το κάνει μ' ένα τρόπο, αλλά αν δει (μέσα στο χειρουργείο), ότι δεν βγαίνει και κινδυνεύει να κάνει συρίγγιο, θα το κάνει αλλιώς.

Γιατί να ταλαιπωρούνται έτσι τα παιδάκια;;

Και το καημένο έχει φτάσει 3,5 χρονών. Καταλαβαίνει κιόλας.

Αχ, ράκος έγινα τώρα!!!! :(

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Γιατί να ταλαιπωρούνται έτσι τα παιδάκια;;

Και το καημένο έχει φτάσει 3,5 χρονών. Καταλαβαίνει κιόλας.

Αχ, ράκος έγινα τώρα!!!! :(

Δεν κόβεις λίγο το διάβασμα πριν το χειρουργείο που τώρα σε έπιασε η προκοπή;;;;

Δεν κόβεις λίγο το διάβασμα πριν το χειρουργείο που τώρα σε έπιασε η προκοπή;;;;

Άσε, για καλό πήγα να διαβάσω κι εγώ, γιατί πήγαινε πολύ καλά το μωρό, έχει 3 εβδομάδες που την έκανε την εγχείρηση.

Αχ, θέλω να πάρω τους δρόμους!!!

Να είχα 200-300? περισσευούμενα να πάω να τα τσακίσω! :twisted:

Προσπ, εγώ αγοράζω πιο εύκολα για τον μικρό, γιατί εγώ ως χοντρούλα, δε βρίσκω εύκολα για μένα κι εκνευρίζομαι.

Οπότε, είναι πιο ευχάριστο ν' αγοράζω για τον Γιάννη.

Τι άλλες μλκίες να πούμε να ξεχαστούμε;:roll:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Maestria πας γυρευοντας...

εχει δικιο η jesgk..

ξερουμε οτι η αναμονη σου ειναι εφιαλτης αλλα οσα λιγοτερα σκεφτεσαι τοσο πιο ομαλα θα κυλησουν τα πραγματα για ολους.. το αγχος ειναι κακος συντροφος..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...