Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια. Ευτυχώς σήμερα είμαι καλύτερα. Μου είπε να πάρω το donafil από απόψε για λίγες μέρες…

Άστο! Είχα 5, κανένα… καθυστέρησαν και τα έχασα… 

Συγγνώμη και τι σου είπαν σαν δικαιολογία;; Είσαι Αθήνα η σε άλλη πόλη; Με συγχωρείς δεν θυμαμαι

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

γεια σας κοριτσάκια!!

ευτηχώς που τα βρήκα τόσο οικονομικά,δεν μας παίρνει για πολλά έξοδα!!

τα έβαλε χθες κατευθείαν και σήμερα το πρωί που πήγαμε πάλι για καφεδάκι,πλατεία!!

ο καιρός δεν μας ευνοεί για μπάνιο!!!

περαστικά στα μπουμπουκάκια μας!!

προσπερίνα δεν ξέρω και πολλά να σου πω,μόνο μέλι,γιατί η μικρή μέχρι τώρα μόνο μυξούλες έχει κάνει μόνο,από τα δόντια,16 μήνες τίποτα άλλο!!!(σήμερα κλείσαμε 16 μήνες)

πως περάσατε στην επέτειο?

με 100-200Ε βρίσκεις τέλεια στέφανα...

κακώς την άφησες πρινσέσσα να διαλέξει μόνη της...

hello pelagi!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

xαθηκατε ολες...

μιαμαμα,το παπουτσακι ειναι πολυ γλυκουλι και φαινεται αρκετα ανετο,οποτε καλοριζικα!!!εδω στα χανια αυτη η μαρκα ειναι απλησιαστη!

κι εμεις ειχαμε περιεργ καιρο σημερα,μια ηλιος,αερας,συννεφα,αργα το απογευμα ζεστη.τελικα πηγαμε σε εναν παιδοτοπο,διπλα στην παραλια με μια φιλη και περασε η ωρα ευχαριστα,8 ειμασταν σπιτι,φαγαμε μπριαμ το οποιο τσακισε !ηπιε και γαλα και τωρα μπλουμ στη κουνια μας!

σημερα εβαλα(παλι!!!!)2 πλυντηρια

αχ αυτα τα απλυτα,τα εχω φαει τα χερακια μου με τα απλωματα!που να τα επλενα και στο χερι!

kKhCp3.png

b5ebp2.png

πως περάσατε στην επέτειο?

με 100-200Ε βρίσκεις τέλεια στέφανα...

κακώς την άφησες πρινσέσσα να διαλέξει μόνη της...

hello pelagi!!!

Τι ρωτάς κι εσύ παιδάκι μου; Πως θέλεις να τα περάσανε; :tongue:

Όντως κι εγώ στέφανα με 180? είχα πάρει! Σιγά μην έβαζα τους κουμπάρους μου να ξοδεύονται για κάτι που το 'χω σ' ένα μπαούλο απ' την επόμενη του γάμου!

Κορίτσια ευτυχώς στη γαμοβάφτιση έβρεξε λίγο όταν ήμασταν μέσα στην εκκλησία και μετά - είχε μπουφέ στην αυλή της εκκλησίας - λιακάδα.

Οπότε, ήπιαμε το παντς μας, τσιμπίσαμε τα ορεκτικά, φάγαμε κι ένα γλυκάκι, μιλήσαμε λίγο με τη νύφη (φίλη και παλιά συνάδελφος) κι επιστρέψαμε.

Κοιμηθήκαμε όλοι μεσημέρι, οπότε ξεκουράστηκα κι όλο το απόγευμα έπαιζα με τον Γιάννη.

ΤΟ ΚΑΤΑΦΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΑ!!! :mrgreen:

Καλή εβδομάδα σε όλους και περαστικά στα μικρά!

Υ.Γ. Προσπ σκέφτηκες να βράσεις νεράκι και να τη βάλεις από πάνω να κάνει εισπνοές; Εγώ το έκανα και τον είχε βοηθήσει πολύ.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

αχ κοριτσια ευχαριστω για τι συμβουλες αλλα

α) για το μελι το ξερω επειδη μαλακωνει τον λαιμο

β) εισπνοες maestria σκεφθηκα να της κανω μιας και εχω και φρεσκα φυλλα ευκαλυπτου αλλα δεν ξερω πως θα γινει να μην ακουμπησει το ζεστο δοχειο..κανονικα πρεπει να την βαλω να κανει εισπνοες κατω απο πετσετα για να χει μπολικους υδρατμους..

βασικα εχει το βηχα αλλα δεν ειναι τακτικος συνεπως τωρα βολευομαι μαλλον με το σιροπι

το θεμα ειναι οτι εγω απο σημερα το απογευμα εχω καταρροη και τον λαιμο μου.. ειναι και η κουνιαδα κρυωμενη επισης απο σημερα το πρωι...

ελπιζω ο συζυγος να την γλιτωσει και να μην επιδεινωθει στη μικρη..

στην επετειο πηγαμε στο εξοχικο χτυπησαμε παστουλες, καναμε ενα σουπερ σεξακι και υστερα κοιμηθηκαμε αγκαλιτσα τα τρια μας...μαμα μπαμπας κορουλα.. τι αλλο θα θελαμε?!

εγω cristin τωρα που ναι καλοκαιρι αν κατι ειναι ελαφρα λερωμενο το ξεπεταω στο χερι αλλιως βαζω 2 φορες την εβδομαδα πλυντηριο της μικρης.. τωρα λερωνει πιο πολλα ρουχα λογω της παιδικης χαρας και των διαφορων δραστηριοτητων.

Παω να κοιμηθω..αυριο εχω μεγαλη μερα στη δουλεια και ειμαι απο το κρυωμα κουδουνι..

φιλια!

Κοριτσάκι να ξέρεις πάντως, εμείς τον βάλαμε πάνω απ' το δοχείο, σκεπασμένο με την πετσέτα και τον κρατούσαμε για να μην ακουμπήσει. Ένα λεπτάκι, ίσα ίσα να κάνει μερικές εισπνοές.

Μια χαρά δούλεψε, είχε βοηθήσει τότε αρκετά.

Καλή ξεκούραση. Εγώ σιδερώνω κάτι ψιλά, γιατί για περισσότερα ΓΙΟΚ, και την πέφτω (στον καναπέ, για ύπνο, θα δείξει).

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!! Μάλλον μόνη είμαι τέτοια ώρα. Σήμερα βαριόμουν τοσοοο πολύ κ απο δουλειές δεν έκανα τίποτα. Ευτυχώς το απόγευμα πήγαμε παιδότοπο με μια φίλη κ περασα πολύ όμορφα κ γυρίσαμε πριν μια ώρα, πήγαμε κ στα goody's μετά κ τώρα τα σκατούλια μου κοιμούνται.

Εγώ βάζω απαραίτητα ένα πλυντήριο την ημέρα, τα παιδιά πρωί κ βράδυ αλλάζουν αφου πανε κούνιες δυό φορες τη μέρα .. πολλές φορές φτάνω την εβδομάδα τα 8-9 πλυντήρια!! Κ εννοείται το αντίστοιχο σίδερο!! Στο χέρι δεν πλενω απολύτως τίποτα!!Μου σπάει τα νεύρα.. Κάτι πουλόβερ τα αφήνω μέχρι να πλυθουνε μόνα τους ή χώνω τη μανα μου, ευτυχως δλδ που 1-2 φορες έβαλε φετος ο συζ. πουλόβερ.

Αύριο πάλι δουλειά... μου τηλ το πρωί να πηγαινα σε μια άλλη διοργάνωση κ είπα ότι δεν με έχει ενημρώσει η διεύθυνση κ την γλύτωσα.

Τζες μπαινεις νωρις κοπελα μου γιαυτο..Αν περιμενες λιγο να'μαι!!

Προσπ Π Ε Ρ Α Σ Τ Ι Κ Α!!!! Αχ μωρε αυτος ο παλιοκαιρος τα κανει ολα..Και γω σημερα την ειχα με μακρυμανικο..

Εμεις σημερα πηγαμε στην κουνιαδα μου για φαγητο και η Ναταλιτσα ξετρελαθηκε με την μπεμπα αλλα οταν την πηρα αγκαλια φωναζε ΜΑΜΑ ΜΑΜΑ και πολυ μου αρεσε!!

Σαν χτες μου φαινεται που ηταν και αυτη τοσο νινι, αλλα να πω την αληθεια δεν θα μου αρεσε τωρα να ειχα ενα τοσο μικρο μωρο..

Οι κουμπαροι μαλλον θα καταληξουν στον γνωστο μου οποτε ελπιζω σε καλες τιμες!!Αλλιως καηκαμε..

Φιλακια τα λεμε αυριο..

yRf6p1.png

καλημέρα η κοριτσάκια. Η Γεωργίτσα το Σάββατο έγραψε. Ήταν η μασκότ της βραδυάς! Στην εκκλησία διάβαζε ο παππάς και αυτή έτρεχε στον διάδρομο και φώναζε ιιιιιιιιιιιι ! και ο κόσμος γελούσε. Σε μια γωνιά βρήκε το στεφανάκι που θα φορούσε το μωρό μετά τη βάφτιση (γαμοβάφτιση ήταν), βγάζει λοιπόν το δικό της, το αφήνει κάτω και φοράει το άλλο στεφανάκι. Όσοι ήτσν μπροστά εκείνη την ώρα λύθηκαν στα γέλια. Στο γλέντι αλλώνιζε όλο τον τόπο. Αφού κατά τις 11 εκεί που έτρεχα απο πίσω της με βλέπεουν τρις κύριοι και μου λένε γελώντας ακόμα αντέχει το μικρό? Μπράβο κοπέλα μου χαράς το κουράγιο σου! Γυρίσαμε κατα τις 5-5μιση το πρωί. Ολη την Κυριακή ήμουν κομμάτια. Σηκώθηκα στις 10 μαζί με την μικρή αλλά ευτυχώς κοιμήθηκε ένα δυωράκι το μεσημέρι.

Πρόσπ εμάς ο γιατρός δεν δείνει τίποτα για το βήχα. Μια φορά που έβηχε πολύ και είχε έντονο χουρχουριτό πάλι δεν έδωσε. Μου είπε το πολύ πολύ να εξελιχθεί σε βροχιολιτιδα και μόνο τότε θα πάρει φάρμακο αλλά μετά απο εξέταση είπε η πιθανότητα ήταν το πολύ 10%. Κατα 90% θα υποχωρούσε μόνο του. Δεν βομβαρδίζει λέει τέτοια μικρά πλασματάκια με φάρμακα. Μόνο αντιπυρετικό έχουμε πάρει.

Kαλημέρα σε όλες κ' εβδομάδα!!! Καλημέρα Βίκυ!!! Σούπερ το τσαχπίνικο κορίτσι, περιμένω φωτό!!!!!!

Είναι πανέξυπνα τα άτιμα. Εχθές είχα κάνει κακά αργά το βράδυ κ' δεν την πήρα χαμπάρι κ' σηκώθηκε κ' μου έδειχνε το μπεμπιλίνο της!! πολύ χάρηκα!! Και εχθές που πήγαμε παιδότοπο το παιδάκι της φίλης μου έκανε ότι με δάγκωνε ενα παιχνιδάκι σκυλάκι κ πήρε και αυτή το σκυλάκι κ΄έκανε ότι με δάγκωνε!!!

Πάντως αυτό το κορίτσι μου έχει ψύχωσει, δεν μπορώ να κάνω ρούπι, ακόμα κ ο Θοδωρής δεν ήταν έτσι.. Αυτή τρελαίνεται!! :mrgreen:

καλημερα σε ολες και καλη εβδομαδα

jesgk περιμενω να μου απαντησεις οταν μπορεσεις.. thanks..

viki και εγω να σου πω τα φαρμακα δεν τα συμπαθω και πιστευω οτι πρεπει να δινονται σε πραγματικη αναγκη αλλα να πω την μαυρη μου αληθεια απο τοτε που επαθα τετοια περιοδο πνευμονια εχω φοβια με τον βηχα και ετσι υπεκυψα στο να της δωσω Aerolin (δεν βλεπω κανα αποτελεσμα)

Διαφημίσεις

Maestria η γιορτη ειναι καπως για γαμο αλλα αν γουσταρει η νυφη και ο γιατρος τυφλα να χει ο dj!!

soundgarden ειναι super!! βασικα ηταν το μονο που μου αρεσε απο τα τραγουδια που κατεβασατε προχθες.. τα εχω ΣΚΥΛΟβαρεθει και επισης δεν μου αρεσαν ασχετα αν τα ακουγα λογω της..πεπατημενης..

γενικα δεν μου αρεσαν και δεν μου αρεσουν οι μπαλαντες..

ειμαι απο τον πλανητη ξενερουα..ας γνωστον...

ηθελα, θελω, και θα θελω νευρο στη μουσικη μου..

καλημερα σε ολες και καλη εβδομαδα

jesgk περιμενω να μου απαντησεις οταν μπορεσεις.. thanks..

viki και εγω να σου πω τα φαρμακα δεν τα συμπαθω και πιστευω οτι πρεπει να δινονται σε πραγματικη αναγκη αλλα να πω την μαυρη μου αληθεια απο τοτε που επαθα τετοια περιοδο πνευμονια εχω φοβια με τον βηχα και ετσι υπεκυψα στο να της δωσω Aerolin (δεν βλεπω κανα αποτελεσμα)

θα σε παρω τηλ το απόγευμα προσπεράκι, η μικρή καλύτερα σήμερα;;;

καλημέρα κοριτσάκια!

καλή εβδομάδα να έχουμε!!

καλύτερα τα μπουμπουκάκια έτσι?

εμείς εδώ έχουμε καλό καιρό σχετικά...δεν έχει βρέξει τις τελευταίες μέρες,κι αρχίζει η θερμοκρασία και ανεβαίνει.

προχθές είχε συννεφιά,χωρίς κρύο,δροσούλα!! της μικρής της φορούσά ένα φορεματάκι,χωρίς εσώρουχο,μπορεί να ήταν και η μόνη με καλοκαιρινά στη πλατεία,τα υπόλοιπα παιδάκια ήταν με μακρυμάνικα,και κάποια χειμωνιάτικα.

και μιλάμε για θερμοκρασίες 23-25 βαθμούς...

χθες είχαμε 27,έκανε ζεστούλα.

είδα όμως βόρεια, ότι έκανε παλιόκαιρο.

ωραία περάσατε δλδ βίκυ ε?

μπράβο!!

κάθε μεσημέρι βάζει έναν αέρα και δεν μπορούμε να πάμε για μπάνιο!!

θα σε παρω τηλ το απόγευμα προσπεράκι, η μικρή καλύτερα σήμερα;;;

ευχαριστω που ρωτας.. η μικρη εχει μονο τον βηχα (μια φορα την ωρα περιπου κατα αναλογια αλλα ειναι βαθυς) και της βαζω τακτικα ορους συν το aerolin δυο φορες την ημερα..

εγω ειμαι χαλια μαυρα (δηλαδη χειροτερα απο το κανονικο μου :D) με καταρροη, πονοκεφαλους, αυτια βουλωμενα και χωρις γευση..

μια απο τα ιδια και η κουνιαδα.. ο τζιτζιγος ακομη ειναι αλωβητος..

Anyway θα τα πουμε το απογευμα..αναμενω..

θα πας εσυ η καμια αλλη απο τις αν Αθηναις στη Libero Day την ερχομενη Κυριακη? Ειναι στο Γουδι..

εγω θελω να παω αλλα το πρωι εκει στου Ζωγραφου εχω να τρεχω σε ενα μνημοσυνο και να παω και να γυρισω Κολωνο και απο κει παλι Γουδι δεν λεει..θα το σκεφτω και αναλογα τα κεφια..

ευχαριστω που ρωτας.. η μικρη εχει μονο τον βηχα (μια φορα την ωρα περιπου κατα αναλογια αλλα ειναι βαθυς) και της βαζω τακτικα ορους συν το aerolin δυο φορες την ημερα..

εγω ειμαι χαλια μαυρα (δηλαδη χειροτερα απο το κανονικο μου :D) με καταρροη, πονοκεφαλους, αυτια βουλωμενα και χωρις γευση..

Περαστικά!! Κ εμένα έβηχε το βράδυ, της έβαλα το μαξιλαράκι της κ σταμάτησε. Μου το κάνουν κ όταν βγάζουν δόντια τα δικά μου αλλά ίσως κρύωσε, θα ρωτήσω την μητέρα μου. Πάντως με τις εναλλαγές του καιρού το μόνο σίγουρο ειναι ότι θα αρρωστήσουν

To libero day τί είναι;;;;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...