Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια. Ευτυχώς σήμερα είμαι καλύτερα. Μου είπε να πάρω το donafil από απόψε για λίγες μέρες…

Άστο! Είχα 5, κανένα… καθυστέρησαν και τα έχασα… 

Συγγνώμη και τι σου είπαν σαν δικαιολογία;; Είσαι Αθήνα η σε άλλη πόλη; Με συγχωρείς δεν θυμαμαι

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Είναι η αγάπη ένα ταξίδι από γιορτή σε γιορτή!!!

Τι έχουν τα λόγια δηλαδή;;;; :roll:

ε,μονο αυτη η φραση ειναι γιορτινη.:tongue:

ωραιο,με νοημα,αλλα οχι για γαμο,κατα την γνωμη μου.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Καλα βρε μουσιτσες;; κανατε παρτυ και ΔΕΝ ειδοποιατε;;;; Εγω φταιω που την προηγουμενη βδομαδα ελεγα να μην το κανουμε κανονικα επειδη λειπατε!!

Εμενα χτες εκανε καταληψη ο συζυγος στο λαπτοπ και δεν μπηκα καν!

Οπως καταλαβατε περασαμε σουπερ παλι..$%%&*(*!

Πηγα χτες με την κουμπαρα σε εναν γνωστο που εχει ανθοπωλειο..Της εκανε ΣΟΥΠΕΡ τιμες!! Για να καταλαβετε μπομπονιερα 1 ευρω (απο 1,60) με 7 κουφετα Χατζηγιαννακη, κουτακι υφασματινο, φοβερο! Και προσκλητηριο επισης 1 ευρω (απο 1,80), απλο αλλα πολυ ωραιο και ο αντρας της ηθελε ΑΚΟΜΑ φτηνοτερα!!! ΕΛΕΟΣ!

Εχω νευριασει..Πολυ γυφτοι..Γιατι λεφτα εχουν και παραεχουν!! αν δεν ειχαν δεν θα ελεγα τιποτα..

Και ερωτω;; αν δεν πληρωνουν αυτοι για το γαμο τους γιατι πρεπει να πληρωνω εγω;;;;;; γιατι τα στεφανα που διαλεξε εχουν 300 ΕΥΡΩ!!!!

yRf6p1.png

Διαφημίσεις

Πηγα χτες με την κουμπαρα σε εναν γνωστο που εχει ανθοπωλειο..Της εκανε ΣΟΥΠΕΡ τιμες!! Για να καταλαβετε μπομπονιερα 1 ευρω (απο 1,60) με 7 κουφετα Χατζηγιαννακη, κουτακι υφασματινο, φοβερο! Και προσκλητηριο επισης 1 ευρω (απο 1,80), απλο αλλα πολυ ωραιο και ο αντρας της ηθελε ΑΚΟΜΑ φτηνοτερα!!! ΕΛΕΟΣ!

Εχω νευριασει..Πολυ γυφτοι..Γιατι λεφτα εχουν και παραεχουν!! αν δεν ειχαν δεν θα ελεγα τιποτα..

Και ερωτω;; αν δεν πληρωνουν αυτοι για το γαμο τους γιατι πρεπει να πληρωνω εγω;;;;;; γιατι τα στεφανα που διαλεξε εχουν 300 ΕΥΡΩ!!!!

Καλησπέρα Μαράκι!! Ελέος κάτω από 1ευρώ τί παίρνεις;;;; Τί να πείς~~ Και πότε τους παντρεύεις κορίτσι, δεν θυμάμαι!!

γεια σας κοριτσάκια.πριν λίγο ήρθαμε σπίτι,κι έβαλα την μικρή για ύπνο...

σήμερα είχαμε μια γεμάτη μέρα...

το πρωί αγοράσαμε παπούτσια,ευτηχώς ήμουν πολύ τυχερή...

περσινή σεζόν,το τελευταίο 21 νούμερο, από 60Ε,το πήρα 33Ε.agatha ruiz de la prada,τη λατρεύω αυτή τη μάρκα!!

http://www.agatharuizdelaprada.com/store/sandalia-strawberry.html

είναι σαν κι αυτά,λευκά(όχι λουστρίνι) κι έχει στο ένα παπούτσι ένα μπαλόνι ριγέ με πολλά χρώματα,και στο άλλο παπούτσι μπαλόνι πουά,οπότε πάνε με όλα τα ρούχα της.τα φορέσαμε κατευθείαν.

σήμερα το μεσημέρι η μικρή είχε νεύρα και δεν κοιμόταν,έκλαιγε,κοιμήθηκε 18.30 για μεσημέρι,μια ώρα,μετά πήγαμε στους γονείς μου για φαγητό.

η μικρή έπαιζε με τα ανήψια μου,καλά περάσαμε!!

γεια σας κοριτσάκια.πριν λίγο ήρθαμε σπίτι,κι έβαλα την μικρή για ύπνο...

!

γεια σου κορίτσι!!!! Με γειά τα παπουτσάκια!! Πολύ όμορφα!!!! Εγώ κουράστηκα σήμερα. Νυσταζω τόσο πολύ!! Σας αφήνω κοριτσάκια!!

Ονειρα γλυκά

Νέκρα απόψε, ε;

Ε, που ν' αντέξουμε δυο ξενύχτια στη σειρά οι μωρομαμάδες!!

Εγώ σήμερα ησυχία. Ξεκουράστηκα κι έκανα όσες λιγότερες δουλειές γινότανε. Απόγευμα μόνο μια βόλτα στη γειτονιά και τον μικρό με το καρότσι. Έβρεχε συνέχεια μέχρι το απόγευμα και είχε λάσπες.

Να φανταστείτε, με ζακέτες ήμασταν! Δε με χαλάει βέβαια. Δεν μ' αρέσει ΚΑΘΟΛΟΥ η ζέστη.

Τώρα πάλι μου βγήκε κούραση.

Έχω να πάω σε μια γαμοβάφτιση αύριο, μεσημεριάτικα, και μ' αυτό τον καιρό, δεν έχω ιδέα τι να βάλω!!!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Καλησπέρα Μαράκι!! Ελέος κάτω από 1ευρώ τί παίρνεις;;;; Τί να πείς~~ Και πότε τους παντρεύεις κορίτσι, δεν θυμάμαι!!

Ελα ντε..! 9/10 παντρευονται..

μιαμαμα ΤΕΛΕΙΑ τα παπα σας!! Καλοφορετα..Κι εγω τα λατρευω! τα πιο πολλα μας τετοια ειναι κ ειναι πολυ καλα..Η Ναταλιτσα δεν τα βγαζει!!

yRf6p1.png

να'μαι κι εγω!που ειστε κοριτσια?

βολταρετε?

εγω πηγα εχθες την μικρη βολτα σε μια φιλη μου κι ηπιαμε καφε.η μικρη εχει μονο μυξες,και βηχει λιγο,και τρωει μονο τυρι με ψωμι.αλλα σημερα ολο το πρωι εκλαιγε παλι,νευρα,και χτυπιοταν.δεν μπορω να καταλαβω γιατι.μαλλον ηθελε βολτα παλι.αλλα μ'αυτον τον καιρο,μονο σε αλλο σπιτι μπορεις να πας.την μια ηλιο,την αλλη συννεφια με αερα.:evil:

μιαμαμα,ωραια τα παπουτσακια και πολυ καλη τιμη!με γεια!

myprincess,ωραιοι οι κουμπαροι σου.αυτα που πληρωνουν αυτοι πηραν τα πιο φτηνα,κι αυτα που παιρνετε εσεις,θελανε τα πιο ακριβα?εγω δεν ξερω ποσο κανανε τα δικα μου στεφανα.με πηγε η κουμπαρα σ'ενα μαγαζι και μου ειπε διαλεξε,κι εγω διαλεξα,τα πιο απλα στεφανα,κατι κρυσταλλα,2 βασεις στολισμενες με κερια πανω,και 2 γλαστρες με 2 δεντρακια με ασπρα τριανταφυλλα αποξηραμενα.δεν ηθελε να παρουμε φρεσκα λουλουδια,γτ ειναι λεει ακριβα.

κι εγω δεν ηθελα,γτ κατα την γνωμη μου ειναι πεταμενα λεφτα τα λουλουδια,και τα λυπαμαι.ενω αυτα που πηρα τα εχω τωρα στολισμενα στο σπιτι,και τα χαιρομαι.ολα αυτα δεν ξερω ποσο κανανε,αλλα εκανα αυτα που μ'αρεσανε,κι απο μαγαζι που ηθελε εκεινη.αυτα.φιλια!

miamama μεγια τα νεα παπα!!!

Και εμεις βαλαμε τα δικα μας και δειχνουν ανετα

δυστυχως μετα τον ξαφνικο πυρετο μας περιμεν μια ακομη εκπληξη.. η μικρη στο ασχετο και γα πρωτη της φορα κανει βηχα.

Μεσο ορο ενας βηχας κθε μια ωρα και της δινω απο προχθες το βραδυ Aerolin σιροπι κατ εντολην της γιατρου..

δεν εχει καταρροη αλλα της βαζω ορους καθε τριωρο και σημερα δνε την εβγαλα καθολου εξω. Ακομη τη νυχτα δεν μου βηχει (αυτο δεν θα ταν η καλυτερη εξελιξη) και προσπαθω να τη βοηθησω οσο μπορω..

χαμομηλι δεν πινει με τιποτε και σημερα εφαγε κοτοσουπα..

ξερετε αλλο tip για να μαλακωσουμε τον βηχα?

κατα τ'αλλα ο καιρος μας τα κανε.. μουσκεμα στο εξοχικο και ηταν ενα συν να επιστρεψω νωριτερα στη Αθηνα και σημερα ΠΑΛΙ καταπιαστηκα με τις δουλειες του σπιτιου.

Αυταααα..

miamama μεγια τα νεα παπα!!!

Και εμεις βαλαμε τα δικα μας και δειχνουν ανετα

δυστυχως μετα τον ξαφνικο πυρετο μας περιμεν μια ακομη εκπληξη.. η μικρη στο ασχετο και γα πρωτη της φορα κανει βηχα.

Μεσο ορο ενας βηχας κθε μια ωρα και της δινω απο προχθες το βραδυ Aerolin σιροπι κατ εντολην της γιατρου..

δεν εχει καταρροη αλλα της βαζω ορους καθε τριωρο και σημερα δνε την εβγαλα καθολου εξω. Ακομη τη νυχτα δεν μου βηχει (αυτο δεν θα ταν η καλυτερη εξελιξη) και προσπαθω να τη βοηθησω οσο μπορω..

χαμομηλι δεν πινει με τιποτε και σημερα εφαγε κοτοσουπα..

ξερετε αλλο tip για να μαλακωσουμε τον βηχα?

περαστικα σας προσπ.εγω της ειχα δωσει λιγο μελι κι εφαγε με το ζορι,γτ τοτε δεν ηθελε τπτ να φαει,ουτε να πιει.την επομενη ηταν καλυτερα,ευτυχως.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...