Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

το αλλο που χει ξεκινησει να κανει και να μαι ειλικρινης με εκανε αρχικα να νοιωσω αβολα (μετα το ξεπερασα) ειναι πως οταν θελει στηθος μου το δειχνει με το δακτυλο..ελπιζω οτι θα το κοψει αυτο

αν της πω "θες γαλα?" χαιρεται και στρωνεται για να θηλασει..

το αλλο βλακωδες που κανα ηταν να την θηλαζω καμια φορα και να χω ελευθερο το αλλο στηθος και εκεινη εβρισκε την ευκαιρια να παιξει με τη θηλη (την αφηνα να την ψηλαφισει) και αυτο τελικα οσο αθωο και αν το εβλεπα μου βγηκε λαθος γιατι σε δημοσιο χωρο τις προαλλες θηλαζα και προσπαθουσε με το αλλο χερι να μου ανοιξει και το υπολοιπο σουτιεν για να παιξει..

μαλλον εχει σχεση εξαρτησης με το στηθος.

ωχ!τελικα αμα το συνηθισεις σε κατι το παιδι,οτιδηποτε κι αν ειναι αυτο,δεν κοβεται ευκολα.

παντως κι εμενα οτι θελει το δειχνει με το δαχτυλο.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τζες,δεν ειναι θεωρω οτι ειναι κακο που κοιμαται στο κρεβατι μας,

αλλα δεν μπορω να κοιμηθω εγω μαζι της!κανει πολυ ανυσηχο υπνο,εχω φαει κλωτσιες,μπουνιες,κι ασε και το αγχος μην πεσει.πολλες φορες την βρισκω στα ποδια μας!!

δεν το λέω για εσένα γιατί απλά δεν βολέυεσαι κ ειναι λογικό αλλάστο άκουσμα οτι κοιμούνται μαζί μας τα παιδιά τρελαίνονται μερικοί, κ ακούω κάτι τρελά για μικροβια κ τέτοια κ γυρίζει το κεφαλι μου ανάποδα

jesgk μια συμβουλος θηλασμου μου χε πει το εξης:

ενα μωρο 10 μηνων αποθηλαζει πολυ πιο ευκολα και γρηγορα απο ενα μωρο 12 μηνων και παει λεγοντας..

τωρα η αντιληψη της και η μνημη της ειναι πολυ καλυτερη απο πριν δυο μηνες ετσι δεν ειναι ??

και ναι το θεμα το υπνου και του φαγητου εχουν να κανουν με τη ψυχοσυνθεση του παιδιου..

η κουμπαρα μου η οποια ειχε συγκριτικα με εμενα πιο σκληροπυρινικη σταση με τον μικρο μεχρι που χρονισε τον ειχε στο κρεβατι του και σε αλλο χωρο και δεν τον κοιμιζαν ποτε αγκαλια η ποτε δεν τον πηραν στο κρεβατι..σας πληροφορω οτι εδω και ενα μηνα (η κοπελα ειναι και εγκυος παραλληλα) δεν κοιμαται με τιποτε αν δεν ειναι αγκαλια..και επειδη τους ξερω για να υπεκυψαν να τον κοιμιζουν αγκαλια μπορω να φανταστω τι γκρινια θα ειχε ο μικρος..αυτοι θεωρουν και το λενε οτι η αγκαλια κακομαθαινει..βεβαια αυτες ειναι αποψεις της μανας της και τα χουν υιοθετησει μια χαρα...ελα ομως που δεν ειναι παντα οπως τα θελουμε ολα..και με βλεπετε χαιρεκακη γιατι εχω ακουσει τα απειρα απο εκεινη για το πως μεγαλωνω την κορη μου και σχεδον ποτε δεν της εχω απαντησει στο ιδιο επιπεδο, αλλα απλα με στενοχωρει που μια τοσο νεα κοπελα εχει τοσο κριτικη σταση..

οταν μου έλεγαν να μην παίρνω το Θοδωρή στο κρεβάτι γινόμουν έξαλλη, δεν καταλαβαινα κ δεν καταλαβαίνω που είναι το κακό, ξέρω παιδιά που μπορεί να μην κοιμόντουσαν στο κρεβάτι των γονιων τους αλλά ειναι τοσο μα τοσο κακομαθημένα που ντρεπεσαι να τα κυκλοφορήσεις.... ειναι δυσκολα να κοιμάσαι ειδικά αν μεγαλώνουν αλλα δεν θα μείνουν για πάντα μικρά κ αυτοι η αγκαλιά θα μας λείπει όσο τιποτα στον κόσμο

ασε,ολοι το θεωρουν κακη συνηθεια να παιρνεις το μωρο στο κρεβατι σου!

σιγα το εγκλημα πια!

ωχ!τελικα αμα το συνηθισεις σε κατι το παιδι,οτιδηποτε κι αν ειναι αυτο,δεν κοβεται ευκολα.

παντως κι εμενα οτι θελει το δειχνει με το δαχτυλο.

και εμένα... αχ εχει πολύ πλάκα αυτό το δαχτυλάκι, ίσως επειδή ειναι μικρούτσικο μου έρχεται να το φάω

Διαφημίσεις

ασε,ολοι το θεωρουν κακη συνηθεια να παιρνεις το μωρο στο κρεβατι σου!

σιγα το εγκλημα πια!

ενώ το να σου κάνει ..το σπίτι μπάχαλο, να δαγκώνει, να κλωτσάει, να τσιρίζει να μην αντέχεται ειναι φυσιολογικο.... αυτά δεν μπορώωωωωωωωωωωωωωωωω

παντως ο ανδρας μου γουσταρει τρελλα που κοιμαται η μικρη μαζι μας και ευχαριστιεται οταν του βαζει τα χερια και τα ποδια πανω του..μιλαμε για ερωτα οχι βλακειες..

παντως ο ανδρας μου γουσταρει τρελλα που κοιμαται η μικρη μαζι μας και ευχαριστιεται οταν του βαζει τα χερια και τα ποδια πανω του..μιλαμε για ερωτα οχι βλακειες..

εμένα τον κοιτάζει σαν ερωτευμένη, λιώνει παιδιά λιωνει και η τρελούλα μου τον κοιτάζει κ αυτός πεθαίνει!!!! έτσι ήμουν εγώ με το γιο ...

καταρχήν όταν ειναι στη μέση ειναι σαν ζεστά ψωμάκια... κρουασανάκια σοκολάτας έτοιμα να τα φάς

Πως τα κάνετε μπάνιο;; εμένα δεν κάθεται πια στο μπανάκι κ κάποιος την κρατά όρθια κ εγώ την πλένω, θα το δώσω το μπανάκι μάλλον

ενώ το να σου κάνει ..το σπίτι μπάχαλο, να δαγκώνει, να κλωτσάει, να τσιρίζει να μην αντέχεται ειναι φυσιολογικο.... αυτά δεν μπορώωωωωωωωωωωωωωωωω

εμμμμμμ!!!:oops::oops::oops::oops:

το σπιτι μπαχαλο το κανει κι εμενα.την εχω αφησει πολυ λασκα την δικια μου,ολα τα νομιζει παιχνιδι,κι ολα τα πειραζει.

αααααχχχχ!!!ωρες-ωρες κοριτσια νομιζω οτι κανω τα παντα λαθος,κι

οτι δεν κανω για μανα.....

Διαφημίσεις

εμμμμμμ!!!:oops::oops::oops::oops:

το σπιτι μπαχαλο το κανει κι εμενα.την εχω αφησει πολυ λασκα την δικια μου,ολα τα νομιζει παιχνιδι,κι ολα τα πειραζει.

αααααχχχχ!!!ωρες-ωρες κοριτσια νομιζω οτι κανω τα παντα λαθος,κι

οτι δεν κανω για μανα.....

να σου πω... δεν ειναι 2 χρονών... ειπαμε μετά το χρονο πειθαρχία

μην ακούω αηδίες.... δεν εισαι καλή μανα κ δεν κάνεις για μάνα

δηλαδη εννοεις οτι με το να κοιμουνται μαζι μας τα κανουν να ειναι ηρεμα και ασφαλη και να μην εχουν επιθετικη συμπεριφορα γενικοτερα?..

εχει να κανει και με το τι τους επιτρεπεις..εμενα η κουνιαδα προχθες μου πε ορθα κοφτα οτι δεν μπορει να την μαλωνει την μικρη και ουσιαστικα προσπαθουσε να αποποιηθει την ευθυνη και τον ρολο της αυστηρης..βεβαια αν και της εξηγησαμε και εμεις ωμα οτι απο τη στιγμη που περναει 8 ωρες αποκλειστικα μαζι της ειναι υποχρεωμενη να ακολουθει κοινη οδο..πεεεεεεερα βρεχει...αρα αν η μικρη ανενοχλητα χτυπαει την θεια της και εκεινη δεν της λεει κουβεντα τι αλλη συμπεριφορα θα μπορουσε να χει και στον υπολοιπο κοινωνικο περιγυρο?

δηλαδη εννοεις οτι με το να κοιμουνται μαζι μας τα κανουν να ειναι ηρεμα και ασφαλη και να μην εχουν επιθετικη συμπεριφορα γενικοτερα?..

εχει να κανει και με το τι τους επιτρεπεις..εμενα η κουνιαδα προχθες μου πε ορθα κοφτα οτι δεν μπορει να την μαλωνει την μικρη και ουσιαστικα προσπαθουσε να αποποιηθει την ευθυνη και τον ρολο της αυστηρης..βεβαια αν και της εξηγησαμε και εμεις ωμα οτι απο τη στιγμη που περναει 8 ωρες αποκλειστικα μαζι της ειναι υποχρεωμενη να ακολουθει κοινη οδο..πεεεεεεερα βρεχει...αρα αν η μικρη ανενοχλητα χτυπαει την θεια της και εκεινη δεν της λεει κουβεντα τι αλλη συμπεριφορα θα μπορουσε να χει και στον υπολοιπο κοινωνικο περιγυρο?

ε,οχι,ειπαμε.αγω απλα την αφηνω να τα πειραζει και να τα ριχνει ολα κατω

γτ θελω να αισθανεται ανετα,αλλα εχω εκνευριστει τωρα τελευταια με το μπαχαλο που επικρατει στο σπιτι.

και το μπανακι το καταργησαμε γτ σηκωνοταν και νομιζα οτι θα μου πεσει.πλεον κανουμε μπανιο στην μπανιερα και της αρεσει πιο πολυ!!!

Οχι, γιατί απλά κάποια παιδιά είναι ηρεμα κ ασφαλή κ όταν κοιμουνται μονα τους, αλλα θεωρώ λάθος ένας γονιός να ειναι αυστηρός μονο στο θέμα του υπνου αν το παιδί το θέλει κ να μην ειναι αυστηρώς σε θέματα πειθαρχίας που το θεωρώ πιο σημαντικο

εμενα η κουνιαδα προχθες μου πε ορθα κοφτα οτι δεν μπορει να την μαλωνει την μικρη και ουσιαστικα προσπαθουσε να αποποιηθει την ευθυνη και τον ρολο της αυστηρης..βεβαια αν και της εξηγησαμε και εμεις ωμα οτι απο τη στιγμη που περναει 8 ωρες αποκλειστικα μαζι της ειναι υποχρεωμενη να ακολουθει κοινη οδο..πεεεεεεερα βρεχει...αρα αν η μικρη ανενοχλητα χτυπαει την θεια της και εκεινη δεν της λεει κουβεντα τι αλλη συμπεριφορα θα μπορουσε να χει και στον υπολοιπο κοινωνικο περιγυρο?

Σίγουρα η κουνιάδα σου μπορεί να μην θέλει να την μαλώνει αλλα πρεπει κ να δεχθεί τον τροπο που θέλετε εσείς να την μεγαλώσετε.

Δλδ μπορείς να καταλαβεις την αναγκη της που δεν θέλει να ειναι αυστηρή κ να ακολουθεί άλλες μεθόδους να την συνετήσει με κάποιο άλλο τρόπο αλλά κ εσείς πρέπει να εισαστε απόλυτοι μαζί της στο θέμα του ότι τη βαράει ... για παράδειγμα περίπου οταν ο Θοδωρης ήταν 2 χρ. για ένα δίμηνο έβριζε "μ..λ..α" όταν νευρίαζε,το είχε μαθεί απο τα μεγαλύτερα παιδιά στο χωριό, κάποια στιγμή έβρισε την πεθερά μου κ αυτή γέλασε λέγοντας οτι δεν την πειράζει. Τότε ο άνδρας μου της έβαλε μια τσιρίδα οτι αυτό ειναι κάτι που μπορεί τώρα να φαίνεται αστείο κ διασκεδαστικό αλλά αν πάει 6-7 χρ. κ συνεχίζει να την λέει "μ..λ..κ" δεν θα της αρέσει κ να μην γυρίσει να μας "την πει" τότε.

Ετσι κ η μικρή,αν η θεια της που ειναι ο κύριος αποδέκτικης του "ξύλου" μετά σε καμμια 6 χρ. οταν έχει νεύρα της δινει καμμια φαπούλα η θεία να μην κάνει παράπονα (για το χιούμορ:μπορείς να αφήσεις τη μικρή να την βαράει όποτε εχεις νεύρα-προσωπικό bodyguard)

για το χιούμορ:μπορείς να αφήσεις τη μικρή να την βαράει όποτε εχεις νεύρα-προσωπικό bodyguard[/color])[/font]

Λες εεεεε???

αχ ..δεν μπορουμε να τα χουμε ολα μαλλον..η ειναι η μανα σπιτι η δεν ειναι..και αν δεν ειναι το χει το χαρτι καμμενο..

παντως προς το παρον με εμενα και λιγοτερο με τον ανδρα μου δεν τα κανει αυτα..

παντως με το θεμα σαλιαρα σε τρεις μερες που περασα μαζι της το θεμα καπως ξεπεραστηκε και μεχρι σημερα που μειναν μονες δεν εκανε κινηση να τη βγαλει..για αυριο δεν ξερω..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...