Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , Xristina96 είπε:

Σοβαρά; Συγνώμη αν το είπες και δεν το είχα διαβάσει. Πω πω , δεν θα τους πλήρωνα πραγματικά ! Θα περίμενα και τα φάρμακα να μου δώσουν που χάλασα! Λυπάμαι πολύ! 
      με διέγερση ; 

Άστο..Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω ψυχολογικά. Ναι με φάρμακα…και τους είχα πει να φανταστείς ότι με πάνε αργά! Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά υποχωρήσω όταν έχω ενδοιασμούς. Την πατάω δεύτερη φορά (άλλη μία στο παλιό κέντρο που ήταν και ο λόγος που έφυγα γιατί με είχαν δουλέψει κανονικά)… 

πρίν από 1 λεπτό , Bubble24 είπε:

Άστο..Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω ψυχολογικά. Ναι με φάρμακα…και τους είχα πει να φανταστείς ότι με πάνε αργά! Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά υποχωρήσω όταν έχω ενδοιασμούς. Την πατάω δεύτερη φορά (άλλη μία στο παλιό κέντρο που ήταν και ο λόγος που έφυγα γιατί με είχαν δουλέψει κανονικά)… 

Δυστυχώς για διαδικασίες που υποτίθεται είναι στανταρ ταλαιπωρούνται πολλά κορίτσια. Αρχίζω να πιστεύω ότι η εξωσωματική ενδείκνυται αποκλειστικά για πολύ νέα ζευγάρια κάτω των 30 που δεν έχουν άλλο. Διαφορετικά, δύσκολα σε παίρνουν σοβαρά… είμαστε απροστάτευτες στα χέρια του Θεού και της Θεάς τύχης.. μεγάλη απογοήτευση 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

έχω ένα πονοκέφαλο από το μεσημέρι...

ο χάζμπαντ φτιάχνει το καθιερωμένο βραδυνό τοστάκι μας...

βικάκι αύριο είνα ο γάμος?θέλουμε φότο!!

Ναι αύριο! Θα κρατάει και καλαθάκι το μαμούνι μου (λέμε τώρα). Θα σας στείλω φωτό με μέιλ σίγουρα! Σκέτο αγγελάκι είναι! (τέτοια ώρα βγαίνουν οι κουκουβάγιες?)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κορίτσια!!! Τί κάνετε;; My princess ευχαριστώ για τις ευχές. Prosp και πάλι να τα χιλιάσετε!!!

Εμείς περάσαμε όμορφα! Γυρίσαμε κατά τις 7, ήταν η μικρή στις κούνιες κ κάτσαμε εκεί μέχρι τις 9, τα έκανα μπάνιο κ ακόμα ξύπνια κ τα δύο.

Εχω αρκετό πονοκέφαλο αλλά πέρασε ευχάριστα η μέρα, αύριο δυστυχώς 10-2 θα πάω σε μια εκδήλωση για την ημέρα περιβάλλοντος με τη δουλειά κ βαριέμαι ήδη.

Είδα φωτογραφίες! Πανέμορφοι και οι δυο!

Κοριτσι καλά ειναι ο μπαμπάς μου ευχαριστώ! Βγήκε σήμερα, αισθάνεται καλά απλά το χέρι είναι πρισμένο από την επέμβαση.Δεν θα μπορεί να σηκώνει βάρη κ θέλει προσοχή!

Περαστικά του!!! :mrgreen:

Εγώ πάντως έχω και σανγκρία στο ψυγείο! ;) (και τρελή κούραση, αλλά δε μασάμε)

CobDRaS_UUY

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Ναι αύριο! Θα κρατάει και καλαθάκι το μαμούνι μου (λέμε τώρα). Θα σας στείλω φωτό με μέιλ σίγουρα! Σκέτο αγγελάκι είναι! (τέτοια ώρα βγαίνουν οι κουκουβάγιες?)

24-7 βγαίνουν οι κουκουβάγιες

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...