Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , Xristina96 είπε:

Σοβαρά; Συγνώμη αν το είπες και δεν το είχα διαβάσει. Πω πω , δεν θα τους πλήρωνα πραγματικά ! Θα περίμενα και τα φάρμακα να μου δώσουν που χάλασα! Λυπάμαι πολύ! 
      με διέγερση ; 

Άστο..Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω ψυχολογικά. Ναι με φάρμακα…και τους είχα πει να φανταστείς ότι με πάνε αργά! Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά υποχωρήσω όταν έχω ενδοιασμούς. Την πατάω δεύτερη φορά (άλλη μία στο παλιό κέντρο που ήταν και ο λόγος που έφυγα γιατί με είχαν δουλέψει κανονικά)… 

πρίν από 1 λεπτό , Bubble24 είπε:

Άστο..Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω ψυχολογικά. Ναι με φάρμακα…και τους είχα πει να φανταστείς ότι με πάνε αργά! Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά υποχωρήσω όταν έχω ενδοιασμούς. Την πατάω δεύτερη φορά (άλλη μία στο παλιό κέντρο που ήταν και ο λόγος που έφυγα γιατί με είχαν δουλέψει κανονικά)… 

Δυστυχώς για διαδικασίες που υποτίθεται είναι στανταρ ταλαιπωρούνται πολλά κορίτσια. Αρχίζω να πιστεύω ότι η εξωσωματική ενδείκνυται αποκλειστικά για πολύ νέα ζευγάρια κάτω των 30 που δεν έχουν άλλο. Διαφορετικά, δύσκολα σε παίρνουν σοβαρά… είμαστε απροστάτευτες στα χέρια του Θεού και της Θεάς τύχης.. μεγάλη απογοήτευση 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα σε ολες!

α!τελικα δεν με πηραν στην δουλεια,ουτε τις αλλες δυο συναδελφισες,πηραν ασχετες τελειως.δεν πειραζει,γτ αν με παιρνανε τωρα δεν θα ειχα που ν'αφησω την μικρη.εχει ο θεος.

κριμα!

Καλησπέρααααααααααααααααααα!

Για μια ακόμα φορά ...

στην Προσπ!!!

Κορίτσια κουράστηκα ΤΟΣΟ πολύ χθες (με τις εξετάσεις του μικρού) που σήμερα ΣΕΡΝΟΜΑΙ κι έχω και δουλειά.

Ουφ, ουφ, ευτυχώς είναι Παρασκευή!

ευχαριστω Again!!!! ;)

ακου σαλιαρη το παιδακι...τσ τσ τσ

Κορίτσια κουράστηκα ΤΟΣΟ πολύ χθες (με τις εξετάσεις του μικρού) που σήμερα ΣΕΡΝΟΜΑΙ κι έχω και δουλειά.

Κούκλα όλα καλά θα πάνε. Με το δίκιο σου αγχώνεσαι σαν μανούλα! Είναι μια διαδικασία ρουτίνας όμως και περαστικό! Ούτε θα το θυμάστε!

Διαφημίσεις

μπαααα... σε κοβει το σεξ...η τα μπισκοτα σοκολατας..;)

μπαααα... σε κοβει το σεξ...η τα μπισκοτα σοκολατας..;)

Άλλος τα έφαγε!

Αφού είναι σαλλιάρης ρε συ, τι να τον κάνω;;

Μεγάλο παιδί και - ειδικά μέσα στο σπίτι - ακόμα του φοράω σαλιάρα :D.

Βίκη μου το Σάββατο 12/6 είναι η επέμβαση. Ε, όσο να 'ναι 3 ώρες χειρουργείο, το φοβάμαι λίγο μωρέ :roll:.

Νυστάζωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω :-(.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Άλλος τα έφαγε!

Αφού είναι σαλλιάρης ρε συ, τι να τον κάνω;;

Μεγάλο παιδί και - ειδικά μέσα στο σπίτι - ακόμα του φοράω σαλιάρα :D.

Βίκη μου το Σάββατο 12/6 είναι η επέμβαση. Ε, όσο να 'ναι 3 ώρες χειρουργείο, το φοβάμαι λίγο μωρέ :roll:.

Νυστάζωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω :-(.

και μετα ποσο θα μεινει μεσα?

Διαφημίσεις

σου χουν εξηγησει την διαδικασια της επεμβασης? πως αναμενεται η αναρρωση? (δεν παω φυρι φυρι να σε καταρακωσω απλα εχω περιεργεια..που σκοτωνει τη γατα)

Ναι μας έχει πει ο χειρούργος, με διαγράμματα και τα σχετικά, τι ακριβώς θα κάνει κι αν δεν του βγει μια εναλλακτική μέθοδο.

Γι' αυτό μπορεί να κρατήσει από 2,5 έως 3 ώρες.

Στο νοσοκομείο δεν θα κάτσει πολύ. Καθετήρα θα έχει 2-3 μέρες σίγουρα (μπορεί να τον πάρουμε και σπίτι με καθετήρα), ο οποίος είναι βασικός για να "κρατήσει" την καινούρια ουρήθρα που θα φτιαχτεί.

Αυτό πονάει βασικά. Η χρήση της νέας ουρήθρας και - φυσικά - τα ράματα, οι τομές μέχρι ν' αναρρώσουνε.

Θα παιδευτεί ο καημένος και θα τον πλακώσουμε στις αντιβιώσεις και τα παυσίπονα.

Μετά τη χθεσινή γενναιότητά του όμως, θέλω να ελπίζω ότι θα τα πάει πολύ καλά.

Εγώ ας ψοφήσω απ' την κούραση. Θα χτυπήσω 2, 3 12ωρα ύπνου (μαζί με τον Γιάννη :tongue:) και θα συνέλθω.

Μόνο να πάει καλά το χειρουργείο!!!! :?

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

στο Διαβαλκανικο θα το κανει ειπες? Ειναι καλο ε?

Ναι, εκεί είναι ο χειρούργος. Ήμασταν μεταξύ αυτού κι ενός άλλου που χειρουργεί στο Παπαγεωργίου.

Γενικώς είμαι υπέρ της χρήσης των δημόσιων νοσοκομείων, με τόσες κρατήσεις που μας γίνονται.

Αλλά μ' άρεσε ΠΟΛΥ αυτός ο χειρούργος και καλύπτει αρκετά νοσήλεια και η ασφάλεια του χάζμπαντ.

Καλό είναι; Ξέρω κι εγώ; Νοσοκομείο και καλό γίνεται;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Ναι, εκεί είναι ο χειρούργος. Ήμασταν μεταξύ αυτού κι ενός άλλου που χειρουργεί στο Παπαγεωργίου.

Γενικώς είμαι υπέρ της χρήσης των δημόσιων νοσοκομείων, με τόσες κρατήσεις που μας γίνονται.

Αλλά μ' άρεσε ΠΟΛΥ αυτός ο χειρούργος και καλύπτει αρκετά νοσήλεια και η ασφάλεια του χάζμπαντ.

Καλό είναι; Ξέρω κι εγώ; Νοσοκομείο και καλό γίνεται;

εχεις απολυτο δικιο.. εγω που κανω κατα καιρους νακαινισεις σε νοσοκομεια εχω δει διαφορα.. αλλα δνε σε αγγιζουν οταν δεν εισαι για λογους υγειας αυτοι οι χωροι

Φάγαμε και το κοτοπουλάκι μας για σήμερα.

Πω, πω, μιλάμε ανυπομονώ να πάω σπίτι, να βγάλω τα ρούχα, να βάλω φόρμες και να κάτσω στο πάτωμα του παιδικού να παίξω με τον Γιάννη!

Προτιμότερο θα ήταν να την πέσω στον καναπέ, αλλά δε γίνεται, οπότε the next best thing :D!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Φάγαμε και το κοτοπουλάκι μας για σήμερα.

Πω, πω, μιλάμε ανυπομονώ να πάω σπίτι, να βγάλω τα ρούχα, να βάλω φόρμες και να κάτσω στο πάτωμα του παιδικού να παίξω με τον Γιάννη!

Προτιμότερο θα ήταν να την πέσω στον καναπέ, αλλά δε γίνεται, οπότε the next best thing :D!

ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΓΩΩΩΩΩ... Νυσταζω και βαριεμαια αφορητα και δνε περναει και η ωρα..

μολις παω θα φαμε και θα μαζεψω για να ξεκινησουμε για το εξοχικο..

ειμαι και ελαφρα κρυωμενη τελικα αρα μπανιο δεν παιζει..τουλαχιστον να αλλαξουμε περιβαλλον..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...