Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Κατακερματισμο παντε στο spermgem αν θυμάμαι καλά, και για κυστική είναι κέντρο καρακεντρο ένα αλλά δεν θυμάμαι το όνομα, είναι απέναντι από την Λευκού (αιματολογος αν έχεις παει)

Κ εμείς για κατακερματισμό spermogene πήγαμε και μάλλον το άλλο που λες είναι το ATG (access to genome) εκεί απέναντι απ' τη λευκού κ Εχει κ στην Καλαμαριά εργαστήριο

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημέρα κορίτσια! Χθες ήμουν ένα πτώμα! Η μικρή καλόμαθε στις βόλτες και μόλις την ανέβασα στο σπίτι άρχισε να ουρλιάζει κυριολεκτικά και να φωνάζει ατα! Έκλαιγε με λιγμούς. Την κατέβασα κάτω στη αυλή αλλά επίσης δεν ήταν ικανοποιημένη. Ήθελε να πάρουμε τους δρόμους. Εν τω μεταξύ εγώ είχα προλάβει να βγάλω το τζιν και φόρεσα ένα κολάν με ένα αμάνικο μπλουζάκι. Ε, δεν με άφησε να ξανααλλάξω, γαντζώθηκε πάνω μου. Κατέβηκα κάτω χωρίς σουτιέν:oops::oops::oops::roll:. Την έβαλα στο καρότσι και την γύρισα στη γειτονιά. Γυρνώντας είδε αυτά τα κουνιστά που τα βάζεις κέρμα στο ψιλικατζίδικο δίπλα στο σπίτι μας και φώναζε ντι ντι! Εκείνη την ώρα έβγαινε ο πεθερός μου και την ανέβασε 3 φορές στο αυτοκινητάκι και μία στο αεροπλανάκι και μετά την πήρε με το καρότσι και την πήγε στο πάρκο μέχρι που βαρέθηκε και με ζητούσε. 9 ανεβήκαμε στο σπίτι μέχρι να την κάνω μπάνιο , να τη ντύσω, να τη στεγνώσω μαλλί και γάλα πήγε δέκα παρά και καταπιάστηκα να κάνω φαγητό. έκανα κοφτό μακαρονάκι με κυμά. Με το ποιυ τα είδε η μικρή φώναζε μιαμ. Της έβαλα λίγα σκέτα στο πιατάκι της , κάθησε στον καναπέ ακουπώντας πάνω μου κρατούσε το πιατάκι της και έπαιρνε ένα ένα και τα έτρωγε σαν σνακ. Σαν μεγάλο παιδάκι:-D Πήγε 11μιση και ακόμα σαν το σκουλήκι γυρνούσε. Την πήρα αγκαλιά, έκλεισα τα φώτα και παραδόθηκε. Μέχρι να μαζέψω λίγο την κουζίνα , τηγάνια πιάτα κλπ πήγε 12. Έκανα να σας διαβάσω και δεν ξέρω μετά απο πόση ώρα ξύπνησα και διαπύστωσα ότι κοιμόμουν καθηστή στον καναπέ με το λάπτοπ στα πόδια μου:roll::roll::roll:

μιαμαμά εγώ θα συμφωνήσω με την κριτικό. Πολύ ρηχό το επίπεδο. Όπως είπε και η μαεστρία αλλοίμονο αν την παρακολουθεί κανα έφηβο καροτσάκι και λαμβάνει πρώτυπα. Είναι απλά για να περνάς την ώρα σου αν δεν εχεις τί άλλο να κάνεις. Που ούτε αυτό έχω καταφέρει εγώ. Επίσης οι ραδιοαρβύλα μου κάνουν πολύ σαχλοί. Λένε μια βλακεία που ούτε καν αστείο δεν είναι και γελάνε ψεύτικα επειδή πρέπει να γελάσουνε. Δεν μου βγάζουν κάτι το αυθεντικό όπως ο Λαζόπουλος πχ.

Πώπω! Προσπ σε λίγο θα ξεπεράσω τα μακρυνάρια σου...:tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μιαμαμά εγώ θα συμφωνήσω με την κριτικό. Πολύ ρηχό το επίπεδο. Όπως είπε και η μαεστρία αλλοίμονο αν την παρακολουθεί κανα έφηβο καροτσάκι και λαμβάνει πρώτυπα. Είναι απλά για να περνάς την ώρα σου αν δεν εχεις τί άλλο να κάνεις. Που ούτε αυτό έχω καταφέρει εγώ. Επίσης οι ραδιοαρβύλα μου κάνουν πολύ σαχλοί. Λένε μια βλακεία που ούτε καν αστείο δεν είναι και γελάνε ψεύτικα επειδή πρέπει να γελάσουνε. Δεν μου βγάζουν κάτι το αυθεντικό όπως ο Λαζόπουλος πχ.

Πώπω! Προσπ σε λίγο θα ξεπεράσω τα μακρυνάρια σου...:tongue:

Καλημερα

για τους Ραδιο Αρβυλα..

εαν ηταν 2 φορες την εβδομαδα το πολυ θα ηταν σουπερ... σε καθημερινη βαση κατανταν να ειναι ..σαχλοι.. οπως ειπες και βαρετοι προσθετω εγω ακομη και για τους ιδιους.. κανω τρελλο γελιο γενικα και τυς γουσταρω τρελλα αλλα βαρεθηκα πια..

Για τον Λαζοπουλο.. συμφωνω με αρκετα που λεει αλλα χειραγωγει τα πληθη, ξερει που απευθυνεται, σε ποιο επιπεδο και κερδιζει εντυπωσεις.. και δεν επισης δεν συμφωνω μαζι του σε ορισμενα.. ειμαι ΚΑΘΕΤΑ αντιθετη

οπως πχ οτι δικαιωνει και δικαιολογει την νεολαια.. γενικα προσπαθει να κερδιζει οπαδους για τυχον μετεπειτα πολιτευση του.. και η νεολαια ειναι σιγουρο χαρτι..

everybody lies γλυκια μου.. ποτε θα το εμπεδωσουμε Anyway!!!

Prosperous χρονια σας πολλα!!!!!!!!!!!

Να ειστε παντα ευτυχισμενοι και σας ευχομαι μεσα απο την καρδια μου του χρονου να γιορτασετε την επετειο κρατωντας και το δευτερο μωρακι σας!!!

e118.gif

ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ....

καλημέρα κορίτσια...σπίτι κάνω δουλειές...

έχω πολύ κακή όρεξη,αλλά πρέπει να τελειώσω με τις δουλειές...

βίκυ βρήκες το μπελά σου ε?

κάθε μέρα θέλει βόλτες?

για πες και του μπαμπά της να την παίρνει βόλτα...

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια! Χθες ήμουν ένα πτώμα! Η μικρή καλόμαθε στις βόλτες και μόλις την ανέβασα στο σπίτι άρχισε να ουρλιάζει κυριολεκτικά και να φωνάζει ατα! Έκλαιγε με λιγμούς. Την κατέβασα κάτω στη αυλή αλλά επίσης δεν ήταν ικανοποιημένη. Ήθελε να πάρουμε τους δρόμους. Εν τω μεταξύ εγώ είχα προλάβει να βγάλω το τζιν και φόρεσα ένα κολάν με ένα αμάνικο μπλουζάκι. Ε, δεν με άφησε να ξανααλλάξω, γαντζώθηκε πάνω μου. Κατέβηκα κάτω χωρίς σουτιέν:oops::oops::oops::roll:. Την έβαλα στο καρότσι και την γύρισα στη γειτονιά. Γυρνώντας είδε αυτά τα κουνιστά που τα βάζεις κέρμα στο ψιλικατζίδικο δίπλα στο σπίτι μας και φώναζε ντι ντι! Εκείνη την ώρα έβγαινε ο πεθερός μου και την ανέβασε 3 φορές στο αυτοκινητάκι και μία στο αεροπλανάκι και μετά την πήρε με το καρότσι και την πήγε στο πάρκο μέχρι που βαρέθηκε και με ζητούσε. 9 ανεβήκαμε στο σπίτι μέχρι να την κάνω μπάνιο , να τη ντύσω, να τη στεγνώσω μαλλί και γάλα πήγε δέκα παρά και καταπιάστηκα να κάνω φαγητό. έκανα κοφτό μακαρονάκι με κυμά. Με το ποιυ τα είδε η μικρή φώναζε μιαμ. Της έβαλα λίγα σκέτα στο πιατάκι της , κάθησε στον καναπέ ακουπώντας πάνω μου κρατούσε το πιατάκι της και έπαιρνε ένα ένα και τα έτρωγε σαν σνακ. Σαν μεγάλο παιδάκι:-D Πήγε 11μιση και ακόμα σαν το σκουλήκι γυρνούσε. Την πήρα αγκαλιά, έκλεισα τα φώτα και παραδόθηκε. Μέχρι να μαζέψω λίγο την κουζίνα , τηγάνια πιάτα κλπ πήγε 12. Έκανα να σας διαβάσω και δεν ξέρω μετά απο πόση ώρα ξύπνησα και διαπύστωσα ότι κοιμόμουν καθηστή στον καναπέ με το λάπτοπ στα πόδια μου:roll::roll::roll:

καλημερα σε ολες!

βικη,καλα λεω εγω οτι μοιαζουν πολυ τα παιδια μας.τα ιδια κανει κι η δικια μου,ακομα και τωρα που ειναι αρρωστη!και δεν την παλευω.ποσο μαλλον εσυ που δουλευεις κιολας.εγω λεω αντε να γινει καλα και να πηγαινουμε βολτα,γτ βαριεται μεσα το παιδι και χωρις να βλεπει ανθρωπο.

α!τελικα δεν με πηραν στην δουλεια,ουτε τις αλλες δυο συναδελφισες,πηραν ασχετες τελειως.δεν πειραζει,γτ αν με παιρνανε τωρα δεν θα ειχα που ν'αφησω την μικρη.εχει ο θεος.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

α!τελικα δεν με πηραν στην δουλεια,ουτε τις αλλες δυο συναδελφισες,πηραν ασχετες τελειως.δεν πειραζει,γτ αν με παιρνανε τωρα δεν θα ειχα που ν'αφησω την μικρη.εχει ο θεος.

ελα ρε συ... κριμα...

αλλα κατι θα βρεθει σιγουρα... οποιος ψαχνει βρισκει..

Διαφημίσεις

δεν πειράζει ελεναδίτσα,θα βρεις κάτι άλλο...

βρε κορίτσια άνω τις δουλειές σέρνωντας....

με έχει κάνει ο καιρός χάλια,συννεφιασμένος...

βλέπω να μου μένουν δουλειές για το σκ...

Μου πε μια κοπελα οτι χαριζουν ενα λαμπραντορ γκοντεν (με το τριχωμα) δυο μηνων και ψηνομαι να το υιοθετησω.. αλλα ακομη δεν ειναι βεβαιο γιατι σκεφτεται και αυτη να το κρατησει.. βεβαια εγω εχω αυλες και κηπο..

αντε να δουμε..

εξοδα αλλα χαρα για τη μικρη μεγαλη

Μου πε μια κοπελα οτι χαριζουν ενα λαμπραντορ γκοντεν (με το τριχωμα) δυο μηνων και ψηνομαι να το υιοθετησω.. αλλα ακομη δεν ειναι βεβαιο γιατι σκεφτεται και αυτη να το κρατησει.. βεβαια εγω εχω αυλες και κηπο..

αντε να δουμε..

εξοδα αλλα χαρα για τη μικρη μεγαλη

τελεια θα'ναι!κι εγω θελωωωω!αλλα πιο μετα,γτ τωρα εχουμε την γριουλα σισι,15 χρονων παρακαλω,και δεν θελει αλλοο ο αντρας μου.αλλα το κακο ειναι οτι ειναι πολυ ζηλιαρα,και δεν παιζει μαζι με την μικρη.κι η μικρη,ολο καλη την λεει,την χαιδευει,και την κυνηγαει παντου.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

τελεια θα'ναι!κι εγω θελωωωω!αλλα πιο μετα,γτ τωρα εχουμε την γριουλα σισι,15 χρονων παρακαλω,και δεν θελει αλλοο ο αντρας μου.αλλα το κακο ειναι οτι ειναι πολυ ζηλιαρα,και δεν παιζει μαζι με την μικρη.κι η μικρη,ολο καλη την λεει,την χαιδευει,και την κυνηγαει παντου.

κοιτα η αληθεια ειναι πως δεν θα ναι ευκολη υποθεση καθως τα λαμπραντορ ειναι σκυλια εργασιας και θελουν καθημερινη ενασχοληση και δραστηριοτητες..

ειναι σαν παιδι και τα γκολντεν εχουν και τριχωμα..

αλλα μου αρεσει η ιδεα και μονο καλο μπορει να κανει στη μικρη..

παλι καλα που ο ανδρας μου λατρευει τα ζωα και θα αναλαβει απολυτα την ευθυνη και ειμαι βεβαιη οτι θα το εκπαιδευσει και καλα.

Καλησπέρααααααααααααααααααα!

Για μια ακόμα φορά ...

109262y10pxkfwey.gif στην Προσπ!!!

Κορίτσια κουράστηκα ΤΟΣΟ πολύ χθες (με τις εξετάσεις του μικρού) που σήμερα ΣΕΡΝΟΜΑΙ κι έχω και δουλειά.

Ουφ, ουφ, ευτυχώς είναι Παρασκευή!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...